dleivas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 497
- Πόντοι
- 36
το κραβ μαγκα?
ισραηλίτικη τεχνική αυτοάμυνας. Εκπαιδεύομαι για την εγγραφή μου στα χρυσά αβγά
το κραβ μαγκα?
τα είπες όλα παίχτηαλλα για τιν πιατσα πιο σιμαντικο ινε ι ψιχολογια.
γιαυτό σου είπα ρε μακάκα...χιστεσ καλο το κραβ μαγκα και το ντασ του λεμοδετι για πιατσα.
γενικα οτι πολεμικι τεχνι κανισ ειναι καλι αρκι να εξασκισε.
βεβεα πιο ρεαλιστικεσ ειναι το κραβ μαγκα και το ντασ στριτφαιτινκ του λεμοδετι.
αλλα για τιν πιατσα πιο σιμαντικο ινε ι ψιχολογια.
NDP να ξεβρωμισει ο τοπος...το κραβ μαγκα?
ειδικα αν δερνει καλα ο αλλος,θελει ψυχολογιαχιστεσ καλο το κραβ μαγκα και το ντασ του λεμοδετι για πιατσα.
γενικα οτι πολεμικι τεχνι κανισ ειναι καλι αρκι να εξασκισε.
βεβεα πιο ρεαλιστικεσ ειναι το κραβ μαγκα και το ντασ στριτφαιτινκ του λεμοδετι.
αλλα για τιν πιατσα πιο σιμαντικο ινε ι ψιχολογια πανο απο ολα
τα είπες όλα παίχτη
δεν πα να ξέρεις 125 πολεμικές τέχνες. Αν σου την πέσουν στο δρόμο και σου κοπούν τα πόδια από το χέσιμο βράστα
το ξύλο στο δρόμο θέλει:
1ον κότσια
2ον αντοχή
3ον δύναμη
ή απλά να είσαι σαν τον γκαμπα και να σε βλέπουν και να φεύγουνε
Αααααααααααχαχαχαχχα...ή απλά να είσαι σαν τον γκαμπα και να σε βλέπουν και να φεύγουνε
έκανε αποτοξίνωση αλλά κάπου τον πήρε το μάτι μου ψεςΑααααααααααχαχαχαχχα...
Που ειναι χαμενο αυτο???
Μου ελειψε...
Εσυ βλεπω,πεφτεις ολο και πιο πολυ στα σκληρα...έκανε αποτοξίνωση αλλά κάπου τον πήρε το μάτι μου ψες
ελα στη σχολη που πηγαινω μολις δεις το δασκαλο θα ξεροχυσεις.αν εισαι αναρχοαπλυτος θα χεις και παρεα μια γκομενα ολα τα λεφτααν ειναι τοσο ρεαλιστικο οσο δειχνει σε καποια βιντεο που εχω δει και κατα ποσο γνωριζουν οι "δασκαλοι" στις σχολες
με παρέσυραν οι κακές παρέεςΕσυ βλεπω,πεφτεις ολο και πιο πολυ στα σκληρα...
στιν πιατσα δεν θα σιναντισισ προταθλιτεσ κικβοχινκ ι μαι ται.ειδικα αν δερνει καλα ο αλλος,θελει ψυχολογια
αναρχοαπλυτο δε με λες αλλα ειμαι κοντα σ αυτο!που πηγαινεις;εριξα μια ματια και η πιο κοντινη σε μενα σχολη ειναι στο ιλιον και μετα στο αιγαλεωελα στη σχολη που πηγαινω μολις δεις το δασκαλο θα ξεροχυσεις.αν εισαι αναρχοαπλυτος θα χεις και παρεα μια γκομενα ολα τα λεφτα
το κοντα σ αυτο μην μου το εξηγησεις γιατι θα τις χαλασουμε τις σχεσεις μας.καλλιθεα σε βολευει.μαν τωρατο θυμηθηκα πανε στον παπαβλαχοπουλο στο περιστεριαναρχοαπλυτο δε με λες αλλα ειμαι κοντα σ αυτο!που πηγαινεις;εριξα μια ματια και η πιο κοντινη σε μενα σχολη ειναι στο ιλιον και μετα στο αιγαλεω
καλα δε τον εξηγω μενιδι μενω οποτε ειναι ασυμφορη η καλλιθεα απο πολλες αποψειςτο κοντα σ αυτο μην μου το εξηγησεις γιατι θα τις χαλασουμε τις σχεσεις μας.καλλιθεα σε βολευει
κανουν και εκπαιδευση με οπλα τυπε;το κοντα σ αυτο μην μου το εξηγησεις γιατι θα τις χαλασουμε τις σχεσεις μας.καλλιθεα σε βολευει.μαν τωρατο θυμηθηκα πανε στον παπαβλαχοπουλο στο περιστερι