alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Πού το ειδες το τριανταφυλλο? Εμενα σαν σαλάχι μού μοιαζειΒασικά μου αρέσει που ανοίγει τη μουνάρα της σαν τριαντάφυλλο.
Πού το ειδες το τριανταφυλλο? Εμενα σαν σαλάχι μού μοιαζειΒασικά μου αρέσει που ανοίγει τη μουνάρα της σαν τριαντάφυλλο.
Εισαι μερακλης!Βασικά μου αρέσει που ανοίγει τη μουνάρα της σαν τριαντάφυλλο.
Ειναι καπως αηδιαστικο.Πού το ειδες το τριανταφυλλο? Εμενα σαν σαλάχι μού μοιαζει
Πού το ειδες το τριανταφυλλο? Εμενα σαν σαλάχι μού μοιαζει
Γιατί ρε μαλάκα ;
ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΠΟΘΕΝ ΑΙΣΧΕΣ ;
Το πόθεν αίσχες από μόνο του δε λέει τίποτα απολύτως. Ένας σκασμός τρόποι υπάρχουν να τη σκαπουλάρει ο άλλος.
ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΟΜΩΣ , ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ.
Κανείς δεν θα κρατήσει τα μαύρα σε σεντούκια !
ΑΝ ΘΕΛΕΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΜΟΛΙΣ ΤΑ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ ... ΤΣΑΚ !!!!!!! ΣΤΓ ΦΑΚΑ.
Δεν θέλει όμως.
Τα γατόνια αλλάζουν νομίσματα και σχήματα στα λεφτά κάθε βδομάδα.
Δεν κρατάνε ατζέντα με τις πληρωμές όπως ο Μπρούμελ.
Τυπε καταλαβαίνεις Ελληνικά?
Αν ναι ξαναδιάβασε.
Αν πάλι δεν το καταλάβεις να στο κάνω και ταληρακια.
Στην παρούσα κατάσταση, με τους υφιστάμενους φόρους και 24% ΦΠΑ μαζεύονται Χ έσοδα.
Στην ιδανική περίπτωση που το κράτος έκανε σωστά τη δουλειά και έκοβε τον κωλο κάθε μαλακα που φοροδιαφευγει τα ίδια Χ εσοδα θα έρχονταν με τους μίσους φόρους και 12% ΦΠΑ, ΓΙΑΤΊ ΘΑ ΠΛΉΡΩΝΑΝ ΌΛΟΙ.
Το κατάλαβες τώρα?
Αυτό ως προς τα έσοδα του κράτους.
Ως προς τα έξοδα είναι άλλη συζήτηση, αλλά δε βλέπω πολλές πιθανότητες συνεννόησης.
Αυτό υπάγεται στην πρόταση που έγραψα
"Α, επίσης χρειάζεται και ΙΣΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ-ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ μεταξύ κράτους και πολίτη."
Δε γίνεται εσύ σα φορολογούμενος να πληρώνεις ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ φόρο και το κράτος να σου πιστώνει χρήματα συμψηφίζωντας το ποσό με ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ σου υποχρεώσεις.
Ξέχασα κάτι πριν, όχι μόνο μεταξύ κράτους πολίτη αλλά και πολίτη-πολίτη, πρέπει να γίνει επιτέλους κάτι με το χρόνο ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ σε ένα σοβαρό κράτος, δικαστικές διαμάχες που φτάνουν στη δεκαπενταετία να τελεσιδικήσουν και μάλιστα όλα αυτά τα χρόνια έχουν αλλάξει και εκεί νόμοι και ποινές είναι κατ ουσίαν ΧΑΟΣ.