Kerveras
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Κριτικές
- 91
- Like
- 4.372
- Πόντοι
- 5.435
Φόραγε αμάνικο μπλουζάκιΠως κατάλαβε πως ήταν τριχωτός παντού; Βγήκε από το δωμάτιο γυμνός ή οι τρίχες τρύπαγαν τη μπλούζα του;
Φόραγε αμάνικο μπλουζάκιΠως κατάλαβε πως ήταν τριχωτός παντού; Βγήκε από το δωμάτιο γυμνός ή οι τρίχες τρύπαγαν τη μπλούζα του;
Ξέρω, η ζωή είναι σκατά.
Έλα, παραδέξου το, ξυρίζεις το στήθος σου.Εννούσα ότι βρόμαγε από πάνω ως κάτω, και λόγω και της ζέστης και του ιδρώτα το θέαμα με τη τρίχα δεν ήταν και ότι καλύτερο
Ώστε τα κατάλαβες όλα ε?Έλα, παραδέξου το, ξυρίζεις το στήθος σου.
Η ζωη ειναι οντως σκατα και αδικη, αλλα αν για την ασχημια σου δεν ευθυνεσαι εσυ, δεν ισχυει το ιδιο και για το παχος. Αν εχεις εγκαταλειψει τον εαυτο σου, δε γυμναζεσαι καθολου και τρως οτι σαβουρες θες, δε φταιει καποιος αλλος παρα μονο εσυ.
Έχω μύτη εγώ... ;)Ώστε τα κατάλαβες όλα ε?
Στα παραπάνω, νιώθω πως πρέπει να προσθέσω και έναν αντίλογο (για να είμαι δίκαιος) προς το δεύτερο άρθρο.
μην σε παιρνει απο κατω μεγαλε κ μην εχεις κομπλεξ για τον εαυτο σου.Εχω περασει απο εκει κ ξερω πως ειναι.Προσπαθησε να αλλαξεις
εκτος αν μας δουλευεις τωρα κ καθεσαι με τις βρωμοποδαρες σου πανω στο πισι κ γελας με αυτα που σου γραφουμε
αυτο ισχυει αλλα πολλες φορες καποιος οταν τον παρει η κατω βολτα και θεωρει τον εαυτο του ασχημο τοτε τα παραταει και παει απο το κακο στο χειροτερο...Η ζωη ειναι οντως σκατα και αδικη, αλλα αν για την ασχημια σου δεν ευθυνεσαι εσυ, δεν ισχυει το ιδιο και για το παχος. Αν εχεις εγκαταλειψει τον εαυτο σου, δε γυμναζεσαι καθολου και τρως οτι σαβουρες θες, δε φταιει καποιος αλλος παρα μονο εσυ.
H πουτανιά δεν έχει σχέση με το σεξ φίλε daniel. Η πορνεία έχει σχέση με το σεξ.
Αυτές που γαμιούνται για λεφτά είναι πόρνες όχι πουτάνες.
Πουτάνες και καριόλες τείνουν να βράζουν στο ίδιο καζάνι.
Φιλαράκο, χωρίς να θέλω να στο παίξω έξυπνος, έχω δει στο δρόμο τα απίστευτα. Γυναίκάρες που κυκλοφορουν με άντρες μπάζα και το ανάποδο. Όποτε τους έβλεπα έλεγα "δεν είναι δυνατόν, τι κάνει η γκόμενάρα με το μπάζο? στραβή είναι?" Μετά από κάποιες φορές άρχισα να το φιλοσοφώ και λέω, εντάξει για να είναι μαζί του κάτι θα βλέπει. Και κατέληξα στο συμπέρασμα ότι η γυναίκα θέλει πολύ μπλα μπλα, και πολιτική. Αν είσαι λιγάκι έξυπνος με χιούμορ και ετοιμόλογος πίστεψε με μετράει περισότερο από ότι να είσαι όμορφος σωματαράς αλλά μανιαμούνιας και μουρόχαβλος. Επειδή και εγώ δεν είμαι κανένας παίδαρος, εντάξει είμαι γυμνασμένος αλλά σε καμία περίπτωση αυτό που λένε "κομμάτια" κάθε φορά που πλησίαζα μια γυναίκα προσπαθούσα να τη κερδίσω με το λεγειν μου και το χιούμορ μου. Και πίστεψε με 7 στις 10 φορές έπιανε.Διάβασες το post μου; Δε λέω πως η ζωή είναι άδικη επειδή είμαι χοντρός.
Λέω πως η ζωή είναι άδικη επειδή οι άσχημοι αντιμετωπίζονται αρνητικά από τους ανθρώπους. Έχω και citations.
Λέω πως η ζωή είναι άδικη επειδή οι άσχημοι αντιμετωπίζονται αρνητικά από τους ανθρώπους. Έχω και citations.
"πουτανα δεν ειναι αυτη που γαμιεται με λεφτα...αλλα αυτη που δε γαμιεται χωρις λεφτα"-Νώντας 2009
Μπερδεύεις τα πράγματα.Τοτε διαφωνουμε. Οι ομορφοι παντα θα εχουν καλυτερη αντιμετωπιση, οι πλουσιοι παντα θα γινονται ακομα πιο πλουσιοι και οσοι εχουν διαδυνδεσεις και γνωριμιες παντα θα παιρνουν τη μεριδα του λεοντος. Η ζωη δεν ειναι αδικη επειδη ισχυουν τα παραπανω αξιωματα, ειναι αδικη επειδη τα παραπανω μας μοιραζονται ή οχι κατα τυχη.
Φιλαράκο, χωρίς να θέλω να στο παίξω έξυπνος, έχω δει στο δρόμο τα απίστευτα. Γυναίκάρες που κυκλοφορουν με άντρες μπάζα και το ανάποδο. Όποτε τους έβλεπα έλεγα "δεν είναι δυνατόν, τι κάνει η γκόμενάρα με το μπάζο? στραβή είναι?" Μετά από κάποιες φορές άρχισα να το φιλοσοφώ και λέω, εντάξει για να είναι μαζί του κάτι θα βλέπει. Και κατέληξα στο συμπέρασμα ότι η γυναίκα θέλει πολύ μπλα μπλα, και πολιτική. Αν είσαι λιγάκι έξυπνος με χιούμορ και ετοιμόλογος πίστεψε με μετράει περισότερο από ότι να είσαι όμορφος σωματαράς αλλά μανιαμούνιας και μουρόχαβλος. Επειδή και εγώ δεν είμαι κανένας παίδαρος, εντάξει είμαι γυμνασμένος αλλά σε καμία περίπτωση αυτό που λένε "κομμάτια" κάθε φορά που πλησίαζα μια γυναίκα προσπαθούσα να τη κερδίσω με το λεγειν μου και το χιούμορ μου. Και πίστεψε με 7 στις 10 φορές έπιανε.
Ελπίζω να σε βοήθησα...
Μπερδεύεις τα πράγματα.
Η ζωή πράγματι μας μοιράζει χαρακτηριστικά τυχαία, αλλά αυτό δε την κάνει άδικη αλλά... τυχαία.
εχεις αυτοπεποιθηση ομως κι αυτο ειναι το βασικοτεροΔεν είμαι έξυπνος, δεν έχω χιούμορ και ούτε είμαι ετοιμόλογος. Είμαι ένας μέσος όρος (χειρότερα μάλιστα) σε ότι αφορά άλλα πράγματα εκτός της εμφάνισης που είμαι πολύ κατώτερος από τον μέσο όρο.
Το ιδιο λεμε. Επειδη τα μοιραζει τυχαια, καποιος που δεν του ετυχε κανενα απο τα παραπανω που ανεφερα μπορει να τη χαρακτηρισει αδικη, με το σκεπτικο οτι γιατι εγω να μην εχω τιποτα και ο αλλος να τα εχει ολα?
Δεν είμαι έξυπνος, δεν έχω χιούμορ και ούτε είμαι ετοιμόλογος. Είμαι ένας μέσος όρος (χειρότερα μάλιστα) σε ότι αφορά άλλα πράγματα εκτός της εμφάνισης που είμαι πολύ κατώτερος από τον μέσο όρο.