κακοσ δε εχισ δι στοα γεροσολιμα τι πολεμικε τεχνεσ ξερι το παπαδαριοποτέ στην ζωή μου δεν ήμουν παπαδάκι αλλά τα γράφεις έτσι που σου έρχονται τα γέλια
ισε νεκροφιλοσ σα κεμεναΜεγάλε, τρελλαίνομαι για κόλυβα.
κακοσ δε εχισ δι στοα γεροσολιμα τι πολεμικε τεχνεσ ξερι το παπαδαριοποτέ στην ζωή μου δεν ήμουν παπαδάκι αλλά τα γράφεις έτσι που σου έρχονται τα γέλια
ισε νεκροφιλοσ σα κεμεναΜεγάλε, τρελλαίνομαι για κόλυβα.
Στα περισσότερα σώματα ασφαλείας διδάσκεται αυτή η τεχνική.....γενικά είναι καλό να αποφεύγεις έναν τσακωμό, όμως, απο τη στιγμή που δεν μπορείς να το κάνεις τότε αναγκαστηκά πρέπει να αμυνθείς. Θεωρώ την κορυφαία πολεμική τέχνη το Grav Maga κατα την οποία μαθαίνεις να αμυνεσαι-επιτίθεσαι σε κάθε μορφή βίας (όπλο, μαχαίρι, κτλ)και είναι ιδιαίτερα καλή, γιατί είναι τελείως πρακτική
κακοσ δε εχισ δι στοα γεροσολιμα τι πολεμικε τεχνεσ ξερι το παπαδαριοισε νεκροφιλοσ σα κεμενα
μετα κανε μετα δε καταλαβα τιποταρε μπαγασα πως ξερεις να κανεις multiquote απο δυο διαφορετικα ατομα??εγω δεν ξερω ρε σοβαρα
μετα κανε μετα δε καταλαβα τιποτα
Στα περισσότερα σώματα ασφαλείας διδάσκεται αυτή η τεχνική.....
Απόσπασμα αυτής της τεχνικής φαίνεται στην ταινία "Bourne Ultimatum" με τον Ματ Ντέιμον (εντάξει βέβαια στις ταινίες φαίνονται όλα εντυπωσιακά).
Και ο Γιάννης Λαιμοδέτης έχει αναπτύξει μια μέθοδο (DAS Streetfighting) η οποία είναι πολύ πρακτική.
Εμένα ρώτα , που είμαι μεγάλος μορφωτήραςσοβαρα πες πως το εκανες εγω δεν μπορω να το πετυχω
που σε ρε ται τσιΕμένα ρώτα , που είμαι μεγάλος μορφωτήρας
... γιά να σου δώσω να καταλάβεις ...ούτε copy - paste , δεν ξέρω τι είναι !
Παρεμπιπτώντως ... και γω τρελλαίνομαι γιά κόλλυβα ...
Μ'αυτά μεγάλωσα , άλλωστε ... και δεν κάνω πλάκα !
που σε ρε ται τσι
ι τεχνι του λεμοδετι ειναι οντοσ πολι πρακτικι και επισισ εχι και φοβερουσ σινδιασμουσ κινισεον εντελοσ πρακτικουσ....ι τεχνι του λεμοδετι εχι στιριχτι στι τεχνι που ονομαζετε choikwangdo .............Και ο Γιάννης Λαιμοδέτης έχει αναπτύξει μια μέθοδο (DAS Streetfighting) η οποία είναι πολύ πρακτική.
που σε ρε ται τσι
ΤΟ ΒΡΗΚΑ ! Θα σου στείλω πιμι , μη γαμάμε το νήμα !χαχαχα ξερεις κ το ται τσι?χωρις πλακα εισαι μορφωτηρας ;)
τελικα δεν διαφωτισες ουτε εμενα ουτε τον biker πως κανεις multiquote
η κιτρινε πολεμικε τεχνεσ διαχοριζοντε σε εσοτερικε και εξοτερικε,το ται τσι ινε εσοτερικι που στιριζετε σε μαλακεσ κινισισ ,γιφτο θελι πολι περισοτερο χρονο για να τι μαθισ αλα αμα τινε μαθισ ....αστα να πανεΤΟ ΒΡΗΚΑ ! Θα σου στείλω πιμι , μη γαμάμε το νήμα !
Μορφωτήρα , είπαμε ... ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ !
Τι είναι ται τσι , κάνε μετα !
Ωραίος , ευχαριστώ ! Μιά χαρά το βλέπω το ται τσι , γιά πάρτη μου ! Κοντά σιμά τα γερατειά , άλλωστε ! Ιδιαίτερα εντυπωσιακές οι πολεμικές τέχνες !η κιτρινε πολεμικε τεχνεσ διαχοριζοντε σε εσοτερικε και εξοτερικε,το ται τσι ινε εσοτερικι που στιριζετε σε μαλακεσ κινισισ ,γιφτο θελι πολι περισοτερο χρονο για να τι μαθισ αλα αμα τινε μαθισ ....αστα να πανε
ακομα και παπουδεσ κανουν ταιτσι στι κινα,δινι μακροζοια και εβεξια.....
δε θα μαθισ ποτε θελισ διο ζοεσ ακομαΩραίος , ευχαριστώ ! Μιά χαρά το βλέπω το ται τσι , γιά πάρτη μου ! Κοντά σιμά τα γερατειά , άλλωστε ! Ιδιαίτερα εντυπωσιακές οι πολεμικές τέχνες !
Ευχαριστώ ! Μου δίνεις κουράγιο ! Ό,τι μάθω , καλό θά'ναι ! Έτσι κι'αλλιώς , μόνο να κερδίσω κάτι έχω !δε θα μαθισ ποτε θελισ διο ζοεσ ακομα
θα κερδισισ διο κοτοΕυχαριστώ ! Μου δίνεις κουράγιο ! Ό,τι μάθω , καλό θά'ναι ! Έτσι κι'αλλιώς , μόνο να κερδίσω κάτι έχω !