Νέα

Επικίνδυνοι σκύλοι χωρίς φίμωτρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα erevnitis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 56K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
18.944
Πόντοι
3.656

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.024
Πόντοι
22.266
Αχ,να κάνω μια πρόταση ..να βρεθούμε οι 3 μας μπας και τα βρείτε;Θα κάνω τον διαιτητή ..μπορείτε να κάνετε ότι θέλετε πάνω μου!!!χααχαχα!!
Ε τότε άμα είναι έτσι , κ εγώ μαλωμενος είμαι με αυτά τα καλοπαιδα:confused:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
18.944
Πόντοι
3.656
Αχ,να κάνω μια πρόταση ..να βρεθούμε οι 3 μας μπας και τα βρείτε;
Να βρούμε τι ; Μιλάμε για άτομα που κρέμονται από τα @@ άλλων και δεν έχουν το ελάχιστο ψήγμα
αξιοπρέπειας να δεχτούν ότι άλλοι τους έχουν γραμμένους στα @@ τους.
Το μόνο ελαφρυντικό τους, ότι το σύνολο των ανθρώπων που τους έχει γραμμένους, είναι η ανθρωπότητα ....
οπότε ίσως προσπαθούν να αποκτήσουν ύπαρξη .... προς ζημία της ανθρωπότητος όμως ....

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.024
Πόντοι
22.266
Μόνο που δεν έχει πάει ποτέ του.
Γίνε ρομαντικός
Σημασία έχει ότι επιθυμεί κ αγαπάει εκεί κ οφείλουμε να σεβαστούμε εμείς οι υπόλοιποι την επιθυμία του
Στηρίζουμε ταξίδι του δικηγορου της καρδιάς μας

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
18.944
Πόντοι
3.656
Γίνε ρομαντικός
Σημασία έχει ότι επιθυμεί κ αγαπάει εκεί κ οφείλουμε να σεβαστούμε εμείς οι υπόλοιποι την επιθυμία του
Στηρίζουμε ταξίδι του δικηγορου της καρδιάς μας

Μαζί σου. Το έχω πει ότι τον συμπαθώ. Με αυτά που ψηφίζει και υποστηρίζει όμως .... άστεγο τον βλέπω ....
και μπορεί να πάψουν να έρχονται πτήσεις στην ελλάδα ...
Να πρέπει να πάει με τουκ τουκ στη βουλγαρία για να πάρει πτήση για μποκοτά !

Sexyjoanna

Call-Girl
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
164.972
Να βρούμε τι ; Μιλάμε για άτομα που κρέμονται από τα @@ άλλων και δεν έχουν το ελάχιστο ψήγμα
αξιοπρέπειας να δεχτούν ότι άλλοι τους έχουν γραμμένους στα @@ τους.
Το μόνο ελαφρυντικό τους, ότι το σύνολο των ανθρώπων που τους έχει γραμμένους, είναι η ανθρωπότητα ....
οπότε ίσως προσπαθούν να αποκτήσουν ύπαρξη .... προς ζημία της ανθρωπότητος όμως ....
...στο μπου είμαστε, μην τα παίρνεις όλα σοβαρά ...ελα τωρα να οργανώσουμε την παρτουζιτσα συμφιλιώσης

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.024
Πόντοι
22.266
Μαζί σου. Το έχω πει ότι τον συμπαθώ. Με αυτά που ψηφίζει και υποστηρίζει όμως .... άστεγο τον βλέπω ....
και μπορεί να πάψουν να έρχονται πτήσεις στην ελλάδα ...
Να πρέπει να πάει με τουκ τουκ στη βουλγαρία για να πάρει πτήση για μποκοτά !
Φοβάται τα αεροπλάνα
Κ πρέπει να τον στηρίξουμε .........
Φοβάται κ την δικιά του εδώ

Που χάθηκε σήμερα διότι έχει κ αυτές τις μέρες τα γενέθλια του

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
18.944
Πόντοι
3.656

Bratan2024

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
910
Πόντοι
81
Κοίτα, ο σκύλος γενικά έχει μυαλό 3χρονου παιδιού περίπου. Μόνο που σ'αυτήν την περίπτωση έχεις ένα 3χρονο οπλισμένο με αλυσοπρίονο. Έχω ακούσει ένα σωρό απ'αυτές τις μαλακισμένες shitbull moms εκεί να βγάζουν 500 δικαιολογίες του κώλου γι'αυτά της φάσης "δεν φταίει το σκυλί, έφταιγα εγώ που του πάτησα την ουρά και παραβίασα το non aggression principle και μου λείπει κομμάτι από το μπούτι τώρα". Δεν ξέρω τι μαζοχισμός είναι. Δηλαδή, πάρε χριστιανή μου λιγότερο άσχημη ράτσα που δεν φτιάχτηκε από ψυχάκηδες εγκληματίες άγγλους για να σκοτώνουν στο ρινγκ άλλους σκύλους.
Ο σκύλος έχει και κάτι άλλο που δεν πρόκειται ποτέ ούτε ο καλύτερος εκπαιδευτής να του το χαλιναγωγήσει, το ζωώδες ένστικτο που εμείς οι άνθρωποι δεν μπορούμε να το καταλάβουμε γιατί δεν το έχουμε. Μπορεί ένας σκύλος να είναι εκπαιδευμένος άρτια και μια μέρα να επιτεθεί αψυχολογητα για κάτι που εκείνος θεώρησε ότι τον απειλεί η τον εκνευρίζει. Σε αυτούς που λένε ο σκύλος είναι καθρέπτης του αφεντικού του ίσως και να έχουν δίκιο αλλά ποιος σου εγγυάται ότι το αφεντικό έχει σωας τας φρένας κ δεν δέρνει το σκύλο η δε τον κακομεταχειρίζεται η δε τον βάζει να τον γαμησει ξέρω γω. Όλα αυτά παίζουν με τόσους ψυχανωμαλους που κυκλοφορούν εκεί έξω. Κάποτε ήρθε μια γυναίκα που λόγω της δουλειάς μου πιάσαμε κουβέντα και μου έλεγε για τον πρώην άντρα της, γνωστό και ευηποληπτο μαγαζατορα της περιοχής, άντε με το μαλακα που με έβαζε και με γαμουσε ο σκύλος για να φτιαχτεί! Υπόψιν κάθε μέρα πήγαινα και αγόραζα προϊόντα φτιαγμένα απτά χέρια του..Δεν ξαναπήγα ποτέ

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.024
Πόντοι
22.266
Έπρεπε αυτά τα σκυλιά που σκότωσαν την κοπέλα να ήταν στο Βιετνάμ
Παναγίτσες θα ήταν :confused:

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.502
Πόντοι
9.931
Ο σκύλος έχει και κάτι άλλο που δεν πρόκειται ποτέ ούτε ο καλύτερος εκπαιδευτής να του το χαλιναγωγήσει, το ζωώδες ένστικτο που εμείς οι άνθρωποι δεν μπορούμε να το καταλάβουμε γιατί δεν το έχουμε. Μπορεί ένας σκύλος να είναι εκπαιδευμένος άρτια και μια μέρα να επιτεθεί αψυχολογητα για κάτι που εκείνος θεώρησε ότι τον απειλεί η τον εκνευρίζει. Σε αυτούς που λένε ο σκύλος είναι καθρέπτης του αφεντικού του ίσως και να έχουν δίκιο αλλά ποιος σου εγγυάται ότι το αφεντικό έχει σωας τας φρένας κ δεν δέρνει το σκύλο η δε τον κακομεταχειρίζεται η δε τον βάζει να τον γαμησει ξέρω γω. Όλα αυτά παίζουν με τόσους ψυχανωμαλους που κυκλοφορούν εκεί έξω. Κάποτε ήρθε μια γυναίκα που λόγω της δουλειάς μου πιάσαμε κουβέντα και μου έλεγε για τον πρώην άντρα της, γνωστό και ευηποληπτο μαγαζατορα της περιοχής, άντε με το μαλακα που με έβαζε και με γαμουσε ο σκύλος για να φτιαχτεί! Υπόψιν κάθε μέρα πήγαινα και αγόραζα προϊόντα φτιαγμένα απτά χέρια του..Δεν ξαναπήγα ποτέ
Ωω να σου γαμησω!!:embarrased::confused::new_shocked:
Καλη ανωμαλαρα και αυτη που καθοταν και τον ετρωγε απο τον σκυλο.

Sexyjoanna

Call-Girl
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
164.972
.. εύχομαι να παψουν τέτοια τραγικά συμβάντα..μπορεί να γελάσαμε, λογικο οταν γίνονται παρεακια σε κάποια συζήτηση, αλλά πραγματικά φρίκαρα με την γυναίκα, θα μπορούσε ο οποιοσδήποτε να ήταν στην θέση της..
Την καληνύχτα μου!

Bratan2024

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
910
Πόντοι
81

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.101
Πόντοι
506

Bratan2024

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
910
Πόντοι
81
.. εύχομαι να παψουν τέτοια τραγικά συμβάντα..μπορεί να γελάσαμε, λογικο οταν γίνονται παρεακια σε κάποια συζήτηση, αλλά πραγματικά φρίκαρα με την γυναίκα, θα μπορούσε ο οποιοδήποτε να ήταν στην θέση της..
Την καληνύχτα μου!
Γεια σου καυλιάρα Jo! Καυληνύχτα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom