apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ο αχαχουχας ειναι επαγγελματιας τυπεαπο τα καλά τύπε ξέρεις εκείνα τα ληγμένα ;)
αυτες ηταν κακολογιες των διπλων
ο αχαχουχας ειναι επαγγελματιας τυπεαπο τα καλά τύπε ξέρεις εκείνα τα ληγμένα ;)
1.τα λεφτα για να μην τα στειλεις με εμβασμα και φανουν καλυτερα ειναι να τα πας οδικως η με αεροπλανο καλυτερα.Ειναι 200 πεντακοσαρικα δεν ειναι τιποτα.
Τα 200 πεντακοσαρικα, ποιος θα σου τα δωσει στο χερι? Ποια τραπεζα?
Ρε μάγκες και αεροπορικώς και εντός Ε.Ε.
δεν υπάρχει όριο μετρητών που κουβαλάς νόμιμα ;;;;
Νομίζω είναι 10.000€ ανά άτομο
ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ.
Υποτίθεται δεν τρέχει κάτι,
αλλά αν δηλώσεις π.χ. 200.000€ για ταξιδάκι στην Αγγλία Σ/Κ
μπορεί να έχεις κανένα θεματάκι .........
Τότε σόρυ τύπε μου αλλά άλλος τρόπος χωρις ρισκο δεν υπαρχει. Νόμιμος τουλαχιστον.
Πού κυκλοφορούν τύπε μου?Είσαι και δικηγόρος γαμώ το φελέκι σου.
Που κυκλοφορούν συνήθως οι δικηγόροι ;;;;;
οέο ;;;;;;;;;;;;
έχεις την απάντηση ;;;;;;;
αν ενδιαφέρεσαι , σε 2-3 βδομάδες ,
μαζεύεις όσα 500ρικα γουστάρεις.
Πού κυκλοφορούν τύπε μου?
Τότε σόρυ τύπε μου αλλά άλλος τρόπος χωρις ρισκο δεν υπαρχει. Νόμιμος τουλαχιστον.
Εγω ξερω οτι ο θεος να εισαι, 200 πεντακοσαρικα δεν σου βρισκει κανενας.
Εγω ξερω οτι ο θεος να εισαι, 200 πεντακοσαρικα δεν σου βρισκει κανενας.
Εγω ξερω αυτο που ελεγε ο μεγας γκουρου του στοιχηματος Παρασκευας.μα δε μίλησα για μηδενικό ρίσκο
μίλησα για θετική ROI, η οποία σε συνδυασμό με καλό bankroll management μπορεί να ελαχιστοποιήσει το ρίσκο
Επίσης, έχε υπόψη σου ότι και οι arbers έχουν ρίσκο το οποίο συνοδεύεται τόσο με τα παικτικά σημεία (πχ στο live να μην προλάβει να το παίξει ή να αλλάξει η απόδοση κλπ) όσο κυρίως με θέματα λογαριασμών, ακύρωσης στοιχημάτων, μη πληρωμής, λιμιταρίσματος, φραγή λογαριασμών, κλπ
Επίσης οι arbers στοχεύουν σε ημερήσια κέρδη της τάξης των 20-30 ευρώ, κάτι που με αφήνει παγερά αδιάφορο
Αν βαριεσαι να απαντας δεν σε υποχρεωσε κανενας ρε μεγαλε.βαριέμαι ν απαντάω
πάντως βρίσκεις με τον τρόπο που είπε ο majestic
Έχετε υπόψη ότι πολλές Τράπεζες θέλουν να ξεφορτώνονται τα 500ευρα και 200ευρα τους
κωλύεται τύπε δεν τον βλέπεις;Αν βαριεσαι να απαντας δεν σε υποχρεωσε κανενας ρε μεγαλε.
Σιγα που βαριεσαι κιολας. Μωρε τι μας λες.
Εγω ξερω αυτο που ελεγε ο μεγας γκουρου του στοιχηματος Παρασκευας.
"Οταν καποιος σου ταξει σιγουρο κερδος απο το στοιχημα, λες καλησπερα και φευγεις".
Λυπαμαι αλλά αυτα που λες μου φαινονται τουλαχιστον αφελη.
Ειδικα το τελευταιο οτι "ημερησια κερδη 30 ευρω σε αφηνουν αδιαφορο" ηταν το αποκορυφωμα για να παυσω εδω τη συζητηση.
Εσυ τι λες για ολα αυτα τύπε?κωλύεται τύπε δεν τον βλέπεις;
Αν βαριεσαι να απαντας δεν σε υποχρεωσε κανενας ρε μεγαλε.
Σιγα που βαριεσαι κιολας. Μωρε τι μας λες.
δεν ξέρω τύπε εγώ είμαι νομοταγής πολίτηςΕσυ τι λες για ολα αυτα τύπε?