Νέα

Επιλογή Πολεμικής Τέχνης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα poly omorfos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 113K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Ρε γαμωτο υστερα απο τον ιο  με την γραστρεμαλακια  :jerking:   δεν μπορω να φαω αρκετες τροφες οι οποιες εχουν λαδια κλπ  
πχ
φασολαδες,φακιες ,μπαρμπουνια μακρια ,

Γαλα δεν μπορω να πιω γιατη θα με πειραξει εχω ψηλο δεκτη λακτωζης  και περνω αυτο που εχει λιγοτερη λακτοζη

Πλεον τρωω μονο ξερα πραγματα χωρης πολλα υγρα ,το κρεας που τρωω ειναι τελειως ξερο

Μου γάμησε την διατροφη ,δεν ξερω τι να κανω τώρα....

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Σταμ-90 ,δοκιμασε ροφημα απο γλυκανισο .
Πουλιεται σε ολα τα μαγαζια βιολογικης διατροφης.
Δοκιμασε πουρε ,μακαρονια .

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Σταμ-90 ,δοκιμασε ροφημα απο γλυκανισο .
Πουλιεται σε ολα τα μαγαζια βιολογικης διατροφης.
Δοκιμασε πουρε ,μακαρονια .
Ναι τα τρωω αυτα και ολα κομπλε το θεμα ειναι οτι ορισμένες τροφες οπως ανέφερα δεν της χονευω ευκολα θα μου βγει η πηστη

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Ναι τα τρωω αυτα και ολα κομπλε το θεμα ειναι οτι ορισμένες τροφες οπως ανέφερα δεν της χονευω ευκολα θα μου βγει η πηστη
Χρειαζεται 3 εβδομαδες περιπου για να επανελθει το εντερο σου στην φυσιολογικη  λειτουργια.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Χρειαζεται 3 εβδομαδες περιπου για να επανελθει το εντερο σου στην φυσιολογικη  λειτουργια.
Φιλε μου μηνα μαιο  το περασα αυτο και ακομα τραβιεμαι εχει ομαλοποιηθει η κατασταση αλλα δεν ειμαι οπως ειμουν πριν το περάσω αυτο που ετρωγα τα παντα...

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Φιλε μου μηνα μαιο  το περασα αυτο και ακομα τραβιεμαι εχει ομαλοποιηθει η κατασταση αλλα δεν ειμαι οπως ειμουν πριν το περάσω αυτο που ετρωγα τα παντα...
Τοτε φιλε ,εχει αλλαξει η χλωριδα του εντερου σου ενδεχομενως .
Μπορει και να απεκτησες αλλεργια σε καποιες τροφες .
Το τεστ δυσανεξιας εχειενδειξη στην περιπτωση σου.
Κλεισε ραντεβου στο Λαϊκο ,να κανεις καποιες εξετασεις.
Μπορει και να εχεις κοκκιωματωδη εντεριτιδα σε ηπια μορφη (Το σπανιο).Παντως μην το αφηνεις ετσι.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Τοτε φιλε ,εχει αλλαξει η χλωριδα του εντερου σου ενδεχομενως .
Μπορει και να απεκτησες αλλεργια σε καποιες τροφες .
Το τεστ δυσανεξιας εχειενδειξη στην περιπτωση σου.
Κλεισε ραντεβου στο Λαϊκο ,να κανεις καποιες εξετασεις.
Μπορει και να εχεις κοκκιωματωδη εντεριτιδα σε ηπια μορφη (Το σπανιο).Παντως μην το αφηνεις ετσι.
Ε λογικα μετα της διακοπές θα το ψάξω γιατη δεν πάει αλλο .....Πιστευα οτι θα μου περάσει αλλα μερικοι μου λένε καλη διαιτα και αποφυγη τροφων που με πειράζουν...

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Ε λογικα μετα της διακοπές θα το ψάξω γιατη δεν πάει αλλο .....Πιστευα οτι θα μου περάσει αλλα μερικοι μου λένε καλη διαιτα και αποφυγη τροφων που με πειράζουν...
Το γεγονος οτι επιμενει τοσο καιρο ,δεν πρεπει να το παιρνεις τοσο αψηφιστα.
Μπορει να ειναι συνδρομο ευερεθιστου εντερου ,αλλα καλο θα ειναι να κανεις περαιτερω ελεγχο σε γαστρεντερολογικο ιατρειο.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Το γεγονος οτι επιμενει τοσο καιρο ,δεν πρεπει να το παιρνεις τοσο αψηφιστα.
Μπορει να ειναι συνδρομο ευερεθιστου εντερου ,αλλα καλο θα ειναι να κανεις περαιτερω ελεγχο σε γαστρεντερολογικο ιατρειο.
Εχεις κανα νοσοκομειο να προτηνες ? Θελω να δω συντομα τα αποτελεσματα...

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Εχεις κανα νοσοκομειο να προτηνες ? Θελω να δω συντομα τα αποτελεσματα...
Καλες γαστρεντερολογικες κλινικες εχει το Λαϊκο ,ο Ευαγγελισμος ,το ΝΙΜΤΣ και το Γενικο Κρατικο στην Λ.Μεσογειων.

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Πραγματικά οταν ακουω το ονομα ΣΑΟΛΙΝ ανατριχιάζω ,με γοητευει αυτη η πολεμικη τέχνη δεν υπάρχει πραγματικά είναι υπεράνθρωποι οι τυποι......

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
δεν είναι μόνο τι φαίνεται
έχει και θέμα από πίσω

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
8 χρονια ασχολιομουν  με kickboxing,ninjutsu,judo και ελληνορωμαικη...ολα καλα ειναι για γυμναστικη (αρκει να μην εχεις κανα προβλημα υγειας σοβαρο και να ξεκινησεις μικρος) αλλα οσον αφορα την αυτοαμυνα που γραψαν μερικοι παιζουν κι αλλα πραγματα...
στο φιλο που ειπε οτι το aikido ειναι μερος του ninjutsu εχω να πω να διαβασει λιγο παραπαπανω γιατι κανει λαθος...

για να γυρισω στην αυτοαμυνα,το θεμα ειναι λιγο συνθετο αφου παιζουν ρολο πολλοι παραγοντες...το κυριοτερο ειναι οτι αν πχ κανεις τη βολτα σου με την κοπελα σου και σου ρθουν δυο τυποι με πιστολια καλο ειναι να τους δωσεις τα 30-40 ευρω που θα χεις πανω σου γιατι δεν αξιζει η ζωη σου τοσο...
στις πιο πολλες περιπτωσεις οταν δωσεις τα λεφτα δεν σε πειραζουν,τωρα αν πχ θελει ο αλλος να σας βιασει ε εκει θα κανεις οτι μπορεις...και φυσικα οχι κλωτσιες σαν το βιταμ(vandamme) αλλα δαγκωματα,κλοτσιες στα αποτετοια,δαχτυλα στα ματια και τετοια ωραια γιατι μονο αυτα ειναι πραγματικη αυτοαμυνα οταν κινδυνευει η ακαιραιοτητα σου...
αν καποιος εχει μυαλο στο κεφαλι του δε θα παει βολτα στις 2 το βραδυ στη βαθης ουτε θα συχναζει σε αναλογα μερη γιατι απλα προκαλει την τυχη του...δε σημαινει αυτο οτι δε σε κλεβουν/σκοτωνουν/βιαζουν μερα μεσημερι αλλα αυτο ειναι θεμα τυχης καθαρα...
η ουσια της αυτοαμυνας ειναι να προστατευτεις οσο καλυτερα γινεται,δηλαδη να βγεις ακεραιος...πως γινεται αυτο?αποφευγοντας τον κινδυνο...αν δεν μπορεις, το καλυτερο ειναι να ελεγξεις το φοβο σου(που ειναι και η ουσια των πολεμικων τεχνων) και να κανεις οτι ειναι πιο αποτελεσματικο...δεν χρειαζονται θεωριες ολοκληρες,dim mak και μυστικα κολπα...λαιμος,ματια,γεννητικα οργανα και μυτη ειναι οι πιο ευκολοι στοχοι που ο καθενας μπορει να χτυπησει...αν ομως πχ σε απειλει ναρκομανης συνηθως αυτοι απ την πρεζα δεν καταλαβαινουν οποτε θελουν πολλα χτυπηματα για να πεσουν(δε μιλαω για τα πρεζονια που αμα τους φυσηξεις πεφτουν)

το πιο δυσκολο στην αυτοαμυνα ειναι να κοντρολαρεις την αδρεναλινη που σου κοβει τα γονατα και κανει την καρδια να χτυπαει γρηγορα...

η αντιδραση των περισσοτερων ανθρωπων αμα δουν μαχαιρι η οπλο ειναι αυτη ομως με τα χρονια εκπαιδευσης σιγα σιγα γινεσαι πιο σκληρος ωστοσο και παλι δεν εισαι σιγουρος πως θα αντιδρασεις στην πραγματκη απειλη...ειναι ομως και θεμα ανθρωπου αφου γνωριζω προσωπικα ατομο που για να σωσει την εγγονη του σκοτωσε σκυλο με τα χερια...

δεν ειναι μονο η εκπαιδευση που σε βοηθα να αντιδρασεις αλλα και ο χαρακτηρας...πολλοι φουσκωτοι τρωνε ξυλο απο μικροτερους γιατι απλα οι δευτεροι εχουν τολμη και νευρο ...στην αυτοαμυνα αρκει να ξερεις πια ειναι τα πιο ευαισθητα σημεια του κορμιου( τα ειπα πιο πανω)κατι που ολοι λιγο πολυ γνωριζουν...απο κει και περα ας  εχεις και 10νταν κι ας εισαι δυνατος σαν ταυρος,αν τη φας την κλοτσια στα αχαμνα η κανα κλειδι στο ματι παλι κατω θα πεσεις...

iggy

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
8 χρονια ασχολιομουν  με kickboxing,ninjutsu,judo και ελληνορωμαικη...ολα καλα ειναι για γυμναστικη (αρκει να μην εχεις κανα προβλημα υγειας σοβαρο και να ξεκινησεις μικρος) αλλα οσον αφορα την αυτοαμυνα που γραψαν μερικοι παιζουν κι αλλα πραγματα...
στο φιλο που ειπε οτι το aikido ειναι μερος του ninjutsu εχω να πω να διαβασει λιγο παραπαπανω γιατι κανει λαθος...

δεν ειναι μονο η εκπαιδευση που σε βοηθα να αντιδρασεις αλλα και ο χαρακτηρας...πολλοι φουσκωτοι τρωνε ξυλο απο μικροτερους γιατι απλα οι δευτεροι εχουν τολμη και νευρο ...στην αυτοαμυνα αρκει να ξερεις πια ειναι τα πιο ευαισθητα σημεια του κορμιου( τα ειπα πιο πανω)κατι που ολοι λιγο πολυ γνωριζουν...απο κει και περα ας  εχεις και 10νταν κι ας εισαι δυνατος σαν ταυρος,αν τη φας την κλοτσια στα αχαμνα η κανα κλειδι στο ματι παλι κατω θα πεσεις...

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Πάντως η εκπαίδευση είναι καλό να γίνεται, αποκτάς εμπειρία και αντανακλαστικά, αυτοματοποιημένες κινήσεις, που με την εκπαίδευση χρόνων δημιουργούν επικίνδυνους συνδυασμούς. Οστόσο,περισσότερο μετράει η ψυχραιμία και η ταχύτητα σκέψης και αντίδρασης. Για να νικήσεις το φόβο σου χρειάζονται τα παραπάνω, αλλά και αυτά εκπαιδεύονται. Π.χ. κάποια mind games, σκάκι, παιχνίδια που απαιτούν γρήγορα αντανακλαστικά πιστεύω βοηθάνε πρακτικά και επιμέρους τέτοιες καταστάσεις. Στον αμερικάνικο στρατό περνάνε τους φαντάρους από ένα συνδυασμό δοκιμασιών που έχουν να κάνουν με ψυχοσωματικές δοκιμασίες προκειμένουν να έχουν ήρεμο πνεύμα σε ακραίες συνθήκες. Προς θεού δεν λέω να προσπαθήσει κανείς να επιβιώσει σε θάλαμο αερίων, όμως πιστεύω ότι όταν προσπαθήσεις να κάνεις μαθηματικούς ή αριθμιτικούς υπολογισμούς σε μεγάλη κούραση και ένταση (Π.χ. να κάνεις υπολογισμούς αποστηθίσεις ενώ τρέχεις με σφυφμό πάνω από 180) βοηθάει επίσης.
Μετά είναι η εμπειρία, που αποκτιέται στην παλαίστρα, αλλά σε κάποια αθλήματα ή πολεμικές τέχνες νομίζω δεν έχει νόημα να φας το ξύλο της αρκούδας για μια φορά που θα σου τύχει κάτι στο δρόμο.
Το Αικίντο είναι ωραίο και πολύ ευγενικό για να είναι μέρος του Νινζίτσου. Και πολύ αποτελεσματικό, αρκεί να αφιερώσεις αρκετό χρόνο στην τέχνη του.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ευαισθητα σημεια περα απο τα γενετικα οργανα..

ρινικο οστο(αμεση θολωση κρισης και ορασης λογω δακρυου και ζαλαδας)
αρθρωση του γονατου κατα προτιμηση στο πλαι της επιγονατιδας...
διαφραγμα,αμεσο -δυνατο-ευθυβολο χτυπημα αρκει για γονατισεις τον αντιπαλο σου
αυτι,και κατα προτιμηση στον "τραγο"...
4ρτο δαχτυλο χεριου..μια απλη λαβη απο κει θετει τον αντιπαλο υπο τον πληρη ελεγχο σου για καποια δευτερα..

επιπλεον πριν τον καυγα ψαχνεις καποιες αδυναμιες του αντιπαλου σου,τις οποιες μπορεις να εκμεταλλευτεις..
π.χ σκουλαρικια,πιρσινγκ

iggy

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
...Και ψάχνεις για αδύνατα σημεία στην ψυχολογία του επίσης. Η γλώσσα του σώματος προδίδει τις κινήσεις του αντιπάλου σου, την εμπειρία του, την επικείμενη αντίδραση του. Η χροιά της φωνής του επίσης τα τονίζει την ψυχολογική του κατάσταση. Όπως και να έχει, πρώτα θα κοιτάξω να υπερισχύσω με τα λόγια, μετά με την ψυχολογία και τέλος, αν είναι απαραίτητο, με τα χέρια...
Με το στόμα μάρα μάρα, με τα χέρια κρατημάρα, που έλεγαν και οι παλιοί...

Επισκέπτης
8 χρονια ασχολιομουν  με kickboxing,ninjutsu,judo και ελληνορωμαικη...ολα καλα ειναι για γυμναστικη (αρκει να μην εχεις κανα προβλημα υγειας σοβαρο και να ξεκινησεις μικρος) 

Eχεις ανακατέψει διαφορετικά πράγματα.Ετσι δέν μπορείς νά μπείς στήν φιλοσοφία ενός αθλήματος ή μιάς πολεμικής τεχνικής.Απλώς ικανοποίησες τήν περιέργειά σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom