Νέα

Επιστροφή χρημάτων για άρνηση χρήσης Windows Vista!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duracell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 25
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Ο 21 ετών Βλαντιμίρ Σαντόβνικωφ, κάτοικος της Αγίας Πετρούπολης, πέτυχε την επιστροφή των χρημάτων για προεγκατεστημένο στο φορητό του, λειτουργικό Windows Vista, τους όρους χρήσης του οποίου απέρριψε. Κατά τη διάρκεια της αγοράς ενός φορητού μοντέλου της BenQ, ο Σαντόβνικωφ αρνήθηκε κατηγορηματικά να πραγματοποιήσει την ενεργοποίηση του προεγκτατεστημένου λειτουργικού και μπροστά στα μάτια των πωλητών εγκατέστησε στο νέο φορητό το λειτουργικό σύστημα Linux! :rockon:
Όταν ο νεαρός ζήτησε την επιστροφή των χρημάτων από κατάστημα, οι υπεύθυνοι τον συμβούλεψαν να τακτοποιήσει το θέμα με την ίδια τη Microsoft. Μετά από ένα περίπου μήνα επικοινωνίας με τους υπευθύνους της Microsoft τα χρήματα επεστράφησαν! :dancing:
Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Σαντόβνικωφ, η όλη διαδικασία επιστροφής του ποσοστού 73,9$ του πήρε 4 μήνες! Η τετράμηνη αυτή καθυστέρηση εξηγείται με τη χρονοβόρα διαδικασία εντοπισμού από τη Microsoft όλης της αλυσίδας προμηθευτών του συγκεκριμένου προϊόντος μέχρι το κατάστημα όπου το προϊόν αποκτήθηκε...

menis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Like
5
Πόντοι
6
αν και θα μπορουσα να τα βαλω(τα σηκωνει το μηχανημα) ουτε απο μακρια!!!

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
πραγματι τα vista ειναι το πιο γαμημενο λειτουργικο της πιο γα.....λας εταιριας του πλανητη, κολληματα και κρασαρισμα, οσο για τα office ουτε λογος αυτοι οι ηλιθιοι αλλαξανε ολο το interface

alex_kf

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
61
Like
0
Πόντοι
676
Εχω XP και VISTA  στον ίδιο υπολογιστή, προτιμώ τα XP είναι πιο χρηστικά πιστεύω.

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Άρα όσοι αγοράζουν καινούριο υπολογιστή πρέπει να αλλάζουν το λειτουργικό και να ζητάνε τα λεφτά τους πίσω... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Γιατί όλοι οι καινούριοι υπολογιστές έχουν VISTA...

Σοβαρευτείτε...

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Απο τότε που πήρα mac βρήκα την υγειά μου και δεν ξανασχολήθηκα μ'αυτούς.

OP
OP
D

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Ευχαριστώ συναγωνιστή Duracell!
Γαμάτο  :rockon:

Παρακαλώ :)

H τιμή γι' αυτό το μηχάνημα είναι ΤΕΛΕΙΑ !!!
Εχω ήδη μιλήσει στο τηλ με 2 φίλους, που πάνε αύριο πρωί με το μετρό κατευθείαν Σύνταγμα να το πάρουν... ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ πόσα κουτιά θα προλάβουν να μείνουν στα ράφια... ειδικά μετά το σημερινό μου post εδώ στο site μας (που ως γνωστόν μπαίνουν και το διαβάζουν ΟΛΟΙ, (άσχετα αν δεν το παραδέχονται δημόσια)... :2funny:

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16

Παρακαλώ :)

H τιμή γι' αυτό το μηχάνημα είναι ΤΕΛΕΙΑ !!!
Εχω ήδη μιλήσει στο τηλ με 2 φίλους, που πάνε αύριο πρωί με το μετρό κατευθείαν Σύνταγμα να το πάρουν... ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ πόσα κουτιά θα προλάβουν να μείνουν στα ράφια... ειδικά μετά το σημερινό μου post εδώ στο site μας (που ως γνωστόν μπαίνουν και το διαβάζουν ΟΛΟΙ, (άσχετα αν δεν το παραδέχονται δημόσια)... :2funny:

Έχει όμως TIGER, όχι LEOPARD.

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
Ανάλογα με τις απαιτήσεις που έχεις από έναν υπολογιστή επιλέγεις αυτόν που εξυπηρετεί τις ανάγκες σου(δουλειά/Hobby...). Η τεχνολογία προχωράει όμως και όποιος θέλει ακολουθεί(με βάση τις ανάγκες του).
Αλλιώς και σε αυτό το μηχανάκι
URL]] μπορεί να κάνει κάποιος άψογα την δουλειά του.

OP
OP
D

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Ανάλογα με τις απαιτήσεις που έχεις από έναν υπολογιστή επιλέγεις αυτόν που εξυπηρετεί τις ανάγκες σου(δουλειά/Hobby...). Η τεχνολογία προχωράει όμως και όποιος θέλει ακολουθεί(με βάση τις ανάγκες του).
Αλλιώς και σε αυτό το μηχανάκιhttp://[URL unfurl="true"]www.old-computers.com/museum/photos/sirius_victor-s1_1.jpg[/img[/URL]] μπορεί να κάνει κάποιος άψογα την δουλειά του.
[/quote]

Μπααα χλωμό! Που να βρεις 5 1/4" δισκέττες για να κάνεις τα back-up σου... :2funny:

OP
OP
D

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Πάντως έχουμε πλάκα... σε thread για win... καταλήξαμε να μιλάμε για Mac :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom