Νέα

Επικερδή χόμπι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 312
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
παντως ειτε τα δηλώσεις στην εφορια ειτε οχι,ειναι σαν να περνεις το ψωμι ενος αλλου επαγγελματος οποτε σιγουρα θα απαγορευεται.Ως ποια ΚΑΔ θα μπεις?

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.737
Πόντοι
1.706
παντως ειτε τα δηλώσεις στην εφορια ειτε οχι,ειναι σαν να περνεις το ψωμι ενος αλλου επαγγελματος οποτε σιγουρα θα απαγορευεται.Ως ποια ΚΑΔ θα μπεις?
Με το Airbnb δεν παίρνεις το ψωμί του ξενοδόχου; Σοβαρά τώρα, εγώ θα κάνω την κοινωνική πολιτική της κυβέρνησης, να ψάχνω ποιος άλλος τομέας θίγεται και ποιος όχι; Άμα στο επιτρέπει ο νόμος είσαι νόμιμος. Για ΚΑΔ και λοιπά διαδικαστικά το θεωρώ δευτερεύον ζήτημα.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Με το Airbnb δεν παίρνεις το ψωμί του ξενοδόχου; Σοβαρά τώρα, εγώ θα κάνω την κοινωνική πολιτική της κυβέρνησης, να ψάχνω ποιος άλλος τομέας θίγεται και ποιος όχι; Άμα στο επιτρέπει ο νόμος είσαι νόμιμος. Για ΚΑΔ και λοιπά διαδικαστικά το θεωρώ δευτερεύον ζήτημα.
οχι δεν ειναι παράνομο το airbnb....ομως το να κανει καποιος πχ τον ταριφα με πληρωμη,φυσικα και ειναι (λεω ενα πχ)

stakaman21

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Like
682
Πόντοι
86
-γιουτουμπ ξεχασε το, με ελληνικο κοινο δεν πληρωνει
-μικρο επενδυτης κρυπτο ξεχασε το, αν δεν εισαι σε κλειστους κυκλους χειραγωγησης κατα 99% θα χασεις

προσωπικα αυτα που βγαζω απο την καρεκλα του σπιτιου μου ειναι το affiliate marketing, μακροχρονια στοιχηματα και ποκερ
δες τα έσοδα του hayate network και θα αναθεωρησεις άμεσα

stakaman21

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Like
682
Πόντοι
86
πλήρώνεται απο donate, επισκεψιμότητα βίντεο. likes και διάφορα άλλα afflilate links... επίσης και απο δίαφορα meet up, μπλουζακια κτλ που δεν χρειάζεται να αναφέρουμε

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Όχι, εννοώ αν επιτρέπεται κανείς να το κάνει. Έχω αυτοκίνητο, βρίσκω τουρίστριες, τους δείχνω τα αξιοθέατα, τις πάω για διασκέδαση και όπου αλλού θέλουν. Για να είμαι νόμιμος, ό,τι βγάζω τα δηλώνω στην εφορεία. Θεωρούμαι ταξιτζής ή κάτι άλλο; Χρειάζομαι επαγγελματική άδεια; Αν βεβαίως ξέρεις.
Τυπε…πολυ αισιόδοξο σε βρισκω εαν νομιζεις πως τουρίστρια αλλης χωρας,θα σε βρει στο ιντερνετ,χωρις Reviews ,χωρις να ανήκεις στο Uber πχ , και να θεωρεις πως θα σε προτιμήσει…γιατι να εισαι σιγουρος,πως αυτη θα ειναι σιγουρη πως εαν προτιμήσει εναν σαν «εσενα» δεν θα χει νεφρά ΕΑΝ ξυπνήσει…:confused:

• Like
Αντιδράσεις: Nubic
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Ελαφρό καλοκαιρινό θεματάκι... Ιδέες για να κάνεις το χόμπι σου βγάζοντας και κάνα φράγκο.

-γιουτούμπερ
-ebook writer
-χειροτεχνήματα.
-φωτογράφος.
-videos. Με drone πρέπει να είναι καλή φάση.
-animator στον τουρισμό.
-διοργανωτής dating meetings. Με group στο ιντερνέτ.
-influencer πχ reviewer
-μικροεπενδυτής πχ crypto, μετοχές κλπ
-Θεματικό φόρουμ. Διαφημίσεις, affiliation
Ξεχασες να ανφερεις βασικες τεχνες, που συχνα φερνουν χρημα, οπως μουσικη, ζωγραφικη, κλπ
Το crypto και τα χρηματιστηριακα δεν τα θεωρω χομπυ, γιατι εισαι ολη μερα με τη μυτη κολλημενος σε μια οθονη και κατανταει αρρωστια. Ασε που για να γινεις πραγματικα καλος πρεπει να ασχοληθεις παρα πολυ αλλα και να διαβαζεις συνεχως ειδησεις, αναλυσεις, ανακοινωσεις εταιριων, κλπ Περισσοτερο με επαγγελμα μοιαζει

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.446
Πόντοι
2.306
Στοιχημα.

Και για να μιλησουμε σοβαρά, και όχι με άχαστο συστήματα και μαλακιες, είναι όντως επικερδές. Αλλά μόνο με αρκετά μεγάλο κεφάλαιο και σωστούς τιπστερς. Δεν υπάρχει «κάθε μέρα», υπάρχει μια-δυο φορές το μήνα σε ματς που «περιμένεις», και μπαίνεις με γερά φράγκα, σε εταιρεία που το επιτρέπει φυσικά (ξεχάστε στοιχιμαν κτλ). Ιππόδρομος επίσης αν έχεις τιπς αλλά... πολύ βρωμικο. Επίσης esports 8-12 λεπτά μπάλα, στο GT League, εκεί και αν έχει χρήμα. Διπλό 1.90 απόδοση σε ματς που βγαίνει 1-5 ξέρω γω, αλλά θέλει ποοοοοολυ πολύ πολύ πολύ πολύ δουλειά και πολύ κεφάλαιο. Είναι πχ ορισμένοι παίκτες που μπορείς να παρακολουθείς συνέχεια, οι οποίοι όταν παίζουν εναντίον συγκεκριμένων παικτών, πάνε συνέχεια νίκη/ισοπαλία. κτλ κτλ

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.737
Πόντοι
1.706
Τυπε…πολυ αισιόδοξο σε βρισκω εαν νομιζεις πως τουρίστρια αλλης χωρας,θα σε βρει στο ιντερνετ,χωρις Reviews ,χωρις να ανήκεις στο Uber πχ , και να θεωρεις πως θα σε προτιμήσει…γιατι να εισαι σιγουρος,πως αυτη θα ειναι σιγουρη πως εαν προτιμήσει εναν σαν «εσενα» δεν θα χει νεφρά ΕΑΝ ξυπνήσει…:confused:
Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί προεξοφλείς ότι όλο αυτό θα το μανατζάρω σαν ερασιτέχνης.... Εφόσον θα γίνει σε νόμιμα πλαίσια, θα πέσει οργάνωση, προώθηση και ό,τι άλλο χρειάζεται. Και στο αυτοκίνητο υπάρχουν 4 διαθέσιμες θέσεις κι όχι μία, οπότε μιλάμε για γκρουπ. Μπορεί να είναι και άρρενες στο γκρουπ. Στην ουσία διασκεδάζεις με νέες γνωριμίες και σε πληρώνουν κιόλας. Η οργάνωση ξεκινάει από ένα κανάλι στο youtube για να αποκτήσεις συμπάθεια....

(Εννοείται ότι μιλάμε για υπόθεση εργασίας)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.418
Πόντοι
12.756
Στοιχημα.

Και για να μιλησουμε σοβαρά, και όχι με άχαστο συστήματα και μαλακιες, είναι όντως επικερδές. Αλλά μόνο με αρκετά μεγάλο κεφάλαιο και σωστούς τιπστερς. Δεν υπάρχει «κάθε μέρα», υπάρχει μια-δυο φορές το μήνα σε ματς που «περιμένεις», και μπαίνεις με γερά φράγκα, σε εταιρεία που το επιτρέπει φυσικά (ξεχάστε στοιχιμαν κτλ). Ιππόδρομος επίσης αν έχεις τιπς αλλά... πολύ βρωμικο. Επίσης esports 8-12 λεπτά μπάλα, στο GT League, εκεί και αν έχει χρήμα. Διπλό 1.90 απόδοση σε ματς που βγαίνει 1-5 ξέρω γω, αλλά θέλει ποοοοοολυ πολύ πολύ πολύ πολύ δουλειά και πολύ κεφάλαιο. Είναι πχ ορισμένοι παίκτες που μπορείς να παρακολουθείς συνέχεια, οι οποίοι όταν παίζουν εναντίον συγκεκριμένων παικτών, πάνε συνέχεια νίκη/ισοπαλία. κτλ κτλ
φιλε μην το διαδιδεις πολυ το συστημα σου, θα μας παρουν χαμπαρι οι εταιρείες και θα αλλαξουν τους όρους ..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

αλλο ενα νημα που θα βγαλει τους επομενους μπιλιονερς της Ελλαδας :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.737
Πόντοι
1.706
Ξεχασες να ανφερεις βασικες τεχνες, που συχνα φερνουν χρημα, οπως μουσικη, ζωγραφικη, κλπ
Σωστός. Μπορεί ας πούμε να παίζεις ένα μουσικό όργανο ή να τραγουδάς ωραία και να απασχολείσαι τα σαββατοκύριακα, τα καλοκαίρια σε κάποιο μαγαζί κλπ. Αλλά και να το κάνεις επάγγελμα.

Το crypto και τα χρηματιστηριακα δεν τα θεωρω χομπυ, γιατι εισαι ολη μερα με τη μυτη κολλημενος σε μια οθονη και κατανταει αρρωστια. Ασε που για να γινεις πραγματικα καλος πρεπει να ασχοληθεις παρα πολυ αλλα και να διαβαζεις συνεχως ειδησεις, αναλυσεις, ανακοινωσεις εταιριων, κλπ Περισσοτερο με επαγγελμα μοιαζει
Επενδυτής είναι κανονικό επάγγελμα με αντικειμενικά κριτήρια. Όμως για κάποιους μπορεί να είναι και χόμπι. Εμένα γενικότερα οι επενδύσεις μου αρέσουν και δεν με κουράζουν όλα αυτά που λες.

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom