Επισκέπτης
εχω να κανω μια καταγγελια για τον παπα!!!!παρακολουθει προφιλ αλλων μελλων,ειναι γραμμενος σε σαιτ παρομοιου περιεχομενου και ονειρου του ηταν να γινει μοντ !!καλως σε ξαναβρηκα τραγε !ναι, δεν κλειδωνεται..
εχω να κανω μια καταγγελια για τον παπα!!!!παρακολουθει προφιλ αλλων μελλων,ειναι γραμμενος σε σαιτ παρομοιου περιεχομενου και ονειρου του ηταν να γινει μοντ !!καλως σε ξαναβρηκα τραγε !ναι, δεν κλειδωνεται..
καλως ξανα-ματα-ηρθες χαλιαμούτρη..εχω να κανω μια καταγγελια για τον παπα!!!!παρακολουθει προφιλ αλλων μελλων,ειναι γραμμενος σε σαιτ παρομοιου περιεχομενου και ονειρου του ηταν να γινει μοντ !!καλως σε ξαναβρηκα τραγε !
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*καλως ξανα-ματα-ηρθες χαλιαμούτρη..
άντε να μαζευόμαστε ρε Νιιιοοοοοοοοοοοοοοο Άλλος ένας 'νέος' παλιός οεο οεοΕπιστροφές - Καταστροφές ... :o :o :o
καλώς το να!Επιστροφές - Καταστροφές ... :o :o :o
μπραβο, ωραιος..Ολα τέλεια ;)
Αλόχα λέμεεεεεεεεεεεεεεε
Φιλούρες Άλεξ.Και φυσικά welcome back στους alfa291,JohnyDMax και στον θείο papazoglou.Περιμένουμε Ropaloforo και άλλους και άλλους...welcome back Nio16, Panosboss & Warhol
welcome back Nio16, Panosboss & Warhol
πανος για μοντ.....πανος για μοντ !!βλεπω οτι ολη η παλιοπαρεα ξαναγυρναει !!μονο η κουφαλα ο ροπαλοφορος λειπειwelcome back Nio16, Panosboss & Warhol
τορα που το σαιτ γνοριζει ιπερτατες στιγμες ιδονισ εγο απουσιαζο.......κλαπσ....κλαπσσσ :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
τορα που το σαιτ γνοριζει ιπερτατες στιγμες ιδονισ εγο απουσιαζο.......κλαπσ....κλαπσσσ :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(