εγω ξερω οτι ο γνησιος γραφοταν "panompos".....μηπως ειναι κανενας κλωνος αυτος ο "panoboss"??????..........welcome in the greece!!!!Καλώς σας βρήκαμε αδέρφια
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
εγω ξερω οτι ο γνησιος γραφοταν "panompos".....μηπως ειναι κανενας κλωνος αυτος ο "panoboss"??????..........welcome in the greece!!!!
Όχι μωρε...απλά μάλλον την π΄ρωτη φορά που το έδωσε έκανε ορθογραφικό λαθος...κατόπιν έμεινε έτσι...και φαίνεται πως με την επιστροφή είπε στους υπεύθυνους και το διορθώσανε.
Στην αρχή μου έκανε και μένα εντύπωση....αλλά με τα ποσταρίσματα δεν μπορείς να έχεις αμφιβολία για το ποιός γράφει !!
Vrikolakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
ΤΑΡΖΑΝ εγώ είμαι ο γνήσιος.Για να με καταλάβεις θυμίσου πριν ενάμισυ χρόνο που μιλάγαμε για την Λαρίσσα μετέπειτα Μισέλ.Η πιο όμορφη στρίπερ που έχει περάσει ποτέ στα μαγαζιά κατα την άποψή μου.
Δεν είναι ορθογραφικό λάθος αλλά το mpos είναι στην ΓαελικοΑγγλική αργκώ 'αφεντικό'.Έτσι το γράφανε στη Γλασκώβη οι μάγκες.Προτίμησα τώρα την Αγγλική ορθογραφία.
moi σε συγχωρώ ρε μπαγάσα.Συγχωρεμένος απο μένα.Κρατάω κακία μόνο σε κακούς και αχάριστους ανθρώπους.Εσύ δεν φαίνεσαι για τέτοιος.
Δεν είναι ορθογραφικό λάθος αλλά το mpos είναι στην ΓαελικοΑγγλική αργκώ 'αφεντικό'.Έτσι το γράφανε στη Γλασκώβη οι μάγκες.Προτίμησα τώρα την Αγγλική ορθογραφία.
moi σε συγχωρώ ρε μπαγάσα.Συγχωρεμένος απο μένα.Κρατάω κακία μόνο σε κακούς και αχάριστους ανθρώπους.Εσύ δεν φαίνεσαι για τέτοιος.
Jules_Jordan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 193
- Πόντοι
- 6.055
Θέλω απλά να κάνω μια ερώτηση, ίσως κάποιοι με πουν κακό κτλ, αλλα είμαι απο τους ανθρώπους που δεν κρατιέμαι.......
Ποια η ουσία που φύγατε οι δυο σας και τώρα σχεδόν ταυτόχρονα επιστρέφετε?
ρεεεε ξεκολλα ....πλακα κανω ,λες να μηνξερω...αλλα αμεσως "τσιμπησες".ρωταγα και γω που στο διολο ειναι αυτο το παιδι?λεω μπαςςςς και...την εκανε για βορεια,αλλα ξερω εισαι εξυπνο παιδι !!!!!δεν κανεις μαλακιες.ο αγωνας συνεχιζεται!!!!ΤΑΡΖΑΝ εγώ είμαι ο γνήσιος.Για να με καταλάβεις θυμίσου πριν ενάμισυ χρόνο που μιλάγαμε για την Λαρίσσα μετέπειτα Μισέλ.Η πιο όμορφη στρίπερ που έχει περάσει ποτέ στα μαγαζιά κατα την άποψή μου.
moi σε συγχωρώ ρε μπαγάσα.Συγχωρεμένος απο μένα.Κρατάω κακία μόνο σε κακούς και αχάριστους ανθρώπους.Εσύ δεν φάινεσαι για τέτοιος.
Επισκέπτης
να μεινεις με την περιεργειαΘέλω απλά να κάνω μια ερώτηση, ίσως κάποιοι με πουν κακό κτλ, αλλα είμαι απο τους ανθρώπους που δεν κρατιέμαι.......
papazoglou
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ΤΑΡΖΑΝ εγώ είμαι ο γνήσιος.
Ειναι..Ειναι ο original.
Kαναμε ο ενας στον αλλο το test και βγηκε θετικο.. ;) ;)
Vrikolakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Δεν θα σε αποκαλέσει κανένας 'κακό'.Φύγαμε απο την μαλακεία που μας έδερνε στο μυαλό φίλε Jules.Δεν έκανα thread αποχώρησης ούτε εγώ, ούτε ο war ούτε ο sav.Το μόνο που θα σου πω και αν θέλεις να καταλάβεις είναι ότι μπλέξαμε την σοβαρότητα με την διασκέδαση.ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΑΥΤΟ.Δεν θέλω να το αναλύσω το θέμα πολύ.Τώρα είναι όλα πολύ καλύτερα πάντως.Και σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια.Θέλω απλά να κάνω μια ερώτηση, ίσως κάποιοι με πουν κακό κτλ, αλλα είμαι απο τους ανθρώπους που δεν κρατιέμαι.......
Jules_Jordan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 193
- Πόντοι
- 6.055
Eυχαριστώ για την απαντηση σου φίλε panosboss...Με κάλυψες πλήρως, αν και δεν ήσουν υποχρεωμένος...Απλά είχα κάνει κι εγώ ένα thread με τίτλο "ΑΠΟΧΩΡΩ"
απλά για να σατυρίσω τις αποχωρήσεις κάποιων οι οποίοι όπως πολύ σωστά λες, μπλέξανε "...την σοβαρότητα με την διασκέδαση".
απλά για να σατυρίσω τις αποχωρήσεις κάποιων οι οποίοι όπως πολύ σωστά λες, μπλέξανε "...την σοβαρότητα με την διασκέδαση".
ο σαβαλας που βρισκεται?ειναι καλα?θα γυρισει?Δεν θα σε αποκαλέσει κανένας 'κακό'.Φύγαμε απο την μαλακεία που μας έδερνε στο μυαλό φίλε Jules.Δεν έκανα thread αποχώρησης ούτε εγώ, ούτε ο war ούτε ο sav.Το μόνο που θα σου πω και αν θέλεις να καταλάβεις είναι ότι μπλέξαμε την σοβαρότητα με την διασκέδαση.ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΑΥΤΟ.Δεν θέλω να το αναλύσω το θέμα πολύ.Τώρα είναι όλα πολύ καλύτερα πάντως.Και σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια.
Vrikolakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Ο σαβάλας είναι πολύ καλά.Πιστεύω ότι θα γυρίσει και αυτός γιατί έμπλαιξε τα σοβαρά πράγματα της ζωής με τις αστειότητες μιας φτηνής φαρσοκωμωδίας συνοικιακού θεάτρου .Εμείς τα ξεχωρίσαμε και όλα οκ.Θα τα ξεχωρίσει και αυτός απο μόνος του όταν έρθει η ώρα... ;)ο σαβαλας που βρισκεται?ειναι καλα?θα γυρισει?
λογικα ολα αυτα γιναν το καλοκαιρι και δεν τα παρακολουθησα...δεν ξερω τι ειχε παιχτει αν θες μου λες εν ταχυ....κι αν βλεπεις τον σαβαλα πες του χαιρετησματα απο τον psaxnwtrans...Ο σαβάλας είναι πολύ καλά.Πιστεύω ότι θα γυρίσει και αυτός γιατί έμπλαιξε τα σοβαρά πράγματα της ζωής με τις αστειότητες μιας φτηνής φαρσοκωμωδίας συνοικιακού θεάτρου .Εμείς τα ξεχωρίσαμε και όλα οκ.Θα τα ξεχωρίσει και αυτός απο μόνος του όταν έρθει η ώρα... ;)
easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 242
- Πόντοι
- 86
Welcome back guys.
Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 71.790
- Πόντοι
- 12.056
Ειναι..Ειναι ο original.
Kαναμε ο ενας στον αλλο το test και βγηκε θετικο.. ;) ;)
Και εσυ παπαζογλου κατι μου θυμιζεις...
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Aυτό ηταν!Η σημερινη ημέρα θα μείνει χαραγμένη στην μνήμη μου!και απο την χαρα μου θα αυτοφραπεδιαστω μπροστα σας στην πλατεια κουμουνδουρου αποψες μετα τα μεσανυχτα!μετα εχει τσαρκα σε μετακουργειο,ιασωνος,Baby o Πειραιως και για τελειωμα κρεπες και πατσα στη συγγρου,στην οδο που ενωνονται ολα τα ερωτικα στοιχεια!
welcome back panosmpos, warhol, papazoglou!
welcome home!
υ.γ. όποιος μοντ τροποποιήσει τα κεφαλαία μου δεν θα με δει να αυτοφραπεδιαζομαι δημοσια οδω!
edit giorgospapa: στα τροποποιησα, τη γλιτωσες..
welcome back panosmpos, warhol, papazoglou!
welcome home!
υ.γ. όποιος μοντ τροποποιήσει τα κεφαλαία μου δεν θα με δει να αυτοφραπεδιαζομαι δημοσια οδω!
edit giorgospapa: στα τροποποιησα, τη γλιτωσες..