bk1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2011
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
κανουν με οτι θες ψαξε το ονομα που σου ειπα πιο πανωκανουν και εκπαιδευση με οπλα τυπε;
κανουν με οτι θες ψαξε το ονομα που σου ειπα πιο πανωκανουν και εκπαιδευση με οπλα τυπε;
το κοιταξα και εχει τετοιες φωτο.δεν το ηξερα οτι περιλαμβανει και τετοια θεματακανουν με οτι θες ψαξε το ονομα που σου ειπα πιο πανω
αν εχεις χρονο και χρημα πηγαινε και δεν θα χασειςτο κοιταξα και εχει τετοιες φωτο.δεν το ηξερα οτι περιλαμβανει και τετοια θεματα
Αν θες να κάνεις πολεμική τέχνη για γυμναστική και φυσική κατάσταση προτείνω ανεπιφύλακτα ταε κβον ντοειδικα αν δερνει καλα ο αλλος,θελει ψυχολογια
μαι ται κανω ηδη καποιο διαστημα,αλλα με ξενερωνει το οτι ειναι αγωνιστικο και οχι το παραδοσιακο.στα 36 μου δε νομιζω οτι θα παω ποτε σε αγωνα γι αυτο κοιταζω προς κραβ μαγκα.αν ειναι παπαρια οπως το αικιντο για παραδειγμα δεν ξερω,γι αυτο ρωταωΑν θες να κάνεις πολεμική τέχνη για γυμναστική και φυσική κατάσταση προτείνω ανεπιφύλακτα ταε κβον ντο
Αν θες για αυτοάμυνα κανεις μποξ (μακράν η ανώτερη πολεμική τέχνη), κικ μπόξινγκ, μουαι ται ή ακόμα καλύτερα ΜΜΑ. Το καλό σε αυτά είναι ότι επειδή για να μάθεις θα χρειαστεί να φας πολύ ξύλο σιγά σιγά σκληραίνεις και μαθαίνεις να αγνοείς τα χτυπήματα που δέχεσαι. Γιατί ως γνωστόν το θέμα δεν είναι πόσες θα φας και πόσες θα ρίξεις αλλά τι ζημιά θα κάνουν αυτές που θα φας και τι ζημιά θα κάνουν αυτές που θα ρίξεις.
Βέβαια να ξέρεις ότι ακόμα και τα πιο αποτελεσματικά συστήματα στο δρόμο θα βοηθήσουν λίγο έως καθόλου μιας και εκεί ισχύουν άλλοι κανόνες.
Μακριά από διάφορα συστήματα αφοπλισμού πχ κραβ μαγκα… είναι όλα παπαριές
αμα θελισ αυτοαμινα πιατσασ σου λεο με κλιστα τα ματια ντασ του λεμοδετι!μαι ται κανω ηδη καποιο διαστημα,αλλα με ξενερωνει το οτι ειναι αγωνιστικο και οχι το παραδοσιακο.στα 36 μου δε νομιζω οτι θα παω ποτε σε αγωνα γι αυτο κοιταζω προς κραβ μαγκα.αν ειναι παπαρια οπως το αικιντο για παραδειγμα δεν ξερω,γι αυτο ρωταω
μαι ται κανω ηδη καποιο διαστημα,αλλα με ξενερωνει το οτι ειναι αγωνιστικο και οχι το παραδοσιακο.στα 36 μου δε νομιζω οτι θα παω ποτε σε αγωνα γι αυτο κοιταζω προς κραβ μαγκα.αν ειναι παπαρια οπως το αικιντο για παραδειγμα δεν ξερω,γι αυτο ρωταω
μαι ται κανω ηδη καποιο διαστημα,αλλα με ξενερωνει το οτι ειναι αγωνιστικο και οχι το παραδοσιακο.στα 36 μου δε νομιζω οτι θα παω ποτε σε αγωνα γι αυτο κοιταζω προς κραβ μαγκα.αν ειναι παπαρια οπως το αικιντο για παραδειγμα δεν ξερω,γι αυτο ρωταω
στον πειραια πηγαινω,αλλος ενας λογος που θελω να την κανω απο εκει γτ μενω μενιδι,οπως εγραψα παραπανωσε ποια σχολη πας?
το παραδοσιακο ειναι πιο κοντα στην "αυτοαμυνα" και σαφως πιο δοκιμασμενοΤι να το κάνεις το παραδοσιακό? Αν είναι έτσι κάνε κουνγκ φου που έχει τις πιο δύσκολες φόρμες. Αλλά αγωνιστικό δεν κάνεις μόνο για να κατεβαίνεις σε αγώνες αλλά για δεκάδες άλλους λόγους …
στον πειραια πηγαινω,αλλος ενας λογος που θελω να την κανω απο εκει γτ μενω μενιδι,οπως εγραψα παραπανω
στον πειραια πηγαινω,αλλος ενας λογος που θελω να την κανω απο εκει γτ μενω μενιδι,οπως εγραψα παραπανω
δεν ξερω οταν ξεκινησα στον πειραια πηγαινα με παρεα και δε με απασχολουσε η αποσταση,τωρα ομως η παρεα την εκανε για εξωτερικο και γενικα ψαχνομαι.μπορει και η ξενερα που εχω φαει να μην οφειλεται στο "αγωνιστικο",αλλα σε αυτο,δεν ξερω...θα το ψαξω παντως αμεσα και σε αυτον που λες και στον αθανασοπουλο που λεει ο μπαρμπας.γτ δεν πας σασσαριδη?
δεν ξερω οταν ξεκινησα στον πειραια πηγαινα με παρεα και δε με απασχολουσε η αποσταση,τωρα ομως η παρεα την εκανε για εξωτερικο και γενικα ψαχνομαι.μπορει και η ξενερα που εχω φαει να μην οφειλεται στο "αγωνιστικο",αλλα σε αυτο,δεν ξερω...θα το ψαξω παντως αμεσα και σε αυτον που λες και στον αθανασοπουλο που λεει ο μπαρμπας.
πες το ψεμματα...καλυτερα καντην κ εσυ για εξωτερικο να βρεις την παρεα
πες το ψεμματα...
http://[URL unfurl="true"]www.streetfighting.gr/sites/default/files/gallery_assist/1/gallery_assist17/prev/LONDON%202009%20HALL%20OF%20FAME.jpg[/img[/URL]]αμα θελισ αυτοαμινα πιατσασ σου λεο με κλιστα τα ματια ντασ του λεμοδετι!
εχο κανι 5 χρονια και ξερο τι σου λεο.
τορα θα ξαναξεκινισο!
μακραν το καλιτερο σιστιμα για τιν αγρια πιατσα!