Νέα

Eπιλογές πριν το τέλος του κόσμου !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 507
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

zarralee

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
μαλακοπιτουρες μασωνοι ξεκωληστε με το τελος του κοσμου και τα αλλα μαλακομπουκωματα που σας λενε την παραμυθα.εχετε καταντησει α'ι'δια.ο κοσμος αν το αποφασισει να τελειωσει θα τελειωσει.ο πλανητης αποδεδειγμενα δεν θα καταστραφει το 2012.σκουπιδια ε σκουπιδια.

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
μαλακοπιτουρες μασωνοι ξεκωληστε με το τελος του κοσμου και τα αλλα μαλακομπουκωματα που σας λενε την παραμυθα.εχετε καταντησει α'ι'δια.ο κοσμος αν το αποφασισει να τελειωσει θα τελειωσει.ο πλανητης αποδεδειγμενα δεν θα καταστραφει το 2012.σκουπιδια ε σκουπιδια.
οτι πεις φυλε zarralee,βλεπω εισαι πολυ μπροστα :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΟΤΙ ΤΟ 2012 ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ???????
ΔΙΑΒΑΖΕ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΣ ΤΗΝ  :jerking:

zarralee

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
οτι πεις φυλε zarralee,βλεπω εισαι πολυ μπροστα :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΟΤΙ ΤΟ 2012 ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ???????
ΔΙΑΒΑΖΕ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΣ ΤΗΝ  :jerking:
καλα εσυ μιλαγες για μαγνητικες σφαλιαρες...τι να πω ρε μαλακα τα σκεφτεσαι και τα ποσταρεις γαμω το μπελα σου?

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
καλα εσυ μιλαγες για μαγνητικες σφαλιαρες...τι να πω ρε μαλακα τα σκεφτεσαι και τα ποσταρεις γαμω το μπελα σου?
εγω ρε ανωτερε  :jerking: ποσταρα ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΗΓΕΣ.......δεν τα βγαζω απο το μυαλο μου.....  :headbang:
μας λες σκουπιδια ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ γιατι εαν ειχες ασχοληθει λιγο με αστρονομια και αστροφυσικη θα καταλαβενες..........που κολλας στην μαγνητικη σφαλιαρα?ρε εξυπνακια εαν περασει ενας πλανητης σε κοντινη αποσταση απο εμας και εχει μεγαλητερο μαγνητισμο,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΟ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΜΑΣ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΣΦΑΛΙΑΡΑ??????ε τι πιστευεις??????
να  :shit: τα πτυχια σου..........

zarralee

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
εγω ρε ανωτερε  :jerking: ποσταρα ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΗΓΕΣ.......δεν τα βγαζω απο το μυαλο μου.....  :headbang:
μας λες σκουπιδια ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ γιατι εαν ειχες ασχοληθει λιγο με αστρονομια και αστροφυσικη θα καταλαβενες..........που κολλας στην μαγνητικη σφαλιαρα?ρε εξυπνακια εαν περασει ενας πλανητης σε κοντινη αποσταση απο εμας και εχει μεγαλητερο μαγνητισμο,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΟ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΜΑΣ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΣΦΑΛΙΑΡΑ??????ε τι πιστευεις??????
να  :shit: τα πτυχια σου..........
μαγνητικες σφαλιαρες ελεγες μποζο και μην τα παιρνεις πισω με τροπο..το λοιπον..σε παω εκατο ευρω στοιχημα οτι το 2012 δεν θα γινει τιποτα ,εδω που ειμαστε.μοκο.

zarralee

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
εδω που τα λεμε σας εαν σας παω ολους και τις εγκυρες πηγες σας απο ενα κατοσταρικο στιχοιμα θα κανω ζωη χαρισαμενη μετα το 2012.μαλλον κολωνεις στιβακο..αντε γεια.

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
μαγνητικες σφαλιαρες ελεγες μποζο και μην τα παιρνεις πισω με τροπο..το λοιπον..σε παω εκατο ευρω στοιχημα οτι το 2012 δεν θα γινει τιποτα ,εδω που ειμαστε.μοκο.
δεν θελεις να καταλαβεις αλλα λογικο απο το επιπεδο μορφωσης που εχεις :S
δεν ξερουν οι επισημονες της ΝΑSA και ξερεις εσυ ενας  :jerking:
τα 100 ευρω θα στα δωσω εγω τωρα τσαμπα να πας σε κανενα μπουρδελο να γαμησεις να σταματησεις να λες  :jerking:

zarralee

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
δεν θελεις να καταλαβεις αλλα λογικο απο το επιπεδο μορφωσης που εχεις :S
δεν ξερουν οι επισημονες της ΝΑSA και ξερεις εσυ ενας  :jerking:
τα 100 ευρω θα στα δωσω εγω τωρα τσαμπα να πας σε κανενα μπουρδελο να γαμησεις να σταματησεις να λες  :jerking:
φερτα ρε νιονιο και ασε την νασα στην απ εξω...αντε γεια!και που σε...ανθρωπακο..δεν ξερεις τι μορφωση εχω οποτε σατ δε φακ απ.

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
φερτα ρε νιονιο και ασε την νασα στην απ εξω...αντε γεια!και που σε...ανθρωπακο..δεν ξερεις τι μορφωση εχω οποτε σατ δε φακ απ.
το μονο που κανεις ειναι χορτο να πινεις :S
σε πινει ή το πινεις?  :jerking:
γαμιεσαι για εμενα  :2on1:
σε γαμω απο πισω και φτυνεις αιμα!ΥΟ  :rockon:

zarralee

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
αφυπνιση ελληνες..μην αφηνετε τους μασωνους να σας κοροιδευουνε και να σας δημαγωγησουνε ποτε!τα λεμε!

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
αφυπνιση ελληνες..μην αφηνετε τους μασωνους να σας κοροιδευουνε και να σας δημαγωγησουνε ποτε!τα λεμε!
δεν σου δινω δικαιωμα σε εμενα να την πεις
να πας να γαμηθεις και θα ητηθεις απο που και να σταθεις
με εμενα να μην ξαναασχοληθεις
για εμενα δεν μιλαει κανεις YO!!!!  :rockon:
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ :pipa2:

Sephiroth79

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ρε steve για να καταλάβω ρε φίλε.Μας τα λες όλα αυτά για να κάνουμε τι?Αν λεω ΑΝ (που δεν) ισχύουν δεν μπορούμε να κάνουμε απολύτως τίποτα.Όποτε γαμάτε γιατί χανόμαστε που λέει και ο Τζιμάκος.  :rockon:

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
Ρε steve για να καταλάβω ρε φίλε.Μας τα λες όλα αυτά για να κάνουμε τι?Αν λεω ΑΝ (που δεν) ισχύουν δεν μπορούμε να κάνουμε απολύτως τίποτα.Όποτε γαμάτε γιατί χανόμαστε που λέει και ο Τζιμάκος.  :rockon:
εγω ειδα οτι στο forum υπαρχει αυτο το thread και ειπα να γραψω οτι γνωριζω τα οποια τα γνωριζουν πολυ εκτος απο εδω στην ελλαδα που ειμαστε ΟΛΟΙ γενικως  :jerking:
ωραιο ειναι να μηλαμε για μπουρδελα και πουτανες αλλα να ξερουμε τι θα μας ξυμερωσει αυριο......γιατι ωραια η  :jerking: και τα  :2on1: μεχρι ενα οριο ομως......

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
ΓΑΜΑΤΕ γιατι χανομαστεεεεεεεεεεεεεεεεε

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
:huh:Μηπως τελικα ολες ο προφητειες ειχαν δικιο; μηπως θα διανυσουμε τη τελευταια μας χρονια; μηπως τα πρωτα σημαδια της καταστροφης φαινονται;

Κοινωνικη εξαθλιωση φτωχεια¸οικονομικη κριση κλπ...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
:huh:Μηπως τελικα ολες ο προφητειες ειχαν δικιο; μηπως θα διανυσουμε τη τελευταια μας χρονια; μηπως τα πρωτα σημαδια της καταστροφης φαινονται;

Κοινωνικη εξαθλιωση φτωχεια¸οικονομικη κριση κλπ...

Συνημμένα

• apokalypsh nwnta.jpg
    apokalypsh nwnta.jpg
    71,1 KB · Εμφανίσεις: 41

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom