Νέα

Επιχειρηματικές (και άλλες) ανησυχίες του majestic69

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 75K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
μπιλλυ αν κλειδωσεις το χ φακελο και τον δει μια γυναικα κλειδωμενο με κωδικο ,  ξερεις τι θα γινει και τι θα σκεφτει στο μυαλο της? Εμενα το smartphone μου θελω να ειναι ολοκαθαρο , ελευθερο.Η Ατζεντα η αλλη θαναι μεσασ την βρωμια.

καλα ρε μαν ολα τα κολπα ξερει το γυναικακι?
ξερει ποιος φακελος ειναι κλειδωμενος?
ολο λαδιες θα της κανεις μαλλον και εχει γινει ξεφτέρι... :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
μπιλλυ αν κλειδωσεις το χ φακελο και τον δει μια γυναικα κλειδωμενο με κωδικο ,  ξερεις τι θα γινει και τι θα σκεφτει στο μυαλο της? Εμενα το smartphone μου θελω να ειναι ολοκαθαρο , ελευθερο.Η Ατζεντα η αλλη θαναι μεσασ την βρωμια.
τυπε καλα ξηγιεσαι δεν ειναι αναγκη τα ξερει ολα
τους τραποεζικους λογαριασμους του εχεις κρυψει και αυτους? ;)

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.837
Πόντοι
456
Μαγικέ εδώ παίξε μπαλίτσα και άσε τους άσχετους να λενε, εδω ειναι το μελλον.

%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%B9%CF%8C%CF%82-%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%AD%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%82-8540604.jpg

θα έχεις και ενα υπάλληλο στην άλλη ακρη να σου σημειώνει τα τηλέφωνα απο τις τσούπρες...

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Αφου λοιπον ψαχνετε να μου βρειτε το καλυτερο casio η sharp organization να σας πω και εγω μια μπιζνα μπας και βγει χρημα.Προυποθεση της μπιζνας ειναι να νοικιασετε καταστημα πολυ κοντα σε ΤΕΙ ΑΕΙ σχολεια ιδιωτικα κολλεγια κτλπ.Υπαρχει ηδη στην Αθηνα και βγαζει πολυ καλο μεροκαμματο ο τυπος.Η δουλεια απευθυνεται σε νεους ανθρωπους ανεργους που θα χρειαστουν ενα κεφαλαιο των 10 χιλιαδων ευρω μαξ.Το ωραριο του καταστηματος ειναι 9 το πρωι με 5 το απογευμα.Το ολο σκηνικο ειναι πουλαω φωτοτυπιες τσαμπα.Χρειαζομαι χαρτι Α4 αλλα 100 γραμμαριων αντι του κανονικου.Σε καθε εκτυπωση απο πισω βαζω και μια διαφημιση την οποια καποιος μου την εχει πληρωσει.Επισης επειδη δεν μπορεις να πουλας διαφημηση δωρεαν βασει νομου παντα βαζεις μια συνδρομη των 2 η των 5 ευρω το χρονο στον καθε φοιτητη για να εισαι νομιμος.Καλες δουλειες οτι αλλο θελετε με ρωτατε.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Αφου λοιπον ψαχνετε να μου βρειτε το καλυτερο casio η sharp organization να σας πω και εγω μια μπιζνα μπας και βγει χρημα.Προυποθεση της μπιζνας ειναι να νοικιασετε καταστημα πολυ κοντα σε ΤΕΙ ΑΕΙ σχολεια ιδιωτικα κολλεγια κτλπ.Υπαρχει ηδη στην Αθηνα και βγαζει πολυ καλο μεροκαμματο ο τυπος.Η δουλεια απευθυνεται σε νεους ανθρωπους ανεργους που θα χρειαστουν ενα κεφαλαιο των 10 χιλιαδων ευρω μαξ.Το ωραριο του καταστηματος ειναι 9 το πρωι με 5 το απογευμα.Το ολο σκηνικο ειναι πουλαω φωτοτυπιες τσαμπα.Χρειαζομαι χαρτι Α4 αλλα 100 γραμμαριων αντι του κανονικου.Σε καθε εκτυπωση απο πισω βαζω και μια διαφημιση την οποια καποιος μου την εχει πληρωσει.Επισης επειδη δεν μπορεις να πουλας διαφημηση δωρεαν βασει νομου παντα βαζεις μια συνδρομη των 2 η των 5 ευρω το χρονο στον καθε φοιτητη για να εισαι νομιμος.Καλες δουλειες οτι αλλο θελετε με ρωτατε.
:rockon:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825

Δεν βγάζεις δηλαδή μπρος πίσω φωτοτυπίες αλλα μόνο στην μια πλευρά, με δέλεαρ το δωρεάν...

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Δεν βγάζεις δηλαδή μπρος πίσω φωτοτυπίες αλλα μόνο στην μια πλευρά, με δέλεαρ το δωρεάν...

μονο στην μια πλευρα στην αλλη ολη εχεις τυπωσει διαφημηση που σου την εχει πληρωσει καποιος.το χαρτι πρεπει να ειναι 100 γραμμαριων για να μπορει ανετα ο φοιτητης να διαβαζει τις σημειωσεις του χωρις να βλεπει την πισω διαφημηση.Καλο ειναι να ψαχνεις για διαφημισεις που αφορουν φοιτητες κτλπ...

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
για παραδειγμα πληρωνω εγω τον τυπο 300 ευρω να μου διαφημισει την επιχειρηση μου.μια απλη φωτοτυπια σε καθε κοινο μαγαζι κανει περιπου 0.07 λεπτα του ευρω.θα μου τυπωσει εμενα 1000 σελιδες με και θα παρει αυτος απο καθε Α4 0,30 λεπτα του ευρω.Ενοειται οτι θα ακτσεις να το υπολογισεις σωστα για το ποσα θες να βγαζεις αλλα και να εισαι δελεαστικος για την διαφημηση.το παραδειγμα μου ειναι εικονικο.γιατι και το 100 γραμμαρια χαρτι ειναι και πιο ακριβο απο το κανονικο.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
για παραδειγμα πληρωνω εγω τον τυπο 300 ευρω να μου διαφημισει την επιχειρηση μου.μια απλη φωτοτυπια σε καθε κοινο μαγαζι κανει περιπου 0.07 λεπτα του ευρω.θα μου τυπωσει εμενα 1000 σελιδες με και θα παρει αυτος απο καθε Α4 0,30 λεπτα του ευρω.Ενοειται οτι θα ακτσεις να το υπολογισεις σωστα για το ποσα θες να βγαζεις αλλα και να εισαι δελεαστικος για την διαφημηση.το παραδειγμα μου ειναι εικονικο.γιατι και το 100 γραμμαρια χαρτι ειναι και πιο ακριβο απο το κανονικο.
αυτα ειναι για ψιλικατζηδες...πες καμια καλυτερη ιδεα...και βαζουμε πιο μεγαλο κεφαλαιο... :sunglasses:

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
με βαση τους τωρινους μισθους οταν βγαζεις απο αυτη την επιχειρηση 2 και 3 χιλιαρικα το μηνα και 5 ωρα εισαι σπιτι σου πιστευω ειναι παρα πολυ καλα.Και με κεφαλαιο ελαχιστο.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
Ο όγκος δεν δημιουργεί πρόβλημα; Εννοώ τον όγκο χαρτιού που παίρνει ο μαθητής/φοιτητής...

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Ο όγκος δεν δημιουργεί πρόβλημα; Εννοώ τον όγκο χαρτιού που παίρνει ο μαθητής/φοιτητής...

οτι χαρτι δινεις ειναι ηδη πληρωμενο απο αλλους.Εχεις και την συνδρομη με το χρονο και παιρνεις και απο εκει κατι.Οταν ενα τει εχει απο 10 χιλιαδες φοιτητες και πανω για φαντασου να ερθουν να κανουν συνδρομη η μισοι φοιτητες.

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Αυριο θα παρει φωτια το θρεντ μου με την καινουρια μπιζνα που σας ειπα.αναμμενω........

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
οτι χαρτι δινεις ειναι ηδη πληρωμενο απο αλλους.Εχεις και την συνδρομη με το χρονο και παιρνεις και απο εκει κατι.Οταν ενα τει εχει απο 10 χιλιαδες φοιτητες και πανω για φαντασου να ερθουν να κανουν συνδρομη η μισοι φοιτητες.

συνδρομή είναι απαραίτητο να κάνει κάποιος φοιτητής;
με τον όγκο εννοώ πως ένα πακέτο σημειώσεων ενός μαθήματος από πχ 50 σελίδες δηλαδή 25 φύλλα μπρος πίσω, θα είναι 50 φύλλα...
θυμάμαι όταν ήμουνα φοιτητής μαζευόντουσαν κάτι πακέτα σημειώσεων αρκετά μεγάλα...

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
15
Πόντοι
16
Φαντασου τωρα: οτι απο τους 10χιλιαδες και πανω αυτους φοιτητες, θα ασχοληθουν με φωτοτυπιες και τα συναφη ουτε οι μισοι, οτι απο αυτους τουλαχιστον οι μισοι ανταλλασσουν σημειωσεις και ασκησεις, οτι γυρω απο καθε πανεπιστημιουπολη- πολυτεχνειουπολη κλπ εχει ηδη αλλα 10-20 φωτοτυπεια, οτι αν βρεις εναν (1) ανθρωπο προθυμο να σου δωσει  οχι 300 ευρω που λες αλλα εστω και 30 για να διαφημιστει σε 1000 κολλες Α4 θα πρεπει να ανοιξεις σαμπανιες, και ενα σωρο αλλα νομιζω προφανη σε οποιον εχει περασει απο ελληνικο πανεπιστημιο
Οχι μονο δεν θα βγαζεις 2-3 χιλιαρικα το μηνα και με 5 χιλιαρικα κεφαλαιο(...) οπως φανταζεσαι αλλα θα ειναι αθλος αν δεν καταφερεις να μπαινεις καθε μηνα μεσα

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Φαντασου τωρα: οτι απο τους 10χιλιαδες και πανω αυτους φοιτητες, θα ασχοληθουν με φωτοτυπιες και τα συναφη ουτε οι μισοι, οτι απο αυτους τουλαχιστον οι μισοι ανταλλασσουν σημειωσεις και ασκησεις, οτι γυρω απο καθε πανεπιστημιουπολη- πολυτεχνειουπολη κλπ εχει ηδη αλλα 10-20 φωτοτυπεια, οτι αν βρεις εναν (1) ανθρωπο προθυμο να σου δωσει  οχι 300 ευρω που λες αλλα εστω και 30 για να διαφημιστει σε 1000 κολλες Α4 θα πρεπει να ανοιξεις σαμπανιες, και ενα σωρο αλλα νομιζω προφανη σε οποιον εχει περασει απο ελληνικο πανεπιστημιο
Οχι μονο δεν θα βγαζεις 2-3 χιλιαρικα το μηνα και με 5 χιλιαρικα κεφαλαιο(...) οπως φανταζεσαι αλλα θα ειναι αθλος αν δεν καταφερεις να μπαινεις καθε μηνα μεσα
συμφωνώ...πιο καλα να παρω ενα παλιο ντατσουν,να κανω τον γαλατά... :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
παιδακια ο αλλος κονομαει το εχετε παρει πρεφα??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom