gamiarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
παρε all star τοτε.
Και να μαι σαν τον Λαζοπουλο; Γιατι πας να με καταστρεψεις ρε μαν;
παρε all star τοτε.
Και να μαι σαν τον Λαζοπουλο; Γιατι πας να με καταστρεψεις ρε μαν;
Kαι ο Μπογδάνος τύπεΚαι να μαι σαν τον Λαζοπουλο; Γιατι πας να με καταστρεψεις ρε μαν;
παιδες εχω βρει ενα χωρο περιπου 150 με 200 τετραγωνικα και σκεφτομαστε με εναν φιλο να το γεμισουμε οργανα γυμναστικης και να το νοικιαζουμε σε γυμναστες που θα κανουν περσοναλ.Γενικα πως σας ακουγετε η ιδεα?
ΥΓ το γυρισα στις μπιζνες γιατι το αλλο θεμα πατωσε.χαχα
παιδες εχω βρει ενα χωρο περιπου 150 με 200 τετραγωνικα και σκεφτομαστε με εναν φιλο να το γεμισουμε οργανα γυμναστικης και να το νοικιαζουμε σε γυμναστες που θα κανουν περσοναλ.Γενικα πως σας ακουγετε η ιδεα?
ασε τον φιλο να βαλει τα λεφτα γιατι βλεπω παλι πατοπουλος.
δεν βαζει κανεις λεφτα ολα υπαρχουν.το μονο κοστος ειναι η μεταφορα των οργανων απο κατι αποθηκες.
Γιατί δεν ανοίγεις κανά κλάμπ η καμια καφετέρια ρε τύπε; Μάζεψε και μερικες pr από τα γνωστά ξέκολλα και θα τα οικονομήσεις άγριαπαιδες εχω βρει ενα χωρο περιπου 150 με 200 τετραγωνικα και σκεφτομαστε με εναν φιλο να το γεμισουμε οργανα γυμναστικης και να το νοικιαζουμε σε γυμναστες που θα κανουν περσοναλ.Γενικα πως σας ακουγετε η ιδεα?
Θες και τζακούζια και σπα ρε τύπεδεν βαζει κανεις λεφτα ολα υπαρχουν.το μονο κοστος ειναι η μεταφορα των οργανων απο κατι αποθηκες.
Ρε μαν οι personal πανε στο γυμναστηριο του πελατη τους. Τι να τον κανουν το χωρο σου;
το ολο σχεδιο ειναι να νοικιαζω το χωρο με την ωρα και ουσιαστικα θα ειναι μεσα στον χωρο ο περσοναλ η γκομενα και τα οργανα κανενας αλλος.θα σπασω το χωρο σε 3 χωρους περιπου απο 50 τ.μ. τον καθενα.ωστε αν μπορεσω να νοικιαζω 3 χωρους την ωρα.για χρεωση θελω 8 ευρω την ωρα.
τυπε γιατι δεν το κανεις χωρο για να γυρνανε τσοντες?παιδες εχω βρει ενα χωρο περιπου 150 με 200 τετραγωνικα και σκεφτομαστε με εναν φιλο να το γεμισουμε οργανα γυμναστικης και να το νοικιαζουμε σε γυμναστες που θα κανουν περσοναλ.Γενικα πως σας ακουγετε η ιδεα?