Νέα

Επίσκεψη Μέρκελ στην Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
... η μαλακια με μερικες δουλειες ειναι οτι πρεπει
να παιξεις αρπα κολα και δεν μ αρεσει αυτο εμενα.

ληξις. να πανε αλλου τυπε. αν θελουν διευθυντες εδω ειμαστε πεστους. ε μα.

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
αντε παλι ο στρατος ... ρε τους πουστηδες  :2funny: :2funny:

μλκες ειλικρινα... ετσι και βρω καλη δουλεια... οι φιλοι θα το μαθουν
λιγο πριν συνταξιοδοτηθω  :2funny: :2funny: :2funny:

αυτο σου ειπα πιο πανω ρε?

εκει κολλησες εσυ?

οποιος εχει τη μυγα μυγιαζεται

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
πλακα πλακα.... οποιος το παιζει εξυπνος ειναι ηλιθιος...

η μαγκια ειναι να το παιζεις κακομοιρης σε ολους (οχι γκρινια εννοειται)
ειπαμε δεν μας αρεσει.

Αλλα γενικα να το παιζεις νυφιτσας ξες δεν εχω δουλεια... δεν εχω γκομενα και απο πισω να πηδας μουναρες  :2funny: :2funny:

εχω παρατηρησει η επιδειξη ειναι μαλακια... ζησε κ μην φαινεσαι  :rockon:

εισαι μια αλεπου εσυ...

σαν τον γιατσεκ γκμοχ

βλεπεις γηπεδο αγορι μου εσυ

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
φουφουτε γενικα το εχω παρατηρησει....

καταρχην οταν ερχεται καποιος και σε ρωταει "κανα γκομενακι παιζει?"
ειναι ερωτηση παγιδα... απλα θελει να δει ποσο επικυνδινος ανταγωνιστης εισαι...

αμα αρχισεις να το παιζεις γκομενιαρης δεν θα φερει φιλες ποτε... ακομη και αν εχει

καλυτερα να το παιξεις πολυυυυυυυυυυυυ ηρεμος και ησυχος....

πες τι γκομενακι? εεε πως μιλας ετσι ρε συ. Αλλα σοβαρα ρε γαμωτο μην με πιασουν τα γελια.

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
τη χασαμε την μπαλα.... :tooth: :tooth:

μια και μιλησανε πριν στο τοπικ για νορβηγια  θυμηθηκα εναν επιφανη εκπροσωπο της πολιτισμικης κουλτουρας της χωρας που μιλαγε για το πως διασκεδαζουν οι κολλητοι εκει  :grin:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
μια και μιλησανε πριν στο τοπικ για νορβηγια  θυμηθηκα εναν επιφανη εκπροσωπο της πολιτισμικης κουλτουρας της χωρας που μιλαγε για το πως διασκεδαζουν οι κολλητοι εκει  :grin:

τσακαλι εισαι...δικα του τα λογια...απο συνεντευξη του 2010...μπραβο τυπε... :rockon: :rockon: :rockon:

H Ελλαδα του σημερα δεν ειναι η Ελλαδα της αρχαιοτητας...Ελπιζω μια μερα να γυρισετε στην παλια σας δοξα,αλλα ειμαι σιγουρος πως καταλαβαινεις πως για να γινει αυτο,θα πρεπει να ξεφορτωθειτε τον χριστιανικο ζυγο...Ο Χριστιανισμος,αλλωστε, ηταν κ ο κυριοτερος λογος που χασατε την δοξα σας,οπως συνεβη κ σε ολους τους υπολοιπους λαους της Ευρωπης αλλωστε......οπως κ να χει Χαιρε Ελλας!

ταδε εφη γνωστος αλλοδαπος μουσικος σε συνεντευξη του σε Ελληνικο περιοδικο....

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
τσακαλι εισαι...δικα του τα λογια...απο συνεντευξη του 2010...μπραβο τυπε... :rockon: :rockon: :rockon:

H Ελλαδα του σημερα δεν ειναι η Ελλαδα της αρχαιοτητας...Ελπιζω μια μερα να γυρισετε στην παλια σας δοξα,αλλα ειμαι σιγουρος πως καταλαβαινεις πως για να γινει αυτο,θα πρεπει να ξεφορτωθειτε τον χριστιανικο ζυγο...Ο Χριστιανισμος,αλλωστε, ηταν κ ο κυριοτερος λογος που χασατε την δοξα σας,οπως συνεβη κ σε ολους τους υπολοιπους λαους της Ευρωπης αλλωστε......οπως κ να χει Χαιρε Ελλας!

ταδε εφη γνωστος αλλοδαπος μουσικος σε συνεντευξη του σε Ελληνικο περιοδικο....

ο Varg μπορει να ειναι ενας δυσλειτουργικος μαλακας αλλα η μουσικη του μετραει παρα πολυ  :sunglasses:

Επισκέπτης
φουφουτε γενικα το εχω παρατηρησει....

καταρχην οταν ερχεται καποιος και σε ρωταει "κανα γκομενακι παιζει?"
ειναι ερωτηση παγιδα... απλα θελει να δει ποσο επικυνδινος ανταγωνιστης εισαι...

αμα αρχισεις να το παιζεις γκομενιαρης δεν θα φερει φιλες ποτε... ακομη και αν εχει

καλυτερα να το παιξεις πολυυυυυυυυυυυυ ηρεμος και ησυχος....

πες τι γκομενακι? εεε πως μιλας ετσι ρε συ. Αλλα σοβαρα ρε γαμωτο μην με πιασουν τα γελια.

εγω φιλε αν μου πει οτι εχει θα του πω να φερει και καμια φιλη να βγουμε οπως και εγω θα εκανα το ιδιο γιατι καπου θα τη βαρεθεις τη γκομενα θα θες και παρεα για να βγεις εξω αν μου πει οτι δεν εχει θα τον γραψω σταρχιδια μου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom