Νέα

Επιλογή ζωής! (ψηφοφορία)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pipinolatris12
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 38
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Αν έπρεπε να διαλέξεις ΕΝΑ και μόνο για την υπόλοιπη ζωή σου...τί θα ήτα

• Μουνί

Ψήφοι: 2 33,3%
  • Κώλο

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Τσιμπούκι

• Ισπανικό-Βυζομαλακία

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    6

pipinolatris12

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
17
Like
12
Πόντοι
1.997
Και επιδή εγώ είμαι ψιλοτεμπελάκος...διαλέγω τσιμπούκι!!

ntpgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
κ ιεγω τσιμπουκι ψηφιζω... ειναι απολαυση να χανεσαι μεσα σε ενα ομορφο προσωπο.........

Επισκέπτης
αναλογα την γκομενα!!αν εχει θεικο κωλο τοτε οφειλεις να τον σκιζεις!!αν εχει καυλοφατσα τοτε το τσιμπουκι και χυσιμο μαπα ή στομα ειναι μονοδρομος!!αν παλι καποιος δεν γουσταρει κωλαρακι τοτε παει στην κλασικη συνταγη του μουνιου!!

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
28
Πόντοι
16
Αν δεν είχα άλλη επιλογή πέρα από μία, θα διάλεγα τσιμπούκι !
Γλωσσίτσα να σε γλύφει παιχνιδιάρικα, και χειλάρες να σε ρουφάνε σαν ηλεκτρική σκούπα, και μετα....πάρτα στη μάπα !
Κάβλα !!!

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Αν απευθύνεσαι σε μένα, νομίζω είναι προφανές.
Θέμα γούστου.

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Ποιον αλλον να εννοούσα;
Αλλα δεν καταλαβα τι ψηφισες

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
αναλογα την γκομενα!!αν εχει θεικο κωλο τοτε οφειλεις να τον σκιζεις!!αν εχει καυλοφατσα τοτε το τσιμπουκι και χυσιμο μαπα ή στομα ειναι μονοδρομος!!αν παλι καποιος δεν γουσταρει κωλαρακι τοτε παει στην κλασικη συνταγη του μουνιου!!

Παρόλο που είμαι λάτρης του κουλουριού, συμφωνώ απολύτως με τη παραπάνω άποψη. :)

Madman17

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Ποιον αλλον να εννοούσα;
Αλλα δεν καταλαβα τι ψηφισες
Μαλλον νομίζεις ότι το κουλούρι είναι αυτό με το σουσάμι...
Ψηφίζω μουνί και πάλι μουνί... Γλυκό, υγρό και κλασσική αξία... Δηλώνω εργάτης! Ισως φταίει ότι μου αρέσουν οι αρκετά αδύνατες....

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Μουνάκι! Πάντα μουνάκι! Απαλό και κόντρα ξυρισμένο.

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
5
Πόντοι
16
η ερωτηση οριζει και το χρονο(υπολ.ζωη)
κατα συνεπεια το τσιμπουκι ειναι μονοδρομος διοτι ο κωλος αν ειναι δυσκολος με την παροδο του χρονου γινεται αδυνατος ,το μουνι δε απαιτει καποιες  ασκησεις (στασεις)που δυσκολα θα καταφερνεις με την παροδο.

απο πειρα δε δηλωνω οτι τσιμπουκι χωρις κωλο η μουνι μου εχει τυχει πολλακις ,κωλος η μουνι χωρις τσιμπουκι ποτε

ΑΡΧΟΝΤΙΛΙΚΙ ΛΟΙΠΟΝ φορ εβερ

dthanos

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Like
8
Πόντοι
1
Δύσκολο!!! Το να πηδάς μία γυναίκα (ειδικά αν είναι ακάποτο με σχέση σου) και να τη νιωθεις καυλωμένη, υγρή ή να μπορείς να χαίρεσαι και το δικό της οργασμό, να την ακούς να βογγάει από την καύλα και να χύνει για πάρτυ σου...είναι κάτι που δεν πρεπει να το στερηθεί κανείς!
Από την άλλη μεριά, το να γαμάς μία γκόμενα από τον κώλο, να την υποτάσσεις, να την ξεσκίζεις (και ίσως στο πρόσωπό της να εκδικείσαι όλες τις πουτάνες τις πρώην, και τις ενδεχόμενες μέλλουσες), να είναι σφιχτή η τρυπούλα και να σε κάνει να χύνεις μέσα σε 5' είναι επίσης κάτι που είναι κρίμα να στερηθεί ένας άντρας!...
Τέλος, ένα υγρό, βαθύ, επιδέξιο τσιμπούκι, ειδικά αν η γυναικα που το κάνει έχει και όμορφο πρόσωπο, πιποχειλα και προστυχόφατσα, και λέει κι από τεχνική (και τα παίρνει και στη μάπα ή τα καταπίνει όλα!), τότε κι αυτό είναι κάτι ανεπανάληπτο που δεν θέλω να το στερηθώ...
Το αποφάσισα: ΔΕΝ θέλω να απαντήσω στην ερώτηση!!! Είναι παγίδα!!!

peterk

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2006
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
1
Εξαρτάται που είναι πιο καλή.

Αν παίρνει τρελή πιπα τι θα πεις? Οτι θες να τη πηδας απο το κόλο?

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
παιδες ημαρτον! ο βυζολατρης kinky δηλαδη λογω ελλειψης αλλων επιλογων θα πρεπει να μεινει ρεστος για το υπολοιπο του βιου του;;;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
P

pipinolatris12

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
17
Like
12
Πόντοι
1.997
παιδες ημαρτον! ο βυζολατρης kinky δηλαδη λογω ελλειψης αλλων επιλογων θα πρεπει να μεινει ρεστος για το υπολοιπο του βιου του;;;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αντε...μονο για παρτη του η τεταρτη επιλογη...αλλα να τον φωναξετε να ψηφισει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom