politis2
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΗΛΑΩ
Και πόσο τα δίνεις τα μήλα?
ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΗΛΑΩ
τι πεταγεσαι εσυ στο thread??? βοηθα μας κυριεΚαι πόσο τα δίνεις τα μήλα?
εγω παντως συμφωνω με το stevegr
οτι πεις φυλε zarralee,βλεπω εισαι πολυ μπροσταμαλακοπιτουρες μασωνοι ξεκωληστε με το τελος του κοσμου και τα αλλα μαλακομπουκωματα που σας λενε την παραμυθα.εχετε καταντησει α'ι'δια.ο κοσμος αν το αποφασισει να τελειωσει θα τελειωσει.ο πλανητης αποδεδειγμενα δεν θα καταστραφει το 2012.σκουπιδια ε σκουπιδια.
καλα εσυ μιλαγες για μαγνητικες σφαλιαρες...τι να πω ρε μαλακα τα σκεφτεσαι και τα ποσταρεις γαμω το μπελα σου?οτι πεις φυλε zarralee,βλεπω εισαι πολυ μπροστα
ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΟΤΙ ΤΟ 2012 ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ???????
ΔΙΑΒΑΖΕ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΣ ΤΗΝ
εγω ρε ανωτερε ποσταρα ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΗΓΕΣ.......δεν τα βγαζω απο το μυαλο μου.....καλα εσυ μιλαγες για μαγνητικες σφαλιαρες...τι να πω ρε μαλακα τα σκεφτεσαι και τα ποσταρεις γαμω το μπελα σου?
μαγνητικες σφαλιαρες ελεγες μποζο και μην τα παιρνεις πισω με τροπο..το λοιπον..σε παω εκατο ευρω στοιχημα οτι το 2012 δεν θα γινει τιποτα ,εδω που ειμαστε.μοκο.εγω ρε ανωτερε ποσταρα ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΗΓΕΣ.......δεν τα βγαζω απο το μυαλο μου.....
μας λες σκουπιδια ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ γιατι εαν ειχες ασχοληθει λιγο με αστρονομια και αστροφυσικη θα καταλαβενες..........που κολλας στην μαγνητικη σφαλιαρα?ρε εξυπνακια εαν περασει ενας πλανητης σε κοντινη αποσταση απο εμας και εχει μεγαλητερο μαγνητισμο,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΟ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΜΑΣ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΣΦΑΛΙΑΡΑ??????ε τι πιστευεις??????
να τα πτυχια σου..........
δεν θελεις να καταλαβεις αλλα λογικο απο το επιπεδο μορφωσης που εχεις :Sμαγνητικες σφαλιαρες ελεγες μποζο και μην τα παιρνεις πισω με τροπο..το λοιπον..σε παω εκατο ευρω στοιχημα οτι το 2012 δεν θα γινει τιποτα ,εδω που ειμαστε.μοκο.
φερτα ρε νιονιο και ασε την νασα στην απ εξω...αντε γεια!και που σε...ανθρωπακο..δεν ξερεις τι μορφωση εχω οποτε σατ δε φακ απ.δεν θελεις να καταλαβεις αλλα λογικο απο το επιπεδο μορφωσης που εχεις :S
δεν ξερουν οι επισημονες της ΝΑSA και ξερεις εσυ ενας
τα 100 ευρω θα στα δωσω εγω τωρα τσαμπα να πας σε κανενα μπουρδελο να γαμησεις να σταματησεις να λες
το μονο που κανεις ειναι χορτο να πινεις :Sφερτα ρε νιονιο και ασε την νασα στην απ εξω...αντε γεια!και που σε...ανθρωπακο..δεν ξερεις τι μορφωση εχω οποτε σατ δε φακ απ.
δεν σου δινω δικαιωμα σε εμενα να την πειςαφυπνιση ελληνες..μην αφηνετε τους μασωνους να σας κοροιδευουνε και να σας δημαγωγησουνε ποτε!τα λεμε!
εγω ειδα οτι στο forum υπαρχει αυτο το thread και ειπα να γραψω οτι γνωριζω τα οποια τα γνωριζουν πολυ εκτος απο εδω στην ελλαδα που ειμαστε ΟΛΟΙ γενικωςΡε steve για να καταλάβω ρε φίλε.Μας τα λες όλα αυτά για να κάνουμε τι?Αν λεω ΑΝ (που δεν) ισχύουν δεν μπορούμε να κάνουμε απολύτως τίποτα.Όποτε γαμάτε γιατί χανόμαστε που λέει και ο Τζιμάκος.
Μηπως τελικα ολες ο προφητειες ειχαν δικιο; μηπως θα διανυσουμε τη τελευταια μας χρονια; μηπως τα πρωτα σημαδια της καταστροφης φαινονται;
Κοινωνικη εξαθλιωση φτωχεια¸οικονομικη κριση κλπ...