Νέα

Επιστροφή panosboss και warhol...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 220
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

θελετε να γιρισουν στο forum οι ευεργετες του αγοραιου ερωτα?

• ναι

Ψήφοι: 0 0,0%
  • οχι

• δεν με ενδιαφερει

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
οποιοσ γουσταρει γενικα κωλουσ δεν μπορει παρα να ειναι γκευ τουλαχιστον ενεργητικοσ.το θεμα ειναι αν το ξερει ο ιδιοσ.τορα για το θεμα παλιων νεων μηποσ σασ εχουν μινει απωθημενα απο το στρατο?λεω?το σαιτ δεν ειναι ετσι.το ιδιο αντιμετωπιζεται ενασ που εχει εγγραφει πριν απο 1 λεπτο και το ιδιο ενασ που ειναι απο την υπαρξη του σαιτ.μαλον εχετε φανταστει ενα κοσμο με αξιοματικουσ του σαιτ και κινιστε μεσα σε αυτον.καλα κρασια :grin:
ουστ που θα μας πεις και γκειδες...Δηλαδη εγω που εχω σκισει και ενα σωρο κολαρες απο τρανς θα πρεπει να παω να γραφτω και σε κανα συλογο πουστηδων?
Ξαναουστ!

krotalias

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2006
Like
7
Πόντοι
6
αντε τωρα αυτο που θα πρεπει να γινει ειναι να απολυθει ο πιτσι ή να καβαντζωνει αδειες και το σαιτ θα γινει παλι πρωτο !

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Οταν γραφτηκα στο site περιπου πριν εναμιση χρονο, υπηρχαν στο site καποιοι ανθρωποι, που με τα postaρισματα τους και τις αναφορες τους, με εμαθαν πραγματα.
Εχω την αναγκη να τους ευχαριστησω.....welcome back παιδια, χαιρομαι που βλεπω παλι postaρισματα σας.

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
αντε τωρα αυτο που θα πρεπει να γινει ειναι να απολυθει ο πιτσι ή να καβαντζωνει αδειες και το σαιτ θα γινει παλι πρωτο !

Το πνεύμα του πιτσι είναι εδώ έτσι κι αλλιώς

Beowulf

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
66
Πόντοι
1
οποιοσ γουσταρει γενικα κωλουσ δεν μπορει παρα να ειναι γκευ τουλαχιστον ενεργητικοσ.το θεμα ειναι αν το ξερει ο ιδιοσ.τορα για το θεμα παλιων νεων μηποσ σασ εχουν μινει απωθημενα απο το στρατο?λεω?το σαιτ δεν ειναι ετσι.το ιδιο αντιμετωπιζεται ενασ που εχει εγγραφει πριν απο 1 λεπτο και το ιδιο ενασ που ειναι απο την υπαρξη του σαιτ.μαλον εχετε φανταστει ενα κοσμο με αξιοματικουσ του σαιτ και κινιστε μεσα σε αυτον.καλα κρασια :grin:

Ελενα εσύ είσαι τόσο ακριβή που και κώλο να έδινες εγώ δε θα σε γάμαγα.  :2funny: :2funny: :2funny:

vasm

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
1
welcome back boys... all three of you.
Μου είχατε ανοίξει τα μάτια κάποτε και μου γνωρίσατε τα τρανταχτά ονόματα Σονια, Αντριανα (που να ναι αυτή η ψυχή)κτλπ.

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545

Μα τι λες μωρε? Ομοφυλοφιλος ειναι αυτος που γουσταρει αντρες.
Αυτος που γουσταρει γυναικειους κωλους ειναι πουστης?
Θα μας τρελανεις τελειως.

Beowulf

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
66
Πόντοι
1
+ 1.000 Δάσκαλε!!!Μπήκαν τώρα οι νέωπες και οι αγάμητες να μας κάνουν κριτική.και πάλι πολλά ++++ απο μένα.Ομόρφυνε το σαιτ με την παρουσία σας παιδιά.Το σεβασμό μας.

Έτσι γλύφτερμαν άρχισε να δίνεις πολλά +++ τώρα στο αφεντικό.

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Γύρισαν πίσω ξαφνικά, τα αγαπητά μας μέλοι..
που αν ρωτήσεις στη Φυλής,γι'αυτούς, θα στάζουν μέλι..
είστε μεγάλοι στρατηγοί,την καύλας σας τρέμει όλη γη!
φυλάν σκοπιά ολημερίς,σε όλες τις μασαζερί!
Φτάστε τα τρεις χιλιάδες post,γεμίστε μας σοφία..
μα όχι τώρα, πιο μετά..την κάνω για Σοφία!

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Καλώς ήρθατε πίσω παίδες :thefinge: :grin: :grin:

Υ.Γ. ρε συ γουορ,την ημέρα που διάλεξες να γυρίσεις,έφαγε 6 ο Αρης...γκαντέμη :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
τισ πιο καυλιαρικες καλισπερες μου σε ολα τα μελοι του bourdela !!!
και ομος ειναι αλιθινο κιριοι!οι ευεργετες τισ ιδονις επεστρεψαν πισο στι βασι!τα αξιολατρευτα μελοι που ολοι γνορισαμε και αγαπισαμε επεστρεψαν στιν ζουζουνιαρικι καυλοπαρεα μας!μολις εμαθα τα νεα αργισα να το πιστεψο μεχρι που το ειδα με τα ματια μου! οι κιριοι καταλαβαν τελικα οτι ι παρεα του μπουρδελα ειναι πραγματικοι φιλοι και οτι εχουν τιν αναγκι να ανταλαζουν καθιμερινα χρισιμεες πορνοπλιροφοριες για ολα τα γουστα!
ειμαι πορνοσιγκινιμενος που τορα πια τα παλικαρια μας ειναι και παλι στιν παρεα μας!επιτελουσ σινιδιτοποιεισαν τιν γοιτια του απροσμενου!
γιατι ι μπουρδελοπαρεα μας ειναι γαματι!και τορα πια θα ειναι πιο γαματι με τουσ θειους!περιμενουμε και το σαβαλα επισισ να προσγιοθει στιν πραγματικα καπια στιγμι και να ξαναγιρισι στι παρεα μας και αυτος οποσ εκαναν τελικα οι θειοι!καλοσορισατε και παλι!!!!να μα στε ολοι καλα και να πιτσιλαμε καθιμερινοσ!γιατι οποσ εχουμε πι το πιτσιλισμα ειναι τροπος ζοις!
καλες γιορτες σε ολουσ τουσ καυλιαριδες!!!!!

Επισκέπτης
τισ πιο καυλιαρικες καλισπερες μου σε ολα τα μελοι του bourdela !!!
και ομος ειναι αλιθινο κιριοι!οι ευεργετες τισ ιδονις επεστρεψαν πισο στι βασι!τα αξιολατρευτα μελοι που ολοι γνορισαμε και αγαπισαμε επεστρεψαν στιν ζουζουνιαρικι καυλοπαρεα μας!μολις εμαθα τα νεα αργισα να το πιστεψο μεχρι που το ειδα με τα ματια μου! οι κιριοι καταλαβαν τελικα οτι ι παρεα του μπουρδελα ειναι πραγματικοι φιλοι και οτι εχουν τιν αναγκι να ανταλαζουν καθιμερινα χρισιμεες πορνοπλιροφοριες για ολα τα γουστα!
ειμαι πορνοσιγκινιμενος που τορα πια τα παλικαρια μας ειναι και παλι στιν παρεα μας!επιτελουσ σινιδιτοποιεισαν τιν γοιτια του απροσμενου!
γιατι ι μπουρδελοπαρεα μας ειναι γαματι!και τορα πια θα ειναι πιο γαματι με τουσ θειους!περιμενουμε και το σαβαλα επισισ να προσγιοθει στιν πραγματικα καπια στιγμι και να ξαναγιρισι στι παρεα μας και αυτος οποσ εκαναν τελικα οι θειοι!καλοσορισατε και παλι!!!!να μα στε ολοι καλα και να πιτσιλαμε καθιμερινοσ!γιατι οποσ εχουμε πι το πιτσιλισμα ειναι τροπος ζοις!
καλες γιορτες σε ολουσ τουσ καυλιαριδες!!!!!
οτι επιθυμεις ρε νεωπα..πολλα μουνια στον ακουραστο πουτσο σου..

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
pitsi αρχοντα.... την αγαπη μου και τις θερμοτερες ευχες μου!να σαι καλα!

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Pitsi αν θες το κλειδώνεις το thread.Δεν έχει νόημα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα παλληκάρια για τα καλά τους λόγια.

Ο warhol(respect) είχε πρωτογράψει εδώ και 1,5 χρόνο στις κριτικές και στο φόρουμ για Αντριάνα,Μελίνα,Αγάπη,Βαλέρια,Νάταλυ και πόσες άλλες κοπέλλες που μας προσφέρανε ωραίες στιγμές.

Εγώ είχα πρωτογράψει πριν 1,5 χρόνο επίσης στις κριτικές και στο φόρουμ για Μελίνα-Σαμπρίνα,Ντάρια,Έβελυν,Ντενίζα,Μάρθα,Γιούλη,Μπάρμπυ καί άλλες που δεν θυμάμαι που μας προσφέρανε επίσης ωραίες στιγμές.

Για την Σόνια είμουνα απο τους πρώτους που γράψανε εδώ αλλά όχι ο πρώτος.Για να είμαστε δίκαιοι ο πρώτος που είχε γράψει κριτική για Σόνια ήταν το θηρίο ο Kinky30(respect).Ελπίζουμε να έρθει και αυτός.
Όλα αυτά στο παλιό forum (r.i.p)

Scouters και whorehunters μέχρι τελικής πτώσης  :rockon: το ίδιο και σεις μάγκες.

Στον τρίτο απο την 'σωματοφυλακή' μεγάλο respect και δεν αναφερόμαστε σε τίποτα απο δω και πέρα γιατί μας το εξέφρασε ο ίδιος σαν επιθυμία.

Και για τέλος... στο ψεύτικο φιλί απο την διχαλωτή γλώσσα της πουτάνας με τον καιρό θα σε χτυπήσει το δηλητήριο της έχιδνας...delivered from the fetters of light,i came to pay the wage of sin...That which does not kill us makes us stronger!!! NIETZSCHE

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
ρισπέκτ στα παιδιά δε λέω  :rockon:  :rockon:
και χαίρομαι που επέστρεψαν
και διαβάζω το κάτι παραπάνω αλλά
μην το κάνουμε και μεσανατολικό ζήτημα
όποιος θέλει μπαίνει κι όποιος θέλει φεύγει
έτσι δεν είναι?
για τη στενή παρέα τους σίγουρα
είναι κάτι (πολύ) σημαντικό, για τους υπόλοιπους όμως..??  :sunglasses:  
φιλικά  

Επισκέπτης
αφεντικο νομιζο πος τα ειπες ολα με τον πραγματικο τους εαυτο!
το θεμα κλιδονετε!
καλι σινεχεια λοιπον σε ολους τους σινεμπουρδελιαριδες!
ι μπουρδελοκαριερα τον θειον σινεχιζετε!
τελοςςςςςς.......

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Pitsi.....μέγιστε καβλιάρη !!!!!!
Σκοτεινέ τιμωρέ των πηδηχτούλικων πουτανιδιών !!!!!!

Καλώς ήρθες πάλι στην παρέα....

Αλλά το θρεντ δεν το βλέπω να κλειδώνεται....

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
ναι, δεν κλειδωνεται..

Stories