Νέα

Επηρεάζεται η συμπεριφορά της πουτάνας από την εξωτερική εμφάνιση του πελάτη?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα anisixos1978
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 144
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
το εχω ξαναδιαβασει το παλικαρι.
εχει πολυ καλη αποψη απο ταινιες απο βιβλια απο θεματα θρησκειας ακομα κ πολιτικης . μπορει καπου να μην συμφωνω αλλα εχει αποψη και γνωριζει να την τεκμηριωνει σωστα.καπου αλλου ειναι το θεμα του . η ομορφια ειναι μεσα μας φιλε μου . υπαρχουν ανθρωποι που μπορουν να στην αναδειξουν και υπαρχουν καποιοι αλλοι που μπορουν να στην κατατροπωσουν.ασχολησου μονο με το ευατο σου κ τους πρωτους.
εισαι 28 ετων . ολα αλλαζουν σε αυτη την ηλικια . απλα πες αεραααααααααααααααααααααα.

Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Δεν είμαι 28. Ξέρω πως κατά καιρούς έχω γράψει διάφορες ηλικίες μου εδώ μέσα. Ο λόγος είναι επειδή δε θέλω να με αναγνωρίσει κανένας, επειδή συνήθως γράφω με τον ίδιο τρόπο που μιλάω.

Έχω γράψει πως είμαι 28, 30, 32 κλπ. Πάντως η αληθινή ηλικία είναι ανάμεσα στα 30 και τα 35.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Έχετε αντιληφθεί περιπτώσεις όπου η πουτάνα πιθανόν σας αντιμετωπίζει διαφορετικά από ότι περιμένετε σύμφωνα με όσα έχετε ακούσει ή διαβάσει εδώ μέσα? (Είτε θετικά είτε αρνητικά). Και αν θεωρείτε ότι αυτό μπορεί αν έχει να κάνει με την εξωτερική εμφάνιση.

Αφορμή μου έδωσε μια συνεύρεση που είχα πριν κάποιο καιρό με κάποια κοπέλα (Άντρεα από Πειραιώς 198) για την οποία έχω διαβάσει σχεδόν μόνο διθυράμβους , αλλά στην περίπτωση μου ήταν μεγάλη απάτη. Καθόλου προκαταρκτικά , και σε φάση που ξάπλωσε για ιεραποστολικό και πάω να πάρω την κανονική στάση απο πάνω της να μου βάζει αντίσταση με την πατούσα της στο στήθος και να αερογαμάω με κλίση 90 μοίρες. Είμαι αγύμναστος και με αρκετά παραπάνω κιλά (εξ ου και η ερώτηση περί εμφάνισης) αλλά δεν μου έχει ξανατύχει να φοβάται η πουτάνα ότι θα την καταπλακώσω στο ιεραποστολικό.
Για να προλάβω κάποιους δεν τίθεται θέμα κακής υγιεινής ή αγένειας από την πλευρά του πελάτη. Μόνο πιθανή κούραση θα μπορούσα να δεχτώ ως δικαιολογία.

Υπάρχουν λοιπόν κάποιες κοπέλες που σας έχουν δώσει αυτή την εντύπωση?

καλα κρασια... τον πουτσο κλαιγανε
μια νυχτα με φεγγαρι

OP
OP
A

anisixos1978

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Μπαίνεις στον κόπο να γράψεις και πετάς ένα random που δεν το καταλαβαίνει κανείς. Ασε τις παροιμίες και μίλα ξεκάθαρα , αν πιστεύεις ότι γράφω μαλακίες να το πεις αλλά να το δικαιολογήσεις κιόλας.

Επισκέπτης
Ανυσιχε μην τρελαίνεσαι μπορεί ο προηγούμενος να της έκανε μαλακίες και να μπήκε σε εσένα στραβομενη... Αμα ο άλλος την πίεζε για φιλία και δεν γούσταρε μπήκε σε εσένα και σε κράταγε μακριά.. Μου έχει τύχει και εμένα όσο για τηνεμφανιση σου αφού έχεις πρόβλημα μην κλαιγεσαι κανε κάτι, με την αποδοχή δεν λύνεται το πρόβλημα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom