Νέα

Επίσκεψη Μέρκελ στην Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
Εγω δεν χρειαζεται να δουλεψω ταξιτζης φιλε.

Τελειωσα την σχολη μου στα 4 χρονια... εχω δουλεψει 2 χρονια πανω στο αντικειμενο
και εχω καθημερινο προγραμμα μελετης και εξελιξης.

Αν δεν βρω δουλεια εδω θα προσπαθησω να φυγω για Αμερικα.

ποιος ειναι ο τομεας σου ρε μπολντη?

εσυ δεν μας ελεγες πως ολη την προηγουμενη χρονια ησουν ανεργος και δουλευες σε φροντιστηριο  :think:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
ρε μπολντε μορτ

τι εννοεις γραφοντας:

KΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΛΙΞΗΣ

;;;;;;

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Για σικάγο το έχεις σκεφτει;;;

URL]]

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
658
Πόντοι
146
΄
Φίλτατε, τα πράγματα είναι πάρα πολύ απλά. Καταρχήν, δεν πρόκειται για ''βοήθεια'' αλλά για δάνειο. Ούτε έχει αυξηθεί καμία φορολογία στη Γερμανία λόγω των ελληνικών δανείων. Κατά δεύτερον, οι όποιοι γραφικοί έκαναν τα καραγκιοζιλίκια τα οποία λες, δεν αναφέρονταν στο γερμανικό λαό αλλά συμβολικά στην ηγεσία του. Ουδείς έχει εξυβρίσει ποτέ το γερμανικό λαό, μόνο την ηγεσία του αφορούν όσα λέγονται. Αντιθέτως, σύμπασα η Ευρώπη βρίζει εν χορώ τον ελληνικό λαό, όχι την ηγεσία του. Τέλος, σκέψου τον εαυτό σου: εάν είχες ένα γερμανό συνάδελφο, την επομένη που το Σπίγκελ είχε την Αφροδίτη της Μήλου, θα θεωρούσες πως φταίει ο γερμανός συνάδελφος σου και θα του την ''έλεγες''για τα καραγκιοζιλίκια του γερμανού δημοσιογράφου;;;θα πέρναγε δύσκολη ημέρα στη δουλειά του λόγω ενός γελοίου υποκειμένου στη Γερμανία; νομίζω πως όχι, γιατί έχουμε περισσότερο μυαλό από τους Γερμανούς τελικά....

EΘνικά περήφανος και ζήτουλας δεν γίνεται.

Όταν απλώνεις το χέρι, σκύβεις το κεφάλι - κανόνας.

Καλώς ή κακώς η χώρα αυτή την στιγμή λειτουργεί χάρη στην χρηματοδότηση των ευρωπαίων.

Έαν εσύ βρίσκεις συνετό το να δίνει σε επικοινωνιακό επίπεδο αφορμές η Ελλάδα για παγκόσμιο διασυρμό ή αν πιστεύεις ότι οποιοδήποτε σχετικό καραγκιοζιλίκι παράγει έστω και το ελάχιστο θετικό αποτέλεσμα, τότε απλά δεν υπάρχει έδαφος συζήτησης.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

Συνημμένα

• military-eyeglasses1.jpg