You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επιλογή Πολεμικής Τέχνης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα poly omorfos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 114K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.337
- Πόντοι
- 8.645
το αικιντο καλο ειναι...γιατι σου μαθαινει πως να διαχειριζεσαι το βαρος του αλλου εναντιον του...ναι οκ αλλα επιμενω στη θεση μου...ΑΜΑ ΣΕ ΚΟΠΑΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟ ΛΟΣΤΟ ΞΕΡΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ....
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
μπραβο αντοχη ο τυπος..
pireas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
πια ετσι ειναι...
Επισκέπτης
το αικιντο καλο ειναι...γιατι σου μαθαινει πως να διαχειριζεσαι το βαρος του αλλου εναντιον του...ναι οκ αλλα επιμενω στη θεση μου...ΑΜΑ ΣΕ ΚΟΠΑΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟ ΛΟΣΤΟ ΞΕΡΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ....
Γιατί επιμένεις νά μπερδεύεις τό ξύλο καί τούς τσακωμούς μέ τίς πολεμικές τέχνες;
pireas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
δε τα μπερδευω...απλως λεω καποιες αληθειες για να μαθαινουν οι καινουργιοι και να θυμουνται οι παλιοτεροι γιατι ειναι κριμα να μαθαινουν ενα κομματι των πολεμικων τεχνων(που ειναι η αυτοαμυνα) και να νομιζουν οτι θα γινουν οτι βλεπουν στις ταινιες...Γιατί επιμένεις νά μπερδεύεις τό ξύλο καί τούς τσακωμούς μέ τίς πολεμικές τέχνες;
απλως λεω οτι αν μαθεις μονο το ενα τμημα των πολεμικων τεχνων(που ειναι το σωματικο) κακο κανεις παρα καλο γιατι παραφουσκωνεις τον εγωισμο σου...
Giorgos46sex
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Συναγωνιστες καλη χρονια! Οπως ολοι ετσι κι εγω εβαλα καποιους στοχους για το 2012 ενας πο αυτους να φτιαξω τη φυσικη μου κατασταση αλλα τη γυμναστικη τη βαριεμαι το τρεξιμο το μισω τα μπασκετ ποδοσφαιρα τα βαριεμαι πλεον το μονο που με φτιαχνει ειναι οι πολεμικες τεχνες.τι προτεινεται σε εναν 46αρη που δεν εχει ασχοληθει ποτε;η να το αφησω θα γινω ρεζιλι;
dimitlakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
dimitrakis123456789
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
ναι φιλε μου το kick boxing το οποιο ειναι αθλημα και οχι πολεμικη τεχνη.θα στεγνωσεις απ το λιπος ;)θελω να χασω κιλα! βοηθαει να μαθεις καποια πολεμικη τεχνη στο να χασεις κιλα; (εννοειται οτι το φαγητο κομμενο) γυμναστηριο το βαριεμαι το διαδρομο!
ghost rider
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Έχοντας εμπειρία χρόνων,στο πσρασδοσιακο Ιαπωνικο καράτε-το οποιο θα ευγνωμονώ για πάντα για τα μονιμα οφέλη που αφησε στο κορμί μου και στα αντανακλαστικά-και μόνο μερικων μηνών στο kick boxing,θα επέλεγα τελικά το δευτερο,λογω της κινητικότητας που το χαρακτηριζει περισσοτερο !
Θεωρω πως για καποιον που θελει περισσοτερο να γυμναστει και να τραβηξει και κανα γροθιδι σε περιπτωση που χρειαστει,η ''τελειομανία'' τα κάτας το ''τελετουργικό'' και η στατικοτητα δεν ενδεικνύονται,από την άλλη πραγματικα πρόκειται για δυσκολη απόφαση ανάμεσα σε δύο ανόμοια πράματα τελικά !!
Θεωρω πως για καποιον που θελει περισσοτερο να γυμναστει και να τραβηξει και κανα γροθιδι σε περιπτωση που χρειαστει,η ''τελειομανία'' τα κάτας το ''τελετουργικό'' και η στατικοτητα δεν ενδεικνύονται,από την άλλη πραγματικα πρόκειται για δυσκολη απόφαση ανάμεσα σε δύο ανόμοια πράματα τελικά !!
dimitrakis123456789
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
ειναι 2 ανομοια πραγματα.το κιονκιουσαι κτλ.αλλο το πνευμα και αλλο τα κοκοριστικα κλοτσομπουνιδιαΈχοντας εμπειρία χρόνων,στο πσρασδοσιακο Ιαπωνικο καράτε-το οποιο θα ευγνωμονώ για πάντα για τα μονιμα οφέλη που αφησε στο κορμί μου και στα αντανακλαστικά-και μόνο μερικων μηνών στο kick boxing,θα επέλεγα τελικά το δευτερο,λογω της κινητικότητας που το χαρακτηριζει περισσοτερο !
ghost rider
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Φίλε μου εχεις δίκιο και όπως καταλαβαίνεις μπορω να το καταλάβω,γι'αυτο μίλησα για δυσκολη απόφαση !
Οσο για τα κοκοριτσικα κλωστομπουνίδια επρεπε να αρχισω kick για να μπω σε ρινγκ και να αναμετρηθω χτυπωντας και οχι με κοντρολ ντε και καλα !
Εδω πρωτοεφαγα κλωτσια στην κεφάλα που τα ειδα ολα κωλυωμενα-ισως ομως να ηταν το πνευμα του busido που δεν το χαμπαριασε κανείς ;)
Οσο για τα κοκοριτσικα κλωστομπουνίδια επρεπε να αρχισω kick για να μπω σε ρινγκ και να αναμετρηθω χτυπωντας και οχι με κοντρολ ντε και καλα !
Εδω πρωτοεφαγα κλωτσια στην κεφάλα που τα ειδα ολα κωλυωμενα-ισως ομως να ηταν το πνευμα του busido που δεν το χαμπαριασε κανείς ;)
pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Τάβλι rulezΑϊκίντο rulez
Είναι παρεξηγημένο λόγω του μαλάκα του Στίβεν Σιγκάλ