apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
αν ειναι καλη η ιδεα σου μπορει και να σε χρηματοδοτησει τυπεΌχι, δεν έχω μιλήσει με μεγαλοκαταθέτες ακόμα :S
αν ειναι καλη η ιδεα σου μπορει και να σε χρηματοδοτησει τυπεΌχι, δεν έχω μιλήσει με μεγαλοκαταθέτες ακόμα :S
Δεν διαφωνω σε αυτό... Μετα μαζευτηκε κάθε φτωχοπουστας και ξεφουσκωσε... Γι αυτό σου λεω ότι είναι δυσκολο.Σ' αυτό κάνεις λάθος φίλε. Έχω ντόπια φίλη και συγγραφέα (ΤΡΕΛΗ καύλα) που λέει και αποδεικνύει με φώτος ότι τα καλύτερα γίνονταν ΠΡΙΝ γίνει γνωστό το νησί και πλακώσει η κάθε μούρη και ο κάθε πικραμένος.
Συμφωνούμε.Το έχω σκεφτεί παλιότερα.Κι επειδή όλο και κάποιους "φίλουσ-γνωστούσ" έχουμε όλοι
Τυπε ειδικα στην Κρητη μετα το καζο που εχουν παθει με τα Μαλια ξεχνα το.Λοιπόν, θα πω μία πρόταση και το σταματάω εδώ.
Μέρος που δεν θα σε σταματήσουν παπάδες, ντόπιοι κτλ γιατί ποντάρουν σε αύξηση του τουρισμού αυτής της ομάδας είναι τα Μάταλα της Κρήτης και παρόμοια μέρη (έχω κι άλλα). Εκεί πηγαίνουν χιλιάδες πρώην παιδιά των λουλουδιών που έκαναν ΤΑ όργια ακόμα και σε σπηλιές και θα γούσταραν να θυμηθούν τα νιάτα τους (γι' αυτό και ξαναπηγαίνουν) ή -απλά- έχουν τη νοοτροπία της ανταλλαγής συντρόφων και της παρτούζας.
Λέω μία μαλακία....
Τυπε ειδικα στην Κρητη μετα το καζο που εχουν παθει με τα Μαλια ξεχνα το.
Ακου όπως το Άμστερνταμ είναι γνωστο για τα κοφισοπ, η Μυκονος για τις κραγμενες και η Ιμπιζα για τα παρτυ ετσι θα γινει και με τα swinging το ένα θα φερει το άλλο και οι τοπικες κοινωνιες δεν θα το δεχτουν και θα εχεις κάθε βραδυ το σδοε και την αστυνομια απ εξω... Ασε τιποτα σπασιματα και απειλες. Θελει χρημα και τροπο για να πεισεις. Ακου με που σου λεωΚι' εδώ διαφωνούμε. Στα Μάλια πηγαίνουν 17άχρονα που δεν έχουν ξαναβγεί απ' την χώρα τους και δεν έχουν ξαναπιεί ποτέ. Εγώ μιλάω για συγκεκριμένες περιοχές (στοχευμένα), για μεγάλες ηλικίες, για ζευγάρια, για ανθρώπους που έχουν ξανακάνει swinging και που δεν θα κάνουν φασαρίες. Το ζευγάρι των 40+ δεν θα έρθει για φασαρία, θα έρθει για την φάση ;)
να βαλει μπραβους να προστατευουν την επιχειρηση τυπεΑκου όπως το Άμστερνταμ είναι γνωστο για τα κοφισοπ, η Μυκονος για τις κραγμενες και η Ιμπιζα για τα παρτυ ετσι θα γινει και με τα swinging το ένα θα φερει το άλλο και οι τοπικες κοινωνιες δεν θα το δεχτουν και θα εχεις κάθε βραδυ το σδοε και την αστυνομια απ εξω... Ασε τιποτα σπασιματα και απειλες. Θελει χρημα και τροπο για να πεισεις. Ακου με που σου λεω
Ακου όπως το Άμστερνταμ είναι γνωστο για τα κοφισοπ, η Μυκονος για τις κραγμενες και η Ιμπιζα για τα παρτυ ετσι θα γινει και με τα swinging το ένα θα φερει το άλλο και οι τοπικες κοινωνιες δεν θα το δεχτουν και θα εχεις κάθε βραδυ το σδοε και την αστυνομια απ εξω... Ασε τιποτα σπασιματα και απειλες. Θελει χρημα και τροπο για να πεισεις. Ακου με που σου λεω
να βαλει μπραβους να προστατευουν την επιχειρηση τυπε
Τα Ματαλα βασικα δεν ζουν από τον τουρισμο επισκεπτες από το Ηρακλειο τα επισκέπτονται κυριως για να δουν που πηγαιναν οι χίπις.Φίλε, τα Μάταλα και κάποιες άλλες περιοχές ζουν από αυτό το είδος τουρισμού. Στα υπόλοιπα συμφωνούμε.
Με 50,000 φίλε δεν ανοίγεις ούτε περίπτερο, οχι μπίζνα σε νησί και μάλιστα για τουρισμό. Εκτός αν θέλεις ν αγοράσεις κανένα σκαφάκι και να κάνεις βόλτες τους τουρίστες σε τίποτα σπηλιές, τίποτε έρημες παραλίες, τίποτα αξιοθέατα και να βγάζεις μαύρα. Έχει όμως άλλες σκοτούρες. Μέσα στο σκαφάκι μπορείς και να βάλεις κ τπτ γκομενάκια. Τώρα που το λες κάτι έχω υπόψη μ.
Τα Ματαλα βασικα δεν ζουν από τον τουρισμο επισκεπτες από το Ηρακλειο τα επισκέπτονται κυριως για να δουν που πηγαιναν οι χίπις.
Δεν σου λεω ότι δεν είναι καλη η ιδεα σου η ότι δεν θα επιανε αλλα δεν θα σε αφησουν με τιποτα. Εδώ καφε ανοιγει ενας ξενος και τον πολεμουν... Φαντασου
Χαλκιδική.
Swingers της Θεσσαλονικης(που υπάρχει ήδη μαγαζί),οι Αθηναίοι έχουν εύκολη πρόσβαση.Ρωσοι κλπ τουρίστες από ευρώπη αρκετοί.
αυτό σου λεω κ εγωMoney makes the world go round...
Για σκεψου λιγο και το 3ο ποδι...Χαλκιδική.
Swingers της Θεσσαλονικης(που υπάρχει ήδη μαγαζί),οι Αθηναίοι έχουν εύκολη πρόσβαση.Ρωσοι κλπ τουρίστες από ευρώπη αρκετοί.
Για σκεψου λιγο και το 3ο ποδι...
Μεγιστο τρολαρισμα θα ηταν αλλα γαμησε τα