Αυτό που έπρεπε μέχρι πριν κάτι μήνες να δηλώσεις επαγγελματικό λογαριασμό στην εφορία το θυμάστε φαντάζομαι...
100 χρόνια στην Alpha, με λογαριασμό ταμιευτηρίου, και άλλους λογαριασμούς κοινούς με γονείς κτλ, χρήση του web-banking σε μόνιμη βάση για την διαχείριση των λογαριασμών και επικαιροποίηση των στοιχείων μου πριν 2 χρόνια...
....μου ζητούσαν 7-8 διαφορετικά χαρτιά για να μπορέσω να ανοίξω επαγγελματικό λογαριασμό. Φαντάζομαι κάποια είναι απαραίτητα αλλά απ'ότι αποδείχτηκε αργότερα, όχι όλα. Και όλα αυτά με ένα υφάκι της υπαλλήλου "και χάρη σας κάνω που ασχολούμαι, και ΑΝ θέλετε, και στ'αρχίδια μας"
Μέσα στα χαρτιά ήταν και λογαριασμός κινητής, τον οποίον πλέον δεν μπορώ να έχω γιατί το έχω γυρίσει σε κάρτα, και η εταιρία κινητής μου είπε ότι πρέπει να κάνω αίτηση και να περιμένω ένα μήνα για να μου βγάλουν βεβαίωση (άλλοι μαλάκες αυτοί). Μιλάμε τώρα για τον αριθμό κινητού που έχω 20+ χρόνια και είναι αυτός που είναι περασμένος στο web-banking όλα αυτά τα χρόνια και χρησιμοποιείται συχνά από την εφαρμογή για να μου στέλνουν διάφορα.
Γαμώ το σπίτι σας....λεω.
Μέσα σε 48 ώρες, και Σαββ/κύριακο ούτε καν καθημερινες, ολοκληρώθηκε η ενεργοποίηση online επαγγελματικό λογαριασμό στη Viva, χωρίς να χρειαστεί να βγω από το σπίτι,ή να περιμένω σε καποια ουρά, να έχω κλείσει ραντεβού και γαμω το σπίτι τους. Με 3 έγγραφα, μέσω email και τέλος. Οπότε αποδεικνύεται ότι μάλλον ΔΕΝ είναι υποχρεωτικά από το νόμο τα 100 έγγραφα που ζήταγε η Alpha, πόσο μάλλον όταν με έχουν ήδη πελάτη 100 χρόνια.Δεν κάνω κάποια διαφήμιση στη Viva, Και αυτά μουνόπανα θα είναι φαντάζομαι, αλλά τουλάχιστον δεν έχουν πιάσει τον παπά από τα αρχίδια ακόμα και όποτε επικοινωνήσεις μαζί τους τρέχουν να σε εξυπηρετήσουν άμεσα (ζήτησα μια βεβαίωση και την είχα σε 1 ώρα στο email μου, χωρις καν να σηκωθώ απο τον καναπε που λέει ο λόγος).