Νέα

Επηρεάζεται η συμπεριφορά της πουτάνας από την εξωτερική εμφάνιση του πελάτη?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα anisixos1978
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 144
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.372
Πόντοι
5.435
Δεν είμαι έξυπνος, δεν έχω χιούμορ και ούτε είμαι ετοιμόλογος. Είμαι ένας μέσος όρος (χειρότερα μάλιστα) σε ότι αφορά άλλα πράγματα εκτός της εμφάνισης που είμαι πολύ κατώτερος από τον μέσο όρο.
Αυτά όμως διορθώνονται, αρκεί να το πιστέψεις. Από εσένα εξαρτάται και μόνο. Εμείς εδώ ότι και να σου λέμε, αν εσύ δεν θέλεις.... δε γίνετε τπτ

Επισκέπτης
φίλε ροκαβλόν είναι θέμα ορισμού...στα ιταλικά πουτάνα σημαίνει πόρνη, επομένως πιο δόκιμος όρος για αυτό που θέλεις να πείς είναι καριόλα...τώρα για πες μου η κορασίδα που πηδιέται στο βίντεο πως θα τη χαρακτήριζες???

Το θέμα είναι ότι στην ελληνική έχουν λάβει διαφορετική ένοιαα εξ' ου και ο όρος <<μου έπαιξε πουστιά>> και <<πουτανίστικη συμπεριφορά>>.
Δεν μπορώ να τα δω ρε γμτ... δουλεύω τώρα :(

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Χωρις παρεξηγηση και χωρις να θελω να σε κανω να νιωσεις χειροτερα, αλλα αν ειναι αληθεια αυτα που λες, πως βγαζεις το προς το ζην? Εισαι πλουσιος/εισοδηματιας? Γιατι αν δεν εισαι ποιος θα θελει να προσλαβει εναν μη εξυπνο, βαρετο και ασχημο τυπο?

Δηλαδή δεν έχεις δει ανθρώπους που είναι χαζοί, βαρετοί και άσχημοι να δουλεύουν;

Επισκέπτης
αλλα για εμενα το συμαντικοτερο ειναι το παχος γιατι πιο ευκολα μια γκομενα θα παει με καποιον ασχημο αλλα με πολυ καλο σωμα παρα με εναν ομορφο αλλα χοντρο και λαπα!!!
Παίζει αυτό φίλε. Οι γυναίκες εστιάζουν πολύ στο πρόσωπο και δευτερευόντως στο σώμα. Αν κάποιος έχει ωραίο και εκφραστικό πρόσωπο θα της γοητεύσει ευκολότερα από έναν που έχει μούσκουλα.
Απλά αντικειμενικά ένας χοντρός θα έχει και χοντρό πρόσωπο πιθανότατα ενώ ένας πολύ γυμνασμένος θα έχει και γωνίες στο πρόσωπο που τραβάνε το μάτι.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Μα άλλο η αδικία και άλλο η τυχαιότητα. Το ένα είναι άδικο και το άλλο τυχαίο.
Δε μπορείς να ισχυρισθείς πως μια τυχαία διαδικασία είναι άδικη και ούτε το αντίστροφο φυσικά.

Ας φερω ενα παραδειγμα. Στη σαβανα γεννιουνται δυο λιονταρια, ενα νορμαλ κι ενα κουτσο, με τρια μονο ποδια (η τυχαιοτητα που λεμε). Συμφωνα με σενα η ζωη ειναι αδικη που το κουτσο θα πεθανει απο ασιτια, κανονικα θα επρεπε να μπορει να βρει τροφη το ιδιο ευκολα με το αρτιμελες. Εγω υποστηριζω πως αυτο δεν ειναι αδικο, ειναι φυσιολογικο. Η αδικια για μενα εγγειται στο οτι δε γεννηθηκαν και τα δυο αρτιμελη, ειναι αδικη που δε δινει σε ολους την ιδια αφετηρια.

Δηλαδή δεν έχεις δει ανθρώπους που είναι χαζοί, βαρετοί και άσχημοι να δουλεύουν;

Ισως στο δημοσιο, οπου δεν υπαρχει προσωπικη συνεντευξη.

Επισκέπτης
Από τις απαντήσεις που δίνεις sparkling_water, είναι προφανές πως όσα και να καταλογίζεις στον εαυτό σου, χαζός δεν είσαι με τίποτα.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Από τις απαντήσεις που δίνεις sparkling_water, είναι προφανές πως όσα και να καταλογίζεις στον εαυτό σου, χαζός δεν είσαι με τίποτα.

Χαζος σιγουρα δεν ειναι, μα και ο ιδιος δεν ειπε οτι ειναι χαζος, απλα πως δεν ειναι ιδιαιτερα εξυπνος, επικοινωνιακος και ετοιμολογος.

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Ας φερω ενα παραδειγμα. Στη σαβανα γεννιουνται δυο λιονταρια, ενα νορμαλ κι ενα κουτσο, με τρια μονο ποδια (η τυχαιοτητα που λεμε). Συμφωνα με σενα η ζωη ειναι αδικη που το κουτσο θα πεθανει απο ασιτια, κανονικα θα επρεπε να μπορει να βρει τροφη το ιδιο ευκολα με το αρτιμελες. Εγω υποστηριζω πως αυτο δεν ειναι αδικο, ειναι φυσιολογικο. Η αδικια για μενα εγγειται στο οτι δε γεννηθηκαν και τα δυο αρτιμελη, ειναι αδικη που δε δινει σε ολους την ιδια αφετηρια.

Ισως στο δημοσιο, οπου δεν υπαρχει προσωπικη συνεντευξη.

Ναι λέω πως η επιλογή του ποιος θα ζήσει ή θα πεθάνει με κριτήρια αναζήτησης τροφής είναι άδικο. Αν δε φαίνεται πολύ καθαρό τώρα, προσπάθησε να αντικαταστήσεις τα λιοντάρια με ανθρώπους στο παράδειγμά σου.

Όσο για το θέμα δουλειάς, δεν έχεις δίκιο, και σε μια συνέντευξη ο πιθανός εργοδότης δε νοιάζεται αν ο πιθανός εργαζόμενος είναι βαρετός και χωρίς χιούμορ, αρκεί να είναι "αρκετός" για τη δουλειά.

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
μάλλον ππέπει να ααρχίσει να εστιάζει στα υπέρ του για να βρει καμιά γυναίκα, στην περίπτωσή μου αυτό δεν δουλεύει, γιατί κοιλάω οπότε αποφάσισα να πηγαίνω μόνο με καλλές βίζιτες.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
1. Ναι λέω πως η επιλογή του ποιος θα ζήσει ή θα πεθάνει με κριτήρια αναζήτησης τροφής είναι άδικο. Αν δε φαίνεται πολύ καθαρό τώρα, προσπάθησε να αντικαταστήσεις τα λιοντάρια με ανθρώπους στο παράδειγμά σου.

2. Όσο για το θέμα δουλειάς, δεν έχεις δίκιο, και σε μια συνέντευξη ο πιθανός εργοδότης δε νοιάζεται αν ο πιθανός εργαζόμενος είναι βαρετός και χωρίς χιούμορ, αρκεί να είναι "αρκετός" για τη δουλειά.

1. Καταλαβα πως σκεφτεσαι απλα διαφωνουμε.

2. Δεν ξερω ποτε επιασες δουλεια (παλιοτερα που υπηρχε πληθωρα κενων θεσεων εργασιας ισως ηταν αλλιως τα πραματα) ουτε σε τι θεση απασχολεισαι, παντως τη δεδομενη χρονικη στιγμη και για τις θεσεις που εγω κοιταω το να μπορεις να κολλησεις με τους υπολοιπους της ομαδας ειναι το σημαντικοτερο και αυτο που τσεκαρεται κυριως στη συνεντευξη, τα προσοντα σου στην τελικη φαινονται απο το βιογραφικο σου. Δε μιλαω καν για θεσεις πωλητη (που βασικα μονον εκει προσλαμβανουν πλεον) που αν δεν εισαι εμφανισημος και επικοινωνιακος το εχεις χασει το παιχνιδι.

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
1. Καταλαβα πως σκεφτεσαι απλα διαφωνουμε.

2. Δεν ξερω ποτε επιασες δουλεια (παλιοτερα που υπηρχε πληθωρα κενων θεσεων εργασιας ισως ηταν αλλιως τα πραματα) ουτε σε τι θεση απασχολεισαι, παντως τη δεδομενη χρονικη στιγμη και για τις θεσεις που εγω κοιταω το να μπορεις να κολλησεις με τους υπολοιπους της ομαδας ειναι το σημαντικοτερο και αυτο που τσεκαρεται κυριως στη συνεντευξη, τα προσοντα σου στην τελικη φαινονται απο το βιογραφικο σου. Δε μιλαω καν για θεσεις πωλητη (που βασικα μονον εκει προσλαμβανουν πλεον) που αν δεν εισαι εμφανισημος και επικοινωνιακος το εχεις χασει το παιχνιδι.

Για την ώρα τουλάχιστο δεν είχα πρόβλημα να βρω δουλειά (κυρίως, νομίζω επειδή ζητούσα χαμηλότερους μισθούς από τους συναδέλφους μου). Πάντως η αλήθεια είναι πως δεν είμαι καλός στη δουλειά μου. Δεν έχω προβλήματα με τους συναδέλφους μου, δεν είμαι ιδιότροπος ή δεν είμαι από αυτούς που νευριάζουν και τσακώνονται (είχαμε έναν τύπο στη δουλειά και πήρε πόδι). Απλά είμαι αδιάφορος.

Είμαι ένα εξελικτικό λάθος. Είμαι ανώτερος από τους προγόνους του ανθρώπου αλλά κατώτερος από τον σημερινό άνθρωπο. C' est la vie.

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
Για την ώρα τουλάχιστο δεν είχα πρόβλημα να βρω δουλειά (κυρίως, νομίζω επειδή ζητούσα χαμηλότερους μισθούς από τους συναδέλφους μου). Πάντως η αλήθεια είναι πως δεν είμαι καλός στη δουλειά μου. Δεν έχω προβλήματα με τους συναδέλφους μου, δεν είμαι ιδιότροπος ή δεν είμαι από αυτούς που νευριάζουν και τσακώνονται (είχαμε έναν τύπο στη δουλειά και πήρε πόδι). Απλά είμαι αδιάφορος.

Είμαι ένα εξελικτικό λάθος. Είμαι ανώτερος από τους προγόνους του ανθρώπου αλλά κατώτερος από τον σημερινό άνθρωπο. C' est la vie.

που θεωρεις οτι εισαι καλος συναδερφε?

zeus1984

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Like
70
Πόντοι
1
«Η ομορφιά είναι η πιο καλή συστατική επιστολή.» Αριστοτελης

paperscore

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Βρε φιλαράκο μήπως είσαι υπέρ του δέοντος αυστηρός με τον εαυτό σου? Έτσι όπως παρουσιάζεις τον εαυτό σου, ο Κουασιμόδος μπροστά σου είναι Brad Pitt. Είμαι σίγουρος ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Παρουσιάζεσαι λες και είσαι τέρας. Τι παει να πει εξελικτικό λάθος? Είσαι δηλαδή μπαμπουίνος που έμαθε να περπατάει με παπούτσια και να τρώει με μαχαιροπήρουνο? Δεν νομίζω. Πιστεύω ότι το πρόβλημά σου είναι περισσότερο εγκεφαλικό. Έχεις μια πολύ χειρότερη άποψη για την εξωτερική σου εμφάνιση απο αυτό που είσαι πραγματικά.
Το θέμα είναι πώς πλασάρεσαι. Αμα κυκλοφορείς με το attitude του "τέρατος", έτσι θα σε αντιμετωπίζουν και οι άλλοι. Μην αρχίσω να λεω τώρα παραδείγματα και γίνω κουραστικός. Βρες τα πλεονεκτήματά σου (γιατί σίγουρα θα έχεις και ας μην το πιστεύεις) και κοίταξε να τα αναδείξεις.

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246

ποσο τον εχεις μαν?

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.372
Πόντοι
5.435
πάλι καταφέραμε να βγούμε off topic  :idiot: :idiot:

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
πάλι καταφέραμε να βγούμε off topic  :idiot: :idiot:
το μονο που ενδιαφερει την πουτανα ειναι το χρημα και τιποτε αλλο.οταν εχει κεφι να γαμηθει θα γαμηθει με οποιον ναναι και οταν δεν εχει κεφι ο θεος να εισαι το ιδιο της κανει.ασε που μετα απο ενα χρονικο διαστημα ολους ιδιους τους βλεπει.ασε που οσ πιο μεγαλος και μικροτσουτσουνος εισαι τοσο πιο ξεκουραστα θα τη βγαλει. ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom