vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
ναι ναι κουναμου εσι τα βιζακια σου και θα περασουμε καλα εμεις παπα μου....μπουαχχαχχαχαχαχαχαχα!!!!
ναι ναι κουναμου εσι τα βιζακια σου και θα περασουμε καλα εμεις παπα μου....μπουαχχαχχαχαχαχαχαχα!!!!
Πάντα ήσουνα στην παρέα όλων των μελών ρε Ταϋλανδέζικο σκυλί.Το Αθήνα-Μπανγκόκ το έκανες Κεφαλληνίας -Κολιάτσουνα μπω και γω στην παλιοπαρεα?
με συγκινησατε ρε παιδια, περσι τετοιο καιρο αλωνιζαμε στην ημερησια ενημερωση...
τωρα ουτε που πεφτει η φυλης δεν θυμαμαι...
πιτσι που ειναι ρε? στην παρνηθα?
[size=11pt]πανος για μοντ.....πανος για μοντ [/size] !!
Μηδε…προ του τελους…’’κακαριζε’’..αφου απεφασισαν να αποχωρησουν με γεια τους με χαρα τους. ελευθεροι να επιστρεψουν (κ με αλλο νικνειμ...) η οχι
τι , πρεπει να τους παρακαλεσουμε να επιστρεψουν??? δεν το "καταλαβαινω" αυτο.
να μην γυρισουν.-
Χμμ…!!!!παντα τα καλυτερα ελεγα για τον πανο το αφεντικο.παντα τα καλυτερα.
Ρε συ ελενα…πρρρρρρ…κιτς κιτς….πατα λιγο φρενο….οποιοσ γουσταρει γενικα κωλουσ δεν μπορει παρα να ειναι γκευ τουλαχιστον ενεργητικοσ.το θεμα ειναι αν το ξερει ο ιδιοσ.τορα για το θεμα παλιων νεων μηποσ σασ εχουν μινει απωθημενα απο το στρατο?λεω?το σαιτ δεν ειναι ετσι.το ιδιο αντιμετωπιζεται ενασ που εχει εγγραφει πριν απο 1 λεπτο και το ιδιο ενασ που ειναι απο την υπαρξη του σαιτ.μαλον εχετε φανταστει ενα κοσμο με αξιοματικουσ του σαιτ και κινιστε μεσα σε αυτον.καλα κρασια
οποιοσ γουσταρει γενικα κωλουσ δεν μπορει παρα να ειναι γκευ τουλαχιστον ενεργητικοσ.το θεμα ειναι αν το ξερει ο ιδιοσ.τορα για το θεμα παλιων νεων μηποσ σασ εχουν μινει απωθημενα απο το στρατο?λεω?το σαιτ δεν ειναι ετσι.το ιδιο αντιμετωπιζεται ενασ που εχει εγγραφει πριν απο 1 λεπτο και το ιδιο ενασ που ειναι απο την υπαρξη του σαιτ.μαλον εχετε φανταστει ενα κοσμο με αξιοματικουσ του σαιτ και κινιστε μεσα σε αυτον.καλα κρασια
να κοιταχτεις..απο οτι βλεπω οπωσ και σε αλλα site εδω λυμαινονται πολλα τσατσονια,κλικαδοροι
ρε ουτε για κανα junkie στη βαθησ δεν ειστε λεμε[/color][/center]
απο οτι βλεπω οπωσ και σε αλλα site εδω λυμαινονται πολλα τσατσονια,κλικαδοροι
blade κανε χαρακιρι
Τα τσατσόνια και οι κλικαδόροι ξεχωρίζουν στον χώρο αυτό.Είναι μικρός χώρος και γνωρίζονται όλοι και μαθαίνονται όλα.Εγώ ήμουνα στον χώρο αυτό και ξέρω τι σου λέω.Αυτοί μάλλον χαβαλέδες είναι που ενημερώνουν το σάϊτ των φίλων τους.Αν ήταν στον χώρο αυτό θα το ξέραμε πριν απο σένα και χωρίς εσένα αγαπητέ.Αλλά εσύ είσαι σίγουρα Κλικαδόρος και Τσατσόνι.απο οτι βλεπω οπωσ και σε αλλα site εδω λυμαινονται πολλα τσατσονια,κλικαδοροι