foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 34
- Πόντοι
- 166
τυπε για μαθητη του τζων λαιμοδετη τον κοβω
Aυτος μ εχει μαθει τα βασικα
ο ντανιελσαν
τυπε για μαθητη του τζων λαιμοδετη τον κοβω
παλι πικαρεις τον μπολντη μου φαινεται και θα μαζεψεις ξυλο καμια ωρα
γιατί "άλλο πράγμα είναι το ρινγκ...άλλο το κλουβί...και άλλο ο ΔΡΟΜΟΣ." (Γιάννης Αλεξίου)Αφού είναι τόσο καλός ο sifu και γαμάει και δέρνει γιατι δεν πάει στο ufc να τους τα πάρει χοντρά??
Aυτος μ εχει μαθει τα βασικα
ο ντανιελσαν
http://[URL unfurl="true"]www.mainstreetmallonline.com/fanstuff/members/buhhoe1/listings/ralph53.JPG[/img[/URL]]
[/quote]τυπε παντως ο πατ ειχε την φημη μεγαλου πουτανιαρη
[img]http://celebslists.com/images/pat-morita-01.jpg
τυπε παντως ο πατ ειχε την φημη μεγαλου πουτανιαρη
Μα αυτό λέμε. Ας πάει με τα χεράκια του και άς τους χαρακώσει και ας τους σκοτώσει κιόλας αν μπορεί. Τον μπράβο πώς και δεν το σκότωσε?γιατί "άλλο πράγμα είναι το ρινγκ...άλλο το κλουβί...και άλλο ο ΔΡΟΜΟΣ." (Γιάννης Αλεξίου)
ο μάστερ ειδικεύεται στις τεχνικές δρόμου ;) αν μπει στο κλουβί θα χάσει, αν πετύχει τους ίδιους αντιπάλους στον δρόμο θα τους πνίξει με σχοινί, θα τους χαρακώσει κτλ
θα ήταν μπουνταλάς φαίνεται και τον καθάρισε εύκολα με τα χέρια, άσε που είχε και όλους τους θαμώνες του μαγαζιού να τον κοιτάνεΜα αυτό λέμε. Ας πάει με τα χεράκια του και άς τους χαρακώσει και ας τους σκοτώσει κιόλας αν μπορεί. Τον μπράβο πώς και δεν το σκότωσε?
θα ήταν μπουνταλάς φαίνεται και τον καθάρισε εύκολα με τα χέρια, άσε που είχε και όλους τους θαμώνες του μαγαζιού να τον κοιτάνε
τυπε θα σου προτεινα να προσεχεις τι λες γιατι οπως ειδες ο δασκαλος δεν αστειευεται
το πηρες ματι το σιδερικο που εχει?
σιντομα ξεκιναο das streetfighting με grend master john λεμοδετι!
μακραν το πιο ρεαλιστικο σιστιμα για τιν πιατσα!
εκανα πολλα χρονια ,ειχα σταματισι κ τορα παλι ξεκιναο!
πολι πορνοδεσ 100% κομενο κ ραμενο για πιατσα το στιστιμα του λεμοδετι!!!!
τι θέλεις να μάθεις?παιδες καλημερα,κανει κανεις κραβ μαγκα να μας πει εντυπωσεις;
αν ειναι τοσο ρεαλιστικο οσο δειχνει σε καποια βιντεο που εχω δει και κατα ποσο γνωριζουν οι "δασκαλοι" στις σχολεςτι θέλεις να μάθεις?
όλα είναι σχετικάαν ειναι τοσο ρεαλιστικο οσο δειχνει σε καποια βιντεο που εχω δει και κατα ποσο γνωριζουν οι "δασκαλοι" στις σχολες
δεν περιμενω να γινω ισραηλινο κομαντο,εννοειται αυτο!απλα ρωταω γτ κανω καποιο διαστημα μαι ται αλλα αυτο που με ξενερωνει ειναι οτι μαθαινεις το αγωνιστικο κομματι και οχι το παραδοσιακο που ειναι και πιο ρεαλιστικο.σε ποια περιοχη πηγαινεις φιλε;όλα είναι σχετικά
πρώτον για τους δασκάλους δεν μπορώ να έχω άποψη για όλους. Ο δικός μου είναι πάρα πολύ καλός
να σκέφτεσαι όμως οτι για να φτάσεις στο επίπεδο αυτών που βλέπεις σε βίντεο θα πρέπει να εκπαιδευτείς για χρόνια σε καθημερινή βάση ώστε οι κινήσεις σου να γίνονται "αυτόματα"
εν κατακλείδι μην περιμένεις να ξεκινήσεις κραβ μαγκα και να γαμείς και να δέρνεις. Δεν πρόκειται να συμβεί. Είναι καλή γυμναστική (εξαρτάται βέβαια τι θα κάνεις με τον εκάστοτε δάσκαλο) και μάθεις κάποιες κινήσεις αυτοάμυνας (αχρείαστες να ναι) . Κανείς όμως δεν σου εγγυάται οτι θα μπορέσεις να τις χρησιμοποιήσεις αν χρειαστεί
καμια σχεση το μαι ται. Το κραβ μαγκα δεν ειναι αγώνισμα, τεχνική αυτοάμυνας είναιδεν περιμενω να γινω ισραηλινο κομαντο,εννοειται αυτο!απλα ρωταω γτ κανω καποιο διαστημα μαι ται αλλα αυτο που με ξενερωνει ειναι οτι μαθαινεις το αγωνιστικο κομματι και οχι το παραδοσιακο που ειναι και πιο ρεαλιστικο.σε ποια περιοχη πηγαινεις φιλε;
πεφτετε μακρυα!αυτο ακριβως με χαλαει στο μαι ται.το εχουν κανει αγωνισμα για να τσακωνεται ο χαχαμιδης με το μπιτακο .το μποραν,το παραδοσιακο δλδ,ειναι αλλη φαση αλλα δε γνωριζω καποια σχολη που να το διδασκει,οποτε θελω να δω και το κραβ μαγκα.ευχαριστω!καμια σχεση το μαι ται. Το κραβ μαγκα δεν ειναι αγώνισμα, τεχνική αυτοάμυνας είναι
στη θεσ/νικη είμαι
Τι ειναι αυτο ρε Πετραν??παραλλαγη του Wing Chun???καμια σχεση το μαι ται. Το κραβ μαγκα δεν ειναι αγώνισμα, τεχνική αυτοάμυνας είναι
στη θεσ/νικη είμαι
το κραβ μαγκα?Τι ειναι αυτο ρε Πετραν??παραλλαγη του Wing Chun???