axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
παντως αμα βρωμαει ο κωλος εχω δει δεν πλησιαζουν και πολυ
παντως αμα βρωμαει ο κωλος εχω δει δεν πλησιαζουν και πολυ
Σε κάθε περίπτωση πάντως επαγγελματίας ξεπαγγελματίας, άνθρωπος είναι η κάθε πουτάνα και στο κάτω κάτω δικαιούται να έχει επιλογές στη δουλειά της.
Ακόμα κι εγώ στην δουλειά μου (που όπως και να το κάνουμε λιγώτερο "φθοροποιός" είναι) αν κάποιος είναι πολύ μαλάκας του δείχνω την πόρτα της εξόδου.
Στο θέμα μας!
Βίζιτα όχι πρωτάρα αλλά με προϋπηρεσία σε ντέλο μου, είχε πει πως 3 φορές παράτησε πελάτη στο ξενοδοχείο, κατέβηκε στο αυτοκίνητο "για κάτι" και δεν ξανανέβηκε.
Τις δύο φορές γιατί ήταν πολύ βρωμιάρης και την μία εξαιρετικά δύσμορφος...
Α! Θυμήθηκα και ένα σιτιτούρ που όπως έφευγα μου λέει
"Πω πω! Αυτός που θα έρθει τώρα είναι μεγάλος μαλάκας!" (Το μαλάκας στα Ελληνικά το είπε, ενώ η συζήτηση γινόταν τα Αγγλικά)
"Και γιατί συνεχίζεις να τον συναντάς;" την ρώτησα.
"Τα ραντεβού τα κανονίζει το πρακτορείο" μου είπε "και δεν έχω δυνατότητα επιλογής. Αλλά κάθομαι ακίνητη σαν άγαλμα, με τα χείλια κλειστά και ούτε που μιλάω. Ο μαλάκας (πάλι στα Ελληνικά) είναι η τέταρτη φορά που μου έρχεται..."
H πουτανιά δεν έχει σχέση με το σεξ φίλε daniel. Η πορνεία έχει σχέση με το σεξ."Πουτάνα είναι αυτή που καλλιεργεί προσδοκίες χωρίς να είναι πρόθυμη να τις εκπληρώσει."
φίλε ροκαβλόν αυτή τη λένε καριόλα όχι πουτάνα!
ωραιο ποστ και πραγματικα γουσταρω το οτι εισαι ακομπλεξαριστος!!!!....Εγώ είμαι άσχημος και χοντρός και οι μόνες φορές που δε διέκρινα καμία μα καμία δυσανασχέτηση από εκδιδόμενες κοπέλες (περιττό να πω, δεν είχα ποτέ σχέση με γυναίκα) είναι από μια εργαζόμενη σε studio και από ένα call girl. Και οι δυο κυρίες έχουν πολύ καλές κριτικές από όλους. Η μια δε δουλεύει πια (λέτε να ήμουν εγώ ο λόγος;;;).....
Δηλαδή οι τριχωτοί είναι βρωμιάρηδες ε;.
Έχει τύχει να περιμένω σε στούντιο να αδειάσει δωμάτιο, και αυτός που βγήκε από μέσα, να είναι μέσα στη τρίχα και στη μπίχλα, και συχάθηκα και σηκώθηκα και έφυγα. Φανταστείτε τι έπρεπε να κάνει η κοπέλα
Δηλαδή οι τριχωτοί είναι βρωμιάρηδες ε;
Αυτούς που θέλουν πολλά χωρίς να πληρώνουν παραπάνω.και κατι που ξεχασα στο παραπανω ποστ οι πουτανες δεν γουσταρουν αυτους που θελουν ΠΟΛΛΑ: γλωσσοφιλα χυσιμο στο προσωπο ανωμαλιες κτλ...
Εννούσα ότι βρόμαγε από πάνω ως κάτω, και λόγω και της ζέστης και του ιδρώτα το θέαμα με τη τρίχα δεν ήταν και ότι καλύτεροΔηλαδή οι τριχωτοί είναι βρωμιάρηδες ε;
Αυτά είναι μόνο για φίνους κυρίους...Ίσως εννοεί ότι ήταν "ντυμένος στην τρίχα"...