Νέα

Επιλογή Πολεμικής Τέχνης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα poly omorfos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 113K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
χιστεσ καλο το κραβ μαγκα και το ντασ του λεμοδετι για πιατσα.
γενικα οτι πολεμικι τεχνι κανισ ειναι καλι αρκι να εξασκισε.
βεβεα πιο ρεαλιστικεσ ειναι το κραβ μαγκα και το ντασ στριτφαιτινκ του λεμοδετι.
αλλα για τιν πιατσα πιο σιμαντικο ινε ι ψιχολογια πανο απο ολα :rockon:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
αλλα για τιν πιατσα πιο σιμαντικο ινε ι ψιχολογια.
τα είπες όλα παίχτη

δεν πα να ξέρεις 125 πολεμικές τέχνες. Αν σου την πέσουν στο δρόμο και σου κοπούν τα πόδια από το χέσιμο βράστα

το ξύλο στο δρόμο θέλει:

1ον κότσια

2ον αντοχή

3ον δύναμη

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
βεβεα πιο ρεαλιστικεσ ειναι το κραβ μαγκα και το ντασ στριτφαιτινκ του λεμοδετι.
αλλα για τιν πιατσα πιο σιμαντικο ινε ι ψιχολογια.
γιαυτό σου είπα ρε μακάκα...

ελα να σου μάθω βαράτε... σπασμένη μπουκάλα, καρεκλοπόδαρο κλπ  και εκεί σε θέλω

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
αλλα για τιν πιατσα πιο σιμαντικο ινε ι ψιχολογια πανο απο ολα :rockon:
ειδικα αν δερνει καλα ο αλλος,θελει ψυχολογια :2funny:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
τα είπες όλα παίχτη

δεν πα να ξέρεις 125 πολεμικές τέχνες. Αν σου την πέσουν στο δρόμο και σου κοπούν τα πόδια από το χέσιμο βράστα

το ξύλο στο δρόμο θέλει:

1ον κότσια

2ον αντοχή

3ον δύναμη
:rockon: :rockon: :rockon:

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
αν ειναι τοσο ρεαλιστικο οσο δειχνει σε καποια βιντεο που εχω δει και κατα ποσο γνωριζουν οι "δασκαλοι" στις σχολες
ελα στη  σχολη που πηγαινω μολις δεις το δασκαλο θα ξεροχυσεις.αν εισαι  αναρχοαπλυτος θα χεις και  παρεα μια γκομενα ολα τα  λεφτα

Επισκέπτης
ειδικα αν δερνει καλα ο αλλος,θελει ψυχολογια :2funny:
στιν πιατσα δεν θα σιναντισισ προταθλιτεσ κικβοχινκ ι μαι ται.
θα σιναντισισ παρακμιακα τριτοκοσμικα αποβρασματα που δεν εχουν ιδεα απο πολεμικεσ τεχνεσ.
ισοσ βεβεα αυτα τα αποβρασματα να ινε πιο επικινδινα απο εναν προταθλιτι κικ βοχιν.
επισισ ι μαχι στι πιατσα κραται μολισ μερικα δευτερολεπτα.γι αυτο σου λεο πρεπει να εχισ καλι ψιχολογια...πανο απο οολα...μετα ερχοντε τα ιπολιπα..
εσι αμα κανισ χρονια πολεμικεσ τεχνεσ και εχισ καλι ψιχολογια σε ρεαλιστικεσ καταστασεισ 99% θα εχισ επιτιχια.
πανο απο ολα θελι ψιχολογια.και πιο δινατοσ να ειναι ο αλοσ στιν πιατσα αν εχισ καλιτερι ψιχολογια θα ισε κερδιμενοσ.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Θα πας στο μαστερ λεμοδετι ψολαρα μ? πσσσσσ ξεροχινο καργαααα!

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
ελα στη  σχολη που πηγαινω μολις δεις το δασκαλο θα ξεροχυσεις.αν εισαι  αναρχοαπλυτος θα χεις και  παρεα μια γκομενα ολα τα  λεφτα
αναρχοαπλυτο δε με λες αλλα ειμαι κοντα σ αυτο!που πηγαινεις;εριξα μια ματια και η πιο κοντινη σε μενα σχολη ειναι στο ιλιον και μετα στο αιγαλεω

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
αναρχοαπλυτο δε με λες αλλα ειμαι κοντα σ αυτο!που πηγαινεις;εριξα μια ματια και η πιο κοντινη σε μενα σχολη ειναι στο ιλιον και μετα στο αιγαλεω
το κοντα σ αυτο μην μου το εξηγησεις γιατι θα τις χαλασουμε τις σχεσεις μας.καλλιθεα σε βολευει.μαν τωρατο θυμηθηκα  πανε στον παπαβλαχοπουλο στο περιστερι

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
αμα θελετε κραβ μαγκα,υπαρχει στη νεα σμυρνη,εκει που κανω κ γω.Οποιος θελει πληροφοριες πμ...

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
το κοντα σ αυτο μην μου το εξηγησεις γιατι θα τις χαλασουμε τις σχεσεις μας.καλλιθεα σε βολευει
καλα δε τον εξηγω :2funny:μενιδι μενω οποτε ειναι ασυμφορη η καλλιθεα απο πολλες αποψεις

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
το κοντα σ αυτο μην μου το εξηγησεις γιατι θα τις χαλασουμε τις σχεσεις μας.καλλιθεα σε βολευει.μαν τωρατο θυμηθηκα  πανε στον παπαβλαχοπουλο στο περιστερι
κανουν και εκπαιδευση με οπλα τυπε;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom