giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
παληκαρι doctoras61 μην κανεις καμια μαλακια και μας πεις τί βρηκες..
Ο φιλος Ric flair προτεινει να παω σε media player , ομως αν εχει κανεις ενα εξωτερικο δισκο με ταινιες - video clips κλπ που εχει κατεβασει απο το δικτυο ΓΙΑΤΙ να παει σε media player αν μπορει να δει τις ταινιες ΜΕΣΩ της USB θυρας του αποκωδικοποιητη στη τηλεοραση του ??
Δλδ δεν θα γινει switch out απο τον Υμηττο?
Θα συνεχισουν την προβολη αναλογικου σηματος τα καναλια (που συμμετεχουν στην digea) ΚΑΙ απο τον Υμηττο κανονικα οπως στην Παρνηθα?
Ροζενα κορινθιας δεν πιανει ακόμα?[size=13pt]Ψηφιακή τηλεόραση: Οι χάρτες κάλυψης[/size]
Μαζί με αναφορές προβλημάτων από τηλεθεατές.
[URL unfurl="true"]http://ndigital.in.gr/technews/digea-maps[/url]
Ροζενα κορινθιας δεν πιανει ακόμα?
Πιανει ξυλόκαστρο και απο εκει παιρνουμε σήμα. Το θεμα ειναι εαν φτάνει μεχρι εκειΚοίταξα στους χάρτες, γι'αυτό που ρωτάς. Νομίζω ότι δεν πιάνει στην περιοχή σου. Δες το κι εσύ.....
www.digea.gr/map/map2.php]http://www.digea.gr/map/map2.php[/url]
φιλε στανταρ αυτο?Θα το δοκιμασω το σαββατοκυριακο παντως.Θανκςγυρνα προς αθηνα την κεραια. τα ιδιωτικα τα πιανεις απο ξυλοκαστρο.
Ρε φιλε τι εγινε τελικα έπιασες?εγω που ειμαι δερβενι και πιανω απο ξυλοκαστρο θα πιανω λογικα εαν πιανεις εσυ. Λοιπον επιασες?φιλε στανταρ αυτο?Θα το δοκιμασω το σαββατοκυριακο παντως.Θανκς
-εχω τηλεοραση καινουργια ΑΛΛΑ mpeg2.Κανω αναζητηση,βρισκει κανονικοτατα τα 8 καναλια της digea(τα ιδιωτικα).Μονο ηχο ομως και τα μενου,μιας και ειναι συμβατα με Mpeg4 ΜΟΝΟ.Ρε φιλε τι εγινε τελικα έπιασες?εγω που ειμαι δερβενι και πιανω απο ξυλοκαστρο θα πιανω λογικα εαν πιανεις εσυ. Λοιπον επιασες?
Mαλιστα τον πουλο δλδ δεν θα κοψω την νοβα. ΦΤΟΟΥΥ-εχω τηλεοραση καινουργια ΑΛΛΑ mpeg2.Κανω αναζητηση,βρισκει κανονικοτατα τα 8 καναλια της digea(τα ιδιωτικα).Μονο ηχο ομως και τα μενου,μιας και ειναι συμβατα με Mpeg4 ΜΟΝΟ.
-απο τα δημοσια που ειναι mpeg2 δεν πιανω τιποτα,ουτε καν τα βρισκει στην αναζητηση.
Αυτα.
βαλε αποκωδικοποιητη Mpeg4 και πιστευω θασαι κομπλε.Σιγουρα Δερβενι πιανει ψηφιακη,τι διαολο.50ευρω θα δωσεις και τελος.Mαλιστα τον πουλο δλδ δεν θα κοψω την νοβα. ΦΤΟΟΥΥ
μια ερωτηση ρε παιδια γιατι δεν ειμαι και πολυ σχετικος.
Κανει αναζητηση DTV η τηλεοραση που εχουμε στο εξοχικο αναζητηση και βρισκει τα 8 καναλια της Digea.Ολα καλα.Τα κρατικα ΔΕΝ τα βρισκει.Εσεις τα βλεπετε κανονικα?
Η τηλεοραση ειναι καινουργια σαμσουγνκ με mpeg-2.Οποτε στα καναλια της Digea εχω μονο ηχο(αφου ειναι σε Mpeg4 κωδικοποιηση)αλλα τα κρατικα ΕΡΤ,ΝΕΤ που ειναι σε Mpeg2 γιατι δεν τα βρισκει??
[size=12pt]Τοπος Λεχαιο.[/size]