Νέα

Επιτέλους εκλογές.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 132
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τι θα ψηφίσεις

• Ν.Δ.

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΠΑΣΟΚ

• ΛΑΟΣ

• ΚΚΕ

• ΣΥΝ

• ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗΣ

• ΛΕΥΚΟ

• ΑΚΥΡΟ

• ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ

• ΣΤΙΣ16 ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ

• ΑΠΟΧΗ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
οι δημοσκοπησεις που γινονταιν συνεχεια αλλα δεν δημοσιευονται δειχνουν
πρωτο το ΜΠΑΤΣΟΚ με ο.3-0,5 %.
Οι δεξιοι εχουνξαμολυθει να εξαφανισουν το φασιστο-ΛΑΟΣ.
Ακομα και ο Στελαρας το 0,% και κατι που παιρνει απο την δεξια το κοβει.
Οπως και αυτοδυναμια λιγο δυσκολη.
Αρα χαρας ευαγγελια για οσους δεν γουσταρουν το κρατος αφεντη.

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Πώς μπορείς να προβλέψεις με τόση ακρίβεια, Ποδολάγνε;
Μπορείς να μας πεις, με τα ποσοστά που προβλέπεις, ποιά θα είναι η κατανομή των εδρών;
Δεν μου επιτρέπεται λόγω της απαγόρευσης...αν σου έλεγα μόνο τί έχω μάθει και από τα δύο κόμματα....από το ένα...απευθείας και από το άλλο από πολύ φίλο μου που το υποστηρίζει....αλλά μου είναι λίγο...απίστευτο να το πιστέψω και έτσι βρήκα μια μέση λύση....αυτά....

οι δημοσκοπησεις που γινονταιν συνεχεια αλλα δεν δημοσιευονται δειχνουν
πρωτο το ΜΠΑΤΣΟΚ με ο.3-0,5 %.
Οι δεξιοι εχουνξαμολυθει να εξαφανισουν το φασιστο-ΛΑΟΣ.
Ακομα και ο Στελαρας το 0,% και κατι που παιρνει απο την δεξια το κοβει.
Οπως και αυτοδυναμια λιγο δυσκολη.
Αρα χαρας ευαγγελια για οσους δεν γουσταρουν το κρατος αφεντη.

Αυτό ειλικρινά πρώτη φορά το ακούω...αλλά θα δούμε Κυριακή...τί να πώ???Δεν είναι ότι δεν σε πιστεύω...μάλλον έναν από τους 2 μας δουλεύουν...εσένα η μία πλεύρα(αν δουλεύουν εσένα) και εμένα και οι δύο πλευρές(αν δουλεύουν εμένα)...άρα...θα δούμε το έργο την Κυριακή....

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
Αυτό ειλικρινά πρώτη φορά το ακούω...αλλά θα δούμε Κυριακή...τί να πώ???Δεν είναι ότι δεν σε πιστεύω...μάλλον έναν από τους 2 μας δουλεύουν...εσένα η μία πλεύρα(αν δουλεύουν εσένα) και εμένα και οι δύο πλευρές(αν δουλεύουν εμένα)...άρα...θα δούμε το έργο την Κυριακή....
[/quote]
Μεχρι την "Κυριακη" πολλα μπορουν να εχουν αλλαξει.
Αν το ΛΑΟΣ αν αντεξει...οι δυο μαφιες θα βρεθουν περιπου ισοπαλια.

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
Συγγνώμη ρε παιδιά, αλλά εγώ νόμιζα ότι απαγορεύεται η δημοσίευση των δημοσκοπήσεων στα ΜΜΕ. Δε νομίζω οι αρχές να παρακολουθούν το κάθε φόρουμ όπου ένας δημοσιογράφος ή πολιτικός μπορεί να μπει ανώνυμα και να αποκαλύψει τα αποτελέσματα ενός γκάλοπ.

Επιπλέον, αν οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι η ΝΔ θα πάρει άνετη πλειοψηφία, γιατί τότε ο Κωστάκης έχει λυσσάξει τις τελευταίες μέρες να λέει ότι ή μου δίνετε αυτοδυναμία ή θα έχουμε χάος;
Συγγνώμη ρε παιδιά, αλλά εγώ νόμιζα ότι απαγορεύεται η δημοσίευση των δημοσκοπήσεων στα ΜΜΕ. Δε νομίζω οι αρχές να παρακολουθούν το κάθε φόρουμ όπου ένας δημοσιογράφος ή πολιτικός μπορεί να μπει ανώνυμα και να αποκαλύψει τα αποτελέσματα ενός γκάλοπ.

Επιπλέον, αν οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι η ΝΔ θα πάρει άνετη πλειοψηφία, γιατί τότε ο Κωστάκης έχει λυσσάξει τις τελευταίες μέρες να λέει ότι ή μου δίνετε αυτοδυναμία ή θα έχουμε χάος;

1)Σωστα στην σημερινη εποχη  με το ιντερνετ αλλα και τα αλλα παγκοσμια μεσα δορυγορικη tv η απαγορεευση δεν εχει νοημα.
2)Ο ΧΟΝΤΡΟΣ φαινεται να εχει παθει τραμπακουλο και ο χαζογιωργακης δειχνει ανεβασμενος.Μαλλον μιλαμε για ισοπαλια.
Αν παει ετσι ΜΠΑΤΣΟΚ+ΣΥΝ κανουν government.

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Φίλε px75...δεν κατεβάζουμε ούτε και κάνουμε δημοσκόπηση...απλά λέμε ποιός πιστεύουμε πως θα κερδίσει και λέμε και την πιθανή δύναμη της νέας βουλής...απλά αυτό...τίποτε λιγότερο...τίποτε περισσότερο...λέμε αυτό που λένε και οι...ειδικοί(βουλευτές και πρόεδροι κομμάτων)...ο εκλογικός αυτός νόμος δεν δίνει αυτοδυναμία αν δεν πιάσεις το 41,8%(ή 41,5 δεν το θυμάμαι καλά...το έλεγε ο Σκανδαλίδης που τον έφτιαξε)...αν πιάσεις αυτό το ποσοστό και με μία ψήφο διαφορά παίρνεις αυτοδυναμία καθώς το πρώτο κόμμα που θα το πιάσει παίρνει μπόνους 40 έδρες....γι'αυτό το λέει ο Κωστάκης....φαντάσου να σου λείπει ένα ποσοστο της τάξης του 0,3% ή του 0,5%...εσύ,αν ήσουν στην θέση του δεν θα το έλεγες???

democrat...Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός λές να έχουμε??? :dancing: :dancing: :dancing:

easyrider

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2005
Like
2
Πόντοι
0
ΑΝ απλα μπει κανεις και δει τι δινουν οι book εχει το αποτελεσμα των εκλογων.
Οσο αφορα τον πρωτο βεβαια.

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
ΑΝ απλα μπει κανεις και δει τι δινουν οι book εχει το αποτελεσμα των εκλογων.
Οσο αφορα τον πρωτο βεβαια.
Το είχα αφήσει σε αρκετά χαμηλό ποσοστό για το ένα και αρκετά μεγάλο για το άλλο...έτσι είναι ακόμα???

easyrider

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2005
Like
2
Πόντοι
0
μεχρι προχθες ναι Αλλα δεν βλεπω γιατι να αλλαξει κατι τωρα.

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
μεχρι προχθες ναι Αλλα δεν βλεπω γιατι να αλλαξει κατι τωρα.
Δεν άλλαξε κάτι...μπήκα και είδα....μάλλον άλλαξε ανεβάζοντας το ποσοστό για το 2ο κόμμα και μειώνοντας το ποσοστό του πρώτου...εννοώ το ποσοστό κέρδους....

mc90606

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
ναι δινουν 1,3 την ΝΔ και 3,5 το ΠΑΣΟΚ δυσκολη δηλαδη η εκτος εδρα νικη :P

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
ναι δινουν 1,3 την ΝΔ και 3,5 το ΠΑΣΟΚ δυσκολη δηλαδη η εκτος εδρα νικη :P
Και 1,15 με 4,2 βρήκα....λές και παίζει Ολυμπιακός-Α.Ο Χασογκόλης(βάζω αυτό να μην θίξω καμιά υπαρκτή ομάδα...) στο Καραϊσκάκη και έρθει διπλό....ρέ λές????

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Να...ο Πρόεδρος Λεβέντης δίνει 0,6% νικητή την Ν.Δ και συγκυβέρνηση με ΠΑΣΟΚ....και φυσικά δίνει και ένα 5%(μπορεί και 7%) στο κόμμα του......εμ...τώρα τί να πεί κανείς???Αυτός είναι τελείως στον...Θεό του!!!!

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Καλά...στο extra3 ο πρόεδρος-Λεβέντης δίνει ρεσιτάλ.....τα έχει βάλει με όλους και με όλα.....πέστα Πρόεδρεεεεεεε.........

[move]Ο Λαός Απαιτεί Ο Λεβέντης Στην Βουλή[/move]

ΥΓ--->έστω και...απ'έξω....... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Ο Πρόεδρος λέει πως όσες έδρες βγάλει στην Βουλή θα συνεργαστεί με όποιο κόμμα βγεί πρώτο....υπολογίζει γύρω στις...10!!!Δηλαδή περίπου 5% στα σίγουρα......προλαβαίνω να φτιάξω κόμμα???

guz4you

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Ο Πρόεδρος λέει πως όσες έδρες βγάλει στην Βουλή θα συνεργαστεί με όποιο κόμμα βγεί πρώτο....υπολογίζει γύρω στις...10!!!Δηλαδή περίπου 5% στα σίγουρα......προλαβαίνω να φτιάξω κόμμα???
αυτοι οι ΘΕΟΙ διπλα του τι ειναι?
ψηφοφοροι?

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Και 1,15 με 4,2 βρήκα....λές και παίζει Ολυμπιακός-Α.Ο Χασογκόλης(βάζω αυτό να μην θίξω καμιά υπαρκτή ομάδα...) στο Καραϊσκάκη και έρθει διπλό....ρέ λές????
αυτό σούλειπε γαυράκο..να θίξεις κιόλας..τον παο.... :2funny:

ΛΕΒΕΝΤΗΣ..the besr....forget the rest......αέραααααααααααααααααα.......

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
Δεν άλλαξε κάτι...μπήκα και είδα....μάλλον άλλαξε ανεβάζοντας το ποσοστό για το 2ο κόμμα και μειώνοντας το ποσοστό του πρώτου...εννοώ το ποσοστό κέρδους....
Οι μπουκ εβγαζαν 1η στην eurovision την γρια-Βυση.Ο λογος τζογαριζαν
οι "αδελφοι" γκυπριοι...

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Για λόγους που έχω ξαναεξηγήσει το thread συγχωνεύτηκε...

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
tomito...βλέπεις αυτοδυναμία,κυβέρνηση συνασπισμού ή νέες εκλογές???

Φίλε Ποδολάγνε
Τα ποσοστά αυτά τα λέω εδώ και τρία χρόνια.
Εξαιρουμένου βεβαίως του ΠαπαΘεμελή.
Όπως και το ότι θα γίνουν εκλογές τον Σεπτέμβρη του 07.
Όπως είπα και από την μέρα του διαγγέλματος ότι το δίλημμα του Κωστάκη μου θυμίζει "Καραμανλής ή Τανκς"
Μετά με αντέγραψε ο Λαλιώτης... :2funny: :2funny:
Είναι εκτιμήσεις όχι πληροφορίες, δεν έχω σχέση με κομματικά επιτελεία, αν και τώρα που το σκέφτομαι πολύ θα το ήθελα.
Ο Γιωργάκης πολύ καλός χθες. Πρώτη φορά!
Η Β Αθηνών θα δείξει αν θα υπάρξει ή όχι αυτοδυναμία. :)

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
αυτό σούλειπε γαυράκο..να θίξεις κιόλας..τον παο.... :2funny:
ΠΑΟ-Α.Ο Χασογκόλης:0-1.....με γκόλ του άμπαλου στο...69'.....:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
ΥΓ--->talos...πάμε καλά.... ;) ;) ;)έως πολύ καλά θα έλεγα..... :dancing: :dancing: :dancing:ένα με στεναχωρεί...το οποίο και δεν θα σας το πώ τώρα...όποιος το βρεί...κερδίζει...Κατερίνα!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom