Νέα

Επίθεση αναρχικών στο νομπελίστα Τ. Γουότσον στην Πάτρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα petroskonstantinou17
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Τι σε νοιάζει το then ρε, τσολιάς είσαι και θα χάσεις τη δουλειά σου;  :birdman:

Υπάλληλος της Βουλής με 16 μισθούς  :birdman:

Τροποποίηση: Ή 17; Ούτε κι εγώ ξέρω. Το μέτρημα έχω χάσει...

Επισκέπτης
εγώ πάντως έχω δεχθεί.. πολλές φορές και από τον συνομιλητή σου κιόλας...
Cute-Baby-Crying-512X384-3.jpg

Επισκέπτης
Ο θάνατος του Γρηγορόπουλου ήταν απλά αφορμή για τις ταραχές του Δεκεμβρίου, αν και δεν είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι μπάχαλοι ήξεραν γιατί τα έκαναν μπάχαλο. Σήμερα πλέον, μπορεί ο καθένας με βεβαιότητα να διαπιστώσει ότι δεν έμεινε τίποτα από εκείνες τις ταραχές, μιας και δεν είχαν αιτήματα, δεν είχαν στόχους, δεν είχαν σκοπό, δεν είχαν έστω κάποιο πρόσωπο να τις εκφράσει και να μας εξηγήσει τι σήμαιναν. Η ανάμνηση απλά έμεινε, του πόσο ηλίθιοι μπορούν να είναι κάποιοι, που τα κάνουν μπουρδέλο στα εύκολα, και στις πούτσες κάθονται κλώσες.
Δεν υπηρχαν στοχοι,αιτηματα κλπ.,γιατι καθε στοχος,αιτημα κλπ.,χαρακτηριζεται πολυ ευκολα ως"γελοιος","ανεφικτος","δεν γινονται αυτα γιατι η οικονομια κλπ":Σε καιρους ταξικης ηττας εκ των πραγματων δεν γινεται να συγκροτηθει καποιος στοχος που να θεωρειται εφικτος,εστω και στον οριζοντα.

Οι 16αρηδες(και οχι μονο)το ξερουν πολυ καλα αυτο,οι μεγαλυτεροι δεν επιθυμουν να χασουν αυτα που εχουν(η νομιζουν οτι εχουν-το ιδιο κανει):Αλλος ενας λογος που το"μαζι τα φαγαμε"αποδειχθηκε τοσο αποτελεσματικο(ιδεολογικα).

Αυτο που εγινε τον Δεκεμβρη ηταν οτι ξεκαθαρα στοχοποιηθηκε(ιδεολογικα και στην πραξη)η Αστυνομια,και εν γενει η καταστολη,το μοναδικο κομματι που απομενει(και ενισχυεται,δεν απομενει απλα)απο αυτο που ηταν το κρατος στον 20ο αιωνα.

Για αρχη καλο ειναι.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Δεν υπηρχαν στοχοι,αιτηματα κλπ.,γιατι καθε στοχος,αιτημα κλπ.,χαρακτηριζεται πολυ ευκολα ως"γελοιος","ανεφικτος","δεν γινονται αυτα γιατι η οικονομια κλπ":Σε καιρους ταξικης ηττας εκ των πραγματων δεν γινεται να συγκροτηθει καποιος στοχος που να θεωρειται εφικτος,εστω και στον οριζοντα.

Οι 16αρηδες(και οχι μονο)το ξερουν πολυ καλα αυτο,οι μεγαλυτεροι δεν επιθυμουν να χασουν αυτα που εχουν(η νομιζουν οτι εχουν-το ιδιο κανει):Αλλος ενας λογος που το"μαζι τα φαγαμε"αποδειχθηκε τοσο αποτελεσματικο(ιδεολογικα).

Αυτο που εγινε τον Δεκεμβρη ηταν οτι ξεκαθαρα στοχοποιηθηκε(ιδεολογικα και στην πραξη)η Αστυνομια,και εν γενει η καταστολη,το μοναδικο κομματι που απομενει(και ενισχυεται,δεν απομενει απλα)απο αυτο που ηταν το κρατος στον 20ο αιωνα.

Για αρχη καλο ειναι.

Καλά, πες μας τώρα για το "δώστε τους χαρτιά να φύγουν" και άσε τα νεοΔεκεμβριανά και άλλες "αυθόρμητες" εξεγέρσεις.

Επισκέπτης
Καλά, πες μας τώρα για το "δώστε τους χαρτιά να φύγουν" και άσε τα νεοΔεκεμβριανά και άλλες "αυθόρμητες" εξεγέρσεις.
Ειναι παρανομα τα οσα κανει η Γαλλια...Αλλα φυσικο ειναι για τους ντοπιους οσφυοκαμπτες(σαν και λογου σου,που μοστραρεις τον Βαν Φλητ)να κατουριουνται γενικως με κατι τετοια.

Κατι δεκαδες χιλιαδες μεταναστες δικαιουνται(τυπικα)καθεστως προσφυγα,αλλα ουτε για αυτο κινειται το εθνικα υπερηφανο γιουνανισταν.

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Έλα, δεν το πιστεύω...

Λοιπόν ίσιε, άκου ένα ωραίο σκηνικό: τους δίνεις χαρτιά και τους κάνεις έλληνες πολίτες. Και επειδή λόγω ΕΕ πολίτης κράτους μέλους είναι πολίτης τηε ΕΕ και ταξιδεύει, εργάζεται κλπ. ελεύθερα, σιγά να μην κάτσουν εδώ που σε λίγο λαλεί πουλί παίρνει σπυρί κι η μάνα το ζηλέυει. Πώς το βλέπεις?

Επισκέπτης
Έλα, δεν το πιστεύω...

Λοιπόν ίσιε, άκου ένα ωραίο σκηνικό: τους δίνεις χαρτιά και τους κάνεις έλληνες πολίτες. Και επειδή λόγω ΕΕ πολίτης κράτους μέλους είναι πολίτης τηε ΕΕ και ταξιδεύει, εργάζεται κλπ. ελεύθερα, σιγά να μην κάτσουν εδώ που σε λίγο λαλεί πουλί παίρνει σπυρί κι η μάνα το ζηλέυει. Πώς το βλέπεις?
Φτου κακα το βλεπει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom