gamiarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
λιγοι τα πιανουν τα νοηματα τυπε
Οι συχνοτητες που πιανει ο ματζεστικ δεν ειναι για ολους, μαν.
Ειναι σαν την πολη των ποιητων του Καβαφη που λιγοι διαβαινουν τις πυλες
λιγοι τα πιανουν τα νοηματα τυπε
μπιλλυ αν κλειδωσεις το χ φακελο και τον δει μια γυναικα κλειδωμενο με κωδικο , ξερεις τι θα γινει και τι θα σκεφτει στο μυαλο της? Εμενα το smartphone μου θελω να ειναι ολοκαθαρο , ελευθερο.Η Ατζεντα η αλλη θαναι μεσασ την βρωμια.
τυπε καλα ξηγιεσαι δεν ειναι αναγκη τα ξερει ολαμπιλλυ αν κλειδωσεις το χ φακελο και τον δει μια γυναικα κλειδωμενο με κωδικο , ξερεις τι θα γινει και τι θα σκεφτει στο μυαλο της? Εμενα το smartphone μου θελω να ειναι ολοκαθαρο , ελευθερο.Η Ατζεντα η αλλη θαναι μεσασ την βρωμια.
με τζαγκουαρτυπε θα κυκλοφορείς με Μπέντλεϊ στον κάμπο?
Αφου λοιπον ψαχνετε να μου βρειτε το καλυτερο casio η sharp organization να σας πω και εγω μια μπιζνα μπας και βγει χρημα.Προυποθεση της μπιζνας ειναι να νοικιασετε καταστημα πολυ κοντα σε ΤΕΙ ΑΕΙ σχολεια ιδιωτικα κολλεγια κτλπ.Υπαρχει ηδη στην Αθηνα και βγαζει πολυ καλο μεροκαμματο ο τυπος.Η δουλεια απευθυνεται σε νεους ανθρωπους ανεργους που θα χρειαστουν ενα κεφαλαιο των 10 χιλιαδων ευρω μαξ.Το ωραριο του καταστηματος ειναι 9 το πρωι με 5 το απογευμα.Το ολο σκηνικο ειναι πουλαω φωτοτυπιες τσαμπα.Χρειαζομαι χαρτι Α4 αλλα 100 γραμμαριων αντι του κανονικου.Σε καθε εκτυπωση απο πισω βαζω και μια διαφημιση την οποια καποιος μου την εχει πληρωσει.Επισης επειδη δεν μπορεις να πουλας διαφημηση δωρεαν βασει νομου παντα βαζεις μια συνδρομη των 2 η των 5 ευρω το χρονο στον καθε φοιτητη για να εισαι νομιμος.Καλες δουλειες οτι αλλο θελετε με ρωτατε.
Αφου λοιπον ψαχνετε να μου βρειτε το καλυτερο casio η sharp organization να σας πω και εγω μια μπιζνα μπας και βγει χρημα.Προυποθεση της μπιζνας ειναι να νοικιασετε καταστημα πολυ κοντα σε ΤΕΙ ΑΕΙ σχολεια ιδιωτικα κολλεγια κτλπ.Υπαρχει ηδη στην Αθηνα και βγαζει πολυ καλο μεροκαμματο ο τυπος.Η δουλεια απευθυνεται σε νεους ανθρωπους ανεργους που θα χρειαστουν ενα κεφαλαιο των 10 χιλιαδων ευρω μαξ.Το ωραριο του καταστηματος ειναι 9 το πρωι με 5 το απογευμα.Το ολο σκηνικο ειναι πουλαω φωτοτυπιες τσαμπα.Χρειαζομαι χαρτι Α4 αλλα 100 γραμμαριων αντι του κανονικου.Σε καθε εκτυπωση απο πισω βαζω και μια διαφημιση την οποια καποιος μου την εχει πληρωσει.Επισης επειδη δεν μπορεις να πουλας διαφημηση δωρεαν βασει νομου παντα βαζεις μια συνδρομη των 2 η των 5 ευρω το χρονο στον καθε φοιτητη για να εισαι νομιμος.Καλες δουλειες οτι αλλο θελετε με ρωτατε.
Δεν βγάζεις δηλαδή μπρος πίσω φωτοτυπίες αλλα μόνο στην μια πλευρά, με δέλεαρ το δωρεάν...
αυτα ειναι για ψιλικατζηδες...πες καμια καλυτερη ιδεα...και βαζουμε πιο μεγαλο κεφαλαιο...για παραδειγμα πληρωνω εγω τον τυπο 300 ευρω να μου διαφημισει την επιχειρηση μου.μια απλη φωτοτυπια σε καθε κοινο μαγαζι κανει περιπου 0.07 λεπτα του ευρω.θα μου τυπωσει εμενα 1000 σελιδες με και θα παρει αυτος απο καθε Α4 0,30 λεπτα του ευρω.Ενοειται οτι θα ακτσεις να το υπολογισεις σωστα για το ποσα θες να βγαζεις αλλα και να εισαι δελεαστικος για την διαφημηση.το παραδειγμα μου ειναι εικονικο.γιατι και το 100 γραμμαρια χαρτι ειναι και πιο ακριβο απο το κανονικο.
Ο όγκος δεν δημιουργεί πρόβλημα; Εννοώ τον όγκο χαρτιού που παίρνει ο μαθητής/φοιτητής...
οτι χαρτι δινεις ειναι ηδη πληρωμενο απο αλλους.Εχεις και την συνδρομη με το χρονο και παιρνεις και απο εκει κατι.Οταν ενα τει εχει απο 10 χιλιαδες φοιτητες και πανω για φαντασου να ερθουν να κανουν συνδρομη η μισοι φοιτητες.
Φαντασου τωρα: οτι απο τους 10χιλιαδες και πανω αυτους φοιτητες, θα ασχοληθουν με φωτοτυπιες και τα συναφη ουτε οι μισοι, οτι απο αυτους τουλαχιστον οι μισοι ανταλλασσουν σημειωσεις και ασκησεις, οτι γυρω απο καθε πανεπιστημιουπολη- πολυτεχνειουπολη κλπ εχει ηδη αλλα 10-20 φωτοτυπεια, οτι αν βρεις εναν (1) ανθρωπο προθυμο να σου δωσει οχι 300 ευρω που λες αλλα εστω και 30 για να διαφημιστει σε 1000 κολλες Α4 θα πρεπει να ανοιξεις σαμπανιες, και ενα σωρο αλλα νομιζω προφανη σε οποιον εχει περασει απο ελληνικο πανεπιστημιοοτι χαρτι δινεις ειναι ηδη πληρωμενο απο αλλους.Εχεις και την συνδρομη με το χρονο και παιρνεις και απο εκει κατι.Οταν ενα τει εχει απο 10 χιλιαδες φοιτητες και πανω για φαντασου να ερθουν να κανουν συνδρομη η μισοι φοιτητες.
συμφωνώ...πιο καλα να παρω ενα παλιο ντατσουν,να κανω τον γαλατά...Φαντασου τωρα: οτι απο τους 10χιλιαδες και πανω αυτους φοιτητες, θα ασχοληθουν με φωτοτυπιες και τα συναφη ουτε οι μισοι, οτι απο αυτους τουλαχιστον οι μισοι ανταλλασσουν σημειωσεις και ασκησεις, οτι γυρω απο καθε πανεπιστημιουπολη- πολυτεχνειουπολη κλπ εχει ηδη αλλα 10-20 φωτοτυπεια, οτι αν βρεις εναν (1) ανθρωπο προθυμο να σου δωσει οχι 300 ευρω που λες αλλα εστω και 30 για να διαφημιστει σε 1000 κολλες Α4 θα πρεπει να ανοιξεις σαμπανιες, και ενα σωρο αλλα νομιζω προφανη σε οποιον εχει περασει απο ελληνικο πανεπιστημιο
Οχι μονο δεν θα βγαζεις 2-3 χιλιαρικα το μηνα και με 5 χιλιαρικα κεφαλαιο(...) οπως φανταζεσαι αλλα θα ειναι αθλος αν δεν καταφερεις να μπαινεις καθε μηνα μεσα