Νέα

Επιστολή του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ προς ΚΚΕ Α.Ε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα yrret
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 78
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Κι αν γράφει η Ελευθεροτυπία τέτοιες ανακρίβειες,
που στο κάτω κάτω, έχει όνομα και διεύθυνση,

...φαντάσου την αξιοπιστία των κάθε λογής bloggers  :P

τουλαχιστον να παραδεχτουμε οτι λεει η ελευθεροτυπια ανακριβειες .....για ολα τα κομματα

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Χωρίς να θέλω να πλήξω την αξιοπιστία της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ η επένδυση μάλλον είναι το ένα χιλιοστό. Δηλαδή 7 εκ €. Ορίστε μια δημοσίευση της του ΒΗΜΑΤΟΣ: Σαφώς πειστικότερο το νούμερο

ΥΓ: Παιδιά μή μιλάτε για τα δισεκατομύρια ευρώ λες και είναι φυστίκια.

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Έλεος ρε.

Αφού είχαν στο τέλος του 2007 δανειακές υποχρεώσεις 8,2 εκατομμύρια Ευρώ και τους είχαν προσημειώσει ακίνητα με υποθήκες αξίας 14,2 εκατομμυρίων Ευρώ.

Δηλαδή κατ' εσένα θα έπρεπε να εμφανίζουν κέρδη και να μην αποπληρώνουν τα δάνεια;;

Να πληρώνουν τόκους για να έχουν κέρδη; Ή μήπως δεν πληρώνουν τόκους γιατί είναι και οι Τράπεζες στο παιγνίδι.

Έλεος ρεεεεεεε.

Από την στιγμή που έχουμε ελεύθερη οικονομία όποιος θέλει κάνει επιχείρηση.
Και από την στιγμή που δεν παραβαίνει τους νόμους του Κράτους τι σε κόφτει εσένα;;

Και αν παραβαίνει τους νόμους πήγαινε στον Εισαγγελέα.
Έλεος.

οπως θα γνωσιζεις το κκε...ειναι οικονομικη καταβοθρα!! εχει ραδιοφωνο, τv, εφημεριδα, παιρνει εισφορες απο τα μελοι του...μεχρι και η μητερα του Σημιτη αφησε κληροδοτημα σε κ.κ.ε...

Βρες,,,νομοτυπο ειναι...ΤΟ Κ.Κ.Ε
Ειναι ηθικο προς την κομμουνιστικη ιδεολογια και τους οπαδους σου να εκτυπωνεις της ςφημεριδες των ταξικων εχθρων?Δηλαδη εαν η Αγγελοπουλου δωσει εντολη σε ελ.τυπο υπερ της βασιλειας, η τυποεκδοτικη θα συνεχισει να εκτυπωνει?

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Χωρίς να θέλω να πλήξω την αξιοπιστία της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ η επένδυση μάλλον είναι το ένα χιλιοστό. Δηλαδή 7 εκ €. Ορίστε μια δημοσίευση της του ΒΗΜΑΤΟΣ: Σαφώς πειστικότερο το νούμερο

ΥΓ: Παιδιά μή μιλάτε για τα δισεκατομύρια ευρώ λες και είναι φυστίκια.

ο υλισμος δηλαδη τα ευρω ειναι η βαση του φιλελευθερισμου και του κομμουνισμου, οποτε για τα λεφτα δεν αγαπαει την εργατικη ταξη

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Για να πάρουμε μια τάξη μεγεθους, όσο ήταν η "επένδυση της ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗΣ" ήταν όλοι οι άμεσοι φόροι που υπολόγιζε η κυβέρνηση ότι θα πληρώνονταν από όλα τα φυσικά πρόσωπα το 2003. Άρα η επένδυση ΔΕΝ ήταν 7 δις €. Δεν θα μπορούσε να είναι.

ΥΓ: Με ποιά λογική να δοθούν στους αγρότες όόόόλα αυτά τα λεφτά;

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
μυαλο χρειαζεται για να καταλαβετε οτι ειναι απλα ορθογραφικο λαθος;
και καποιους απο εσας τους εχω και σε εκτιμηση

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Για να πάρουμε μια τάξη μεγεθους, όσο ήταν η "επένδυση της ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗΣ" ήταν όλοι οι άμεσοι φόροι που υπολόγιζε η κυβέρνηση ότι θα πληρώνονταν από όλα τα φυσικά πρόσωπα το 2003. Άρα η επένδυση ΔΕΝ ήταν 7 δις €. Δεν θα μπορούσε να είναι.

ΥΓ: Με ποιά λογική να δοθούν στους αγρότες όόόόλα αυτά τα λεφτά;

Με την λογικη οτι ο λαικισμος καποτε επιστρεφει σπιτι του...οταν καθε τρεις και λιγο κατεβαζεις τον κοσμο στο πεζοδρομιο και παιζεις με την εργατοφοβια τοτε καποιος μπορει να ισχυριστει οτι ρε μαγκες εσεις λετε οτι εκπροσωπειτε την εργατικη ταξη...δωστε λιγα απο τα κερδοι σας στον πλησιον σας...αλλιως ειστε οι νταβατζηδες της εργατικης ταξης

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
εγω δηλαδη που ειμαι κομμουνιστης θα ανεχομαι να ακουω αντικομμουνιστικες αποψεις συνεχεια στο σαιτ απο συγκεκριμενα ατομα;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Από την στιγμή που έχουμε ελεύθερη οικονομία όποιος θέλει κάνει επιχείρηση.
Και από την στιγμή που δεν παραβαίνει τους νόμους του Κράτους τι σε κόφτει εσένα;;

Και αν παραβαίνει τους νόμους πήγαινε στον Εισαγγελέα.
Έλεος.

Όταν όμως δε πιστεύεις στην ελεύθερη οικονομία και συμμετέχεις σε αυτήν? Και επίσης αμφισβητείς το "δικαίωμα" άλλω νά κάνουν επιχείρηση?Και συμμετέχεις σε αυτήν? Νομίζω τίθεται ζήτημα. Επίσης αν ένα κόμμα ( οποιδήποτε) που είναι θεσμός του κράτους το οποίο πληρώνει ο πολίτης και επιδοτείται από αυτόν, παραβαίνει τους νόμους του κράτους αυτού, τότε σαφώς ο κάθε πολίτης έχει λόγο και τον κόφτει. Δε λέω βέβαια ότι το ΚΚΕ παρεναίβει κανένα νόμο, απλά έθιξα το γενικότερο πνεύμα του επιχειρήματος.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
  Όταν όμως δε πιστεύεις στην ελεύθερη οικονομία και συμμετέχεις σε αυτήν? Και επίσης αμφισβητείς το "δικαίωμα" άλλω νά κάνουν επιχείρηση?Και συμμετέχεις σε αυτήν? Νομίζω τίθεται ζήτημα. Επίσης αν ένα κόμμα ( οποιδήποτε) που είναι θεσμός του κράτους το οποίο πληρώνει ο πολίτης και επιδοτείται από αυτόν, παραβαίνει τους νόμους του κράτους αυτού, τότε σαφώς ο κάθε πολίτης έχει λόγο και τον κόφτει. Δε λέω βέβαια ότι το ΚΚΕ παρεναίβει κανένα νόμο, απλά έθιξα το γενικότερο πνεύμα του επιχειρήματος.

Καλά τώρα.....
Τι σχέση έχει αυτό;;;;;

Εγώ ξεκίνησα από το γεγονός ότι ο άλλος έλεγε ότι με τα κέρδη της Τυποεκδοτικής θα λυθούν τα προβλήματα επιβίωσης των εργατών στην Ελλάδα (γνωστές yrretολογίες). Και έδειξα ότι τα κέρδη δεν είναι τόσο μεγάλα. Δεν είναι και κανένας κολοσσός η Τυποεκδοτική. Ούτε στις 100 μεγαλύτερες Ελληνικές επιχειρήσεις είναι ούτε στις 200 νομίζω. Ο θόρυβος γίνεται για τον θόρυβο.

Από εκεί και πέρα αν σε μερικούς δεν αρέσουν οι κανόνες της λογιστικής, ο ΚΒΣ, αν έχει ή δεν έχει γίνει έλεγχος από την εφορία, αν, αν, αν είναι άλλου παππά ευαγγέλιο.  Όπως και αν το να είναι το Κόμμα ιδιοκτήτης ΑΕ ενώ δεν συμφωνεί με την γενικότερη ιδεολογία του είναι άλλου παππά ευαγγέλιο.

Και δεν βλέπω τι σχέση έχει η κρατική ενίσχυση. Το ΚΚΕ χρηματοδοτεί με τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του τα επαγγελματικά του στελέχη. Τα οποία πάντα είχε. Δεν είναι δα και κανένα μυστικό.

Από εκεί και πέρα οι ανακολουθίες είναι πολλές. Και εναντίον της Ευρώπης είναι το ΚΚΕ και παρ' όλα αυτά συμμετέχει στις Ευρωεκλογές και στέλνει βουλευτές στην Ευρωβουλή (δεν πληρώνουν τους μισθούς τους οι Ευρωπαίοι φορολογούμενοι; )

Και εσύ είσαι αντιαμερικάνος αλλά χρησιμοποιείς αμερικάνικα προϊόντα και τα μηνύματα που γράφεις εδώ πιθανόν να περνάν μέσα από αμερικάνικους servers.
Και άλλοι εδώ μέσα είναι αντιαμερικάνοι αλλά δεν πάνε πουθενά χωρίς GPS.
Και άλλοι εδώ μέσα είναι αντισημίτες και χρησιμοποιούν το Google.
Και άλλοι εδώ μέσα είναι εναντίον των τραπεζών και χρησιμοποιούν πιστωτικές κάρτες για να κατεβάζουν τσόντες από το Rapidshare.
Και άλλοι εδώ μέσα είναι ρατσιστές και πηδάνε μαυρούλες.

Ε, καλά τώρα.
Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Καλά τώρα.....
Τι σχέση έχει αυτό;;;;;

Εγώ ξεκίνησα από το γεγονός ότι ο άλλος έλεγε ότι με τα κέρδη της Τυποεκδοτικής θα λυθούν τα προβλήματα επιβίωσης των εργατών στην Ελλάδα (γνωστές yrretολογίες). Και έδειξα ότι τα κέρδη δεν είναι τόσο μεγάλα. Δεν είναι και κανένας κολοσσός η Τυποεκδοτική. Ούτε στις 100 μεγαλύτερες Ελληνικές επιχειρήσεις είναι ούτε στις 200 νομίζω. Ο θόρυβος γίνεται για τον θόρυβο.

Από εκεί και πέρα αν σε μερικούς δεν αρέσουν οι κανόνες της λογιστικής, ο ΚΒΣ, αν έχει ή δεν έχει γίνει έλεγχος από την εφορία, αν, αν, αν είναι άλλου παππά ευαγγέλιο.  Όπως και αν το να είναι το Κόμμα ιδιοκτήτης ΑΕ ενώ δεν συμφωνεί με την γενικότερη ιδεολογία του είναι άλλου παππά ευαγγέλιο.

Και δεν βλέπω τι σχέση έχει η κρατική ενίσχυση. Το ΚΚΕ χρηματοδοτεί με τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του τα επαγγελματικά του στελέχη. Τα οποία πάντα είχε. Δεν είναι δα και κανένα μυστικό.

Από εκεί και πέρα οι ανακολουθίες είναι πολλές. Και εναντίον της Ευρώπης είναι το ΚΚΕ και παρ' όλα αυτά συμμετέχει στις Ευρωεκλογές και στέλνει βουλευτές στην Ευρωβουλή (δεν πληρώνουν τους μισθούς τους οι Ευρωπαίοι φορολογούμενοι; )

Και εσύ είσαι αντιαμερικάνος αλλά χρησιμοποιείς αμερικάνικα προϊόντα και τα μηνύματα που γράφεις εδώ πιθανόν να περνάν μέσα από αμερικάνικους servers.
Και άλλοι εδώ μέσα είναι αντιαμερικάνοι αλλά δεν πάνε πουθενά χωρίς GPS.
Και άλλοι εδώ μέσα είναι αντισημίτες και χρησιμοποιούν το Google.
Και άλλοι εδώ μέσα είναι εναντίον των τραπεζών και χρησιμοποιούν πιστωτικές κάρτες για να κατεβάζουν τσόντες από το Rapidshare.
Και άλλοι εδώ μέσα είναι ρατσιστές και πηδάνε μαυρούλες.

Ε, καλά τώρα.
Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω.

Άρα από αυτό κρίνεις την αξιοπιστία κάποιου. Όταν κάποιος επαγγέλεται ή υπόσχεται κάτι και δε το τηρεί με πράξεις? Δηλαδή δε θέλω να πω ότι κάνει κάτι επιλήψιμο για το κοινό συμφέρον. Για την εικόνα του ιδίου
( εν προκειμένω του κόμματος) κάνει κακό και την αξιοπιστία του. Αυτό με τους ελέγχους και τις επιδοτήσεις πάει στο ότι τι μας κόφτει που παρανομεί. Δεν είναι ο οποισδήποτε ιδιώτης. Ένα κόμμα είναι πολιτικός θεσμός, αναγνωρισμένος από το Σύνταγμα και το τι πράττει αφορά κάθε Έλληνα πολίτη.

Δε ξέρω αν το είπες ρητορικά αλλά δεν είμαι αντιαμερικάνος. Μη πω το αντίθετο μάλιστα  :grin:

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
εγω προσδιοριζω την ιδεολογια μου.ειμαι οπαδος του κκε.

Επισκέπτης
Ειμαι ενας νεογενιτσαρος κουκουλοφορος προβοκατορας και τα παιρνω χοντρα απο ξενα ανθελληνικα κεντρα που χρηματοδοτουνται απο Ουγροεβραιο μεγαλοχρηματιστη.
Αποστολη μου ειναι να υπονομευω τον Εθνικο κορμο μεσα στα διαφορα φορα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ειμαι ενας νεογενιτσαρος κουκουλοφορος προβοκατορας και τα παιρνω χοντρα απο ξενα ανθελληνικα κεντρα που χρηματοδοτουνται απο Ουγροεβραιο μεγαλοχρηματιστη.
Αποστολη μου ειναι να υπονομευω τον Εθνικο κορμο μεσα στα διαφορα φορα.

Ποιον ρε το Σόρος? Πόσα σου δίνει? Άμα του στείλω κάνα βιογραφικό έχω καμιά ελπίδα? Θα το προωθήσεις ρε φιλαράκι? Είμαι στο ψάξιμο , ξέρεις

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
εγω δηλαδη που ειμαι κομμουνιστης θα ανεχομαι να ακουω αντικομμουνιστικες αποψεις συνεχεια στο σαιτ απο συγκεκριμενα ατομα;

Στην δημοκρατιες ολοι μπορουν να κριτικαρουν ολους και ο καθενας μπορει να υποστηριζει αλλη ιδεολογια απο το Κ.Κ.Ε οποτε το 90% που δεν ψηφιζει το κ.κ.ε εχει δικαιωμα να το κρινει. Δεν θα ηταν παραλογο καποιος που ψηφιζει πασοκ και νδ φιλοφρονησεις προς το κ.κ.ε? Αντιθετα εχει δικαιωμα ο καθε πολιτης μεσα απο μια διαλλεκτικη να κρινει το κκε...δΕΝ ΜΠΟΡΩ να καταλαβω γιατι βαζουμε την ταμπελα του αντικομμουνισμου για να φιμωσουμε τους πολιτικους αντιπαλους αντι να απαντησουμε στις αιτιασεις τους?

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
don't know...I drink Black & White...!

εσύ βλέπεις παντού προβοκάτορες έτσι;
εγω εγραψα σε παλιο ποστ τα παρακατω αν και εσυ πηρες μονο την τελευταια προταση....

Σε προηγούμενο ποστ που είχα κάνει ο ιπτάμενος είχε μιλήσει μια το σύνδρομο κοκομπλοκο
που σας πιάνει εσάς τους αριστερούς όταν πεισματικά δεν αποδέχεστε την αλήθεια.....Εγώ πιο πονηρά ομολογώ προσπαθούσα για συγκεκριμένους χρηστές να τους αποσπάσω δήλωση σε ποια ακριβώς τάση της νεφελωδους αριστεράς ανήκουν για να ορίσω τις ευθύνες του χώρου τους. Κάποιοι χρήστες όπως ο ENFORCER  δεν απαντούσαν......μετά την ανάλυση του συνδρόμου κοκομπλοκου από τον χρηστή ιπτάμενο κατάλαβα ότι κάποιοι άνθρωποι δεν έχουν σαφή πολιτικό προσδιορισμό  και κινούνται από αντιδεξια σύνδρομα στο όνομα μιας κέντρο - αριστεράς που περικλείει από σοσιαλδημοκράτες μέχρι κομμουνιστες με τις όποιες ιδεολογικες διαφορές κρύβουν αυτές οι ταμπελες. Σύντροφοι, γιατί δεν προσδιοριζετε την ιδεολογία σας....είστε προβοκατορες ?

ζακ κλουζω....γιατι καποιοι αντι καποιοι να πουν με παρρησια τα λαθοι του καθε κομματος.... κρυβονται πισω απο μια αοριστη αριστερα ( που μπορει να ειναι απο πασοκ εως κκε) και κριτικαρουν ανηλεως την δεξια και δεν παιρνουν θεση για τις οποιες αστοχιες τις αριστερας.....

Επισκέπτης
Ποιον ρε το Σόρος? Πόσα σου δίνει? Άμα του στείλω κάνα βιογραφικό έχω καμιά ελπίδα? Θα το προωθήσεις ρε φιλαράκι? Είμαι στο ψάξιμο , ξέρεις
Για να ενταχθεις στην νεοταξιτικη Σορομωσια χρειαζονται τα εξης:
1)Αντιγραφο ποινικου μητρωου.
2)Απολυτηριο Στρατου.
3)Τιτλοι σπουδων,εαν εχεις.Εαν δεν εχεις δεν τρεχει τιποτε,αλλα ο πολυ καλος εως και αριστος χειρισμος της γλωσσας ειναι απαραιτητος.
4)Γενικη αιματος και ουρων.
5)Γυμνες φωτογραφιες,εγχρωμες.Οι αντρες πρεπει να εχουν το πεος σε στυση.

Στειλε pm αν ενδιαφερεσαι να λαβεις μερος στον μεγαλο νεοταξιτικο και ανθελληνικο αγωνα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom