Νέα

Επόμενο βήμα:δέσμευση καταθέσεων...θα είσαστε έτοιμοι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gl
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 285
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

θεωρειτε πιθανο ενα εξυφαινομενο σεναριο δεσμευσης ολων των καταθεσεων μας;

• ναι ειναι μια λυση

Ψήφοι: 9 5,1%
  • οχι αποκλειεται

Ψήφοι: 46 26,3%
  • γιατι οχι;

Ψήφοι: 14 8,0%
  • στα αρχιδια μου δεν εχω μια

Ψήφοι: 36 20,6%
  • στα αρχιδια μου τα χω στην ελβετια

Ψήφοι: 22 12,6%
  • στα αρχιδια μου τα τρωω στις πουτανες

Ψήφοι: 30 17,1%
  • ναι γιατι μαζι τα φαγαμε θα μας πουνε

Ψήφοι: 7 4,0%
  • ναι ειναι αναποφευκτο

Ψήφοι: 11 6,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    175
OP
OP
gl

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Τωρα που το λες μου'κανε και μενα εντυπωση πως ο gl ανοιξε τετοιο θεμα...Βουτυρο στο ψωμακι για ολη την αφροκρεμα του σαϊτ :2funny: :2funny: :2funny:
gl δε ρωτας σοβαρα,ετσι?

www.banksnews.gr/portal/home-page/124-top-story/768-2010-06-07-22-17-29]http://www.banksnews.gr/portal/home-page/124-top-story/768-2010-06-07-22-17-29[/url]
οχι ρε.....απλα εκφραζω πλεον την απογαιδουροποιηση του μεσου ελληνα μετα τα τελευταια μετρα....θελω να δω ως που θα τραβηξουν το σκοινι χωρις καμια αντιδραση......

δλδ αν αυριο υποθετικα μιλαμε εβγαινε ενας εκ των σοφων υπουργων και ελεγε παιδια θα σας παρουμε απο την τραπεζα πχ τα μισα σας λεφτα,γιατι ετσι πρεπει για το καλο σας, τι θα λεγαμε;οκ μεγαλε ....προχωρα και μεις μαζι σου.;;να σωσουμε την χωρα..... :jerking:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
οχι ρε.....απλα εκφραζω πλεον την απογαιδουροποιηση του μεσου ελληνα μετα τα τελευταια μετρα....θελω να δω ως που θα τραβηξουν το σκοινι χωρις καμια αντιδραση......

δλδ αν αυριο υποθετικα μιλαμε εβγαινε ενας εκ των σοφων υπουργων και ελεγε παιδια θα σας παρουμε απο την τραπεζα πχ τα μισα σας λεφτα,γιατι ετσι πρεπει για το καλο σας, τι θα λεγαμε;οκ μεγαλε ....προχωρα και μεις μαζι σου.;;να σωσουμε την χωρα..... :jerking:

Σαs  παρακαλω παρτε τα ολα....αμα ειναι για την σωτηρια :grin: :grin: :grin: :grin:

OP
OP
gl

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
μονο ενα 1-2% των καταθέσεων έχουν φυσική παρουσία στις τρ'απεζες ...
η περιβοητη συμμετοχη και ιδιωτων στην επιμυκηνση και εν γενει αναδιαπραγματευση του χρεους μπορει να λαβει πολλες μορφες παντως ..... ;)

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

μας ψεκαζουν ρε .. εχουν βαλει και διπλασιο αμονιαζολ

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
η περιβοητη συμμετοχη και ιδιωτων στην επιμυκηνση και εν γενει αναδιαπραγματευση του χρεους μπορει να λαβει πολλες μορφες παντως ..... ;)

ποιός ιδιώτης επενδυτής θα προστρέξει προς βοήθεια της χρεωκοπημένης ελληνικής οικονομίας ?

κανείς ....

OP
OP
gl

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
ασε που κανουν και τα λεφτα μας αορατα..... :grin: :grin: :grin:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.051
Πόντοι
13.755

Ε κοιταξε...ολη αυτη η τρομολαγνεια των ημερων εχει και λιγο το νοημα του να περασει το μεσοπροθεσμο σχετικα απαλα.Αλλα το θεμα των καταθεσεων ειναι και πολυ ακραιο και θα προκαλουσε απιστευτο τραπεζικο ντομινο πανευρωπαϊκα και γι'αυτο δεν προκειται να γινει.

Βεβαια αυτη τη μαλακια του να χρεωκοπησουμε μπας και γλυτωσουμε απο τα δανεια την ακουω και απο κατι καφρους γειτονες μου οι οποιοι εχουν παρει δανεια για απιστευτες μαλακιες και απο πανω γκρινιαζουν κιολας.

OP
OP
gl

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
ποιός ιδιώτης επενδυτής θα προστρέξει προς βοήθεια της χρεωκοπημένης ελληνικής οικονομίας ?

κανείς ....
ο ανωνυμος ελληνας καταθετης και μαλιστα υποχρωτικα και χωρις να ερωτηθει ας πουμε; :think:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Ε κοιταξε...ολη αυτη η τρομολαγνεια των ημερων εχει και λιγο το νοημα του να περασει το μεσοπροθεσμο σχετικα απαλα.Αλλα το θεμα των καταθεσεων ειναι και πολυ ακραιο και θα προκαλουσε απιστευτο τραπεζικο ντομινο πανευρωπαϊκα και γι'αυτο δεν προκειται να γινει.

Βεβαια αυτη τη μαλακια του να χρεωκοπησουμε μπας και γλυτωσουμε απο τα δανεια την ακουω και απο κατι καφρους γειτονες μου οι οποιοι εχουν παρει δανεια για απιστευτες μαλακιες και απο πανω γκρινιαζουν κιολας.
ναι οντως, ακους κατι μεσηλικες πλεον,που περνανε καταναλωτικα δάνεια για να σπουδάσουν τα παιδια τους εξω, να πανε διακοπες, να παρουν αμάξια κλπ  :jerking: :jerking:

η ετσι απλα για να δειξουν οτι ειναι λεφταδες...

αλλο το να χρωστας για σπιτη και αλλο για καψουρα...

επρεπε να καταλαβαιναν καποιοι οτι θα ερθει αυτη η μερα

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.850
Πόντοι
496
το πρωτο πραγμα που ζητησε η τροικα ηταν η αποφορτωση του διογκωμενου ελληνικου δημοσιου με μισθους πανεπιστημιακου ιδιωτικου τομεα αυστραλιας..
η απαντηση που πηρανε απο τα κοπροσκυλα του ΠΑΣΟΚ ηταν οχι αποκλειεται θα κοψουμε απο αλλου..
και συνεχιζουν να κοβουν απο αλλου..
ενα χρονο τωρα μνημονιο και τα κοπρπσκυλα οχι μονο δεν εχουν τολμησει να απολυσουν απο το δημοσιο αλλα δεν εχουν προβει και σε καμια αλλη σημαντικη ενεργεια που εχει αναγκη ο τοπος..
η μονη τους ενεργεια ειναι να αυξανουν φορους και να κοβουν συνταξεις..

:thumbsup: :thumbsup:
Οπότε η ώρα για κάποιον σαν κι αυτόν που έχεις στο avatar σου...
Η χώρα θέλει μια χούντα για να σωθεί...

OP
OP
gl

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
καλα αυτοι ειναι εντελως καμενοι δεν το συζητω....αμα περιμενουν να σωθουν επειδη θα χρεοκοπησουμε απο το δανειο που πηραν για να αγορασουν παπαριες....

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
εγω που δεν εχω ουτε φραγκο σε τραπεζα να ανυσηχησω?? :grin: :grin: :grin:...μου τα φαγανε ολα οι πουτανες... :2funny:

OP
OP
gl

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
οπως αντιλαμβανεστε οσοι γνωριζετε το καυστικο και μονιμα χιουμοριστικο τροπο που ποσταρω το νοημα του θρεντ ειναι να πω οτι συγκεκαλυμενα και κατω απο το πεπλο προσχηματων εδω και καιρο μας μειωνουν εμμεσα την οικονομικη μας δυνατοτητα με πληθος εμμεσων και αμεσων φορων
θα μπορουσαν τιμια να πουνε οχι φιλε δεν θα παρεις μισθο 1000 ευρω πχ παρε 700...αλλα σου πουλαν την καραμελα οτι προστατευουμε το εισοδημα σου απο την μια και απο την αλλη σου τα παιρνουμε εμμεσα με τελη,εκτακτες εισφορες,φορους στα καυσιμα,φπα,φορους στις γκαζοζες και οτι αλλο μπορει κανεις να σκαρφιστει....

και ερωτω ποσο απιθανο ειναι αυριο να σου φορολογησουν πχ εξτρα τις καταθεσεις ή να στις εξαυλωσουν και να τις μασησουν αργα αργα;ποσο απιθανο να σου πουν οτι αντι για λεφτα παρε ενα ομολογο του ελληνικου δημοσιου ισοποσο εικοσαετιας πχ και κρατα το στο συρταρι μεχρι το 2030; :jerking: αν ζεις μεχρι τοτε να εισπραξεις κιολας τον τοκο;και αν δεν εχει υποστει και καμια αναδιαρθρωση;

ακουω σχολια....και γω για να μαθαινω ρωταω.....

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
827
Πόντοι
96
Τωρα νομιζω θελουμε να μιλαμε σοβαρα...

Ωραια, να το σοβαρεψουμε το θεμα!

Και αν σκοτωθει κοσμος, και αν χαθουν σπιτια, και αν βγει ο στρατος στους δρομους... ποιο ειναι ακριβως το κακο?
Δεν θα υπαρχει πλαισιο νομου και δε θα ξερουμε τι μας ξημερωνει?

Γιατι τωρα ξερουμε?
Μπορει να γινει ανατροπη της ομαδας που εχει καταλαβει το κοινοβουλιο μας με αλλο τροπο?
Βλεπεις να εχει αλλαξει η νοοτροποια του μεσου ελληναρα?

δεν εχω καμια ορεξη να δω αιματα και σκοτωμους. τα θεωρω ομως κομματι της ζωης.
αν ζεις μια ζωη με το φοβο μη χασεις τη ζωη σου, να εισαι σιγουρος, καποιος αλλος απολαμβανει και συ εισαι χαμενος μες τη σιγουρια σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom