Νέα

Επίγεια Ψηφιακή Τηλεόραση (DTV - Digea)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duracell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 874
  • Εμφανίσεις 121K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Το ζήτημα πάντως για μένα είναι άλλο: Οι αλητεία και το άθλιο παιγνίδι EΡΤ/Digea/Εισαγωγέων/Πωλητών Τηλεοράσεων που αναγκάζει ανθρώπους που αγόρασαν πρίν από ένα χρόνο DVB-T MPEG2 συμβατό δέκτη να μπερδεύονται με αγορές MPEG4 εξωτερικών δεκτών και CI Εσωτερικών καρτών ...

Θέλουν χοντρό γαμήσι όλοι τους!!!!
:rockon: :rockon: :rockon:

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Θέλουν χοντρό γαμήσι όλοι τους!!!!
:rockon: :rockon: :rockon:
οχι μονο γαμησι
αυτοι θελουν εναν σαουρικ για τους γνωστες του iphone
να σου  σπασουν τον αποκω/τη(αν παιζει) σε 1 μηνα και να φανε ταρχιδια μου

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
....το άθλιο παιγνίδι EΡΤ/Digea/Εισαγωγέων/Πωλητών Τηλεοράσεων που αναγκάζει ανθρώπους που αγόρασαν πρίν από ένα χρόνο DVB-T MPEG2 συμβατό δέκτη να μπερδεύονται με αγορές MPEG4 εξωτερικών δεκτών και CI Εσωτερικών καρτών ...
Είχανε στοκάρει βρε - τι να το κάνουν τόσο εμπόρευμα? Στη Λίλα τόσα κοντέινερ δε χωράνε... :2funny: :2funny:

georgemits10

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0

θεωρωω και καλη και πιο βολικη λυση αν θες να αποφυγεις καλωδια κομπιουτερ και λοιπες μαλακιες

φιλε μου καλη λυση ειναι απλα εχω ακουσει πως εχουν μια μικρη καθηστερηση οταν αλλαζεις καναλια
κανει 3-4 δευτερολεπτα
αυτο για μερικους μπορει να μην ειναι προβλημα
αλλα καλητερα να περιμενουμε λιγο καιρο ακουμα γιατι σιγουρα θα βρεθει καποια
καλητερη λυση

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
φιλε μου καλη λυση ειναι απλα εχω ακουσει πως εχουν μια μικρη καθηστερηση οταν αλλαζεις καναλια
κανει 3-4 δευτερολεπτα
Αυτό είναι καθαρά θέμα ρύθμισης/tuning στο software - ακαριαία θα έπρεπε να γίνεται η μετάβαση. Δεν έχει λογική να υπάρχει καθυστέρηση - data streams είναι που φεύγουν από τη Digea. Θα στρώσει σύντομα πιστεύω. ;)

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Αυτό είναι καθαρά θέμα ρύθμισης/tuning στο software - ακαριαία θα έπρεπε να γίνεται η μετάβαση. Δεν έχει λογική να υπάρχει καθυστέρηση - data streams είναι που φεύγουν από τη Digea. Θα στρώσει σύντομα πιστεύω. ;)
εγω ακουσα το ακριβως αντιθετο
οτι δηλαδη αυτες οι καρτες ειναι που βελτιωνουν το χρονο αλλαγης

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Που το άκουσες? Μ' ενδιαφέρει να διαβάσω σχετικά.

mohaa_master

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ναι, η αλλαγή κεραίας ειδικά για τα ψηφιακά που λένε είναι μύθος.
Δηλαδη η κεραια δεν παιζει καποιο ρολο?

Εμενα η κεραια μου ουτως ή αλλως δεν ειναι καλη. Βαζοντας τον αποκωδικοποιητη Digea θα εχω την τελεια εικονα ανεξαρτητως κεραιας?...

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
τιποτα και επειδη πρεπει να ασχολησε πες μας και μας τιποτα γιατι με ενδιαφερει να μη χαλασω το μινιμαλισμο του σπιτιου μου :grin: :grin: :grin: με καλωδια και μαουνες

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66

Εμενα η κεραια μου ουτως ή αλλως δεν ειναι καλη. Βαζοντας τον αποκωδικοποιητη Digea θα εχω την τελεια εικονα ανεξαρτητως κεραιας?...
προσεξε και σκραπας ειμαι αλλα εκανα ενα τεστ σημερα για να δω τι διαολο σχεση εχει η αναλογικη κεραια με το ψηφιακο σημα
εκει που εχω τα 4 ψηφιακα καναλαια βγαζω τη κεραια και μπαπ εσβησε και ελεγε δεν εχει σημα
εβαλα ενα μεταλικο νινδετηρα και παλι εδειξε οπως πριν
οποτε μηπως απλα θελει να εχει ενα εστω και τυπικο σαναλογικο σημα

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115

Δεν χρειάζεται να αλλαξεις  ΚΑΜΙΑ ΚΕΡΑΙΑ απλα να πιανεις προς Υμητό απο εκει και πέρα θα παίξει μια χαρά μην ακούτε μαλακίες.Εγω πιάνω αλλα εχω μαυρη οθόνη λογο mpeg2

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
προσεξε και σκραπας ειμαι αλλα εκανα ενα τεστ σημερα για να δω τι διαολο σχεση εχει η αναλογικη κεραια με το ψηφιακο σημα
εκει που εχω τα 4 ψηφιακα καναλαια βγαζω τη κεραια και μπαπ εσβησε και ελεγε δεν εχει σημα
εβαλα ενα μεταλικο νινδετηρα και παλι εδειξε οπως πριν
οποτε μηπως απλα θελει να εχει ενα εστω και τυπικο σαναλογικο σημα
Εαν ισχύει αυτό που λες και με ένα απλό σύρμα κάνει δουλειά τότε σώθηκα απο τα γαμω καλώδια που αιωρούνται θα το δοκιμάσω απο δευτέρα.Παντως δεν θέλει καμια αλλαγή κεραίας.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Δεν χρειάζεται να αλλαξεις  ΚΑΜΙΑ ΚΕΡΑΙΑ απλα να πιανεις προς Υμητό απο εκει και πέρα θα παίξει μια χαρά μην ακούτε μαλακίες.Εγω πιάνω αλλα εχω μαυρη οθόνη λογο mpeg2
Εγώ από Πάρνηθα μια χαρά πιάνω - δε χρειάζεται να έχεις το βουνό μπροστά. Με το ψηφιακό αυτή είναι η μαγκιά - 0,1 δηλ ή πιάνεις ή δεν πιάνεις. ;) Δεν έχει ανάμεσα - δηλ βλέπε χιόνι, είδωλα και παπάρια.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Εγώ από Πάρνηθα μια χαρά πιάνω - δε χρειάζεται να έχεις το βουνό μπροστά. Με το ψηφιακό αυτή είναι η μαγκιά - 0,1 δηλ ή πιάνεις ή δεν πιάνεις. ;) Δεν έχει ανάμεσα - δηλ βλέπε χιόνι, είδωλα και παπάρια.
Πίανει και πάρνηθα???Ελεγαν ότι απο εκει δεν θα εκπέμπει

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Μα δεν εκπέμπει από Πάρνηθα. Απλά όταν είσαι σε πολυκατοικία με κεντρική κεραία ψηλά, πιάνεις. Σε αυτή τη φάση είμαι εγώ τουλάχιστον. :hmm:

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Μα δεν εκπέμπει από Πάρνηθα. Απλά όταν είσαι σε πολυκατοικία με κεντρική κεραία ψηλά, πιάνεις. Σε αυτή τη φάση είμαι εγώ τουλάχιστον. :hmm:
Εμ πες το ρε φίλε και τρελάθηκα χαχαχα

mohaa_master

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Απο χτες-προχτες πιανω στην ιδια συχνοτητα(DTV) που πιανω και τα 4 δορυφορικα καναλια τα
Αlpha
Mακεδονια TV
με πολυ καλη εικονα.
Aυτο σημαινει οτι εχω ενσωματομενο τον νεο δεκτη που απαιτειται?

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom