hunter1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Ιωνικαρα ρε κουφαλες Ιωνικαρα , αμα ξαναβγουμε ποτε ξανα Α εθνικη θα σας γαμισουμε ολους.
το ότι θα βγεί ο ΛΑΟΣ στην βουλή?....και εμένα....ΠΑΟ-Α.Ο Χασογκόλης:0-1.....με γκόλ του άμπαλου στο...69'.....
ΥΓ--->talos...πάμε καλά.... ;) ;) ;)έως πολύ καλά θα έλεγα..... ένα με στεναχωρεί...το οποίο και δεν θα σας το πώ τώρα...όποιος το βρεί...κερδίζει...Κατερίνα!!!
Όχι φυσικά....το ότι θα βγεί ο ΛΑΟΣ στην βουλή?....και εμένα....
φίλε podo τον άκουσες τον γεώργιο...αμάν ψήφους απο τ αριστερά γιατί χανόμαστε....έδεσε στο 3% πίσω και τώρα περιμένω κινήσεις απελπισίας......εσύ τι πληρ έχεις?.....
Άστα να πάνε....για μένα μακάρι να έμενε...αλλά την Δευτέρα βλέπω το γραφείο στην Χ.Τρικούπη να αδείαζει....όσο για το 2,5-3%....μακάρι να ήταν τόσο(για το ΠαΣοΚ μιλάω....).χθές πάντως ήτανε σε πλήρη απελπισία με τον τρόπο που ζήταγε αριστερούς ψήφους...όσο για τον πόλεμο..ναι του σκάβουν το λάκο...με 1-1,5% διαφορά μπορεί να μείνει..με 2,5-3% κλάφτονε...
Οι ''μπλέ'' το κάνουν αυτό γιατί θέλουν την απόλυτη αυτοδυναμία....οι ''πράσινοι'' με την σειρά τους απλά κοιτάνε πως δεν θα πάρουν αυτοδυναμία οι ''μπλέ''....ζήτημα πρώτου κόμματος δεν τίθεται πλέον...εκτός απο της δημοσκοπήσεις που κυκλοφορούν και των 2 μεγάλων κομμάτων (που δείχνει αυτά που σου λέω...)ακόμα και στο παράνομο ή όχι στοίχημα θα δείς τι αποδόσεις παίζουν....το θέμα είναι πως ακόμα και αυτοί που στην προκύρηξη των εκλογών θα...ψήφιζαν Συνασπισμό ή ΛΑΟΣ τώρα ''γέρνουν'' προς τα 2 μεγάλα κόμματα...και αυτό μετά τις απανωτές γκάφες των προέδρων τους και των στελεχών τους...Οι μπλε πάντως έχουν ξαμοληθεί και προσπαθούν να αρπάξουν ψήφους από όπου προλάβουν. Οι φυλλάδες τους γράφουν ότι τους κατέβει για να κάνουν προπαγάνδα ενάντια σε ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ.
Μάλλον μαθαίνουμε διαφορετικά πράγματα....στο δεύτερο που λές φυσικά συμφωνώ....κι εγω για δημοσκοπησεις μιλαω...το τι θα γινει την κυριακη ενας θεος ξερει...παντως ο χαμενος θα ναι παντα ΕΜΕΙΣ!!!!!