petroskonstantinou17
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2010
- Like
- 5
- Πόντοι
- 66
Καλά τώρα ντάξει....
Τα εύκολα τα λόγια τα μεγάλα.
διαβασε το αρθρο "το κομμουνιστικο κομμα μπροστα στην καπιταλιστικη κριση"...κυριως προς το τελος...
Καλά τώρα ντάξει....
Τα εύκολα τα λόγια τα μεγάλα.
Και βεβαίως δεν είναι.
Για πες μας για την ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ περίπτωση πως χωράει κριτική στην αντικειμενικότητα των κριτηρίων.
Και δεν μας λες τι πάει να πει "αντκειμενικότητα";;;;
Προφανώς τα κριτήρια είναι υποκειμενικά ως ένα βαθμό.
ΕΣΥ είσαι "αντικειμενικός";
Εγω εχω μια απορια.On October 25, 2007, Watson was compelled to retire as chancellor of the Cold Spring Harbor Laboratory on New York's Long Island and from its board of directors, after Watson had been quoted in The Times the previous week as saying "[I am] inherently gloomy about the prospect of Africa [because] all our social policies are based on the fact that their intelligence is the same as ours—whereas all the testing says not really."[50] Responding to Watson’s stated views about race, biologist Steven Rose said: "This is Watson at his most scandalous. He has said similar things about women before but I have never heard him get into this racist terrain. If he knew the literature in the subject he would know he was out of his depth scientifically, quite apart from socially and politically.
Αυτα που λες με τον πολεμο στο Βιετναμ και την τζιφρα του δοκτωρ...
On October 25, 2007, Watson was compelled to retire as chancellor of the Cold Spring Harbor Laboratory on New York's Long Island and from its board of directors, after Watson had been quoted in The Times the previous week as saying "[I am] inherently gloomy about the prospect of Africa [because] all our social policies are based on the fact that their intelligence is the same as ours—whereas all the testing says not really."[50] Responding to Watson’s stated views about race, biologist Steven Rose said: "This is Watson at his most scandalous. He has said similar things about women before but I have never heard him get into this racist terrain. If he knew the literature in the subject he would know he was out of his depth scientifically, quite apart from socially and politically.
Αυτα που λες με τον πολεμο στο Βιετναμ και την τζιφρα του δοκτωρ...
"Το 1988 το αμερικανικό κράτος διορίζει τον Watson επικεφαλής του εξαιρετικά φιλόδοξου και σύνθετου προγράμματος για την αποκωδικοποίηση του ανθρώπινου γονιδιώματος . Ο διακεκριμένος επιστήμονας παραιτείται απο τη θέση αυτή το 1992 , επιδεικνύοντας ηθική αδιαλλαξία απέναντι στις προσπάθειες τόσο του δημόσιου Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας , όσο και ιδιωτικών εταιρειών να πατεντάρουν γονίδια .Αυτα που λες με τον πολεμο στο Βιετναμ και την τζιφρα του δοκτωρ...
Ουτε εγω ειμαι γενετιστης,δεν μπορω να σε βοηθησω στο επιστημονικο μερος του ζητηματος-αν υπαρχει τετοιο δλδ.Εγω εχω μια απορια.
Αν μπορει αυτος ο ανθρωπος να αποδειξει επιστημονικα οτι οι μαυροι εχουν μικροτερη ευφυια απο τους λευκους ή τους κιτρινους, αυτο ειναι ρατσισμος? Δεν ξερω αν εχουν, εγω γενετιστης δεν ειμαι.
Ρατσισμος ειναι, υποθετω, να πεις παραλληλα οτι αν εχει μικροτερη ευφυια εχει και λιγοτερα δικαιωματα.
Για διαφωτιστε με λιγο.
Ουτε εγω ειμαι γενετιστης,δεν μπορω να σε βοηθησω στο επιστημονικο μερος του ζητηματος-αν υπαρχει τετοιο δλδ.
Ενδιαφερον,αλλα δεν αναιρει τις ρατσιστικες(ΙΜΟ)θεσεις του,που αλλωστε ειναι και πιο προσφατες."Το 1988 το αμερικανικό κράτος διορίζει τον Watson επικεφαλής του εξαιρετικά φιλόδοξου και σύνθετου προγράμματος για την αποκωδικοποίηση του ανθρώπινου γονιδιώματος . Ο διακεκριμένος επιστήμονας παραιτείται απο τη θέση αυτή το 1992 , επιδεικνύοντας ηθική αδιαλλαξία απέναντι στις προσπάθειες τόσο του δημόσιου Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας , όσο και ιδιωτικών εταιρειών να πατεντάρουν γονίδια .
- Οι άνθρωποι δεν μπορούν να διεκδικούν καμμία ιδιοκτησία πάνω στους νόμους της Φύσης .
διακηρύσσει χειροκροτούμενος απο τους συναδέλφους του " .
η καθημερινη.
Θα μπορούσαμε να κάνουμε μια ωραία συζητησούλα και για το βραβείο νόμπελ ειρήνης του 1953...
Όπως και κάποιοι μετέπειτα αμερικανοί προεδροι, που έκαναν αντίστοιχα τους δικούς τους πολέμους.
Στον κυριούλη χρεώνεται μια συνέντευξη στους Sunday Times του Λονδίνου, στην οποία μίλησε για χαμηλότερη ευφυία των μαύρων. Από εκεί ξεκίνησαν οι αντιδράσεις αποτέλεσμα των οποίων ήταν η διαθεσιμότητα από το εργαστήριο, όπως και η ακύρωση της εκδήλωσης στο μουσείο.
Και για να το ξεκθαρίσω και πάλι: ουδείς αμφισβήτησε την επιστημονική του αξία. Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι το νόμπελ, το Χάρβαρντ, ή οποιαδήποτε άλλη διάκριση μπορούν να γιοποιήσουν τον οποιονδήποτε, ούτε σαφώς του δίνουν το αυταπόδεικτο για την έκφραση πολιτικών θέσεων (προς τη μία ή την άλλη κατεύθυνση).
Και αυτο του 2009 καλο ητανε...
Περι κριτηριων ο λογος-νομιζω.Ρε μεγάλε υπερπόντικα δεν πέτυχε η πρωϊνή;
Τι σχέση έχει το Νόμπελ Ειρήνης με τα υπόλοιπα Νόμπελ;
Εκτός και αν είσαι εναντίον όλων των βραβείων.
Πεσ' το ρε μεγάλε.
ΚΑΤΩ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ.
Εγω εχω μια απορια.
Αν μπορει αυτος ο ανθρωπος να αποδειξει επιστημονικα οτι οι μαυροι εχουν μικροτερη ευφυια απο τους λευκους ή τους κιτρινους, αυτο ειναι ρατσισμος? Δεν ξερω αν εχουν, εγω γενετιστης δεν ειμαι.
Ρατσισμος ειναι, υποθετω, να πεις παραλληλα οτι αν εχει μικροτερη ευφυια εχει και λιγοτερα δικαιωματα.
Για διαφωτιστε με λιγο.
Ρε φίλε, δεν καταλαβαίνω κάτι.
Πως από την μία μας λες ότι τα κριτήρια της επιτροπής του Νόμπελ δεν είναι "αντικειμενικα" και από την άλλη τα κριτήρια του Μουσείου Επιστήμης του Λονδίνου είναι "αντικειμενικά".
Και οι δύο αποφάσεις ενέχουν υποκειμενικότητα.
Αλλά επειδή εσένα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ δεν σου αρέσει η απόφαση της επιτροπής Νόμπελ και σου αρέσει η απόφαση της Μουσείου Επιστήμης του Λονδίνου αρχίζεις να κρίνεις τον οποιονδήποτε.
Και εγώ μπορώ να πω ότι η συνέντευξη του παρερμηνεύθηκε.
Δηλαδή επειδή το έντυπο του Murdoch ανέφερε κάτι πρέπει να το πιστέψουμε;
Μπορείς να μου πεις γιατί το έντυπο του Murdoch απέδωσε σωστά την συνέντευξη αυτή και δεν έχει δίκηο ο Dworkin που στέλνει επιστολή και λεέι ότι ένα άλλο σημείο αποδόθηκε λάθος:
Εδώ δεν χωράει η αφμισβήτηση της αντικειμενικότητας; Το έντυπο του Murdoch δεν είναι θερμός υποστηρικτής των πολέμων του Ιράκ και του Αφγανιστάν;
Όταν τους υποστηρίζει είναι "καπιταλιστικό" και όταν προβάλει τις ρατσιστικές θέσεις του Γουότσον γίνεται "προοδευτικό";
ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ οδηγεί αυτή η συζήτηση;;;
Εσύ που κατακευραυνώνεις το λογικό θετικισμό και προτείνεις τον σχετικισμό (υποθέτω) μπορείς να μας πεις;
Και επί της ουσίας: Ο Γουότσον έδωσε συνέντευξη στον Henry Louis Gates σχετικά με την απόδοση σε αυτόν ρατσιστικών απόψεων. Τώρα όποιος ξέρει ποιός είναι ο Gates καλό θα είναι να ψάξει και να βρει τα συμπεράσματα του σχετικά με τον Watson.
Αρα νομιμοποιεις σε πρωτο βαθμο την καταλυση της δημοκρατιας απο μικρες ποσοτικα ομαδες με μικρη επιρροη στο ΛΑΟ....αυτο με ποιο τροπο σε ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΕΙ απο τον ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ?