Ειναι πολυ ευχαριστα γραμμενο.Θα το ψάξω... ;) ;)
Το εχει γραψει ελληνας γιατρος που ζει στην Νορβηγια.
Ειναι πολυ ευχαριστα γραμμενο.Θα το ψάξω... ;) ;)
δεν ξερω τι να κανω τώρα....
κόψε τα τσιμπούκια ρε μλκ...χαχαχαχαχαχα
Ναι τα τρωω αυτα και ολα κομπλε το θεμα ειναι οτι ορισμένες τροφες οπως ανέφερα δεν της χονευω ευκολα θα μου βγει η πηστηΣταμ-90 ,δοκιμασε ροφημα απο γλυκανισο .
Πουλιεται σε ολα τα μαγαζια βιολογικης διατροφης.
Δοκιμασε πουρε ,μακαρονια .
Χρειαζεται 3 εβδομαδες περιπου για να επανελθει το εντερο σου στην φυσιολογικη λειτουργια.Ναι τα τρωω αυτα και ολα κομπλε το θεμα ειναι οτι ορισμένες τροφες οπως ανέφερα δεν της χονευω ευκολα θα μου βγει η πηστη
Φιλε μου μηνα μαιο το περασα αυτο και ακομα τραβιεμαι εχει ομαλοποιηθει η κατασταση αλλα δεν ειμαι οπως ειμουν πριν το περάσω αυτο που ετρωγα τα παντα...Χρειαζεται 3 εβδομαδες περιπου για να επανελθει το εντερο σου στην φυσιολογικη λειτουργια.
Τοτε φιλε ,εχει αλλαξει η χλωριδα του εντερου σου ενδεχομενως .Φιλε μου μηνα μαιο το περασα αυτο και ακομα τραβιεμαι εχει ομαλοποιηθει η κατασταση αλλα δεν ειμαι οπως ειμουν πριν το περάσω αυτο που ετρωγα τα παντα...
Ε λογικα μετα της διακοπές θα το ψάξω γιατη δεν πάει αλλο .....Πιστευα οτι θα μου περάσει αλλα μερικοι μου λένε καλη διαιτα και αποφυγη τροφων που με πειράζουν...Τοτε φιλε ,εχει αλλαξει η χλωριδα του εντερου σου ενδεχομενως .
Μπορει και να απεκτησες αλλεργια σε καποιες τροφες .
Το τεστ δυσανεξιας εχειενδειξη στην περιπτωση σου.
Κλεισε ραντεβου στο Λαϊκο ,να κανεις καποιες εξετασεις.
Μπορει και να εχεις κοκκιωματωδη εντεριτιδα σε ηπια μορφη (Το σπανιο).Παντως μην το αφηνεις ετσι.
Το γεγονος οτι επιμενει τοσο καιρο ,δεν πρεπει να το παιρνεις τοσο αψηφιστα.Ε λογικα μετα της διακοπές θα το ψάξω γιατη δεν πάει αλλο .....Πιστευα οτι θα μου περάσει αλλα μερικοι μου λένε καλη διαιτα και αποφυγη τροφων που με πειράζουν...
Εχεις κανα νοσοκομειο να προτηνες ? Θελω να δω συντομα τα αποτελεσματα...Το γεγονος οτι επιμενει τοσο καιρο ,δεν πρεπει να το παιρνεις τοσο αψηφιστα.
Μπορει να ειναι συνδρομο ευερεθιστου εντερου ,αλλα καλο θα ειναι να κανεις περαιτερω ελεγχο σε γαστρεντερολογικο ιατρειο.
Καλες γαστρεντερολογικες κλινικες εχει το Λαϊκο ,ο Ευαγγελισμος ,το ΝΙΜΤΣ και το Γενικο Κρατικο στην Λ.Μεσογειων.Εχεις κανα νοσοκομειο να προτηνες ? Θελω να δω συντομα τα αποτελεσματα...
αυτος ξερει καλυτερα τυπε
δεν είναι μόνο τι φαίνεταιΠραγματικά οταν ακουω το ονομα ΣΑΟΛΙΝ ανατριχιάζω ,με γοητευει αυτη η πολεμικη τέχνη δεν υπάρχει πραγματικά είναι υπεράνθρωποι οι τυποι......
8 χρονια ασχολιομουν με kickboxing,ninjutsu,judo και ελληνορωμαικη...ολα καλα ειναι για γυμναστικη (αρκει να μην εχεις κανα προβλημα υγειας σοβαρο και να ξεκινησεις μικρος) αλλα οσον αφορα την αυτοαμυνα που γραψαν μερικοι παιζουν κι αλλα πραγματα...
στο φιλο που ειπε οτι το aikido ειναι μερος του ninjutsu εχω να πω να διαβασει λιγο παραπαπανω γιατι κανει λαθος...
δεν ειναι μονο η εκπαιδευση που σε βοηθα να αντιδρασεις αλλα και ο χαρακτηρας...πολλοι φουσκωτοι τρωνε ξυλο απο μικροτερους γιατι απλα οι δευτεροι εχουν τολμη και νευρο ...στην αυτοαμυνα αρκει να ξερεις πια ειναι τα πιο ευαισθητα σημεια του κορμιου( τα ειπα πιο πανω)κατι που ολοι λιγο πολυ γνωριζουν...απο κει και περα ας εχεις και 10νταν κι ας εισαι δυνατος σαν ταυρος,αν τη φας την κλοτσια στα αχαμνα η κανα κλειδι στο ματι παλι κατω θα πεσεις...
8 χρονια ασχολιομουν με kickboxing,ninjutsu,judo και ελληνορωμαικη...ολα καλα ειναι για γυμναστικη (αρκει να μην εχεις κανα προβλημα υγειας σοβαρο και να ξεκινησεις μικρος)