Νέα

Επιλογή Πολεμικής Τέχνης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα poly omorfos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 114K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

iggy

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1

Και εδώ μαζεμένοι όλοι οι πραγματικοί μάστερ πολεμικών τεχνών!!!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
το αικιντο καλο ειναι...γιατι σου μαθαινει πως να διαχειριζεσαι το βαρος του αλλου εναντιον του...ναι οκ αλλα επιμενω στη θεση μου...ΑΜΑ ΣΕ ΚΟΠΑΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟ ΛΟΣΤΟ ΞΕΡΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ.... :2funny:

funny_32.gif

Επισκέπτης
το αικιντο καλο ειναι...γιατι σου μαθαινει πως να διαχειριζεσαι το βαρος του αλλου εναντιον του...ναι οκ αλλα επιμενω στη θεση μου...ΑΜΑ ΣΕ ΚΟΠΑΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟ ΛΟΣΤΟ ΞΕΡΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ.... :2funny:

Γιατί επιμένεις νά μπερδεύεις τό ξύλο καί τούς τσακωμούς μέ τίς πολεμικές τέχνες;

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Γιατί επιμένεις νά μπερδεύεις τό ξύλο καί τούς τσακωμούς μέ τίς πολεμικές τέχνες;
δε τα μπερδευω...απλως λεω καποιες αληθειες για να μαθαινουν οι καινουργιοι και να θυμουνται οι παλιοτεροι :) γιατι ειναι κριμα να μαθαινουν ενα κομματι των πολεμικων τεχνων(που ειναι η αυτοαμυνα) και να νομιζουν οτι θα γινουν οτι βλεπουν στις ταινιες...

απλως λεω οτι αν μαθεις μονο το ενα τμημα των πολεμικων τεχνων(που ειναι το σωματικο) κακο κανεις παρα καλο γιατι παραφουσκωνεις τον εγωισμο σου...

zeus1984

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Like
70
Πόντοι
1
θελω να χασω κιλα! βοηθαει να μαθεις καποια πολεμικη τεχνη στο να χασεις κιλα; (εννοειται οτι το φαγητο κομμενο) γυμναστηριο το βαριεμαι το διαδρομο!

Giorgos46sex

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Συναγωνιστες καλη χρονια! Οπως ολοι ετσι κι εγω εβαλα καποιους στοχους για το 2012 ενας πο αυτους να φτιαξω τη φυσικη μου κατασταση αλλα τη γυμναστικη τη βαριεμαι το τρεξιμο το μισω τα μπασκετ ποδοσφαιρα τα βαριεμαι πλεον το μονο που με φτιαχνει ειναι οι πολεμικες τεχνες.τι προτεινεται σε εναν 46αρη που δεν εχει ασχοληθει ποτε;η να το αφησω θα γινω ρεζιλι;

dimitrakis123456789

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
θελω να χασω κιλα! βοηθαει να μαθεις καποια πολεμικη τεχνη στο να χασεις κιλα; (εννοειται οτι το φαγητο κομμενο) γυμναστηριο το βαριεμαι το διαδρομο!
ναι φιλε μου το kick boxing το οποιο ειναι αθλημα και οχι πολεμικη τεχνη.θα στεγνωσεις απ το λιπος ;)

manolitos

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2012
Like
1
Πόντοι
1
η ενδεδειγμενη πολεμικη τεχνη της νυχτος ειναι το λεγομενο σακατιλικι κομπλε. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ghost rider

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Έχοντας εμπειρία χρόνων,στο πσρασδοσιακο Ιαπωνικο καράτε-το οποιο θα ευγνωμονώ για πάντα για τα μονιμα οφέλη που αφησε στο κορμί μου και στα αντανακλαστικά-και μόνο μερικων μηνών στο kick boxing,θα επέλεγα τελικά το δευτερο,λογω της κινητικότητας που το χαρακτηριζει περισσοτερο !
Θεωρω πως για καποιον που θελει περισσοτερο να γυμναστει και να τραβηξει και κανα γροθιδι σε περιπτωση που χρειαστει,η ''τελειομανία'' τα κάτας το ''τελετουργικό'' και η στατικοτητα δεν ενδεικνύονται,από την άλλη πραγματικα πρόκειται για δυσκολη απόφαση ανάμεσα σε δύο ανόμοια πράματα τελικά !!

dimitrakis123456789

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Έχοντας εμπειρία χρόνων,στο πσρασδοσιακο Ιαπωνικο καράτε-το οποιο θα ευγνωμονώ για πάντα για τα μονιμα οφέλη που αφησε στο κορμί μου και στα αντανακλαστικά-και μόνο μερικων μηνών στο kick boxing,θα επέλεγα τελικά το δευτερο,λογω της κινητικότητας που το χαρακτηριζει περισσοτερο !
Θεωρω πως για καποιον που θελει περισσοτερο να γυμναστει και να τραβηξει και κανα γροθιδι σε περιπτωση που χρειαστει,η ''τελειομανία'' τα κάτας το ''τελετουργικό'' και η στατικοτητα δεν ενδεικνύονται,από την άλλη πραγματικα πρόκειται για δυσκολη απόφαση ανάμεσα σε δύο ανόμοια πράματα τελικά !!
ειναι 2 ανομοια πραγματα.το κιονκιουσαι κτλ.αλλο το πνευμα και αλλο τα κοκοριστικα κλοτσομπουνιδια

ghost rider

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Φίλε μου εχεις δίκιο και όπως καταλαβαίνεις μπορω να το καταλάβω,γι'αυτο μίλησα για δυσκολη απόφαση !
Οσο για τα κοκοριτσικα κλωστομπουνίδια επρεπε να αρχισω kick για να μπω σε ρινγκ και να αναμετρηθω χτυπωντας και οχι με κοντρολ ντε και καλα !
Εδω πρωτοεφαγα κλωτσια στην κεφάλα που τα ειδα ολα κωλυωμενα-ισως ομως να ηταν το πνευμα του busido που δεν το χαμπαριασε κανείς  ;)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Αϊκίντο rulez  :rockon:
Είναι παρεξηγημένο λόγω του μαλάκα του Στίβεν Σιγκάλ  :birdman: