Νέα

Eπιλογές πριν το τέλος του κόσμου !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 507
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

taz1975

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
ΑΡΑ μακρια απο το λονδινο ολο το 2010.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
πριν μερικες μερες διαβασα στο νετ οτι η βασιλισσα θα δωσει τελικα τον θρονο στον γουιλιαμ και οχι στον καρολο..πολλοι εχουν πει πως θα παρουσιαστει σαν λαμψη ελπιδας στην ολυμπιαδα του λονδινου, ενω θα εχουν ηδη γινει πολλα γεγονοτα παγκοσμιως..ο παισιος ελεγε πως θα ζουμε και θα τα δουμε ολα με τα ματια μας..αυτο πιστευουν και γερονταδες στο αγιον ορος..η γενια μας θα ττα ζησει ολα..
δεν πιστευω οτι το 2012 θα πεσει καποιος πλανητης πανω μας..ουτε θα αντιστραφουν οι πολοι..αυτο που πιστευω ακραδαντα ειναι οτι μεχρι τοτε θα εχουν γινει πολλα συνταρακτικα γεγονοτα..ο κοσμος θα αλλαξει για τα καλα..

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Η αλλαγή των πόλων έχει ήδη αρχίσει και θα χρειαστεί αρκετά χρόνια για να ολοκληρωθεί , όσο για τον πλανήτη χ  δεν έχει φανεί ακόμα , αν και θα έπρεπε ,  η ελληνική εκδοχή είναι ο πλανήτης χ να πέραση κοντά από την γη και να την επηρεάσει , προσωπικά πιστεύω ότι στης 22 Δεκεμβρίου του 2012 θα είμαστε εδώ και θα τους πλακώνουμε όλους στα γαμώσταυριλικια .

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
6
Να καταστραφεί να ησυχάσουμε μπας και εξαληφθεί το τέρας που ονομάζεται άνθρωπος!Για μια φορά ας κάνει ένα καλό και να αφανιστεί!

OP
OP
CIVIL111

CIVIL111

Μέγας
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
4.175
Να καταστραφεί να ησυχάσουμε μπας και εξαληφθεί το τέρας που ονομάζεται άνθρωπος!Για μια φορά ας κάνει ένα καλό και να αφανιστεί!

δεν ξερω ποιο θα ειναι φιλε το μελλον της ανθρωποτητας,αλλα ετσι σκατα που τα εχουμε κανει,μην σου φανει παραξενο αν καποια στιγμη ανατιναξουμε μονοι μας τον πλανητη που ζουμε.

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
ειτε υπαρχουν ειτε δεν υπαρχουν προφητειες, το γεγονος και μονο οτι πολυς κοσμος πιστευει και ελπιζει οτι θα αλλαξουν πολλα πραγματα το 2012 μπορει να αλλαξει τα πραγματα απο μονο του.

πολλοι πιστευουνε οτι το 2012 θα υπαρχει αυτο το critical mass ανθρωπων που νιωθουνε ωστε να μπορουν να συνεφερουν και τους υπολοιπους. αυτο το θεωρω πολυ πιθανο μιας και πλεον με το ιντερνετ κλπ ολο και περισσοτεροι αρχιζουν να ευαισθητοποιουνται σε σοβαρα θεματα και γενικα να γινονται σωστοι ανθρωποι. για να δουμε..

golden-liquid

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
1
Μέχρι να έρθει το 2012 και να αποδειχθεί τελικά ότι δε θα καταστραφούμε ως πλανήτης, θα ακούσουμε ό,τι τρελλό υπάρχει σε αυτόν τον κόσμο!! Ήδη από κάποιους περιμένουμε να πέσει πλανήτης επάνω μας, ή αστεροειδής....άλλοι ότι θα λιώσουν οι πάγοι και θα πνιγούμε...κλπ. Ήδη κάποιοι καταστροφολόγοι κάνουν χρυσές δουλειές με πωλήσεις βιβλίων, ενώ άλλοι σπεύδουν να τα οικονομήσουν σκηνοθετώντας ταινίες. Μόνο από περιέργεια να δω τι έχουν βάλει στο μυαλό τους, θα πάω να δω στο σινεμά τη ταινία που αφορά το 2012. Θα περάσει και αυτό,άντε να δούμε τι θα σκεφτούν μετά όταν καταρρεύσει και αυτός ο μύθος. Σίγουρα είναι αλήθεια ότι κάτι θα γίνει προς το τέλος του 2012 σύμφωνα με τους Μάγια, μα δεν είναι απαραίτητο ότι θα χαλάσει το σύμπαν!!  Καλά...φαντάζεστε τι έχει να γίνει στα σουπερμάρκετ παραμονές της "καταστροφής";;; θα αδειάσουν τα ράφια!!! Λες και αν καταστραφεί ο πλανήτης, θα μας σώσουν οι προμήθειες!! Εγώ λέω να το εκμεταλλευτούμε αλλιώς!!! να πλημμυρίσουμε τα κόκκινα σπίτια!! Τα κορίτσια γνωρίζοντας πλέον πως τα λεφτά που θα κερδίσουν εκείνες τις μέρες στην ουσία μετά από μια καταστροφή δε θα σημαίνουν τίποτα, θα υπάρχει ελεύθερη είσοδος!!
:fuck1: :knockinb: .....γιατί χανόμαστε ρεεεε!!!!  :helpplea:

ΑΡΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
6
καλά αυτές τις παπαρολογιες τις άκουγε και η προ γιαγιά μου η γιαγιά μου η μαμά μου και τώρα εγώ ξέχασα να βάλω τους παππούδες μου :2funny:

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Ομπρός οι πιστοί (εσείς οι ...άπιστοι μην δώσετε σημασία) να πάρετε δάνεια με έναρξη αποπληρωμής το 2013. Ομπρός!
Επίσης απέναντι μένει μία κυρία που έχω κάνει κάποιες σκέψεις γι αυτήν...να της θυμίσω πως "τώρα που ο κόσμος χάνεται δεν υπάρχει χώρος για πουριτανισμούς...γύρνα;"

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Παντως και τα φυλλα της τραπουλας φτανουν μεχρι το 13 αν προσεξετε

J(BAΛΕΣ)=11

Q(NTAMA)=12

K(ΡΙΓΑΣ)=13

Y.Γ Αραγε αυτο το Κ(Βασιλιας) τι να συμβολιζει)

arcans78

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2010
Like
1
Πόντοι
1
Ελα ρε φιλε καλα ειμαι!!
Εσυ ολα καλα;
ολα καλα ρε φραντζεσκο.αν και η αληθεια οτι και εγω ψιλοχαθηκα τωρα τελευταια.
αλλα και εσενα καιρο ειχα να σε πετυχω μεσα στο σαιτ.
τι λεει η ζακυνθος ρε? γαμας κανενα μουνι? τι γινετε?

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
ολα καλα ρε φραντζεσκο.αν και η αληθεια οτι και εγω ψιλοχαθηκα τωρα τελευταια.
αλλα και εσενα καιρο ειχα να σε πετυχω μεσα στο σαιτ.
τι λεει η ζακυνθος ρε? γαμας κανενα μουνι? τι γινετε?
Μπαααα τωρα τιποτα(νεκρα η Ζακυνθος),αν δεν πιασει καλοκαιρι
ειχα αναβει ομως πριν κανα μηνα Θεσσαλονικη και γαμησα!!!
Με ξεναγησε ο Γαμαικανος!! :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:
Εσυ τι λεει η Σερρες!!

arcans78

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2010
Like
1
Πόντοι
1
Μπαααα τωρα τιποτα(νεκρα η Ζακυνθος),αν δεν πιασει καλοκαιρι
ειχα αναβει ομως πριν κανα μηνα Θεσσαλονικη και γαμησα!!!
Με ξεναγησε ο Γαμαικανος!! :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:
Εσυ τι λεει η Σερρες!!
σοβαρα μιλας ρε?
και γιατι δεν με πηρε ρε τηλεφωνο ο μαλακας ο γαμαικανος να μου πει τιποτα?
πολυ μαλακας ειναι :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
σοβαρα μιλας ρε?
και γιατι δεν με πηρε ρε τηλεφωνο ο μαλακας ο γαμαικανος να μου πει τιποτα?
πολυ μαλακας ειναι :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Ναι ρε σου λεω!!Με το αυτοκινητο του πηγαμε για καμια ωριτσα,τσαρκα στου Βαρδαρη και στον Μυλο!!!
Καλα τα περασαμε!!

arcans78

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2010
Like
1
Πόντοι
1
Ναι ρε σου λεω!!Με το αυτοκινητο του πηγαμε για καμια ωριτσα,τσαρκα στου Βαρδαρη και στον Μυλο!!!
Καλα τα περασαμε!!
θα τον παρω αυριο το μαλακα το γαμαικανο τηλεφωνο και θα τον γαμησω που δεν μου ειπε τιποτα.
καλα δεν σου ειπε ο μαλακας οτι μιλαει μαζι μου?

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ρε αρκανς,θα γραψεις τιποτα ον τοπικ ετσι για αλλαγη? :2funny:

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
θα τον παρω αυριο το μαλακα το γαμαικανο τηλεφωνο και θα τον γαμησω που δεν μου ειπε τιποτα.
καλα δεν σου ειπε ο μαλακας οτι μιλαει μαζι μου?
Ναι μου το ειπε!!Ενταξει ρε και οι Σερρες δεν ειναι κοντα στην Θεσσαλονικη,τι θελες
να ερχομασταν στις Σερρες να σε παρουμε;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom