Νέα

Επόμενο βήμα:δέσμευση καταθέσεων...θα είσαστε έτοιμοι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gl
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 285
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

θεωρειτε πιθανο ενα εξυφαινομενο σεναριο δεσμευσης ολων των καταθεσεων μας;

• ναι ειναι μια λυση

Ψήφοι: 9 5,1%
  • οχι αποκλειεται

Ψήφοι: 46 26,3%
  • γιατι οχι;

Ψήφοι: 14 8,0%
  • στα αρχιδια μου δεν εχω μια

Ψήφοι: 36 20,6%
  • στα αρχιδια μου τα χω στην ελβετια

Ψήφοι: 22 12,6%
  • στα αρχιδια μου τα τρωω στις πουτανες

Ψήφοι: 30 17,1%
  • ναι γιατι μαζι τα φαγαμε θα μας πουνε

Ψήφοι: 7 4,0%
  • ναι ειναι αναποφευκτο

Ψήφοι: 11 6,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    175

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
μια κίνηση γενικής αναρχίας θα καταστρέψει τα πάντα .... το αμέσως επόμενο βήμα μετα απο λίγες μ'ερες αναρχίας θα είναι η στρατιωτική επέμβασξ των στρατιωτικών δυνάμεων του ΟΗΕ και κατόπιν του ΝΑΤΟ... [size=12pt]θα δειτε τι ομορφα θα είναι με τρατιωτικές περιπολίες πολωνών, ουκρανών, ρουμάνων και βούλγαρων στρατιωτών ...[/size]
Ρε φίλε σα να εχεις δίκιο που λες οτι θα  είναι όμορφα αν πλακώσει ο στρατός γιατι αν το καλοσκεφτεις έτσι θα αποκτήσουμε επιτέλους και λίγο ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ και θα λυσουμε και το πρόβλημα της εγκληματικότητας.Σωστό σε κόβω.
Οποτε μάλλον πρέπει το συντομότερο να επιδιώξουμε αυτην την αναρχία δηλαδή[size=12pt] να κάψουμε,σουβλίσουμε,απαγχονισουμε ζωντανούς όσα απο τα λαμόγια και τις οικογένειες τους  προλάβουμε[/size]  προκειμένου μετά να αναγκαστεί να επεμβει ο στρατός και να αποκαταστήσει τή τάξη. Σα να μην έχεις και άδικο...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357

Συνημμένα

• broke.JPG
    broke.JPG
    8,6 KB · Εμφανίσεις: 21
  • broke.JPG
    broke.JPG
    8,6 KB · Εμφανίσεις: 23
OP
OP
gl

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
:thumbsup: θα του πω του Γιωργακη οτι δεν εχω φραγκο...θα του πω οτι μαζι τα φαγαμε,απλα εγω τα εφαγα στις πουτανες...
σωστα....αλλος στις πουτανες,αλλος στα σουβλακια,αλλος στα ουισκια πχ λιλας κλπ.... :2funny: :2funny: :2funny:

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.790
Πόντοι
496
Είναι τυχαίο ότι μετά από τόσα μέτρα δεν έχουν πειράξει ούτε κατά ενα σεντ τη φορολογία των τόκων των καταθέσεων...Τι λέτε.....  :think:

Α, και όταν ο ΓΑΠ έλεγε το λεφτά υπάρχουν προφανώς εννοούσε τις καταθέσεις των Ελλήνων... :2funny: :2funny:

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Ρε φίλε σα να εχεις δίκιο που λες οτι θα  είναι όμορφα αν πλακώσει ο στρατός γιατι αν το καλοσκεφτεις έτσι θα αποκτήσουμε επιτέλους και λίγο ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ και θα λυσουμε και το πρόβλημα της εγκληματικότητας.Σωστό σε κόβω.
Οποτε μάλλον πρέπει το συντομότερο να επιδιώξουμε αυτην την αναρχία δηλαδή[size=12pt] να κάψουμε,σουβλίσουμε,απαγχονισουμε ζωντανούς όσα απο τα λαμόγια και τις οικογένειες τους  προλάβουμε[/size]  προκειμένου μετά να αναγκαστεί να επεμβει ο στρατός και να αποκαταστήσει τή τάξη. Σα να μην έχεις και άδικο...

Ο φιλος δε λεει απλα ο στρατος.. λεει ο ΝΑΤΟικος στρατος.. αλλα sci fi θα συζηταμε τωρα ρε συ..? δουλεια δεν ειχαμε..

OP
OP
gl

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
νατοικος στρατος ειναι και ο τουρκικος....λετε να μας σωσει ο ερντογαν απο τα λαμογια; :rockon:

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
νατοικος στρατος ειναι και ο τουρκικος....λετε να μας σωσει ο ερντογαν απο τα λαμογια; :rockon:

ισως οχι ο στρατός αλλά τουρκοι institutional & private investors ηδη δουλευουν εξαγορές ελληνικών περουσιακών στοιχείων ... περισσότερα απο σεπτεμβριο και αρχες ετους ...

θα με θυμηθείτε ....

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Ο φιλος δε λεει απλα ο στρατος.. λεει ο ΝΑΤΟικος στρατος.. αλλα sci fi θα συζηταμε τωρα ρε συ..? δουλεια δεν ειχαμε..
Τι κακό εχει το ΝΑΤΟ τύπε μου? Ιντερνασιονάλ να ούμε και έτσι..εκτός και αν είσαι σα και αύτους που τα χουν με τη Ξένια..ξέρεις τους Ξενόφοβους και έτσι να ούμ..

OP
OP
gl

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ναι ειναι μια λυση 2 (4.4%)
οχι αποκλειεται 13 (28.9%)
γιατι οχι; 0 (0%)
στα αρχιδια μου δεν εχω μια 15 (33.3%)
στα αρχιδια μου τα χω στην ελβετια 4 (8.9%)
στα αρχιδια μου τα τρωω στις πουτανες 7 (15.6%)
ναι γιατι μαζι τα φαγαμε θα μας πουνε 1 (2.2%)
ναι ειναι αναποφευκτο 3 (6.7%)

βλεπω ολοι μπατηρακια ειμαστε..... :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom