Νέα

Επιτέλους εκλογές.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 132
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι θα ψηφίσεις

• Ν.Δ.

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΠΑΣΟΚ

• ΛΑΟΣ

• ΚΚΕ

• ΣΥΝ

• ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗΣ

• ΛΕΥΚΟ

• ΑΚΥΡΟ

• ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ

• ΣΤΙΣ16 ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ

• ΑΠΟΧΗ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
να γίνουν να ξεμπερδεύουμε.. να φάει την παπάρα του το "παιντί" και να πάει για βρούβες..
θα χαρώ πολύ να μπεί ο Καραμαλάκας ο Καρατζαφέρης  στην βουλή και να μην μπεί ο Χοντρομαλάκας ο Αλαβάνος που μου σπάει τα α@@@@δια μόνο που τον βλέπω.. θα χαρώ το ΚΚΕ να πάρει 10% έτσι για να έχουμε μια νότα διαφορετική στις μαλακίες που λένε όλοι οι πολιτικοί (μαλακίες άλλου τύπου δηλαδή)..

ε ρε γέλια που έχουν να γίνουν την επομένη...
ακονίζονται μαχαίρια ..
ο Βαγγελάκης ο χοντρός, η Αννούλα η Διαμάντω (η δια της μεθόδου των ανοικτών σκελών αναδειχθείσα πολιτικός) και λοιπά ιδίας υποστάθμης υποκείμενα ετοιμάζονται για την φθινοπωρινή επίθεση και άλωση της αρχηγίας και του κόματος που ίδρυσε ο (αντε καλά) συχωρεμένος

από την άλλη πλευρά η Ντόρα με την συνεργασία του μπαμπάκα της του τυχερούλη(αλήθεια αυτός πότε θα πεθάνει?) και λοιποί δελφίνοι (που άμα τους ρίξεις στην θάλασσα μόλυνση θα προκαλέσεις) ετοιμάζουν την άλωση της πόλης..

Καραμαλάκας και Παπαθέμελος τρώγονται για το ποιός είναι πιό θεοφοβούμενος και ο εκείνος ο μαιντανός  ο Γεωργιάδης ξημεροβραδιάζεται στα κανάλια (τι κανάλια οχετοί σπερματοζωαρίων είναι) μυξοκλαίγοντας γιατί ο παπαθέμελος τον αποκάλεσε σατανιστή..

η παπαρήγα τον χαβά της

ο αλαβάνος τις μαλακίες του

α ρε βρωμόξυλο που χρειάζεται

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Ψηφιζουμε Νταρια!!!

gent007

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Καλημέρα,

Ευελπιστώ όταν γίνουν οι εκλογές να έχουμε στις 17 Κυβέρνηση (όποια κι αν είναι). Φοβούμαι μην πέσουμε σε καμία περιπέτεια τύπου '89 που γινόντουσαν οικουμενικές και τότε, πάει η αγορά.

Είπων...

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Καλημέρα,

Ευελπιστώ όταν γίνουν οι εκλογές να έχουμε στις 17 Κυβέρνηση (όποια κι αν είναι). Φοβούμαι μην πέσουμε σε καμία περιπέτεια τύπου '89 που γινόντουσαν οικουμενικές και τότε, πάει η αγορά.

Ειμαστε η μονη χωρα στην Ευρωπη που δεν γινεται να υπαρξει οικουμενικη κυβερνηση...λες και δεν εκτελουνται εντολες απο Βρυξελες και κυριως απο Αμερικανικη πρεσβεια...

Είπων...

chrisvnv

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
39
Πόντοι
1
γαμω τις εκλογες τους γαμω.. μου κοψανε την αδεια...

sas1977

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
16
Μπα, δε νομίζω... πιστεύω ότι θα βγει από την 1η Κυριακή (16/09) κυβέρνηση... και φυσικά δεν θα οφείλεται στο έργο της μέχρι σήμερα... αλλά στην ανυπαρξία των άλλων...

gent007

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Άγνωσται αι βουλαί της Πρεσβείας ωστόσο...

Ξανά...Είπων!!!

o-taf

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Τι θα ψηφίσεις

γρήγορα να δούμε τι  κυβέρνηση θα βγάλει το forum

ΛΑ.Ο.Σ.

skalks

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
ΠΑΣΟΚ ΠΑΣΟΚ ΠΑΣΟΚ

Ερχόμαστε ξανά μάγκες!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

yannodm

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Νέα Δημοκρατία με τρέλα και πάλι φουλ στον Καραμανλή

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
Χοντρο φαουλ αγαπητοι διαχειριστες το συγκεκριμενο θεμα,θα επρεπε να υπαρχει η δυνατοτητα επιλογης κομματος αλλα οχι και η δυνατοτητα για σχολια.Ειναι θεμα χρονου καποιος "φανατικος" να απαντησει σε καποιο αλλο μελος και να γινει μυλος εδω μεσα.

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
Για να ξεβρωμισουμε,ΜΑΥΡΟ στους πρασινους και μπλε κοκκους
και οι λευκοι κοκκοι αποτελεσματικοι ειναι

gent007

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
16
μήπως δουλεύεις για το ΟΜΟ???? (αν το θυμάται κανείς...)

o-taf

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Χοντρο φαουλ αγαπητοι διαχειριστες το συγκεκριμενο θεμα,θα επρεπε να υπαρχει η δυνατοτητα επιλογης κομματος αλλα οχι και η δυνατοτητα για σχολια.Ειναι θεμα χρονου καποιος "φανατικος" να απαντησει σε καποιο αλλο μελος και να γινει μυλος εδω μεσα.

ΠΡΟΣ το παρόν όπως βλέπεις  όσοι απαντούν διατηρούν επίπεδο  πιστεύω και οι επόμενοι να ακολουθήσουν την ίδια γραμμή , μεγάλα παιδία είναι ,  η πολιτική είναι όπως και το ποδόσφαιρο  μετά το ματς τα κεφάλια μέσα  :boobies:

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
γαμω τις εκλογες τους γαμω.. μου κοψανε την αδεια...

παντως τα ιδια και τα ιδια.
Το 96 ακριβως το ιδιο εκανε ο Σημιτης. Τοτε ημουν φανταρος γυρναω κατα τις 20 Αυγουστου  απο την αδεια απολύσεως και ημουν ο μονος απο τη σειρα μου μεσα.  Μεγαλε μου λένε λυπαμαι αλλα εχεις 2 βδομαδες ακομα σημερα Δευτερα εξοδουχος ετοιμάσου για σκοπια απο αυριο . Ελα ρε μεγαλε ξεκουραστος ειμαι βαλε με σημερα λεγω εγω ο αφελης. Κατα τη μια ο ταπερμαν ανακοινωνει εκλογες, ερχεται ο υπηρεσιογραφος "ασε μωρε θα βγω γιατι φοβαμαι επιφυλακη". Ερχονται οι δικοι μου πηγμενοι την Τριτη "τσαμπα το γλυψιμο για τις τιμητικες αδειες" τελικα ο δικας μας εξαφανισε μην χασει καμια ψηφο το κομμα αλλα εγω εριξα ενα ακυρο όλο δικό τους!!

"ΛΕΒΕΝΤΗ γερα δωσε τα λεφτα!!!!!"

Ασχετο αλλα οι "δυσκολες" πλενουν με Essex οι ευκολες με Dixan και οι gay με ΟΜΟ

farouk1

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Like
1
Πόντοι
0
NΔ γιατι ειναι οι ποιο αχρηστοι

Stories

Νέο!

Stories