Φυλήςυχος Πολίτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Μωρέ ας καεί και φτιάχτε και γήπεδο της γαλατά.
And then what?
Μωρέ ας καεί και φτιάχτε και γήπεδο της γαλατά.
And then what?
And then what?
Τι σε νοιάζει το then ρε, τσολιάς είσαι και θα χάσεις τη δουλειά σου;
Τι σε νοιάζει το then ρε, τσολιάς είσαι και θα χάσεις τη δουλειά σου;
Αλλά δε συγκρίνεται με on the road...
κομαντάντ ισιος
ρεπορτεν μαντάμ ιμ_αουτομπαν στατεν
Στάτεν ή γκέεν;
εγώ πάντως έχω δεχθεί.. πολλές φορές και από τον συνομιλητή σου κιόλας...
που-λέμπεν
Η καβλα μου εχει εξαρση,αλλα ΔΕΝ ΣΕ ΓΑΜΑΩ.τι έγινε με εσένα.. ο ιός έχει έξαρση?
Η καβλα μου εχει εξαρση,αλλα ΔΕΝ ΣΕ ΓΑΜΑΩ.
Το καλαμποκι ηταν καλο σημερα,δεν μας ειπες?γύρνα την και βάλτην στον κώλο σου... το σύνηθίζεις εξάλλου..
Δεν υπηρχαν στοχοι,αιτηματα κλπ.,γιατι καθε στοχος,αιτημα κλπ.,χαρακτηριζεται πολυ ευκολα ως"γελοιος","ανεφικτος","δεν γινονται αυτα γιατι η οικονομια κλπ":Σε καιρους ταξικης ηττας εκ των πραγματων δεν γινεται να συγκροτηθει καποιος στοχος που να θεωρειται εφικτος,εστω και στον οριζοντα.Ο θάνατος του Γρηγορόπουλου ήταν απλά αφορμή για τις ταραχές του Δεκεμβρίου, αν και δεν είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι μπάχαλοι ήξεραν γιατί τα έκαναν μπάχαλο. Σήμερα πλέον, μπορεί ο καθένας με βεβαιότητα να διαπιστώσει ότι δεν έμεινε τίποτα από εκείνες τις ταραχές, μιας και δεν είχαν αιτήματα, δεν είχαν στόχους, δεν είχαν σκοπό, δεν είχαν έστω κάποιο πρόσωπο να τις εκφράσει και να μας εξηγήσει τι σήμαιναν. Η ανάμνηση απλά έμεινε, του πόσο ηλίθιοι μπορούν να είναι κάποιοι, που τα κάνουν μπουρδέλο στα εύκολα, και στις πούτσες κάθονται κλώσες.
Δεν υπηρχαν στοχοι,αιτηματα κλπ.,γιατι καθε στοχος,αιτημα κλπ.,χαρακτηριζεται πολυ ευκολα ως"γελοιος","ανεφικτος","δεν γινονται αυτα γιατι η οικονομια κλπ":Σε καιρους ταξικης ηττας εκ των πραγματων δεν γινεται να συγκροτηθει καποιος στοχος που να θεωρειται εφικτος,εστω και στον οριζοντα.
Οι 16αρηδες(και οχι μονο)το ξερουν πολυ καλα αυτο,οι μεγαλυτεροι δεν επιθυμουν να χασουν αυτα που εχουν(η νομιζουν οτι εχουν-το ιδιο κανει):Αλλος ενας λογος που το"μαζι τα φαγαμε"αποδειχθηκε τοσο αποτελεσματικο(ιδεολογικα).
Αυτο που εγινε τον Δεκεμβρη ηταν οτι ξεκαθαρα στοχοποιηθηκε(ιδεολογικα και στην πραξη)η Αστυνομια,και εν γενει η καταστολη,το μοναδικο κομματι που απομενει(και ενισχυεται,δεν απομενει απλα)απο αυτο που ηταν το κρατος στον 20ο αιωνα.
Για αρχη καλο ειναι.
Ειναι παρανομα τα οσα κανει η Γαλλια...Αλλα φυσικο ειναι για τους ντοπιους οσφυοκαμπτες(σαν και λογου σου,που μοστραρεις τον Βαν Φλητ)να κατουριουνται γενικως με κατι τετοια.Καλά, πες μας τώρα για το "δώστε τους χαρτιά να φύγουν" και άσε τα νεοΔεκεμβριανά και άλλες "αυθόρμητες" εξεγέρσεις.
Ο ισιος υιοθετει ρητορικη ΚΚΕ...τυχαιο?Δε νομιζω.Καλά, πες μας τώρα για το "δώστε τους χαρτιά να φύγουν" και άσε τα νεοΔεκεμβριανά και άλλες "αυθόρμητες" εξεγέρσεις.
Φτου κακα το βλεπει.Έλα, δεν το πιστεύω...
Λοιπόν ίσιε, άκου ένα ωραίο σκηνικό: τους δίνεις χαρτιά και τους κάνεις έλληνες πολίτες. Και επειδή λόγω ΕΕ πολίτης κράτους μέλους είναι πολίτης τηε ΕΕ και ταξιδεύει, εργάζεται κλπ. ελεύθερα, σιγά να μην κάτσουν εδώ που σε λίγο λαλεί πουλί παίρνει σπυρί κι η μάνα το ζηλέυει. Πώς το βλέπεις?