tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 18.944
- Πόντοι
- 3.656
Μόνο που δεν έχει πάει ποτέ του.Στα αρχιδια μου τι λέει ο δουσης
εγώ εμπιστεύομαι για Κολομβία τον δικηγόρο της καρδιάς μας
Τα ξέρει καλύτερα από ολους
Μόνο που δεν έχει πάει ποτέ του.Στα αρχιδια μου τι λέει ο δουσης
εγώ εμπιστεύομαι για Κολομβία τον δικηγόρο της καρδιάς μας
Τα ξέρει καλύτερα από ολους
Ε τότε άμα είναι έτσι , κ εγώ μαλωμενος είμαι με αυτά τα καλοπαιδαΑχ,να κάνω μια πρόταση ..να βρεθούμε οι 3 μας μπας και τα βρείτε;Θα κάνω τον διαιτητή ..μπορείτε να κάνετε ότι θέλετε πάνω μου!!!χααχαχα!!
Να βρούμε τι ; Μιλάμε για άτομα που κρέμονται από τα @@ άλλων και δεν έχουν το ελάχιστο ψήγμαΑχ,να κάνω μια πρόταση ..να βρεθούμε οι 3 μας μπας και τα βρείτε;
Γίνε ρομαντικόςΜόνο που δεν έχει πάει ποτέ του.
Χιλιοι καλοί χωράνε!!Ε τότε άμα είναι έτσι , κ εγώ μαλωμενος είμαι με αυτά τα καλοπαιδα
Ε τότε άμα είναι έτσι , κ εγώ μαλωμενος είμαι με αυτά τα καλοπαιδα
Γίνε ρομαντικός
Σημασία έχει ότι επιθυμεί κ αγαπάει εκεί κ οφείλουμε να σεβαστούμε εμείς οι υπόλοιποι την επιθυμία του
Στηρίζουμε ταξίδι του δικηγορου της καρδιάς μας
Μουνοχοφαης είσαι τελικάΜε εμένα δεν είσαι ! Τα καλύτερα λέω για σένα !
Φάτην .
...στο μπου είμαστε, μην τα παίρνεις όλα σοβαρά ...ελα τωρα να οργανώσουμε την παρτουζιτσα συμφιλιώσηςΝα βρούμε τι ; Μιλάμε για άτομα που κρέμονται από τα @@ άλλων και δεν έχουν το ελάχιστο ψήγμα
αξιοπρέπειας να δεχτούν ότι άλλοι τους έχουν γραμμένους στα @@ τους.
Το μόνο ελαφρυντικό τους, ότι το σύνολο των ανθρώπων που τους έχει γραμμένους, είναι η ανθρωπότητα ....
οπότε ίσως προσπαθούν να αποκτήσουν ύπαρξη .... προς ζημία της ανθρωπότητος όμως ....
Φοβάται τα αεροπλάναΜαζί σου. Το έχω πει ότι τον συμπαθώ. Με αυτά που ψηφίζει και υποστηρίζει όμως .... άστεγο τον βλέπω ....
και μπορεί να πάψουν να έρχονται πτήσεις στην ελλάδα ...
Να πρέπει να πάει με τουκ τουκ στη βουλγαρία για να πάρει πτήση για μποκοτά !
...μη χασεις ευκαιρια για παρτουζαΧιλιοι καλοί χωράνε!!
Ρε γαμοτω,τοσοι έδω μεσα,λεω κάποιοι θα ψηθούν,τπτ νέκρα!Α στο καλό αποχωρώ χαχαχα!!...μη χασεις ευκαιρια για παρτουζα
Και ένας ρομά που πούλαγε λουλούδια , μου είχε πει ότι φοβάται τα γρήγορα αμάξια , γιαυτό δεν παίρνει πόρσε.Φοβάται τα αεροπλάνα
Κ πρέπει να τον στηρίξουμε .........
Ο σκύλος έχει και κάτι άλλο που δεν πρόκειται ποτέ ούτε ο καλύτερος εκπαιδευτής να του το χαλιναγωγήσει, το ζωώδες ένστικτο που εμείς οι άνθρωποι δεν μπορούμε να το καταλάβουμε γιατί δεν το έχουμε. Μπορεί ένας σκύλος να είναι εκπαιδευμένος άρτια και μια μέρα να επιτεθεί αψυχολογητα για κάτι που εκείνος θεώρησε ότι τον απειλεί η τον εκνευρίζει. Σε αυτούς που λένε ο σκύλος είναι καθρέπτης του αφεντικού του ίσως και να έχουν δίκιο αλλά ποιος σου εγγυάται ότι το αφεντικό έχει σωας τας φρένας κ δεν δέρνει το σκύλο η δε τον κακομεταχειρίζεται η δε τον βάζει να τον γαμησει ξέρω γω. Όλα αυτά παίζουν με τόσους ψυχανωμαλους που κυκλοφορούν εκεί έξω. Κάποτε ήρθε μια γυναίκα που λόγω της δουλειάς μου πιάσαμε κουβέντα και μου έλεγε για τον πρώην άντρα της, γνωστό και ευηποληπτο μαγαζατορα της περιοχής, άντε με το μαλακα που με έβαζε και με γαμουσε ο σκύλος για να φτιαχτεί! Υπόψιν κάθε μέρα πήγαινα και αγόραζα προϊόντα φτιαγμένα απτά χέρια του..Δεν ξαναπήγα ποτέΚοίτα, ο σκύλος γενικά έχει μυαλό 3χρονου παιδιού περίπου. Μόνο που σ'αυτήν την περίπτωση έχεις ένα 3χρονο οπλισμένο με αλυσοπρίονο. Έχω ακούσει ένα σωρό απ'αυτές τις μαλακισμένες shitbull moms εκεί να βγάζουν 500 δικαιολογίες του κώλου γι'αυτά της φάσης "δεν φταίει το σκυλί, έφταιγα εγώ που του πάτησα την ουρά και παραβίασα το non aggression principle και μου λείπει κομμάτι από το μπούτι τώρα". Δεν ξέρω τι μαζοχισμός είναι. Δηλαδή, πάρε χριστιανή μου λιγότερο άσχημη ράτσα που δεν φτιάχτηκε από ψυχάκηδες εγκληματίες άγγλους για να σκοτώνουν στο ρινγκ άλλους σκύλους.
Ωω να σου γαμησω!!Ο σκύλος έχει και κάτι άλλο που δεν πρόκειται ποτέ ούτε ο καλύτερος εκπαιδευτής να του το χαλιναγωγήσει, το ζωώδες ένστικτο που εμείς οι άνθρωποι δεν μπορούμε να το καταλάβουμε γιατί δεν το έχουμε. Μπορεί ένας σκύλος να είναι εκπαιδευμένος άρτια και μια μέρα να επιτεθεί αψυχολογητα για κάτι που εκείνος θεώρησε ότι τον απειλεί η τον εκνευρίζει. Σε αυτούς που λένε ο σκύλος είναι καθρέπτης του αφεντικού του ίσως και να έχουν δίκιο αλλά ποιος σου εγγυάται ότι το αφεντικό έχει σωας τας φρένας κ δεν δέρνει το σκύλο η δε τον κακομεταχειρίζεται η δε τον βάζει να τον γαμησει ξέρω γω. Όλα αυτά παίζουν με τόσους ψυχανωμαλους που κυκλοφορούν εκεί έξω. Κάποτε ήρθε μια γυναίκα που λόγω της δουλειάς μου πιάσαμε κουβέντα και μου έλεγε για τον πρώην άντρα της, γνωστό και ευηποληπτο μαγαζατορα της περιοχής, άντε με το μαλακα που με έβαζε και με γαμουσε ο σκύλος για να φτιαχτεί! Υπόψιν κάθε μέρα πήγαινα και αγόραζα προϊόντα φτιαγμένα απτά χέρια του..Δεν ξαναπήγα ποτέ
Αυτή ήταν ας πούμε γυναίκα με ειδικές αναγκεςΩω να σου γαμησω!!
Καλη ανωμαλαρα και αυτη που καθοταν και τον ετρωγε απο τον σκυλο.
Ναι και θα το παραδεχοταν αυτήν έτσι στην ψυχρά κάτι τέτοιοΩω να σου γαμησω!!
Καλη ανωμαλαρα και αυτη που καθοταν και τον ετρωγε απο τον σκυλο.
Γεια σου καυλιάρα Jo! Καυληνύχτα!.. εύχομαι να παψουν τέτοια τραγικά συμβάντα..μπορεί να γελάσαμε, λογικο οταν γίνονται παρεακια σε κάποια συζήτηση, αλλά πραγματικά φρίκαρα με την γυναίκα, θα μπορούσε ο οποιοδήποτε να ήταν στην θέση της..
Την καληνύχτα μου!