Δεν ξερω τωρα τι παιζει γιατι δε βλεπω καθολου str8 πορνο πλεον με χαλαει η εικονα με τις μουτζες...προτιμω με cross η trans και ενεργητικους γαμιαδες η gay..ε οι μαυροι στις τσοντες gangbang κλπ ειναι σταθερη αξιατους ξέρω μανάρι μου ..απίθανοι είναι..γενικά οι παλιότεροι πορνοστάρ ήταν πιο αρρενωποι ...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επιλογή γαμιά
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 26508
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 68
- Εμφανίσεις 14K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Marina_cd
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουλ 2019
- Like
- 155
- Πόντοι
- 1
Αφού σου αρέσουν κι εσένα οι daddy types τσεκαρε οπωσδήποτε Jacques Insermini..Γάλλος παλιός πορνοσταρ..ΘΕΟΣΠαντως μαρινακι εσυ που φαινεσαι ψαγμενη...απο πορνοσταρ αντρες τσεκαρε david perry και randy spears...λιγο μεγαλοι πλεον αλλα πολυ πολυ καυλες
Marina_cd
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουλ 2019
- Like
- 155
- Πόντοι
- 1
μανάρι μου 30 δεν είναι daddy, είναι son ....εκτος κι αν εισαι 18Μμμμ καυλας αυτος που ειπες....ο γκουσγκουνης ε;;δεν ειχα ποτε καμια εξαψη με γκουσγκουνη να πω την αληθεια...μαρεσουν οι daddies αλλα πλεον προτιμω και τους πιο νεους 30-40 πχ και γεροδεμενους gym...
Καλε σου λεω ΠΛΕΟΝ προτιμώ και πιο νεους 30-40...πιο παλια ημουν μονο της φασης daddy...29 ειμαι..χαχαμανάρι μου 30 δεν είναι daddy, είναι son ....εκτος κι αν εισαι 18
Marina_cd
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουλ 2019
- Like
- 155
- Πόντοι
- 1
χαχαχα οκ μια χαρά σε βρίσκω..Καλε σου λεω ΠΛΕΟΝ προτιμώ και πιο νεους 30-40...πιο παλια ημουν μονο της φασης daddy...29 ειμαι..χαχα
Καλη ειμαι μωρε...λιγο ξεκωλο στο κρεβατι μονο...χαχαχα...αλλα παντα με προσοχη και λιγο επιλεκτικα..χαχαχα οκ μια χαρά σε βρίσκω..
Marina_cd
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουλ 2019
- Like
- 155
- Πόντοι
- 1
καλά κάνεις,να περνάμε καλά μέσα στην καύλα τώρα που μπορούμε...απλα λίγο προσοχη ναιΚαλη ειμαι μωρε...λιγο ξεκωλο στο κρεβατι μονο...χαχαχα...αλλα παντα με προσοχη και λιγο επιλεκτικα..
ορίστε η λύσει ντόπιος πορνοσταρ στα παρακάτω λινκς!Το προτιμάμε αλλα ειναι δυσεύρετο. Σαν τη μαύρη τρουφα
Marina_cd
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουλ 2019
- Like
- 155
- Πόντοι
- 1
δεν τον ξέρω..ορίστε η λύσει ντόπιος πορνοσταρ στα παρακάτω λινκς!
Δεν ξέρεις ;τον πορνοσταρ Παναγοδεν τον ξέρω..
Marina_cd
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουλ 2019
- Like
- 155
- Πόντοι
- 1
Sirina?Δεν ξέρεις ;τον πορνοσταρ Παναγο
Απαιτώ να παρέμβει ο Πορνοσταρ παναγος και ο κουμπάροςSirina?
ναι άλλα σύντομα διεθνείς καριέρα το ψευδώνυμο του λουκι λουκ, γαμάει ποιο γρήγορα και από την σκιά του!!Sirina?
TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
παλούκι λουκ ακόμη να μάθεις αυτός ο σειρήνα ποιος είναι Σαλιέρι Ιταλία νούμερο 1ναι άλλα σύντομα διεθνείς καριέρα το ψευδώνυμο του λουκι λουκ, γαμάει ποιο γρήγορα και από την σκιά του!!
Αναμένουμε της εμπειριες του πορνοσταρ Παναγου από το καστινκγ ,στηρίζουμε Παναγοπαλούκι λουκ ακόμη να μάθεις αυτός ο σειρήνα ποιος είναι Σαλιέρι Ιταλία νούμερο 1
Marina_cd
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουλ 2019
- Like
- 155
- Πόντοι
- 1
Ο Αχμετ είναι δικός μου..μου τον έχει τάξει ο panspi απο τον Ιούλιο που μπηκα εδώ..σκέφτομαι ντουετακι ;) Παλούκι λουκ και Αχμέτ κρυφτειτε αυτό έχω να πω ;) Θα γαμηθουν μέχρι και οι γεροντοκόρες
Έτσι, άλλα ο Παναγος ειναι 10 φόρες καλύτεροςΟ Αχμετ είναι δικός μου..μου τον έχει τάξει ο panspi απο τον Ιούλιο που μπηκα εδώ..
Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.407
- Πόντοι
- 3.936
Εντάξει Νιο καμία πρωτοτυπία πάλι..
με έφτιαχνε πολύ ο Γκουσγκούνης...