Σιγά τα λεφτά μωρέ.
Όσο 9-10 γέφυρες "Χαρίλαος Τρικούπης".
τα 7 δις στους αγροτες
Σιγά τα λεφτά μωρέ.
Όσο 9-10 γέφυρες "Χαρίλαος Τρικούπης".
Κι αν γράφει η Ελευθεροτυπία τέτοιες ανακρίβειες,
που στο κάτω κάτω, έχει όνομα και διεύθυνση,
...φαντάσου την αξιοπιστία των κάθε λογής bloggers
Έλεος ρε.
Αφού είχαν στο τέλος του 2007 δανειακές υποχρεώσεις 8,2 εκατομμύρια Ευρώ και τους είχαν προσημειώσει ακίνητα με υποθήκες αξίας 14,2 εκατομμυρίων Ευρώ.
Δηλαδή κατ' εσένα θα έπρεπε να εμφανίζουν κέρδη και να μην αποπληρώνουν τα δάνεια;;
Να πληρώνουν τόκους για να έχουν κέρδη; Ή μήπως δεν πληρώνουν τόκους γιατί είναι και οι Τράπεζες στο παιγνίδι.
Έλεος ρεεεεεεε.
Από την στιγμή που έχουμε ελεύθερη οικονομία όποιος θέλει κάνει επιχείρηση.
Και από την στιγμή που δεν παραβαίνει τους νόμους του Κράτους τι σε κόφτει εσένα;;
Και αν παραβαίνει τους νόμους πήγαινε στον Εισαγγελέα.
Έλεος.
Χωρίς να θέλω να πλήξω την αξιοπιστία της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ η επένδυση μάλλον είναι το ένα χιλιοστό. Δηλαδή 7 εκ €. Ορίστε μια δημοσίευση της του ΒΗΜΑΤΟΣ: Σαφώς πειστικότερο το νούμερο
ΥΓ: Παιδιά μή μιλάτε για τα δισεκατομύρια ευρώ λες και είναι φυστίκια.
Για να πάρουμε μια τάξη μεγεθους, όσο ήταν η "επένδυση της ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗΣ" ήταν όλοι οι άμεσοι φόροι που υπολόγιζε η κυβέρνηση ότι θα πληρώνονταν από όλα τα φυσικά πρόσωπα το 2003. Άρα η επένδυση ΔΕΝ ήταν 7 δις €. Δεν θα μπορούσε να είναι.
ΥΓ: Με ποιά λογική να δοθούν στους αγρότες όόόόλα αυτά τα λεφτά;
Από την στιγμή που έχουμε ελεύθερη οικονομία όποιος θέλει κάνει επιχείρηση.
Και από την στιγμή που δεν παραβαίνει τους νόμους του Κράτους τι σε κόφτει εσένα;;
Και αν παραβαίνει τους νόμους πήγαινε στον Εισαγγελέα.
Έλεος.
Όταν όμως δε πιστεύεις στην ελεύθερη οικονομία και συμμετέχεις σε αυτήν? Και επίσης αμφισβητείς το "δικαίωμα" άλλω νά κάνουν επιχείρηση?Και συμμετέχεις σε αυτήν? Νομίζω τίθεται ζήτημα. Επίσης αν ένα κόμμα ( οποιδήποτε) που είναι θεσμός του κράτους το οποίο πληρώνει ο πολίτης και επιδοτείται από αυτόν, παραβαίνει τους νόμους του κράτους αυτού, τότε σαφώς ο κάθε πολίτης έχει λόγο και τον κόφτει. Δε λέω βέβαια ότι το ΚΚΕ παρεναίβει κανένα νόμο, απλά έθιξα το γενικότερο πνεύμα του επιχειρήματος.
Καλά τώρα.....
Τι σχέση έχει αυτό;;;;;
Εγώ ξεκίνησα από το γεγονός ότι ο άλλος έλεγε ότι με τα κέρδη της Τυποεκδοτικής θα λυθούν τα προβλήματα επιβίωσης των εργατών στην Ελλάδα (γνωστές yrretολογίες). Και έδειξα ότι τα κέρδη δεν είναι τόσο μεγάλα. Δεν είναι και κανένας κολοσσός η Τυποεκδοτική. Ούτε στις 100 μεγαλύτερες Ελληνικές επιχειρήσεις είναι ούτε στις 200 νομίζω. Ο θόρυβος γίνεται για τον θόρυβο.
Από εκεί και πέρα αν σε μερικούς δεν αρέσουν οι κανόνες της λογιστικής, ο ΚΒΣ, αν έχει ή δεν έχει γίνει έλεγχος από την εφορία, αν, αν, αν είναι άλλου παππά ευαγγέλιο. Όπως και αν το να είναι το Κόμμα ιδιοκτήτης ΑΕ ενώ δεν συμφωνεί με την γενικότερη ιδεολογία του είναι άλλου παππά ευαγγέλιο.
Και δεν βλέπω τι σχέση έχει η κρατική ενίσχυση. Το ΚΚΕ χρηματοδοτεί με τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του τα επαγγελματικά του στελέχη. Τα οποία πάντα είχε. Δεν είναι δα και κανένα μυστικό.
Από εκεί και πέρα οι ανακολουθίες είναι πολλές. Και εναντίον της Ευρώπης είναι το ΚΚΕ και παρ' όλα αυτά συμμετέχει στις Ευρωεκλογές και στέλνει βουλευτές στην Ευρωβουλή (δεν πληρώνουν τους μισθούς τους οι Ευρωπαίοι φορολογούμενοι; )
Και εσύ είσαι αντιαμερικάνος αλλά χρησιμοποιείς αμερικάνικα προϊόντα και τα μηνύματα που γράφεις εδώ πιθανόν να περνάν μέσα από αμερικάνικους servers.
Και άλλοι εδώ μέσα είναι αντιαμερικάνοι αλλά δεν πάνε πουθενά χωρίς GPS.
Και άλλοι εδώ μέσα είναι αντισημίτες και χρησιμοποιούν το Google.
Και άλλοι εδώ μέσα είναι εναντίον των τραπεζών και χρησιμοποιούν πιστωτικές κάρτες για να κατεβάζουν τσόντες από το Rapidshare.
Και άλλοι εδώ μέσα είναι ρατσιστές και πηδάνε μαυρούλες.
Ε, καλά τώρα.
Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω.
Σύντροφοι, γιατί δεν προσδιοριζετε την ιδεολογία σας....είστε προβοκατορες ?
Ειμαι ενας νεογενιτσαρος κουκουλοφορος προβοκατορας και τα παιρνω χοντρα απο ξενα ανθελληνικα κεντρα που χρηματοδοτουνται απο Ουγροεβραιο μεγαλοχρηματιστη.
Αποστολη μου ειναι να υπονομευω τον Εθνικο κορμο μεσα στα διαφορα φορα.
εγω δηλαδη που ειμαι κομμουνιστης θα ανεχομαι να ακουω αντικομμουνιστικες αποψεις συνεχεια στο σαιτ απο συγκεκριμενα ατομα;
εγω εγραψα σε παλιο ποστ τα παρακατω αν και εσυ πηρες μονο την τελευταια προταση....don't know...I drink Black & White...!
εσύ βλέπεις παντού προβοκάτορες έτσι;
Για να ενταχθεις στην νεοταξιτικη Σορομωσια χρειαζονται τα εξης:Ποιον ρε το Σόρος? Πόσα σου δίνει? Άμα του στείλω κάνα βιογραφικό έχω καμιά ελπίδα? Θα το προωθήσεις ρε φιλαράκι? Είμαι στο ψάξιμο , ξέρεις