Νέα

Επιτέλους εκλογές.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 132
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι θα ψηφίσεις

• Ν.Δ.

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΠΑΣΟΚ

• ΛΑΟΣ

• ΚΚΕ

• ΣΥΝ

• ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗΣ

• ΛΕΥΚΟ

• ΑΚΥΡΟ

• ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ

• ΣΤΙΣ16 ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ

• ΑΠΟΧΗ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Δεν μπορώ επακριβώς να στο εξηγήσω, αλλά λευκά και άκυρα θα βοηθήσουν τα κόμματα που είτε είναι ήδη στην βουλή, είτε θα μπούν σε αυτές τις εκλογές.
Μάλλον και εσύ ψήφο διαμαρτυρίας έχεις έτοιμη οπότε ας σου προτείνω να ψηφίσεις κάποιο απο τα πολύ μικρά κόμματα που δεν θα έχουν καμία ελπίδα...

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
από την άλλη πλευρά η Ντόρα με την συνεργασία του μπαμπάκα της του τυχερούλη(αλήθεια αυτός πότε θα πεθάνει?) και λοιποί δελφίνοι (που άμα τους ρίξεις στην θάλασσα μόλυνση θα προκαλέσεις) ετοιμάζουν την άλωση της πόλης..
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Έχει ακόμα να θάψει αυτός..........
Μη σου πω και εμάς τους ίδιους.

NiLe

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Εγω ρε μαγκες δεν θα παω να ψηφισω καθολου οπος και οι οικογενεια μου και ολο μου το σοι...γιατι ολοι τους ειναι αληταραδες μονο το χρημα στην στεπουλα τους θελουν...και καμοια 50.000 ζωα-λαλακες να τους χειροκροτουν σε καθε ΟΜΗΛΙΑ-ΠΑΡΟΔΙΑ που στηνουν και κοροιδευουν τον Ελληνα πολιτη....ΘΑ-ΘΑ-ΘΑ-ΘΑ δεν βαρεθηκατε...

aektzis

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2005
Like
17
Πόντοι
1
πεστα γαμω τα σπιτια ολων των πολιτικων και το μουνι της μανας τους τα αρχιδια

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Έχει ακόμα να θάψει αυτός..........
Μη σου πω και εμάς τους ίδιους.

Ρε παιδιά, δεν ξέρετε ότι όσοι είναι γκαντέμηδες για τους άλλους, για τους εαυτούς τους είναι οι πιο κωλόφαρδοι άνθρωποι του κόσμου;

Κατά τα άλλα, μαζέψτε τα εκλογικά σε ένα thread ρε παιδιά, να χωράει και κανά πουτανιάρικο θρεντάκι στα αριστερά της οθόνης :dancing:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Εγω ρε μαγκες δεν θα παω να ψηφισω καθολου οπος και οι οικογενεια μου και ολο μου το σοι...γιατι ολοι τους ειναι αληταραδες μονο το χρημα στην στεπουλα τους θελουν...και καμοια 50.000 ζωα-λαλακες να τους χειροκροτουν σε καθε ΟΜΗΛΙΑ-ΠΑΡΟΔΙΑ που στηνουν και κοροιδευουν τον Ελληνα πολιτη....ΘΑ-ΘΑ-ΘΑ-ΘΑ δεν βαρεθηκατε...

NiLe , μήπως ξέρεις αν αυτή η [size=12pt]ΠΑΤΟΥΡΑ[/size]  :rockon: που έχεις κάτω είναι υποψήφια; θα με ενδιέφεραν πολύ οι...θέσεις της και θα  επιθυμούσα να την ... τιμήσω  :rockon:

NiLe

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2007
Like
5
Πόντοι
16
εγω τα λεω φιλε μου αλλα βλεπω κατι γερους που περνουν 300 εως 500 ευρω να τρεχουν απο πισω τρεμοντας και να φοναζουν Παπαπουστης-Καραβλαχος και μου την δηνει στα νευρα...δεν εχουνε να φανε και τρεχουν σαν τα ΖΩΑ να ψηφισουν...αν ρε φιλε πιγενα ποτε να ψηφισω θα εβαζα σε ενα φακελο σκατα και θα τους ερηχνα να ΣΚΑΤΑ...
NiLe , μήπως ξέρεις αν αυτή η ΠΑΤΟΥΡΑ  που έχεις κάτω είναι υποψήφια; θα με ενδιέφεραν πολύ οι...θέσεις της και θα  επιθυμούσα να την ... τιμήσω 
ευχαριστως και εγω αυτην την ψηφιζα με χοιλια αυτο το κωλαρακι θελει τον ψηφο του...  :2funny: :2funny: :2funny: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

aektzis

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2005
Like
17
Πόντοι
1
ουτε τα σκατα μας δεν αξιζουν...πουστηδες,γαμιοληδες,πολιτικοι

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
εγω τα λεω φιλε μου αλλα βλεπω κατι γερους που περνουν 300 εως 500 ευρω να τρεχουν απο πισω τρεμοντας και να φοναζουν Παπαπουστης-Καραβλαχος και μου την δηνει στα νευρα...δεν εχουνε να φανε και τρεχουν σαν τα ΖΩΑ να ψηφισουν...αν ρε φιλε πιγενα ποτε να ψηφισω θα εβαζα σε ενα φακελο σκατα και θα τους ερηχνα να ΣΚΑΤΑ...

Είναι δυνατόν να είσαι ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και να ψηφίσεις κάποιον από το συνάφι τους;  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

o-taf

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Παιδία μεγάλα παιδία ήμαστε ο καθένας έχει της απόψεις του, πολιτικά , δεν πρόκειται να ακούσει εμένα η κάποιων άλλων εδώ μέσα και να του της αλλάξει , για αυτό ας κρατήσουμε ένα επίπεδο χωρίς να βρίζουμε οι μεν τους δε , δεν υπάρχει λόγος , μην διαγράψουν το post

-Από ένα καρφί χάθηκε ένα πέταλο.
-Από ένα πέταλο χάθηκε ένα άλογο.
-Από ένα άλογο χάθηκε ένας πολεμιστής.
-Από ένα πολεμιστή χάθηκε μια μάχη.
-Από μια μάχη χάθηκε ένας πόλεμος.
-Από έναν πόλεμο χάθηκε μία αυτοκρατορία!!!!

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Παιδία μεγάλα παιδία ήμαστε ο καθένας έχει της απόψεις του, πολιτικά , δεν πρόκειται να ακούσει εμένα η κάποιων άλλων εδώ μέσα και να του της αλλάξει , για αυτό ας κρατήσουμε ένα επίπεδο χωρίς να βρίζουμε οι μεν τους δε , δεν υπάρχει λόγος , μην διαγράψουν το post

-Από ένα καρφί χάθηκε ένα πέταλο.
-Από ένα πέταλο χάθηκε ένα άλογο.
-Από ένα άλογο χάθηκε ένας πολεμιστής.
-Από ένα πολεμιστή χάθηκε μια μάχη.
-Από μια μάχη χάθηκε ένας πόλεμος.
-Από έναν πόλεμο χάθηκε μία αυτοκρατορία!!!!

Άρα, από ένα καρφί, χάθηκε μια αυτοκρατορία...

OP
OP
T

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
οπως λέμε

-το αρχίδι είναι όργανο
-ο χωροφύλακας είναι όργανο
αρα ο χωροφύλακας είναι αρχίδι... (λογικόν παράλογο από το μάθημα της ΛΟΓΙΚΗΣ που έκανα στην ΣΤ Γυμνασίου το σωτήριο έτος 1973)

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Άντε να δούμε τι ψάρια πιάνουμε.
Εδώ ας βάζουμε τι νομίζουμε ότι θα βγάλει η κάλπη.
Προσοχή όχι τι θέλουμε να βγάλει.
Και όχι χειραγώγηση/επηρεασμός.
Απλά πρόβλεψη.
Στο τέλος θα μπορέσουμε να δούμε το πολιτικό κριτήριο του καθενός μας.
Και να φάει ο καθείς μας το ανάλογο δούλεμα.
Να μην σχολιάζουμε τι έγραψε ο απο πάνω μας. Αυτά μετά τον θερισμό.
Απλά ποσοστά, διαφορές, νικήτης κτλ.

Ξεκινάω.

Νικήτης Ν.Δ
Εως 2,5% το πολύ η διαφορά.
5κομματική βουλη.

guard22

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
0
πιστευω νικητης το ΠΑΣΟΚ με διαφορα 1,5 πεντακομματικη βουλη.....

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Στις 16/09
Η Εθνική Ομάδα θα παίζει στον τελικό του Eurobasket :2funny:
Τι θα δούμε το βράδυ Εκλογές ή την παρέα του Κακιούζη; :dancing:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.114
Πόντοι
17.085
Ας συγκεντρώσουμε όλα τα θέματα για τις εκλογές σε ένα thread. Δεν έχει νόημα να υπάρχουν 45 θέματα διαφορετικά για το ίδιο θέμα.
Το thread συγχωνεύτηκε.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Φίλε Αντισθένη σεβαστή η μεταφορά του θέματος μου.
Αλλά άλλο η στεγνή πρόβλεψη άλλο ο σχολιασμός χάριν προκλήσεως εντυπώσεων προεκλογικής υφής.
Κυρίως σε ένα νήμα που περιλαμβάνει και δημοσκόπηση μαζί.
Τα σέβη μου

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.114
Πόντοι
17.085
Σύμφωνοι, αλλά έχουν έναν κοινό παρονομαστή. Η ύπαρξη πολλών και διαφορετικών θεμάτων για τις εκλογές θα είχε νόημα αν το site λεγόταν epikeimenes-ekloges.gr. Όχι ότι είναι άχρηστα τέτοια θέματα, κάθε άλλο. Απλώς δεν είναι καλό να είναι διάσπαρτα και δε δικαιολογείται και η "εξειδίκευση" σ' αυτά. Επομένως, "στεγνή πρόβλεψη" και "σχολιασμός χάριν προκλήσεως εντυπώσεων προεκλογικής υφής" σαφώς και δεν ταυτίζονται, αλλά μπορούν κάλλιστα να συζητηθούν σε ένα thread...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom