Νέα

Επηρεάζεται η συμπεριφορά της πουτάνας από την εξωτερική εμφάνιση του πελάτη?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα anisixos1978
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 144
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Ξέρω, η ζωή είναι σκατά.

Η ζωη ειναι οντως σκατα και αδικη, αλλα αν για την ασχημια σου δεν ευθυνεσαι εσυ, δεν ισχυει το ιδιο και για το παχος. Αν εχεις εγκαταλειψει τον εαυτο σου, δε γυμναζεσαι καθολου και τρως οτι σαβουρες θες, δε φταιει καποιος αλλος παρα μονο εσυ.

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Η ζωη ειναι οντως σκατα και αδικη, αλλα αν για την ασχημια σου δεν ευθυνεσαι εσυ, δεν ισχυει το ιδιο και για το παχος. Αν εχεις εγκαταλειψει τον εαυτο σου, δε γυμναζεσαι καθολου και τρως οτι σαβουρες θες, δε φταιει καποιος αλλος παρα μονο εσυ.

Διάβασες το post μου; Δε λέω πως η ζωή είναι άδικη επειδή είμαι χοντρός.
Λέω πως η ζωή είναι άδικη επειδή οι άσχημοι αντιμετωπίζονται αρνητικά από τους ανθρώπους. Έχω και citations.

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Στα παραπάνω, νιώθω πως πρέπει να προσθέσω και έναν αντίλογο (για να είμαι δίκαιος) προς το δεύτερο άρθρο.

μην σε παιρνει απο κατω μεγαλε κ μην εχεις κομπλεξ για τον εαυτο σου.Εχω περασει απο εκει κ ξερω πως ειναι.Προσπαθησε να αλλαξεις
εκτος αν μας δουλευεις τωρα κ καθεσαι με τις βρωμοποδαρες σου πανω στο πισι κ γελας με αυτα που σου γραφουμε  :s&m_3:

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
μην σε παιρνει απο κατω μεγαλε κ μην εχεις κομπλεξ για τον εαυτο σου.Εχω περασει απο εκει κ ξερω πως ειναι.Προσπαθησε να αλλαξεις
εκτος αν μας δουλευεις τωρα κ καθεσαι με τις βρωμοποδαρες σου πανω στο πισι κ γελας με αυτα που σου γραφουμε  :s&m_3:

1. Τα πόδια μου πράγματι είναι σκληρά στις φτέρνες (όμως πάντα φοράω κάλτσες με τις κοπέλες για να μη τις δυσαρεστήσω).

2. Δεν έχω κόμπλεξ, αντικειμενικά είμαι άσχημος και χοντρός και δεν αρέσω. Βέβαια, δυστυχώς έχω ορμές και μου αρέσουν οι γυναίκες και με στεναχωρεί, όμως έτσι είναι η ζωή που λένε και οι Γάλλοι.

Επισκέπτης
αυτο ισχυει αλλα πολλες φορες καποιος οταν τον παρει η κατω βολτα και θεωρει τον εαυτο του ασχημο τοτε τα παραταει και παει απο το κακο στο χειροτερο...
αλλα για εμενα το συμαντικοτερο ειναι το παχος γιατι πιο ευκολα μια γκομενα θα παει με καποιον ασχημο αλλα με πολυ καλο σωμα παρα με εναν ομορφο αλλα χοντρο και λαπα!!!

Επισκέπτης
H πουτανιά δεν έχει σχέση με το σεξ φίλε daniel. Η πορνεία έχει σχέση με το σεξ.
Αυτές που γαμιούνται για λεφτά είναι πόρνες όχι πουτάνες.
Πουτάνες και καριόλες τείνουν να βράζουν στο ίδιο καζάνι.

φίλε ροκαβλόν είναι θέμα ορισμού...στα ιταλικά πουτάνα σημαίνει πόρνη, επομένως πιο δόκιμος όρος για αυτό που θέλεις να πείς είναι καριόλα...τώρα για πες μου η κορασίδα που πηδιέται στο βίντεο πως θα τη χαρακτήριζες??? :grin:

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.372
Πόντοι
5.435
Διάβασες το post μου; Δε λέω πως η ζωή είναι άδικη επειδή είμαι χοντρός.
Λέω πως η ζωή είναι άδικη επειδή οι άσχημοι αντιμετωπίζονται αρνητικά από τους ανθρώπους. Έχω και citations.
Φιλαράκο, χωρίς να θέλω να στο παίξω έξυπνος, έχω δει στο δρόμο τα απίστευτα. Γυναίκάρες που κυκλοφορουν με άντρες μπάζα και το ανάποδο. Όποτε τους έβλεπα έλεγα "δεν είναι δυνατόν, τι κάνει η γκόμενάρα με το μπάζο? στραβή είναι?" Μετά από κάποιες φορές άρχισα να το φιλοσοφώ και λέω, εντάξει για να είναι μαζί του κάτι θα βλέπει. Και κατέληξα στο συμπέρασμα ότι η γυναίκα θέλει πολύ μπλα μπλα, και πολιτική. Αν είσαι λιγάκι έξυπνος με χιούμορ και ετοιμόλογος πίστεψε με μετράει περισότερο από ότι να είσαι όμορφος σωματαράς αλλά μανιαμούνιας και μουρόχαβλος. Επειδή και εγώ δεν είμαι κανένας παίδαρος, εντάξει είμαι γυμνασμένος αλλά σε καμία περίπτωση αυτό που λένε "κομμάτια" κάθε φορά που πλησίαζα μια γυναίκα προσπαθούσα να τη κερδίσω με το λεγειν μου και το χιούμορ μου. Και πίστεψε με 7 στις 10 φορές έπιανε.
Ελπίζω να σε βοήθησα...  :grin:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436

Τοτε διαφωνουμε. Οι ομορφοι παντα θα εχουν καλυτερη αντιμετωπιση, οι πλουσιοι παντα θα γινονται ακομα πιο πλουσιοι και οσοι εχουν διαδυνδεσεις και γνωριμιες παντα θα παιρνουν τη μεριδα του λεοντος. Η ζωη δεν ειναι αδικη επειδη ισχυουν τα παραπανω αξιωματα, ειναι αδικη επειδη τα παραπανω μας μοιραζονται ή οχι κατα τυχη.

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Ένα είναι σίγουρο πάντως: πριν πας σε οτιδήποτε ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΑΝΙΟ, και δεν φέρεσαι άσχημα, για να μην σου φερθούν, φέρεσαι καλλά για να σου φερθούν καλλά το σίγουρο είναι πάντως ότι άμα από μέρος σου είσαι εντάξει(πλύθηκες, φέρθηκες καλλά,κ.ο.κ.) και η συμπεριφορά εκ μέρους της είναι χάλια, δεν πατάς ποτέ ξανά πόδι, μη πω την κάνεις και την αφήνεις απλήρωτη(άμα έχεις το τσαμπουκά και εάν μπορείς).

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Τοτε διαφωνουμε. Οι ομορφοι παντα θα εχουν καλυτερη αντιμετωπιση, οι πλουσιοι παντα θα γινονται ακομα πιο πλουσιοι και οσοι εχουν διαδυνδεσεις και γνωριμιες παντα θα παιρνουν τη μεριδα του λεοντος. Η ζωη δεν ειναι αδικη επειδη ισχυουν τα παραπανω αξιωματα, ειναι αδικη επειδη τα παραπανω μας μοιραζονται ή οχι κατα τυχη.
Μπερδεύεις τα πράγματα.

Η ζωή πράγματι μας μοιράζει χαρακτηριστικά τυχαία, αλλά αυτό δε την κάνει άδικη αλλά... τυχαία.

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Φιλαράκο, χωρίς να θέλω να στο παίξω έξυπνος, έχω δει στο δρόμο τα απίστευτα. Γυναίκάρες που κυκλοφορουν με άντρες μπάζα και το ανάποδο. Όποτε τους έβλεπα έλεγα "δεν είναι δυνατόν, τι κάνει η γκόμενάρα με το μπάζο? στραβή είναι?" Μετά από κάποιες φορές άρχισα να το φιλοσοφώ και λέω, εντάξει για να είναι μαζί του κάτι θα βλέπει. Και κατέληξα στο συμπέρασμα ότι η γυναίκα θέλει πολύ μπλα μπλα, και πολιτική. Αν είσαι λιγάκι έξυπνος με χιούμορ και ετοιμόλογος πίστεψε με μετράει περισότερο από ότι να είσαι όμορφος σωματαράς αλλά μανιαμούνιας και μουρόχαβλος. Επειδή και εγώ δεν είμαι κανένας παίδαρος, εντάξει είμαι γυμνασμένος αλλά σε καμία περίπτωση αυτό που λένε "κομμάτια" κάθε φορά που πλησίαζα μια γυναίκα προσπαθούσα να τη κερδίσω με το λεγειν μου και το χιούμορ μου. Και πίστεψε με 7 στις 10 φορές έπιανε.
Ελπίζω να σε βοήθησα...  :grin:

Δεν είμαι έξυπνος, δεν έχω χιούμορ και ούτε είμαι ετοιμόλογος. Είμαι ένας μέσος όρος (χειρότερα μάλιστα) σε ότι αφορά άλλα πράγματα εκτός της εμφάνισης που είμαι πολύ κατώτερος από τον μέσο όρο.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Μπερδεύεις τα πράγματα.

Η ζωή πράγματι μας μοιράζει χαρακτηριστικά τυχαία, αλλά αυτό δε την κάνει άδικη αλλά... τυχαία.

Το ιδιο λεμε. Επειδη τα μοιραζει τυχαια, καποιος που δεν του ετυχε κανενα απο τα παραπανω που ανεφερα μπορει να τη χαρακτηρισει αδικη, με το σκεπτικο οτι γιατι εγω να μην εχω τιποτα και ο αλλος να τα εχει ολα?

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Δεν είμαι έξυπνος, δεν έχω χιούμορ και ούτε είμαι ετοιμόλογος. Είμαι ένας μέσος όρος (χειρότερα μάλιστα) σε ότι αφορά άλλα πράγματα εκτός της εμφάνισης που είμαι πολύ κατώτερος από τον μέσο όρο.
εχεις αυτοπεποιθηση ομως κι αυτο  ειναι το βασικοτερο :thumbsup: :dancing: :tooth:

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Το ιδιο λεμε. Επειδη τα μοιραζει τυχαια, καποιος που δεν του ετυχε κανενα απο τα παραπανω που ανεφερα μπορει να τη χαρακτηρισει αδικη, με το σκεπτικο οτι γιατι εγω να μην εχω τιποτα και ο αλλος να τα εχει ολα?

Μα άλλο η αδικία και άλλο η τυχαιότητα. Το ένα είναι άδικο και το άλλο τυχαίο.
Δε μπορείς να ισχυρισθείς πως μια τυχαία διαδικασία είναι άδικη και ούτε το αντίστροφο φυσικά.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436

Χωρις παρεξηγηση και χωρις να θελω να σε κανω να νιωσεις χειροτερα, αλλα αν ειναι αληθεια αυτα που λες, πως βγαζεις το προς το ζην? Εισαι πλουσιος/εισοδηματιας? Γιατι αν δεν εισαι ποιος θα θελει να προσλαβει εναν μη εξυπνο, βαρετο και ασχημο τυπο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom