Νέα

Επίγεια Ψηφιακή Τηλεόραση (DTV - Digea)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duracell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 874
  • Εμφανίσεις 121K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Δεν έχει ούτε δίκιο ούτε άδικο.
Υπάρχουν περιπτώσεις που το σήμα της ψηφιακής
δεν είναι τόσο ισχυρό και δεν το πιάνει κάποιος.
Στο σπίτι μου η μια κεραία πιάνει και τα 12 κανάλια
και η άλλη μόνο 8 από τα οποία τα 4 mpeg2 κανονικά
και 4 mpeg4 τα βρίσκει αλλά δείχνει μαύρη οθόνη, γράφει
no signal και δεν έχει ήχο. Λίγο που το έψαξα έδειχνε ισχύ
για το σήμα 25%, οπότε λογικά δε δείχνει τίποτα.
Πλάκα μας κάνεις τώρα?έχεις mpeg4 και δεν πιάνεις τπτ?

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Εγώ δεν έδωσα σημασία σ' αυτό το post, γιατί δε βγάζω νόημα - μιλάει για πολλές κεραίες σαν να είναι εσωτερικές όπως σε κάτι φορητές που παίρναμε κάποτε μαζί μας στο εξοχικό.

Το σωστό τέστ το κάνεις σε σπίτι με εγκατάσταση κεντρικής κεραίας / ενίοτε με ενισχυτή.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Εγώ δεν έδωσα σημασία σ' αυτό το post, γιατί δε βγάζω νόημα - μιλάει για πολλές κεραίες σαν να είναι εσωτερικές όπως σε κάτι φορητές που παίρναμε κάποτε μαζί μας στο εξοχικό.

Το σωστό τέστ το κάνεις σε σπίτι με εγκατάσταση κεντρικής κεραίας / ενίοτε με ενισχυτή.
Θα τρελαθούμε με τον κάθε παπαρα.Πιο πίσω λέει ένας έβαλε ενα συρμα και επιασε κανονικά τα κανάλια.ΕΛΕΟΣ

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Η κρατική τηλεόραση ακόμα δεν έχει μπει στα ψηφιακά.
Λέγεται ότι θα έχει δική της ψηφιακή εκπομπή αργότερα.
Η ΕΡΤ έχει ψηφιακά κανάλια εδώ και πάρα πολλά χρόνια :rolleyes: - σε άλλο φορμά όμως (MPEG2) που δεν είναι συμβατό με το νέο των ιδιωτικών (MPEG4). OK? :rolleyes:

krotalias

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2006
Like
7
Πόντοι
6
Ρε παιδια μια ερωτηση,που πιθανως εχει ηδη απαντηθει...
Αμα εχω σπιτι μου 3 τηλεορασεις πρεπει να παρω 3 αποκωδικοποιητες???

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
244
Πόντοι
86
Φιλε αν εχεις καλο σημα στο αναλογικο αστο για αργοτερα. ;)

NIGHTRIDER1981

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
6
στα δυτικά προάστια...ΠΑΓΩΜΑΤΑ-ΣΠΑΣΙΜΑΤΑ στην εικόνα :-(  και με ενσωματωνομένο αποκωδικοποιητή και με ανεξάρτητο! με κεραία ειδική για ψηφιακά της KONIG

NIGHTRIDER1981

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
6
Η ΕΡΤ έχει ψηφιακά κανάλια εδώ και πάρα πολλά χρόνια :rolleyes: - σε άλλο φορμά όμως (MPEG2) που δεν είναι συμβατό με το νέο των ιδιωτικών (MPEG4). OK? :rolleyes:
τι εννοείς ότι δεν είναι συμβατό???! όποιος έχει δέκτη με mpeg4 παίζει και τα κανάλια με mpeg2 (ερτ δηλαδή) για να ξέρουμε τι λέμε

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
177
Πόντοι
2.945
Ρε παιδια μια ερωτηση,που πιθανως εχει ηδη απαντηθει...
Αμα εχω σπιτι μου 3 τηλεορασεις πρεπει να παρω 3 αποκωδικοποιητες???
εκτος κι αν βαλεις εναν κεντρικο αλλα θα βλεπει καθε μια το ιδιο ψηφιακο καναλι...αναλογικο ομως μπορεις ν αλλαζεις απο την καθε συσκευη..

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
177
Πόντοι
2.945
τι εννοείς ότι δεν είναι συμβατό???! όποιος έχει δέκτη με mpeg4 παίζει και τα κανάλια με mpeg2 (ερτ δηλαδή) για να ξέρουμε τι λέμε
ετσι ακριβως... τεχνολογια H.264 ( MPEG4) ειναι πιο συγχρονη του MPEG2,οποτε οπως ειναι λογικο παιζει καθε παλιοτερη εκδοση....

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
177
Πόντοι
2.945
μαλλον εχεις δικιο αλλα τοτε δεν συζητιοταν τοσο πολυ και προφανω δεν το ειχα ψαξει και εγω πολυ οποτε μαλλον την πατησα.
δυστυχως ηταν γνωστο απο το 2008,απλα δεν το λεγανε τα καταστηματα για να ξεστοκατρουν..ηδη απο πεισυ Ιουλιο περιπου παιζει στην κορινθια...

NIGHTRIDER1981

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
6
εκτος κι αν βαλεις εναν κεντρικο αλλα θα βλεπει καθε μια το ιδιο ψηφιακο καναλι...αναλογικο ομως μπορεις ν αλλαζεις απο την καθε συσκευη..
σωστότατος! δυστυχώς και η ψηφιακή money θέλει...και ας είναι φαινομενικά free

NIGHTRIDER1981

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
6
δυστυχως ηταν γνωστο απο το 2008,απλα δεν το λεγανε τα καταστηματα για να ξεστοκατρουν..ηδη απο πεισυ Ιουλιο περιπου παιζει στην κορινθια...
έτσι έτσι...γιατί να τα πουν όλα στην μαζοχοΕλλάδα ξεπουλιούνται!! ευτυχώς εγώ το ξερα και πήρα κατευθείαν μια ακριβότερη τηλεόραση όχι επειδή είχε πολλές βλακείες και χρώματα και λοιπά ΑΛΛΑ για να χει mpeg4 τότε που υπήρχαν ελάχιστες! Α και για όποιον ενδιαφέρεται για να βλέπει ένα κανάλι και να βλέπει ένα άλλο...(τύπου nova pvr δηλαδή) πρέπει ναχει μια τηλεόραση με ενσωματωμένο mpeg4  από όπου και θα βλέπει ένα κανάλι και έναν ανεξάρτητο αποκωδικοποιητή από όπου και θα γράφει είτε απευθείας μέσω epg(ηλεκτρονικό οδηγό προγράμματος) είτε μέσω προκαθορυθμισμένης εγγραφής βάσει χρόνου!!! για όσους ενδιαφέρονται...

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
+1

Μα αυτό δε λέμε τόσο καιρό γαμώ την πουτάνα μου - δεν κόβεται η μετάδοση να μη βλέπεις καθόλου. :headbang:

Επίσης, είμαι σίγουρος ότι τα Χριστούγεννα οι συσκευές θα έχουν €20. ;)

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
177
Πόντοι
2.945
+1

Μα αυτό δε λέμε τόσο καιρό γαμώ την πουτάνα μου - δεν κόβεται η μετάδοση να μη βλέπεις καθόλου. :headbang:

Επίσης, είμαι σίγουρος ότι τα Χριστούγεννα οι συσκευές θα έχουν €20. ;)
υπαρχουν απλο δεκτες με 29 € και αυτοι μ εγγραφη ξεκινανε απο τα 35 € ηδη...

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
244
Πόντοι
86
ετσι ακριβως... τεχνολογια H.264 ( MPEG4) ειναι πιο συγχρονη του MPEG2,οποτε οπως ειναι λογικο παιζει καθε παλιοτερη εκδοση....

Και οπως δειχνει θα ειναι και το βασικο φορματ για το html5 standard.
..για να παει το flash απο κει που ηρθε.. στα μπανερακια.  :cheesy:  

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
244
Πόντοι
86
pristine εγω μια καρτα tv θα βαλω στο pc. Και αυτο περισσοτερο απο περιεργεια να δω τι ποιοτητα βιντεο θα σωζει. 

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
411
Πόντοι
6.135
Καλησπερα συναγωνιστες. Εβαλα λοιπον κ εγω πριν 2-3 μερες στην 22αρα lg tv-μονιτορ που εχω την καρτουλα neotion irdetto mpg4 (ci slot) κ μετα την αναζητηση για τα νεα ψηφιακα καναλια εμφανιστηκαν κανονικα στην τηλεοραση ! Το θεμα ειναι οτι υπαρχει ενα μικρο κουτακι-λεζαντα στο κεντρο που λεει "υπηρεσια HD" το οποιο δεν εξαφανιζεται αλλα παραμενει μονιμα πανω στην εικονα ολων των καναλιων (των ψηφιακων ! οχι ομως στα mpeg2!) k ανεβοκατεβαινει πανω κατω κ με εχει νευριασει πολυ ! Εψαξα ολες τις ρυθμισεις κ δεν βρηκα κατι ! Τι στο καλο λετε να φταιει;

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom