Νέα

Επηρεάζεται η συμπεριφορά της πουτάνας από την εξωτερική εμφάνιση του πελάτη?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα anisixos1978
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 144
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
εγω πιστευω οτι οι πουτανες εχουν προβλημα:
1)αμα εισαι αρκετα χοντρος, γιατι τις δυσκολευεις και ειναι λογικο αλλο να ανεβει πανω της ενας νορμαλ τυπος και αλλο ενας 1,80 130κιλα και αυτο το εχω δει και λαιβ σε παρτουζα που ο αλλος ηταν χοντρος και η κοπελα δυνοπαθουσε!!!
2)αμα εισαι βρομιαρης
3)αμα δεν σου συκωνεται ευκολα γιατι και αυτες θελουν να γαμηθουν και να τελειωνουν!!!

και οι κοπελες γουσταρουν
1)αμα εισαι τσακμακι, ψεκαστε-σκουπιστε-τελειωσατε
2)αμα εισαι ευχαριστος, δηλαδη της μιλας ωραια την κανεις να νιωθει καλα και εχεις χαβαλε γιατι εχουν πιξει στους γαμιαδες που τις αντιμετοπιζουν σαν σκευη
3)αμα εισαι ωραιος, δηλαδη ομορφος, αδυνατος, γυμνασμενος γιατι γυναικες ειναι και εχουν καβλες, οπως η μονικα απο φωκαιας που γουσταρει τους φετες και τα τατουαζ!!!
4)[size=18pt]ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!!!![/size], κυριως αυτα!! δηλαδη συχνες καταθεσεις, γεννεοδωρα και ευκολα εξτρα π.χ. +20€ για ποδολαγνια (εσυ σε αυτη) κ.α.

Επισκέπτης
Να κι ένας άνθρωπος που ξέρει τι λέει :thumbsup:

Επισκέπτης
Σε κάθε περίπτωση πάντως επαγγελματίας ξεπαγγελματίας, άνθρωπος είναι η κάθε πουτάνα και στο κάτω κάτω δικαιούται να έχει επιλογές στη δουλειά της.
Ακόμα κι εγώ στην δουλειά μου (που όπως και να το κάνουμε λιγώτερο "φθοροποιός" είναι) αν κάποιος είναι πολύ μαλάκας του δείχνω την πόρτα της εξόδου.

Στο θέμα μας!
Βίζιτα όχι πρωτάρα αλλά με προϋπηρεσία σε ντέλο μου, είχε πει πως 3 φορές παράτησε πελάτη στο ξενοδοχείο, κατέβηκε στο αυτοκίνητο "για κάτι" και δεν ξανανέβηκε.
Τις δύο φορές γιατί ήταν πολύ βρωμιάρης και την μία εξαιρετικά δύσμορφος...

Α! Θυμήθηκα και ένα σιτιτούρ που όπως έφευγα μου λέει
"Πω πω! Αυτός που θα έρθει τώρα είναι μεγάλος μαλάκας!" (Το μαλάκας στα Ελληνικά το είπε, ενώ η συζήτηση γινόταν τα Αγγλικά)
"Και γιατί συνεχίζεις να τον συναντάς;" την ρώτησα.
"Τα ραντεβού τα κανονίζει το πρακτορείο" μου είπε "και δεν έχω δυνατότητα επιλογής. Αλλά κάθομαι ακίνητη σαν άγαλμα, με τα χείλια κλειστά και ούτε που μιλάω. Ο μαλάκας (πάλι στα Ελληνικά) είναι η τέταρτη φορά που μου έρχεται..."

...κατά τα άλλα έχεις πάρει τον όρκο του Ιπποκράτη!!! :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
52
Like
1.145
Πόντοι
6.825
ΣΤΑΝΤΑΡ

Επισκέπτης
"Πουτάνα είναι αυτή που καλλιεργεί προσδοκίες χωρίς να είναι πρόθυμη να τις εκπληρώσει."

φίλε ροκαβλόν αυτή τη λένε καριόλα όχι πουτάνα!

freemastrupation

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
3
Πόντοι
1
Στο εξωτερικό έχει επαγγελματίες που τους δίνετε η δυνατότητα να διαλέγουν με ποιον θα πάνε. Οπότε οι επαγγελματίες που δεν έχουν αυτή την δυνατότητα είναι φυσιολογικό και ανθρώπινο να επηρεάζονται. Το θέμα είναι να το κατανοεί και ο πελάτης. Είναι βέβαια και θέμα timing.

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
"πουτανα δεν ειναι αυτη που γαμιεται με λεφτα...αλλα αυτη που δε γαμιεται χωρις λεφτα"-Νώντας 2009 :sunglasses:

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.372
Πόντοι
5.435
Φυσικά και επιρρεάζεται, άνθρωπος είναι και αυτή. Τώρα, το πόσο θα το δείξει εξαρτάται από το πόσο επαγγελματίας είναι. Πάντως εγώ όταν είναι να πάω είμαι πάντα περιποιημένος, καθαρός, πλυμμένα δόντια και με στοματικό δυάλιμα. Όπως θα έβγαινα δηλαδή με μια γκόμενα ραντεβού.
Έχει τύχει να περιμένω σε στούντιο να αδειάσει δωμάτιο, και αυτός που βγήκε από μέσα, να είναι μέσα στη τρίχα και στη μπίχλα, και συχάθηκα και σηκώθηκα και έφυγα. Φανταστείτε τι έπρεπε να κάνει η κοπέλα  :headbang: :headbang:

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
1. Έρευνες έχουν δείξει πως άσχημοι άνθρωποι πληρώνονται λιγότερο από ωραίους [1].

2. Έρευνες έχουν δείξει πως τα μωρά έχουν αντικειμενική αίσθηση ομορφιάς, προτιμάνε να κοιτάζουν ένα όμορφο πρόσωπο παρά ένα άσχημο πρόσωπο [2].

3. Όλοι φυσικά γνωρίζουμε και δε χρειάζεται έρευνα, πως οι γυναίκες προτιμούν όχι άσχημους άντρες.

Πώς έχει αντικειμενικότητα η ομορφιά; Με εξελικτικά κριτήρια φυσικά [2]. Δηλαδή στις 2 πρώτες περιπτώσεις παραπάνω, κανένας δε κάνει κάτι επίτηδες, απλά η ασχήμια δρα υποσυνείδητα μειώνοντας άλλα χαρακτηριστικά που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος.

Εγώ είμαι άσχημος και χοντρός και οι μόνες φορές που δε διέκρινα καμία μα καμία δυσανασχέτηση από εκδιδόμενες κοπέλες (περιττό να πω, δεν είχα ποτέ σχέση με γυναίκα) είναι από μια εργαζόμενη σε studio και από ένα call girl. Και οι δυο κυρίες έχουν πολύ καλές κριτικές από όλους. Η μια δε δουλεύει πια (λέτε να ήμουν εγώ ο λόγος;;;).

[1] [2]
Ξέρω, η ζωή είναι σκατά.

Επισκέπτης
"Πουτάνα είναι αυτή που καλλιεργεί προσδοκίες χωρίς να είναι πρόθυμη να τις εκπληρώσει."

φίλε ροκαβλόν αυτή τη λένε καριόλα όχι πουτάνα!
H πουτανιά δεν έχει σχέση με το σεξ φίλε daniel. Η πορνεία έχει σχέση με το σεξ.
Αυτές που γαμιούνται για λεφτά είναι πόρνες όχι πουτάνες.
Πουτάνες και καριόλες τείνουν να βράζουν στο ίδιο καζάνι.

Επισκέπτης
....Εγώ είμαι άσχημος και χοντρός και οι μόνες φορές που δε διέκρινα καμία μα καμία δυσανασχέτηση από εκδιδόμενες κοπέλες (περιττό να πω, δεν είχα ποτέ σχέση με γυναίκα) είναι από μια εργαζόμενη σε studio και από ένα call girl. Και οι δυο κυρίες έχουν πολύ καλές κριτικές από όλους. Η μια δε δουλεύει πια (λέτε να ήμουν εγώ ο λόγος;;;).....
ωραιο ποστ και πραγματικα γουσταρω το οτι εισαι ακομπλεξαριστος!!!!
ποσο χρονων εισαι?? αν θες μου λες

και κατι που ξεχασα στο παραπανω ποστ οι πουτανες δεν γουσταρουν αυτους που θελουν ΠΟΛΛΑ: γλωσσοφιλα χυσιμο στο προσωπο ανωμαλιες κτλ...

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
μα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
και δε θα ξέρεις που χρωστάς

Πες μου πόσο με χρεώνεις
δυο φιλιά που με κερνάς
ξέρω γιατί με πληγώνεις
και γιατί με τυραννάς...

Για τα λεφτά τα κάνεις όλα...

Πες μου πόσα να πληρώσω
τι χρωστάω τελικά
σ' αγαπώ και δεν αντέχω
να μην σ' έχω αγκαλιά

Για τα λεφτά τα κάνεις όλα...

(Αντύπας, 2008)

Επισκέπτης
.
Έχει τύχει να περιμένω σε στούντιο να αδειάσει δωμάτιο, και αυτός που βγήκε από μέσα, να είναι μέσα στη τρίχα και στη μπίχλα, και συχάθηκα και σηκώθηκα και έφυγα. Φανταστείτε τι έπρεπε να κάνει η κοπέλα  :headbang: :headbang:
Δηλαδή οι τριχωτοί είναι βρωμιάρηδες ε;

Επισκέπτης
και κατι που ξεχασα στο παραπανω ποστ οι πουτανες δεν γουσταρουν αυτους που θελουν ΠΟΛΛΑ: γλωσσοφιλα χυσιμο στο προσωπο ανωμαλιες κτλ...
Αυτούς που θέλουν πολλά χωρίς να πληρώνουν παραπάνω.
Αν τα σκάνε για κάθε γούστο δεν φαντάζομαι να έχουν και ιδιαίτερο πρόβλημα (εφόσον έχουν αυτά τα γούστα στο πρόγραμμά τους πάντα).

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Πως κατάλαβε πως ήταν τριχωτός παντού; Βγήκε από το δωμάτιο γυμνός ή οι τρίχες τρύπαγαν τη μπλούζα του;

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.372
Πόντοι
5.435

Stories

Νέο!