Νέα

Επιχειρηματικές (και άλλες) ανησυχίες του majestic69

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 75K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Ενα μαγαζι της κρισης ειναι αυτο με προιοντα παραγωγης ελληνικα απολη την ελλαδα κατευθειαν απο τον παραγωγο.Πως σας ακουγεται αυτο?Ειναι φθηνα αξιζει?

Αναλόγως που θα το ανοίξεις. Εγώ ψωνίζω.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
τα σουπερ πουλανε τα κλασικα ..
για αυτόν που θελει το κατι καλιτερο .. και ξερει ότι θα το πληρωσει .. θα παει αλλου ..
υπαρχει και το χιουνται  αλλα υπαρχει και η μερσεντές .

ουρες κανουν...

σας τρωσει η τσεπη σας τις οικονομιες μιας ζωης να τις πεταξετε στα σκουπιδια και στον στουρναρα

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
ουρες κανουν...

σας τρωσει η τσεπη σας τις οικονομιες μιας ζωης να τις πεταξετε στα σκουπιδια και στον στουρναρα

αγορινα δεν ξερω τι νοοτροπια εχεις και τι δουλεια κανεις (μπορει να δουλευεις καισ το δημοσιο) απλα ενας παππους μου ειχε πει οτι ακομη και στον πολεμο αν το θες θα βρεις δουλεια να κανεις.Τωρα για τους τυπους που πινουν ολη μερα φραπεδακια στις καφετεριες εκει πεςτους τας....Ο κοσμος εχει αρχισει και κοιταει κ το τελευταιο cent του ευρω εσυ μαλλον μενεις με την μαμακα σου ακομη?

pavlaras111

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2012
Like
20
Πόντοι
1
ουρες κανουν...

δεν χρειαζεσαι ουρα ..
200 πελατες θελεις να περνουν από σενα και να σου δινουν  300 ευρω το μηνα ο καθενας  //
δηλ 10 την μερα ..
δηλ μεσα στο 8ωρο ...  έναν κάθε μιση ωρα ...

ο στουρναρας ..............  εγω του χρονου θα υπαρχω (επιχειρηματικα )  .. αυτος ???

pavlaras111

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2012
Like
20
Πόντοι
1
ματζεστικ μαζι σου και μην κολωνεις ..

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
αγορινα δεν ξερω τι νοοτροπια εχεις και τι δουλεια κανεις (μπορει να δουλευεις καισ το δημοσιο) απλα ενας παππους μου ειχε πει οτι ακομη και στον πολεμο αν το θες θα βρεις δουλεια να κανεις.Τωρα για τους τυπους που πινουν ολη μερα φραπεδακια στις καφετεριες εκει πεςτους τας....Ο κοσμος εχει αρχισει και κοιταει κ το τελευταιο cent του ευρω εσυ μαλλον μενεις με την μαμακα σου ακομη?
αφου στο πε ο παππους σου τολμησε το..

δουλεια θα βρεις να κανεις..τι θα μενει στην τσεπη σου να κοιτας..και πως θα κοιμασε τα βραδυα..

η ελλαδα του 2014 ειναι το πλεον εχθρικο κρατος της ευρωπης για να ζει και να εργαζεται καποιος και κυριως να επενδυει τις οικονομιες μιας ζωης ανοιγοντας μαγαζια
..

καλη τυχη

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
δεν χρειαζεσαι ουρα ..
200 πελατες θελεις να περνουν από σενα και να σου δινουν  300 ευρω το μηνα ο καθενας  //
δηλ 10 την μερα ..

ο στουρναρας ..............  εγω του χρονου θα υπαρχω (επιχειρηματικα )  .. αυτος ???

για καντο πιο λιανα?

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
δεν χρειαζεσαι ουρα ..
δηλ 10 την μερα ..

αυτος θα ρελαξαρει στην πισιναρα του, και εσυ θα κανεις σαν σκυλακι οταν θα μπανει καποιος ν αγορασει ταραμα απο τα φαρσαλα

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
ματζεστικ μαζι σου και μην κολωνεις ..

αγορινα εδω τους εχω πει εκατο δουλειες μπας και κονομησουν και γαμησουν κανα μουνι παραπανο και ολες τις ακυρωνουν στο αψε σβησε......

pavlaras111

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2012
Like
20
Πόντοι
1
για καντο πιο λιανα?

200 πελατες  επι 300 ευρω το μηνα μας κανει 60 χιλ πωλήσεις ..

με 30 %  να δουλευεις .. που εκει το κοβω ...  εχει 18 χιλιαρικα μεικτο κερδος ..
βγαλε 2-3 χιλ εξοδα ..

απλα θελει υπομονη μεχρι να βρεις τους 200 ..
στο μαγαζι που εχω τωρα με πηρε 5 χρονια ...

αλλα ο χωρος των τροφιμων με  ενδιεφερε από παλια .. καθοτι επαρχιώτης που ξερω τι γινετει με τα τροφιμα ...

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
200 πελατες  επι 300 ευρω το μηνα μας κανει 60 χιλ πωλήσεις ..

με 30 %  να δουλευεις .. που εκει το κοβω ...  εχει 18 χιλιαρικα μεικτο κερδος ..
βγαλε 2-3 χιλ εξοδα ..

απλα θελει υπομονη μεχρι να βρεις τους 200 ..
στο μαγαζι που εχω τωρα με πηρε 5 χρονια ...

αλλα ο χωρος των τροφιμων με  ενδιεφερε από παλια .. καθοτι επαρχιώτης που ξερω τι γινετει με τα τροφιμα ...

εχεις πμ

pavlaras111

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2012
Like
20
Πόντοι
1
αυτος θα ρελαξαρει στην πισιναρα του, και εσυ θα κανεις σαν σκυλακι οταν θα μπανει καποιος ν αγορασει ταραμα απο τα φαρσαλα
η ζωη δεν είναι ρηλαξ και πισινα ρε μεγαλε //

εμενα προσωπικα μου αρεσει η δημιουργια και τα ταξίδια .. επειδή εχω χωρο στην αυλη ,, μπορω να εχω πισινα με 5-6 χιλ.

αλλα αδιαφορω .. μπορω να την κανω για βιετναμ το καλοκαιρι που το προσπαθω τρια χρονια και δεν καθεται ???
για 15 μερες ??

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
αγορινα εδω τους εχω πει εκατο δουλειες μπας και κονομησουν και γαμησουν κανα μουνι παραπανο και ολες τις ακυρωνουν στο αψε σβησε......
καλα εσυ δεν ησουν που ελεγες για τα νανου ρε τυπε;

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
η ζωη δεν είναι ρηλαξ και πισινα ρε μεγαλε //

εμενα προσωπικα μου αρεσει η δημιουργια και τα ταξίδια .. επειδή εχω χωρο στην αυλη ,, μπορω να εχω πισινα με 5-6 χιλ.

αλλα αδιαφορω .. μπορω να την κανω για βιετναμ το καλοκαιρι που το προσπαθω τρια χρονια και δεν καθεται ???
για 15 μερες ??

γιατι δεν κανεις εκπομπη στην τιβι οπως ο μαμαλακης με φαγητα για να ταξιδευεις κιολλας?

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
γιατι δεν κανεις εκπομπη στην τιβι οπως ο μαμαλακης με φαγητα για να ταξιδευεις κιολλας?

Ο Μαμαλακης ανοιξε στην Ερυθραια Μπουκια και Συνχωριο μαγειρευτα φαγητα και γινεται πανηγυρι.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom