Νέα

Επιχειρηματικές (και άλλες) ανησυχίες του majestic69

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 75K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
θα πηγαινεις καθε πρωι 9 η ωρα στον γκισε και θα παιρνεις πεντακοσαρικα καποια ποσα ωστα να τα παρεις ολα.Σε εναν μηνα τα εχεις παρει.Αν θες το κανεις και σε δυο.Και καθε μερα σε διαφορετικο καταστημα.Μια στο φαληρο μια γλυφαδα μια συνταγμα μια κηφισια μια μαρουσι.Θα παιρνεις το καγιεν και θα βολταρεις καθε μερα και αλλου και μετα την αναληψε και ενα καφεδακι στην πλατεια της περιοχης.Απαγορευεται?
Τι να σου πω βρε φιλε μου, εγω παντως όποτε ζητησα πεντακοσαρικο απο τον γκισε, ζητημα να μου βρηκαν μια φορα στις δεκα. Εδω καλα καλα δεν εχουν 200αρικα (που ειναι τα αγαπημενα μου).

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.361
Πόντοι
506
Βρισκεις καποια ματς, τα οποια παιζεις σε διαφορετικο σημειο ανα εταιρια με τετοιο τροπο, ωστε τελικα οποιο σημειο κι αν ερθει, να βγαζεις κερδος.
Καταλαβαινεις τι ενασχοληση θελει ολο αυτο.
πάντως λιγότερη από το χασομέρι που ρίχνουμε στο μπουρδελα

paraskeuas

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Βρισκεις καποια ματς, τα οποια παιζεις σε διαφορετικο σημειο ανα εταιρια με τετοιο τροπο, ωστε τελικα οποιο σημειο κι αν ερθει, να βγαζεις κερδος.
Καταλαβαινεις τι ενασχοληση θελει ολο αυτο.

μπορείς για να κάνεις την ζωή σου πιο εύκολη και να έχεις ένα alert service σαν αυτό το οποίο είναι συνδρομητικό αλλά τα αξίζει τα λεφτά του αν ασχολείσαι. Σου δίνει έτοιμα τα αποτελέσματα ανάλογα
σε ποιες εταιρείες είσαι γραμμένος. Το θέμα είναι αν μπαίνεις με proxy απο Ελλάδα θα σε μπανάρουν Betfair ας πούμε? 
Αυτό δεν ξέρω

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Τι να σου πω βρε φιλε μου, εγω παντως όποτε ζητησα πεντακοσαρικο απο τον γκισε, ζητημα να μου βρηκαν μια φορα στις δεκα. Εδω καλα καλα δεν εχουν 200αρικα (που ειναι τα αγαπημενα μου).
μόνο 50αρικα κυκλοφορούν

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
μπορείς για να κάνεις την ζωή σου πιο εύκολη και να έχεις ένα alert service σαν αυτό το οποίο είναι συνδρομητικό αλλά τα αξίζει τα λεφτά του αν ασχολείσαι. Σου δίνει έτοιμα τα αποτελέσματα ανάλογα
σε ποιες εταιρείες είσαι γραμμένος. Το θέμα είναι αν μπαίνεις με proxy απο Ελλάδα θα σε μπανάρουν Betfair ας πούμε?   
Αυτό δεν ξέρω
Ναι, το εχω υποψη μου το alert service.
Εχεις καμια σχεση με το παλιο beto του Παρασκευα?

Επισκέπτης
Αν εννοεις τα sure bets, ειναι γνωστη περιπτωση.
Μονο που θελει τρομερη ενασχοληση, πολυ χρονο, και ενημερωση διαρκη για τις αποδόσεις.
Και κυρίως να μπορεις να παιξεις σε πολλές εταιρίες.
Αυτο εννοεις προφανως?

όχι

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Εγω θα σας πω ενα τροπο στο στοιχημα που βγαζω λεφτα.Τον αφιερωνω στον φιλο μου τον Boldemort.Χωριζω τον μηνα σε 8 με 10 πονταρισματα.Συνηθως ΣΚ για περισσοτερες επιλογες.καθε στοιχημα που ριχνω εχει 3 αγωνες με αποδοση απο 2.5 μεχρι 3.απο 2.50 και πανω σιγουρα.Θελω μεσα στο μηνα 4 επαληθευσεις στα 10 παιχνιδια για να μην χασω ευρω ενω με βαση το 3 θελω 3 πονταρισματα στα 9.Το κουπονι το βγαζω συνηθως με 3 στανταρ η 2 στανταρ με διπλη ευκαιρια η 1 στανταρ και 2 διπλες ευκαιριες η και 3 διπλες ευκαιριες.Ξεκιναω με 1000 ευρω και εχω 10 στοιχηματα των 100 ευρω το στοιχημα.Μαγκες θελει υπομονη και στανταρ αγωνες.Επισης αφιερωνεσται μονο σε δυο πρωταθληματα εγω προτιμω αγγλικο και σκωτια.4 στοιχηματα να κατσουνε εχετε παρει το χρημα πισω αποκει και περα κερδη.Καλο παιξιμο μαγκες!!!!!!!!!!!!!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
πάντως λιγότερη από το χασομέρι που ρίχνουμε στο μπουρδελα
Επειδη παντως το εχω ψαξει, μιλαμε για πληρη ενασχοληση αν θελεις να το κανεις σωστα.
Και πραγματι το κερδος δεν ειναι πανω απο 3-4%, εστω και σιγουρο.
Για μενα που κραταω στοιχεια πονταρισματος-κερδους ανά ετος, δεν με συγκινει. Γιατι καθε χρονο ειμαι κερδισμενος απο το στοιχημα σε πολυ μεγαλυτερα ποσοστα.
Και εξαλλου παιζοντας κανονικα (τζογαροντας) εχω και τη συγκινηση του παιχνιδιου.
Πολυ σημαντικο βεβαια.

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Ορίστε!
Μου προγκήξατε το ποδολάγνο που ήξερε από τετοια (  :grin: ) , "φόρεξ" , συναλλάγματα, εμβάσματα, μεγαλεία και τώρα δεν έχουμε να πάρουμε μια έγκυρη άποψη!

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ορίστε!
Μου προγκήξατε το ποδολάγνο που ήξερε από τετοια (  :grin: ) , "φόρεξ" , συναλλάγματα, εμβάσματα, μεγαλεία και τώρα δεν έχουμε να πάρουμε μια έγκυρη άποψη!
Αυστραλία έχει πάει τύπε;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ορίστε!
γιατι τον αχαχουχα τυπε?
θα μας εδινε κανα γουρικο λαχειο μπας και κονομησουμε :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom