Παίζει μια χαρά. Στη Γλυφάδα, αμέσως μετά το Ελληνικό, καθώς πας προς Βούλα. Και στη Βούλα, λίγο μετά το ΠΙΚΠΑ. Επίσης, στο Ελληνικό, πριν την ΥΠΑ στο βενζινάδικο (ρεύμα προς Αθήνα), νομίζω Shell. 30 δεν είναι, αλλά 5-6 σημεία κάθε βράδυ εύκολα.
φταιμε εμεις, αντι να κανουμε καμμια κινηση για νομιμοποιηση της πορνειας στο δρομο όπως σε άλλες χωρες πχ ελβετια, καθόμαστε και τα ξυνουμε. οσο καθόμαστε τοσο θαρρος παιρνουν αντε σε λιγο να περιμενετε και κανενα σκανδιναβικο νομο.
καλήμερα όντως έχει πέσει σκούπα στην Ποσειδώνος. Μέχρι και στην Αργυρούπολη μαζεύουν κάθε μέρα την κοκκινομάλλα. Τις προάλλες την πήρα τηλ για να μην κάνω άδικα βόλτες και μου λέει έλα να με πάρεις από το τμήμα Αλίμου βγαίνω σε κάνα 10 λεπτό. Πολλή καλτ σκηνικό να παίρνεις πουτάνα έξω από το τμήμα.
καλήμερα όντως έχει πέσει σκούπα στην Ποσειδώνος. Μέχρι και στην Αργυρούπολη μαζεύουν κάθε μέρα την κοκκινομάλλα. Τις προάλλες την πήρα τηλ για να μην κάνω άδικα βόλτες και μου λέει έλα να με πάρεις από το τμήμα Αλίμου βγαίνω σε κάνα 10 λεπτό. Πολλή καλτ σκηνικό να παίρνεις πουτάνα έξω από το τμήμα.