Νέα

Επιχειρηση παρανομο παρκαρισμα στο κεντρο της Αθηνας..................

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Επιμένει η Τροχαία να προχωρά καθημερινά πλέον μπαράζ επιδόσεων κλήσεων για παράνομη στάθμευση στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας.

Μετά την κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας, Δήμος και Κράτος είδαν τα έσοδά τους να πέφτουν από την «βιομηχανία κλήσεων» ...και έτσι η Τροχαία ανέλαβε δράση.

Κατά τη διάρκεια χθεσινών ελέγχων (Παρασκευή 16-8-2013), βεβαιώθηκαν συνολικά 924 παραβάσεις παράνομων σταθμεύσεων εκ των οποίων, 687 σε Ι.Χ., 8 σε Δ.Χ.Ε., 208 σε δίκυκλα, 19 σε φορτηγά και 2 σε λεωφορεία.

«Οι έλεγχοι για τις παράνομες σταθμεύσεις, που συχνά αποτελούν και αιτία πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων, θα συνεχιστούν αμείωτα», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Τροχαία.

Η  φαμπρικα  που  εχει  στησει  η  τροχαια  Αθηνων  συνεχιζεται..........Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η............

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Επιμένει η Τροχαία να προχωρά καθημερινά πλέον μπαράζ επιδόσεων κλήσεων για παράνομη στάθμευση στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας.

Μετά την κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας, Δήμος και Κράτος είδαν τα έσοδά τους να πέφτουν από την «βιομηχανία κλήσεων» ...και έτσι η Τροχαία ανέλαβε δράση.

Κατά τη διάρκεια χθεσινών ελέγχων (Παρασκευή 16-8-2013), βεβαιώθηκαν συνολικά 924 παραβάσεις παράνομων σταθμεύσεων εκ των οποίων, 687 σε Ι.Χ., 8 σε Δ.Χ.Ε., 208 σε δίκυκλα, 19 σε φορτηγά και 2 σε λεωφορεία.

«Οι έλεγχοι για τις παράνομες σταθμεύσεις, που συχνά αποτελούν και αιτία πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων, θα συνεχιστούν αμείωτα», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Τροχαία.

Η  φαμπρικα  που  εχει  στησει  η  τροχαια  Αθηνων  συνεχιζεται..........Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η............
εάν σε άδεια πόλη πάει ο λακαμάς και παρκάρει παράνομα τότε φταίει η τροχαία που ΒΕΒΑΙΩΝΕΙ την παράβαση;  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266

Η  φαμπρικα  που  εχει  στησει  η  τροχαια  Αθηνων  συνεχιζεται..........Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η............

γιατι φαμπρικα ρε φιλε?
επιδη ακομα και για το αυτονοητο οι μαλακες νεοελληνες θελουν τροχονομο?
δηλαδη παρκαρει ο αλλος στην διαβαση αναπηρων πχ και φταιει ο τροχονομος?
αυτες οι κλησης κλησεις για παραβιασεις να δυνονται και με 1000
τι φταιει ο αλλος να του κλεινεις την πορτα του σπιτιου η το πεζοδρομιο για να μην περπατησεις 10 μετρα?
σε αυτα ειμαι υπερ
να μαθουν επιτελους να σεβονται
σε αλλες μαλακιες διαφωνω με τους μπατσους

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Ερωτηση: Μπορει να σε γραψει ο τροχονομος εαν εισαι μεσα στο αυτοκινητο και εχεις σταματησει για λιγο?
Σε σημειο που υπαρχουν και αλλα παρκαρισμενα αυτοκινητα χωρις οδηγο μεσα? Ενω εσυ εισαι μεσα?
Χωρις προειδοποιηση? Μπορει? Εννοω εαν ειναι ηθικο ΚΑΙ νομιμο? Διοτι εαν θελει το κανει.
Δεν τον σταματαει κανεις.

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Ερωτηση: Μπορει να σε γραψει ο τροχονομος εαν εισαι μεσα στο αυτοκινητο και εχεις σταματησει για λιγο?
Σε σημειο που υπαρχουν και αλλα παρκαρισμενα αυτοκινητα χωρις οδηγο μεσα? Ενω εσυ εισαι μεσα?
Χωρις προειδοποιηση? Μπορει? Εννοω εαν ειναι ηθικο ΚΑΙ νομιμο? Διοτι εαν θελει το κανει.
αυτό νομίζω θεωρείται στάση και ο τροχονόμος εάν είσαι ώρα εκεί και σε έχει δει θα πρέπει να σου πει να φύγεις. επίσης ήταν σύστημα πριν αρχίσουν να γράφουν να σφυρίζουν για προειδοποίηση όσων ήταν εκεί κοντά.

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Χωρις προειδοποιηση? Μπορει? Εννοω εαν ειναι ηθικο ΚΑΙ νομιμιο? Διοτι εαν θελει το κανει.

διπλωμα εχεις?
μου κινει την περιεργεια που εδωσες
και δεν θυμασε στο βιβλιο τον ορο σταση και σταθμευση
οχι στην σταση εφοσον δεν ενοχλεις την κυκλοφορια και δεν υπαρχει πινακιδα απαγορευσης δεν μπορει να σε γραψει
ενοητε αναλογα παντα το ποσο κραταει η σταση
γιατι αν σε δει να περιμενεις μια ωρα μπορει να σε γραψει ανετα

Επισκέπτης
καλα κανουν αντε με τον καθε παπαρα που πεταει ενα σκασμο λεφτα για να παρει αμαξι και μετα το πεταει οπου θελει για να μην δωσει 10€

OP
OP
ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
γιατι φαμπρικα ρε φιλε?
τι φταιει ο αλλος να του κλεινεις την πορτα του σπιτιου η το πεζοδρομιο για να μην περπατησεις 10 μετρα?
σε αυτα ειμαι υπερ

Εχεις  ξανακουσει  ΠΟΤΕ  αυγουστο  μηνα  να  ξεσκιζουν  στο  γραψιμο..........;;;;;;;;;;

Οπου  και  αν  παρκαρεις  στο  κεντρο  εισαι  ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ......εκει  πατανε  και  σε  γαμανε.......

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.300
Πόντοι
5.097
γιατι φαμπρικα ρε φιλε?
σε αυτα ειμαι υπερ
υπαρχουν και μαλακισμενες κλησεις
δεν μιλαμε για σοβαρα οπως διαβασεις πεζων και πεζοδρομους
και με το νομο που υπαρχει δεν μπορεις να σταθμευσης πουθενα
αν μετρας 20 μετρα απο σταση λεωφορειου
20 μετρα απο σηματοδοτη βρες μου ενα σημειο νομιμο
και τα χιλιαδες μηχανακια που θα παρκαρουν αφου δεν υπαρχουν υποδομες
δεν ειναι ετσι οπως τα λες

ειναι υποχρεωμενος να σε ειδοποιησει να φυγεις
αν δεν ακουσεις ναι μπορει να σε γραψει

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
αυτό νομίζω θεωρείται στάση και ο τροχονόμος εάν είσαι ώρα εκεί και σε έχει δει θα πρέπει να σου πει να φύγεις. επίσης ήταν σύστημα πριν αρχίσουν να γράφουν να σφυρίζουν για προειδοποίηση όσων ήταν εκεί κοντά.

διπλωμα εχεις?
μου κινει την περιεργεια που εδωσες
και δεν θυμασε στο βιβλιο τον ορο σταση και σταθμευση
οχι στην σταση εφοσον δεν ενοχλεις την κυκλοφορια και δεν υπαρχει πινακιδα απαγορευσης δεν μπορει να σε γραψει
ενοητε αναλογα παντα το ποσο κραταει η σταση
γιατι αν σε δει να περιμενεις μια ωρα μπορει να σε γραψει ανετα
Πριν κανεις τον ειδημονα και για να ρωταω σου λεω οτι ναι με εγραψε σε κεντρικο δρομο της Αθηνας ενω ημουν μεσα.
Τον ειδα που πλησιασε απο μακρια και ετοιμαστηκα να φυγω και μου λεει δεν πειραζει, η παραβαση εχει βεβαιωθει. Του λεω μα ειμαι μεσα. Ε και μου απανταει. Του λεω ουτε προειδοποιηση ουτε τιποτα? Μου δινει την κληση και φευγει. Δεν θυμαμαι εαν ηταν για σταση και σταθμευση, ομως ηταν σε μερος που σταματανε ΟΛΟΙ πουλμαν αυτοκινητα κτλ. Θεωρω οτι ειναι η μεγιστη πουστια αυτο που εγινε. Απλα ηθελα τη γνωμη σας.

GABOR

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Mην ξεχνάμε τα Α.Κ. 966, 967, 968, 969, 970 & 971 όπου οι κοινόχρηστοι χώροι είναι εκτός συναλλαγής. Η P69 των Δήμων είναι ένα εντελώς δικό τους δημιούργημα ΕΝΤΕΛΩΣ παράνομο αφού σε εξαναγκάζουν με πληρωμή 1 ή 2 ευρώ (δηλαδή συναλλαγή) να πληρώνεις κιόλας και τον κοινόχρηστο.

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Εχεις  ξανακουσει  ΠΟΤΕ  αυγουστο  μηνα  να  ξεσκιζουν  στο  γραψιμο..........;;;;;;;;;;

Οπου  και  αν  παρκαρεις  στο  κεντρο  εισαι  ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ......εκει  πατανε  και  σε  γαμανε.......

υπαρχουν και μαλακισμενες κλησεις
δεν μιλαμε για σοβαρα οπως διαβασεις πεζων και πεζοδρομους
και με το νομο που υπαρχει δεν μπορεις να σταθμευσης πουθενα
αν μετρας 20 μετρα απο σταση λεωφορειου
20 μετρα απο σηματοδοτη βρες μου ενα σημειο νομιμο
και τα χιλιαδες μηχανακια που θα παρκαρουν αφου δεν υπαρχουν υποδομες
δεν ειναι ετσι οπως τα λες
ειναι υποχρεωμενος να σε ειδοποιησει να φυγεις
αν δεν ακουσεις ναι μπορει να σε γραψει

για καθιστε ρε παιδια για μισο λεπτο
εγω πως βρισκω παρκινγκ εστω και με πληρωμη και παω με τα ποδια δηλαδη?
τι παει να πει αυγουστος μηνας?
αυτος που ειναι με καροτσακι και παει ο καθε μαλακας και παρκαρει στο σημειο που ανεβοκατεβαινει
δεν κυκλοφορει τον αυγουστο?
ειδα μια γιαγια πριν κανα μηνα που προσπαθουσε να βγει απο την πορτα του σπιτιου και ενας μαλακας ειχε παρκαρει στο πλατισκαλο
να μην φαει την κληση επιδη ηταν ιουλιος η αυγουστος?
το θεμα υποδομων με το σεβασμο σε 5 πραγματα ειναι ασχετο
εγω σε τετοιες κλησεις συμφωνω ναι να δινοντε
αλλα ειπα σε αλλες μαλακιες  ειμαι αντιθετος οπως την παρακατω

Πριν κανεις τον ειδημονα και για να ρωταω σου λεω οτι ναι με εγραψε σε κεντρικο δρομο της Αθηνας ενω ημουν μεσα.
Τον ειδα που πλησιασε απο μακρια και ετοιμαστηκα να φυγω και μου λεει δεν πειραζει, η παραβαση εχει βεβαιωθει. Του λεω μα ειμαι μεσα. Ε και μου απανταει. Του λεω ουτε προειδοποιηση ουτε τιποτα? Μου δινει την κληση και φευγει. Δεν θυμαμαι εαν ηταν για σταση και σταθμευση, ομως ηταν σε μερος που σταματανε ΟΛΟΙ πουλμαν αυτοκινητα κτλ. Θεωρω οτι ειναι η μεγιστη πουστια αυτο που εγινε. Απλα ηθελα τη γνωμη σας.

φιλε δεν κανω τον ειδιμονα απλα ετσι εχουν τα πραγματα
πχ οταν λες κεντρικο δρομο και μιλαες για ταχειας κυκλοφοριας ναι επρεπε να φας κληση
οπως και αν ησουν διπλοπαρκαρισμενος(συχνο φενομενο στην αθηνα)
αν οχι εχεις δικαιωμα να ζητησεις τα στοιχεια του και να κανει καταγγελεια να ζητησεις ανωτερο του η ακομα εαν το αρνιοταν και εισαγγελεα να ερ8ουν στο σημειο
καθως επισεις επρεπε να δωσει προηδοποιηση εαν ησουν σταματημενος ωρα
ο νομος δεν σε αφηνει ακαληπτο στον καθε ψυχακια που κραταει μπλοκακι αλλα πρεπει να γνωριζεις 5 πραγματα για να κινηθεις
απο εκει και περα με τα στοιχεια που με εθεσες απαντησα και αναλογος

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
όπως το περιγράφεις, είναι πουστιά φίλε. εμένα πήγε να με γράψει δημοτικός που είχε αράξει και έκοβε κίνηση σε ένα καφέ. σταματάω σε χώρο φορτοεκφόρτωσης με ΙΧ τίγκα σε εμπόρευμα. αρχίζω να ξεφορτώνω. τελειώνω και πάω να πάρω υπογραφές στα δελτία. ο μαλάκας σε προσυμπληρωμένη κλήση όσο καθόταν έρχεται και βάζει την ώρα. βγαίνω και τον βλέπω να την τοποθετεί στο παρπριζ. του λέω τι κάνεις εκεί ρε μάγκα; μου λέει εδώ είναι για φορτηγά. τον ρωτάω γιατί ΙΧ δε μπορεί να είναι φορτωμένο και να παρκάρει εδώ; του δείχνω το τιμολόγιο και του λέω στα ίσα αφού ρε μαλακάκο κάθεσαι εκεί στη γωνία στο καφέ και περιμένεις θύματα, σε εμένα που όντως ξεφόρτωνα ήρθες να δώσεις κλήση; μου λέει τώρα τι να την κάνω είναι συμπληρωμένη; του λέω κάντην ότι θέλεις για να μην πω τπτ πιο άσχημο και έφυγα.

Επισκέπτης
τυπε εισαι ταξιτζης; και το περιστατικο στην ομονοια;

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
όπως το περιγράφεις, είναι πουστιά φίλε. εμένα πήγε να με γράψει δημοτικός που είχε αράξει και έκοβε κίνηση σε ένα καφέ. σταματάω σε χώρο φορτοεκφόρτωσης με ΙΧ τίγκα σε εμπόρευμα. αρχίζω να ξεφορτώνω. τελειώνω και πάω να πάρω υπογραφές στα δελτία. ο μαλάκας σε προσυμπληρωμένη κλήση όσο καθόταν έρχεται και βάζει την ώρα. βγαίνω και τον βλέπω να την τοποθετεί στο παρπριζ. του λέω τι κάνεις εκεί ρε μάγκα; μου λέει εδώ είναι για φορτηγά. τον ρωτάω γιατί ΙΧ δε μπορεί να είναι φορτωμένο και να παρκάρει εδώ; του δείχνω το τιμολόγιο και του λέω στα ίσα αφού ρε μαλακάκο κάθεσαι εκεί στη γωνία στο καφέ και περιμένεις θύματα, σε εμένα που όντως ξεφόρτωνα ήρθες να δώσεις κλήση; μου λέει τώρα τι να την κάνω είναι συμπληρωμένη; του λέω κάντην ότι θέλεις για να μην πω τπτ πιο άσχημο και έφυγα.

καλα εγω σε εναν του ειπα φυγε μην σε ταισω το μπλοκακι
σταματησα εξω απο νοσοκομειο κατεβασα την γιαγια να την παω μεσα  και καθοταν και κοιταγε
γυρναω μετα απο ενα 5λεπτο να παρω το αμαξι να το παω στο παρκινγ
και βλεπω κληση αυτος ηταν πιο κατω
την περνω παω εκει και του λεω την παιρνεις η στην ταιζω και καλω εισαγγελεα?
ο τυπος χεστικε πανω του δεν ειπε κουβεντα
απλα πρεπει να ξερεις που ποτε και πως θα μιλησεις

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
σταματησα εξω απο νοσοκομειο κατεβασα την γιαγια να την παω μεσα  και καθοταν και κοιταγε
το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρουμε που να μιλήσουμε και θεωρούμε πλέον πως όταν κάνουμε μαλακία.... ότι δεν κάναμε. έχει χαθεί το μέτρο και από την πλευρά των ελεγκτών αλλά και από την πλευρά των ελεγχόμενων.

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρουμε που να μιλήσουμε και θεωρούμε πλέον πως όταν κάνουμε μαλακία.... ότι δεν κάναμε. έχει χαθεί το μέτρο και από την πλευρά των ελεγκτών αλλά και από την πλευρά των ελεγχόμενων.

ετσι
δεν μπορω να δεχτω το γεγονος οτι δεν πρεπει να κοβουν κλησεις επιδη ειναι αυγουστος
αλλα ουτε και το γεγονος οτι κοβουμε οτι κληση ναναι

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
σταματησα εξω απο νοσοκομειο κατεβασα την γιαγια να την παω μεσα  και καθοταν και κοιταγε

για ποιόν ακριβως λόγο θα καλούσες τον εισαγγελέα??

για να σε στείλει στο αυτόφωρο ???

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
ετσι
δεν μπορω να δεχτω το γεγονος οτι δεν πρεπει να κοβουν κλησεις επιδη ειναι αυγουστος
αλλα ουτε και το γεγονος οτι κοβουμε οτι κληση ναναι
το γεγονος πως εχουν γεμισει ολοι οι δρομοι παρκομετρα και κονομανε οι δημοι απο χρηση δρομων τους οποιους εχεις πληρωσει εσυ, τη δεχεσαι? Περαν των σημειων που εχουν να κανουν με διαβασεις, ραμπες αναπηρων κ.λ.π., ποια δικαιολογια υπαρχει για την απαγορευση ουσιαστικα της χρησης του δρομου απο οποιονδηποτε? Και πριν προλαβει να πεταχτει ο χασοδικης, να του θυμισω πως η λεξη δικαιωμα δε συναδει με την οικονομικη ευμαρεια του καθενος να μπορει να πληρωνει για να χρησιμοποιησει δημοσια αγαθα και υποδομες.

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
για ποιόν ακριβως λόγο θα καλούσες τον εισαγγελέα??

για να σε στείλει στο αυτόφωρο ???
για πιο λογο να με στειλει σε αυτοφορο?
επιδη εκανα σταση για την εισαγωγη ασθενους εξω απο νοσοκομειο
που δεν μπορεις να μπεις μεσα με το αυτοκινητο
και δεν διαθετει παρκινγκ?
δηλαδη πας στο αυτοφορο επιδη μεταφερεις ασθενη και δεν πας για καταχρηση εξουσιας
και παραβιαση νομου?
εχεις και εσυ δικαιωματα ξερεις και σε οτιδηποτε στραβο η που θα δεις καταχρηση εξουσιας εχεις δικαιωμα να καλεσεις εισαγγελεα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom