Παιδια, αλλο πραγμα η οπλοφορια κι αλλο η οπλοχρισια.
Φανταροι πηγαμε σχεδον ολοι μας, για θυμηθειτε τις μαλακιες που καναμε με τα οπλα και καναμε δηθεν πλακα. Φταινε οι εκπαιδευτες, αλλα φταιμε και οι εκπαιδευομενοι. Ναι στην αδεια οπλοκατοχης, αλλα ελενχγχος και εκπαιδευση αυτου που κρατα οπλο, πολιτη, στρατιωτικου, αστυνομικου. Οχι μονο καρδιολογο, οφθαλμιατρο, αλλα και ψυχολογο. Το πιστολι σας μαρανε? Εδω εχουν δοθει εκατομυρια αδειες οπλοφοριας, μονο που τις λενε δηπλωμα οδηγισης και αδειες κηνηγιου
Μετα τι λαλακισμενος νομος ειναι αυτο που λεει, μπαινει ο αλλος σπιτι μου την νυχτα, με σκοπο να με ληστεψει, να με σκοτωσει, να με πηδηξει, η δεν ξερω τι αλλο εχει στο μυαλο του, παντως για φιλικη επισκεψη, χλωμο το κοβω. Και δεν εχω δικαιομα, να αμυνθω, αν δεν μου ριξει η δεν με χτυπισει πρωτος. Ρε ποιος φωστηρας ιδιοφυια νους επιννοησε τετοιο νομο? Και με τι σκοπο? Προσωπικα τετοιο νομο τον εχω γραμμενο στα παλαιοτερα των υποδηματων μου. Ετσι και παρω χαμπαρι, αγνωστο μεσα στο σπιτι μου, νυχτα τουχω ριξει, βεβαιονομαι οτι ειναι τεζα (βασικο αυτο και ψαξτε το αν θελετε) και μετα θα ρωτησω ποιος ειναι. ΟΚ θα φαω 5 χρονια, θα βγω στα 2, με συμφερει, απο το να κραταω την κοιλια μου με τα αντερα εξω. Τωρα αν καποιοι "πολιτισμενοι" θεορουν οτι θα γινουμε ζουγλα με τα οπλα, δεν εχουν καταλαβει μαλλον οτι ειμαστε ηδη ζουγκλα, διστυχως