Νέα

Επικίνδυνοι σκύλοι χωρίς φίμωτρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα erevnitis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 56K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Zeus07

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2020
Κριτικές
2
Like
589
Πόντοι
81
διαβασα για το περιστατικο και πραγματικα απορεις,σου μοιαζει σαν μακρινο σοκαριστικο παραμυθι που πιστευεις ποτε δε θα συμβει ,αλλα,που μπορει να συμβει στον καθενα μας.Η γυναικα ηταν στην αυλη της,εφτιαχνε τον κηπο,οπως ο καθενας μας οταν εχει μερακι και ορεξη,βρηκαν τα σκυλια την πορτα ανοιχτη λεει,μπηκαν μεσα και την εφαγαν.Τι στο πεος;γιατι;αποριας αξιο το ολο γεγονος

aunanisths

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2023
Like
889
Πόντοι
81
38 το επιτρέπουν . Άρα 12 δεν έχουν open carry .

1702252142120.png

Είναι αρκετά δήθεν θέμα.Αν είναι με άδεια, χωρίς άδεια, αν είναι state ή αν είναι territory, αν έχει state-wide ban στο open carry, αν έχει μέσα κάποια counties που το επιτρέπουν, αν έχει κάποια που το απαγορεύουν και τον πούτσο κλαίγαμε και το μουνί χτενίζαμε. Θα πονοκεφαλιάσουμε να τα αναλύουμε νυχτιάτικα. Εγώ μιλάω για την 4αδα που βλέπεις δεξιά. 5 αν βάλεις το DC μέσα.

aunanisths

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2023
Like
889
Πόντοι
81
Γενικώς εκτρέφονται "σκυλιά πολέμου" στην Ουγγαρία.
1702253270831.png

Εμένα πάντα με συναρπάζει το γεγονός πως ούτε τα 40 χρόνια κομμουνισμού δεν κατάφεραν να βγάλουν τον πούτσο από το μυαλό της ουγγαρέζας.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.709
Πόντοι
6.536
Ενημερωτικά τελείως, το μέλος που με ανέφερε, το έχω στη λίστα αγνόησης.
Ο μόνος λόγος ύπαρξής του εδώ, είναι να ασχολείται μαζί μου.
Στο λονδίνο και το βερολίνο που λέει , αν έχει πάει για καμιά χαμαλοδουλειά, αγράμματου υπαλλήλου του πάτου
(δεν περιμένεις να είναι κανένας ceo , ούτε γενικό λύκειο δεν έχει τελειώσει)
σε τίποτε γκέτο θα πήγε , τη μία και μοναδική φορά , όπου το χειρότερο κοπρόσκυλο ήταν ο ίδιος.
Σιγά μην ασχολούμαστε μαζί σου συνέχεια οδοντοτεχνίτη....
Θα σε απογοητεύσω αλλά έπεσες πολύ έξω....
Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια λέγανε οι παλαιότεροι....

Είναι ignore και με διαβάζεις μια χαρά πιθηκάκο....

:confused::confused::confused:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.709
Πόντοι
6.536
Αχ,να κάνω μια πρόταση ..να βρεθούμε οι 3 μας μπας και τα βρείτε;Θα κάνω τον διαιτητή ..μπορείτε να κάνετε ότι θέλετε πάνω μου!!!χααχαχα!!
Μην λές τέτοια ρε Τζοανάκι....
Δεν πάει με γυναίκες ο συγκεκριμένος....

Τι να έρθει να κάνει?

:confused:

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
28.848
Πόντοι
11.146
Ο σκύλος έχει και κάτι άλλο που δεν πρόκειται ποτέ ούτε ο καλύτερος εκπαιδευτής να του το χαλιναγωγήσει, το ζωώδες ένστικτο που εμείς οι άνθρωποι δεν μπορούμε να το καταλάβουμε γιατί δεν το έχουμε. Μπορεί ένας σκύλος να είναι εκπαιδευμένος άρτια και μια μέρα να επιτεθεί αψυχολογητα για κάτι που εκείνος θεώρησε ότι τον απειλεί η τον εκνευρίζει. Σε αυτούς που λένε ο σκύλος είναι καθρέπτης του αφεντικού του ίσως και να έχουν δίκιο αλλά ποιος σου εγγυάται ότι το αφεντικό έχει σωας τας φρένας κ δεν δέρνει το σκύλο η δε τον κακομεταχειρίζεται η δε τον βάζει να τον γαμησει ξέρω γω. Όλα αυτά παίζουν με τόσους ψυχανωμαλους που κυκλοφορούν εκεί έξω. Κάποτε ήρθε μια γυναίκα που λόγω της δουλειάς μου πιάσαμε κουβέντα και μου έλεγε για τον πρώην άντρα της, γνωστό και ευηποληπτο μαγαζατορα της περιοχής, άντε με το μαλακα που με έβαζε και με γαμουσε ο σκύλος για να φτιαχτεί! Υπόψιν κάθε μέρα πήγαινα και αγόραζα προϊόντα φτιαγμένα απτά χέρια του..Δεν ξαναπήγα ποτέ
...μαγκα μου, και τυχερη ηταν που ο αντρας της δν ηταν μελος σε κανα ιππικο ομιλο :2funny::2funny::2funny:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.709
Πόντοι
6.536

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.709
Πόντοι
6.536
Με κούρασε ο οδοντοτεχνίτης.....
Πάω να την ξαναπέσω.....

:confused:

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.390
Πόντοι
456
Κοίτα, ο σκύλος γενικά έχει μυαλό 3χρονου παιδιού περίπου. Μόνο που σ'αυτήν την περίπτωση έχεις ένα 3χρονο οπλισμένο με αλυσοπρίονο. Έχω ακούσει ένα σωρό απ'αυτές τις μαλακισμένες shitbull moms εκεί να βγάζουν 500 δικαιολογίες του κώλου γι'αυτά της φάσης "δεν φταίει το σκυλί, έφταιγα εγώ που του πάτησα την ουρά και παραβίασα το non aggression principle και μου λείπει κομμάτι από το μπούτι τώρα". Δεν ξέρω τι μαζοχισμός είναι. Δηλαδή, πάρε χριστιανή μου λιγότερο άσχημη ράτσα που δεν φτιάχτηκε από ψυχάκηδες εγκληματίες άγγλους για να σκοτώνουν στο ρινγκ άλλους σκύλους.
Πες τα, γιατί κάποιοι δεν καταλαβαίνουν εδώ μέσα.
Ούτε ψυχιάτρους-ψυχολόγους και τις έρευνες δεν πιστεύουν, για πολλή "λύσσα" μιλάμε...

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.390
Πόντοι
456
Ποιμενικά γράφει το ρεπορτάζ. Ξέφυγαν από την αυλή και μετά επιτέθηκαν στη γυναίκα αυτή.
Γιατί, τα ποιμενικά δεν ανήκουν στις περίεργες ράτσες; Μέσα σε αυλή σπιτιού;
Φίλε, μιλάμε για δεκάδες παρόμοια συμβάντα και δεν ξέρω κι εγώ πόσοι έχουν δαγκωθεί μόνο.
Κάποια στιγμή πρέπει να το πάρουμε απόφαση, 4-5 ράτσες θα πρέπει να απαγορευτούν.
Τέλος.

BestNotGeorge

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2023
Like
1.135
Πόντοι
206
Φίλε, μιλάμε για δεκάδες παρόμοια συμβάντα και δεν ξέρω κι εγώ πόσοι έχουν δαγκωθεί μόνο.
Κάποια στιγμή πρέπει να το πάρουμε απόφαση, 4-5 ράτσες θα πρέπει να απαγορευτούν.
Τέλος.
Δεν φταίνε οι ράτσες
Τα αφεντικά φταίνε

Δαγκώνει το αφεντικό ? Δαγκώνει και ο σκύλος.
Ψυχούλα το αφεντικό ? Ψυχούλα και ο σκύλος.

Βγαίνουνε και κάποια σκυλιά με ψυχολογικά προβλήματα. Συνήθως φταίει το αφεντικό και πάλι.
Εχω πετύχει λουλού να δαγκώνει το αφεντικό της.

Τα σκυλιά μπορούν να γίνουν ρομπότ.
Ασχημο δεν μου αρέσει.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.897
Πόντοι
6.256
Τέλος.
Δεν εχουμε αμφιβολιες οτι το κρατος δε δινει δεκάρα για την ασφαλεια των πολιτων,

Τρελλη σε τουριστικο μερος της κορινθιας εδω και τρια χρονια εχει περιπου πενηντα σκυλιά και εντελως ελςυθερα , βεβαια σε εκεινο το δρομο δεν παει κανεις με ποδηλατο μηχανακι, πεζος, μονο με αμαξι με κλειστα παραθυρα, διαφορα σκυλια κοπροι κλπ.
Αστυνομια παραπεμπει στο δήμο, δημος δεν ασχοληται, φετος μαζευτηκαν υπογραφες για να πανε εισαγγελέα και βλεπουμε.
Να ξερετε οτι οι ζωοφιλοι οι ρομά οι λάθρο οι λοατκι κλπ εχουν ασυλία,
Οι ελληνες σε διωγμό,
Εχετε το νου σας γενικως,

Ελα βλαμενε, ρωτα τι ψήφισα

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.676
Πόντοι
2.356
Τέλος.
Όχι, τα ποιμενικά δεν είναι περίεργη ράτσα. Ποιμενικό είναι και το λυκόσκυλο και το μαλινουά και το κολεϊ και ο λευκός ελληνικός και ο κλασσικός Ελληνικός ποιμενικός και τα 8 στα 10 αδέσποτα που βλέπει κανεις δεξιά κι αριστερά.
Τα οποία δεν ορμάνε σε όποιον βρίσκουν στο δρόμο τους ούτε εκπαιδευονται για κυνομαχιες.
Επειδή διάβασα απίστευτες ηλιθιότητες σε αυτό το τοπικ, στη Νεοχωρούδα έγινε το τραγικό γεγονός. Ένα χωριό στο δρομο για Κιλκίς. Κοντά στο Ωραιόκαστρο. Σε κάθε ελληνικό χωριό θα βρεις ποιμενικά στις αυλές των σπιτιών κι ένα σωρό αδέσποτα να περιφέρονται στους δρόμους. Κρατάνε οι τσοπαναραιοι όσα θέλουν από κάθε γέννα και τα υπόλοιπα στο δρόμο. Το γιατί αυτά έφυγαν από την αυλή τους και επιτέθηκαν στην άτυχη γυναίκα δεν το ξέρω. Είναι εξαιρετικά σπάνιο τα ποιμενικά να δείχνουν επιθετικότητα οταν δεν προστατεύουν κάτι. Το χώρο τους ή το κοπάδι τους. Τα ελληνικά δεν εκπαιδεύονται κιόλας για φύλαξη και επιθέσεις και ότι ανάλογο φαντάζεται ο καθένας. Έχουν πολύ ιδιαίτερο χαρακτήρα που δε χωράει ιδιαίτερη εκπαίδευση. Αν ειχαν δείξει προβληματική συμπεριφορά σκύλοι και ιδιοκτητης οι χωριανοί το ξέρουν κι η αστυνομία θα το μάθει πανευκολα.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.390
Πόντοι
456
Όχι, τα ποιμενικά δεν είναι περίεργη ράτσα. Ποιμενικό είναι και το λυκόσκυλο και το μαλινουά και το κολεϊ και ο λευκός ελληνικός και ο κλασσικός Ελληνικός ποιμενικός και τα 8 στα 10 αδέσποτα που βλέπει κανεις δεξιά κι αριστερά.
Τα οποία δεν ορμάνε σε όποιον βρίσκουν στο δρόμο τους ούτε εκπαιδευονται για κυνομαχιες.
Επειδή διάβασα απίστευτες ηλιθιότητες σε αυτό το τοπικ, στη Νεοχωρούδα έγινε το τραγικό γεγονός. Ένα χωριό στο δρομο για Κιλκίς. Κοντά στο Ωραιόκαστρο. Σε κάθε ελληνικό χωριό θα βρεις ποιμενικά στις αυλές των σπιτιών κι ένα σωρό αδέσποτα να περιφέρονται στους δρόμους. Κρατάνε οι τσοπαναραιοι όσα θέλουν από κάθε γέννα και τα υπόλοιπα στο δρόμο. Το γιατί αυτά έφυγαν από την αυλή τους και επιτέθηκαν στην άτυχη γυναίκα δεν το ξέρω. Είναι εξαιρετικά σπάνιο τα ποιμενικά να δείχνουν επιθετικότητα οταν δεν προστατεύουν κάτι. Το χώρο τους ή το κοπάδι τους. Τα ελληνικά δεν εκπαιδεύονται κιόλας για φύλαξη και επιθέσεις και ότι ανάλογο φαντάζεται ο καθένας. Έχουν πολύ ιδιαίτερο χαρακτήρα που δε χωράει ιδιαίτερη εκπαίδευση. Αν ειχαν δείξει προβληματική συμπεριφορά σκύλοι και ιδιοκτητης οι χωριανοί το ξέρουν κι η αστυνομία θα το μάθει πανευκολα.
Για να το πω αλλιώς:
Οποιαδήποτε ράτσα έχει σκοτώσει άνθρωπο ή υπάρχει ιστορικό πολλών επιθέσεων, θα πρέπει να μπει σε black list.
Μπορούμε να ζήσουμε και χωρίς αυτές τις ράτσες.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.671
Πόντοι
6.946
Για να το πω αλλιώς:
Οποιαδήποτε ράτσα έχει σκοτώσει άνθρωπο ή υπάρχει ιστορικό πολλών επιθέσεων, θα πρέπει να μπει σε black list.
Ή όποια σκυλιά ξεφεύγουν από τα όρια άμυνας ενός ΜΕΣΟΥ ανθρώπου, ΔΕΝ θα έπρεπε να επιτρέπονται ΠΟΥΘΕΝΑ παρά μόνον σε ΚΛΕΙΣΤΕΣ φυλασσόμενες εγκαταστάσεις/χώρους.

Και όχι, δεν επιθυμώ ευθανασία του σκύλου, αλλά του ιδιοκτήτη, να δούμε μετά πόσο προσεκτικός θα γίνει ο κάθε μακάκας με τον σκύλο του.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.676
Πόντοι
2.356
Για να το πω αλλιώς:
Όπως και να το πεις η αλήθεια είναι πως οι ποιμενικοί είναι σκύλοι εργασίας. Έχει καταγραφεί θάνατος γυναίκας από το λαμπραντόρ της. Που είναι κλασσικό σκυλί συντροφιάς, ανίχνευσης ναρκωτικών, οδήγησης τυφλών, εύρεσης αποκλεισμένων σε φυσικές καταστροφές και κυνηγόσκυλο. Να το απαγορεψουμε και αυτό;
Υπάρχουν κάποιες φυλές που έχουν βελτιωθεί για να έχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Να δεχθώ ότι δεν είναι για το μέσο ιδιοκτήτη η κατοχή τους και δε θα πρέπει να επιτρέπεται. Και να τιμωρείται αυστηρά η απείθεια στο νόμο.
Στην Αγγλία προχωρούν τώρα σε πρόγραμμα ευθανασίας μιας συγκεκριμένης φυλής. Ενός υποείδους της για την ακρίβεια. Λόγω πολλαπλών επιθέσεων.
Αυτό όμως δε σημαίνει ότι ο καθένας μας δεν πρέπει να σέβεται τα όρια του κάθε σκύλου, ακόμα κι αν μιλάμε για μαλτεζακι.

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
74.649
Πόντοι
12.056
Για να το πω αλλιώς:
δεν ειναι θεμα ρατσας αλλα εκπαιδευσης του

aunanisths

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2023
Like
889
Πόντοι
81

Stories

Νέο!

Stories