Νέα

Επιστροφή panosboss και warhol...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 220
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

θελετε να γιρισουν στο forum οι ευεργετες του αγοραιου ερωτα?

• ναι

Ψήφοι: 0 0,0%
  • οχι

• δεν με ενδιαφερει

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

dzf

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
6
Αν, πάντως επιστρέψει ο warhol, να του πείτε ότι το πούλησα το τζιπάκι μου...  :(

Τώρα θα έχω να ασχολούμαι μόνο με το δικό του χρέπι.... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

....Αν και είμαι σίγουρος, ότι κάπου εδώ είναι και διαβάζει η παλιοκουφάλα...  :P :P :P :P

Επισκέπτης
Αν, πάντως επιστρέψει ο warhol, να του πείτε ότι το πούλησα το τζιπάκι μου...  :(

Τώρα θα έχω να ασχολούμαι μόνο με το δικό του χρέπι.... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

....Αν και είμαι σίγουρος, ότι κάπου εδώ είναι και διαβάζει η παλιοκουφάλα...  :P :P :P :P
σιγα μην το πουλησες!!!θα το χαρισες πουθενα για να το ξεφορτωθεις  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :grin: :grin: :grin: :grin: :P :P :P
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/smf/Themes/default/images/warnwarn.gif[/img[/URL]] [color=green]για την καλη επιστροφη.. ;D[/color]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/smf/Themes/default/images/warnmute.gif επειδη[/URL] εισαι καλο παιδι..:grin:

Επισκέπτης
χεχε!!!!τιν παλευο ρε καυλιαρι!ανιπομονο να ερθο αθινα ....να αναστεναξουν τα πονιρα σοκακια του μεταξιου και τισ φιλισ!οπος τισ παλιες καλες εποχες!!
αδελφέ στο νησί που είσαι τώρα ξέρεις που είναι τα περισσότερα ευαγεί ιδρύματα, στο ανάσκελο χωριό όπως το αποκαλούν οι ντόπιοι σε καμιά δίωρη όλο και θα το επισκέπτεσαι. 

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Τώρα αυτή ήταν μια πολλή σύντομη επιστροφή ή εμένα μου φάνηκε?

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Κανονική επιστροφή.Χωρίς κλάψες και μαλακείες.Όποιος μπερδεύει την σοβαρότητα με την διασκέδαση κάνει λάθος.Και εμείς μάθαμε πολλά πράγματα απο τα λάθη μας.Καλώς σας βρήκαμε όλους παιδιά και θα συνεχίσουμε όλοι με δυνατές ανταποκρίσεις!!!
warnmute.gif
 εσυ[/URL] mute απευθειας για να μαθεις.. :grin:

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Καλως τα κοπέλια!!

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Δηλαδη ο panosboss ειναι ο panosmpos ?

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
καλως τα παιδια....
καλωσορισατε κι αποψε στο ταξιδι μας....
καλον αερα στα ονειρα μας....
καλωσορισατε ξανα με την αγαπη μας....
και τ αναμενα φωτα της καρδιας μας....

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
:rockon: :rockon: :rockon:

καλως τα αρχιδια μας τα δυο :2funny:

περιμενουμε και τον τριτο...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.168
Πόντοι
42.697
Κανονική επιστροφή.Χωρίς κλάψες και μαλακείες.Όποιος μπερδεύει την σοβαρότητα με την διασκέδαση κάνει λάθος.Και εμείς μάθαμε πολλά πράγματα απο τα λάθη μας.Καλώς σας βρήκαμε όλους παιδιά και θα συνεχίσουμε όλοι με δυνατές ανταποκρίσεις!!!
warnmute.gif
 εσυ[/URL] mute απευθειας για να μαθεις.. :grin:

καλώςήλθατε φιλαράκια!!!
άντε γιατι πήξαμε στις παπαριές εδώ μέσα!

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

αφιερωμένο:
[move]Never go to bed mad. Stay up and fight[/move]

dzf

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
6
σιγα μην το πουλησες!!!θα το χαρισες πουθενα για να το ξεφορτωθεις  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :grin: :grin: :grin: :grin: :P :P :P
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/smf/Themes/default/images/warnwarn.gif[/img[/URL]] [color=green]για την καλη επιστροφη.. ;D[/color]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/smf/Themes/default/images/warnmute.gif[/img[/URL]] [color=orange]επειδη εισαι καλο παιδι..;D[/color]
[/quote]

Έπρεπε να σε βρίσω (στο παλιοκουφάλα αναφέρομαι) για να εμφανιστείς?
ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ.

Γάμα τα. Το πούλησα, αλλά το ψιλοσκότωσα είναι η αλήθεια...
Δεν πειράζει όμως, ας το χαίρεται ο νέος του ιδιοκτήτης.
Με το καλό σε κανά χρόνο θα χτυπήσω ένα dieselάκι.  ;)

Οπότε να θεωρήσω οτι θα λέμε καμιά μαλακία που και που τώρα που επέστρεψες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom