Νέα

Eπιλογές πριν το τέλος του κόσμου !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 507
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.269
Πόντοι
5.097
μολις πεσουν οι ψωλες μας τοτε ηρθε σιγουρα το τελος του κοσμου ισως οχι για ολους αλλα για εμας σιγουρα
ψωλη που μονο κατουρη εξαφανισμενη απο την ζωη :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
αρα μας πλησιαζει ο νιμπιρου και η γη εκτοξευεται στο υπερπεραν του συμπαντος,ας το πιστεψουμε?
χαχαχα...
το λογικοτερο ειναι να καει η γη καποια στιγμη λογω υπερφορτωσης ηλιακης ακτινοβολιας η καποια πλυμμηρα λογω αλλιωσεων των παγων,παρα τα νιμπιρου τα αννουνακια και τα κανουνακια..
δεν ειπα οτι μας πλησιαζει και εκτοξεβομαστε.......μαγνητικη σφαλιαρα θα μας δωσει και θα εχουμε ολες τις παραπανω συνεπειες που εγραψα πριν.......
διαβαζε και λιγο....... :jerking:

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
ποιο το νόημα του να το συζητάμε???
αν είναι να γίνει θα γίνει, αλλιώς θα προσπεράσει....

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
αν είναι να γίνει, δεν νομιζω εκεινη την ωρα να σκέφτομαι εσένα, αλλά πως θα σώσω το τομάρι μου
μα δεν θα μπορεις να σωσεις το τομαρι σου...... :'(
δεν θα μπορεις να  :badair:
θα λες που να παω που να παω..... :blahblah1:

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
τελος παντων μεχρι τοτε ποιος ζει ποιος πεθαίνει
αν και ειλικρινα δεν το πολυπιστεύω, έτσι λέγανε και για το 2000 και διάφορα άλλα, οτι είναι να γίνει θα γίνει

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
τελος παντων μεχρι τοτε ποιος ζει ποιος πεθαίνει
αν και ειλικρινα δεν το πολυπιστεύω, έτσι λέγανε και για το 2000 και διάφορα άλλα, οτι είναι να γίνει θα γίνει
ΚΑΜΟΙΑ ΣΧΕΣΗ ΤΟ 2000 ΜΕ ΤΟ 2012  :uzi:................μην μπερδεβεις την βουρτσα με την  :bigdick:
για το 2000 ελεγαν καποιοι μαλακες οτι θα καταστραφουμε.οτι θα γινει κατι θεικο η διαβολικο κατι σαν μαγεικο και θα διαλυθουμε........
για το 2012 ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΙΤΙΣΕΙ!!!!
ολα τα κρατη το γνωριζουν αλλα δεν εχουν παρει θεση για να μην ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!!

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
ΚΑΜΟΙΑ ΣΧΕΣΗ ΤΟ 2000 ΜΕ ΤΟ 2012  :uzi:................μην μπερδεβεις την βουρτσα με την  :bigdick:
για το 2000 ελεγαν καποιοι μαλακες οτι θα καταστραφουμε.οτι θα γινει κατι θεικο η διαβολικο κατι σαν μαγεικο και θα διαλυθουμε........
για το 2012 ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΙΤΙΣΕΙ!!!!
ολα τα κρατη το γνωριζουν αλλα δεν εχουν παρει θεση για να μην ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.083
Πόντοι
22.785

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16

Συνημμένα

• Coffine-liners-close-up.jpg
    Coffine-liners-close-up.jpg
    23,5 KB · Εμφανίσεις: 27

papaflesas

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1

Λες να γνωρίζει και η Ελλάδα και θέλει να "θάψει" τους κερδοσκόπους που αγοράζουν τα 10αετη ομόλογά μας;Αν ήξεραν τα κράτη ότι σε 2 χρόνια θα εξαφανιστεί ο πλανήτης,δε θα υπήρχε οικονομική κρίση,θα έδιναν όσα έχουν να περάσει ο κόσμος καλά....

Εγώ δεν πιστεύω ότι θα γίνει κάτι.Αν και κανάς πυρηνικός πόλεμος δεν αποκλείεται,αλλά δε θα έχει σχέση με την "προφητεία" αλλά με τη μαλακία που μας δέρνει..

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Λογικα το 2012 εχει να κανει με.....[size=12pt]new world order[/size].

Πιστευω οτι εχει ολη αυτη η τρομοκρατια με την  καταστροφη της γης ειναι για να αποδεχτουμε κανονικα ολα αυτα που θα γινουν.......

Αυτη ειναι η τακτικη τους...........

Σε τρομοκρατουν υπερβολικα με φανταστικες θεωριες για να δεχθεις φυσιολογικα ολα τα υπολοιπα που ομως θα ειναι πολυ καταστροφικα........

Ετσι ενας 3ος παγκοσμιος πολεμος πχ θα φαινεται παιχνιδακι μπροστα στην δηθεν καταστροφη του πλανητη μας!

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
ναι οποσδήποτε υπάρχουν απόδειξεις. Και στις στείλαν και με μαιλ μηπως ή σε πήραν τηλεφωνο ή pm εδώ στο σαιτ??  :2funny: Τα πρόβατα κάνουν ότι τους πει ο βοσκός και το χειρότερο είναι οτι το πιστευούν. δεν βάζουν το λίγο μυαλουδάκι τους να δουλέψει.
΄ετσι και άλλιως η δικιά μας καταστροφή θα έρθει πριν το 12, όποτε πιο΄ο λόγος να σκοτίζεστε?

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
εσύ μάλλον είσαι ήδη στο λιβάδι. Μην μας περιμένεις.

griegoathens

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0
Δια του παρόντος αιτούμαι αναβολή του τέλους του κοσμου το έτος 2012, λόγω ανειλημένων υποχρεώσεών μου το έτος 2013. Προτεινόμενη ημερομηνια τέλους 12012

Σε περίπτωση που η αναβολή την οποία αιτούμαι δε γίνει αποδεκτή, επιθυμώ εξαίρεση μου απο τη διαδικασία του τέλους ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

Υπογραφή

Εγώ

Δεκτή η αίτηση....εξαιρέθηκες ΕΣΥ

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
ναι οποσδήποτε υπάρχουν απόδειξεις. Και στις στείλαν και με μαιλ μηπως ή σε πήραν τηλεφωνο ή pm εδώ στο σαιτ??  :2funny: Τα πρόβατα κάνουν ότι τους πει ο βοσκός και το χειρότερο είναι οτι το πιστευούν. δεν βάζουν το λίγο μυαλουδάκι τους να δουλέψει.
΄ετσι και άλλιως η δικιά μας καταστροφή θα έρθει πριν το 12, όποτε πιο΄ο λόγος να σκοτίζεστε?
ολο εξυπναδες εισαι ρε φυλε condo  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
δεν μου εστειλαν μαιλ ουτε με πηραν τηλ ουτε pm μου εστειλαν απο εδω.......
λυσε μια απορια μου....τι σχεση εχει με αυτο το θεμα ενα site που ασχοληται με τον αγοραιο ερωτα για να μου στειλουν απο εδω pm?????? :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΝΩ ΜΑΣ.ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΕΙ!!!!ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΗΛΑΩ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom