stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
εγω που δεν εχω ουτε φραγκο σε τραπεζα να ανυσηχησω?? ...μου τα φαγανε ολα οι πουτανες...
απο το να στα φαει ο παπανδρεου
εγω που δεν εχω ουτε φραγκο σε τραπεζα να ανυσηχησω?? ...μου τα φαγανε ολα οι πουτανες...
Ρε φίλε σα να εχεις δίκιο που λες οτι θα είναι όμορφα αν πλακώσει ο στρατός γιατι αν το καλοσκεφτεις έτσι θα αποκτήσουμε επιτέλους και λίγο ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ και θα λυσουμε και το πρόβλημα της εγκληματικότητας.Σωστό σε κόβω.μια κίνηση γενικής αναρχίας θα καταστρέψει τα πάντα .... το αμέσως επόμενο βήμα μετα απο λίγες μ'ερες αναρχίας θα είναι η στρατιωτική επέμβασξ των στρατιωτικών δυνάμεων του ΟΗΕ και κατόπιν του ΝΑΤΟ... [size=12pt]θα δειτε τι ομορφα θα είναι με τρατιωτικές περιπολίες πολωνών, ουκρανών, ρουμάνων και βούλγαρων στρατιωτών ...[/size]
απο το να στα φαει ο παπανδρεου
θα του πω του Γιωργακη οτι δεν εχω φραγκο...θα του πω οτι μαζι τα φαγαμε,απλα εγω τα εφαγα στις πουτανες...απο το να στα φαει ο παπανδρεου
Δωσαμε δωσαμε
θα τα παρει απ της ιδιες ομωςθα του πω του Γιωργακη οτι δεν εχω φραγκο...θα του πω οτι μαζι τα φαγαμε,απλα εγω τα εφαγα στις πουτανες...
σωστα....αλλος στις πουτανες,αλλος στα σουβλακια,αλλος στα ουισκια πχ λιλας κλπ....θα του πω του Γιωργακη οτι δεν εχω φραγκο...θα του πω οτι μαζι τα φαγαμε,απλα εγω τα εφαγα στις πουτανες...
αλλος στα ουισκια πχ λιλας κλπ....
τριχες εχεις στον τραπεζικο σου λογαριασμο εσυ;γιατι εγω εχω ευρω.....
φασουλι φασουλι....λιγα ειναι και τα της εκτακτης εισφορας αλλα τα βαζουν.... ;)τα ευρω των φυσικών προσώπων ειναι λιγα ....
φασουλι φασουλι....λιγα ειναι και τα της εκτακτης εισφορας αλλα τα βαζουν.... ;)
Δεν θα τα παρει......Μπουρδελο με μπουρδελο δεν αλληλοχρεωνονταιθα τα παρει απ της ιδιες ομως
καλα....χρειάζονται 100 δις .... και δεν υπάρχουν ...
Ρε φίλε σα να εχεις δίκιο που λες οτι θα είναι όμορφα αν πλακώσει ο στρατός γιατι αν το καλοσκεφτεις έτσι θα αποκτήσουμε επιτέλους και λίγο ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ και θα λυσουμε και το πρόβλημα της εγκληματικότητας.Σωστό σε κόβω.
Οποτε μάλλον πρέπει το συντομότερο να επιδιώξουμε αυτην την αναρχία δηλαδή[size=12pt] να κάψουμε,σουβλίσουμε,απαγχονισουμε ζωντανούς όσα απο τα λαμόγια και τις οικογένειες τους προλάβουμε[/size] προκειμένου μετά να αναγκαστεί να επεμβει ο στρατός και να αποκαταστήσει τή τάξη. Σα να μην έχεις και άδικο...
Ο φιλος δε λεει απλα ο στρατος.. λεει ο ΝΑΤΟικος στρατος.. αλλα sci fi θα συζηταμε τωρα ρε συ..? δουλεια δεν ειχαμε..
νατοικος στρατος ειναι και ο τουρκικος....λετε να μας σωσει ο ερντογαν απο τα λαμογια;
Τι κακό εχει το ΝΑΤΟ τύπε μου? Ιντερνασιονάλ να ούμε και έτσι..εκτός και αν είσαι σα και αύτους που τα χουν με τη Ξένια..ξέρεις τους Ξενόφοβους και έτσι να ούμ..Ο φιλος δε λεει απλα ο στρατος.. λεει ο ΝΑΤΟικος στρατος.. αλλα sci fi θα συζηταμε τωρα ρε συ..? δουλεια δεν ειχαμε..